at sandgärdesgatan

äntligen i lägenheten efter en lång men bra dag. har kvicknat till så här lagom till läggdags.. kom just hem efter att ha varit hos min granne matilda och lämnat över mina blommor så de kanske överlever under min usa-resa. sjukt otippat att jag och matilda skulle bo grannar.. vi har bestämt att det blir dags för träff i morgon också, denna gång hemma hos mig och med fika. jag har nog några muffins i frysen som kan komma till användning. det är rätt härligt att ha någon man bara kan gå över till sådär tvärt ändå.

jag jobbar hela dagen i morgon och ska se till att förbereda lite inför packningen när jag kommer hem så man kan få lite struktur på det hela. nu har jag bara tryckt ner en massa kläder i väskan, utan någon som helst idé bakom. känns ju bra att veta att man har med sig mamma, hon brukar ha koll. om jag glömmer något betyder det alltså inte att jag kommer sitta i skiten, hon har säkert med sig allt som behövs och lite därtill!

startar nedräkningen:
TRE DAGAR KVAR

intervjuer

intervjuerna i morse gick bra, snabbt och smärtfritt fram. tiden går ruggit fort, man får dricka kaffe hela tiden och nicka och se glad ut. jag lär mig otroligt mycket av att vara med på intervjuer och förhoppningsvis har jag med mig något av det när det någon gång i framtiden blir dags för mig att gå på en egen intervju! det är så sjukt mycket lättare att ha en intervju med någon som är lugn. hur mycket man än försöker lugna nerverna så syns det klart och tydligt om man är minsta lilla nervös. det är skönt att sitta på den sidan av bordet då man är lugn, självsäker och trygg på sin sak. kommer ihåg min intervju här på rut som den var igår - jag satt och skakade med benen för att jag var så nervös men enligt elin hade jag inte alls sett så nervös ut som jag kände mig, och det är ju aldrig fel.. att lyckas utstråla lite glädje och lugn fastän man är så nervös att man inte vet vad man ska ta sig till.. som sagt, jag tror jag lär mig otroligt mycket av att sitta med och grilla nervösa tjejer. höhö.

måndag morgon

godmorgon godmorgon. sitter och tokglor på the voice, det är faktiskt ganska roande så här på morgonkvisten. hahah, sitter faktiskt och tokskrattar nu och klockan är sju på morgonen. om man vill bli på bra humör kanske det här är bästa starten på dagen? idag har vi nya intervjuer på rut och sen på kvällen är det dags för ridning igen! kommmer bli en lång, men förhoppningsvis, rolig dag :)

helgen bjöd på en massa skoj. utflyttningsfesten hos frida, caisa och elin var ruggit trevlig, så pass trevlig att jag stannade där hela kvällen lång, drog mig inte ens ut på krogen. det, mina vänner, är en bedrift för en tjej som mig.


tre dagar kvar till usa. någon annan än jag som har lite resfeber?

effektiva linn

i natt sov jag elva timmar. det är kärlek! har varit så himla duktig idag, jag är så stolt över mig själv. jag började storstäda lägenheten direkt när jag stigit upp och fortsatte med att tvätta fyra tvättar, stryka, diska bort typ två veckors disk (alla mina skedar var slut.. jag äger 21 st), handtvättade några plagg, dammsugade (ÄVEN GOLVLISTERNA) och avslutade med att våttorka golven. nu har jag precis ätit "lunch" och satt mig i soffan. har tre hela timmar på mig tills jag måste vara klar inför kvällen. jag vet dock fortfarande inte vad jag ska hitta på i afton.. frida elin och caisa har utflyttfest, dit har jag tänkt mig! jag vet inte hur länge jag kommer stanna.. är sugen på tc men även på en fest i baggböle. båda två har fördelar och båda två har nackdelar och inget av dem väger för eller emot. jag har helt enkelt gått och blivit joli2 och har beslutsångest big time. kommer nog inte veta hur jag ska göra förrän det är dags att åka. tror hur som helst på en kalaskväll!

för tjock?

klickade runt lite på internet på lunchen och hittade det här.. karolina kurkova som anses vara för tjock för catwalken. ja just ja. det är verkligen helt sjukt hur små modellerna ska vara idag. jag undrar vad som är bäst - att man dör av anorexia eller att se ut som henne?



http://www.posh24.se/karolina_kurkova/karolina_kurkova_for_tjock




omotiverad

jag vet inte om den där föreläsningen gjorde susen ändå.. idag känner jag mig arg, less och trött. har ont i ryggen och kan inte förstå hur jag ska ta mig igenom den här dagen med ett leende på läpparna. huvudvärken kommer smygande och min frukost smakar illa. funderar på kvällens planer och vill inte sitta inne i lägenheten en dag till, fast samtidigt är det exakt det jag vill. bara dra täcket över huvudet och glömma bort den här dagen. vi får se om det blir en tripp till ersmark för lite usa snack. kan kanske behövas..

TJUPP TJUPP. upp och hoppa!

utslut

svettig efter en dag på jobbet i en stickad akryltröja sitter jag nu här med ömmande fötter och en fet längtan om att få krypa ner under mitt täcke och ta mig en powernap. jag är helt slut efter den här arbetsdagen.. i morgon ska jag börja fyra timmar tidigare än planerat och jobba mig igenom en lönedag enda tills klockan 18.15. behöver jag säga igen att jag inte vill jobba heltid? jag klarar mig gott och väl på 75% och förstår inte mig på folk som klarar av 100% efter den här veckan av jobb. en eloge till er! jag vill bara mysa i lägenheten efter en sån här dag, skulle inte komma på tanken att syssla med något annat, all energi har gått åt till att vara på topp på jobbet idag, klarade väl det sisådär.. ska kurera mig lite med bella och edward tror jag, mina trogna vänner. på lördag är jag faktiskt ledig, min första lediga lördag på jag vet inte hur länge.. konstigt nog vill en liten del av mig jobba ändå, bara för att jag vet att det är löning och mina favoriter till jobbarkompisar arbetar. de kommer vara kalasstämning med ett kalasgäng!

upp på cykeln igen! tack för idag.
ps. fortfarande ingen som vet nåt om visa ung? ds.


HJÄLP

är det någon smart person som vet om visa electron går att använda i usa? jag måste verkligen veta och för en gångs skull hittar jag ingen bra info på internet..

åker till landet far far away om en vecka och måste köra en riktig brakfest sista helgen i sverige. någon som är på?

myser i lägenheten

jag lagade mat, betalade mina räkningar, satte igång vänner och.. åt middag igen. åt upp min matlåda för att jag var så hungrig. härligt med lön, inte sant?


inventering

vilken dag! förmiddagen gick fort, hann knappt blinka och klockan var dags för lunch. eftermiddagen däremot var mindre snabb.. kom nästan precis hem till lägenheten, har lagat lite middag och ser fram emot en kväll framför tv:n och boken. jobbar 9 timmar både torsdag och fredag och känner mig faktiskt inte så sugen på att åka till baggböle för att dansa logdans i kväll, även om lisa, linda, evelina, emil mfl skulle dit så lockar en hemmakväll i tystnad lite mer.. det blir lätt så när man är upp i folk varje minut av en dag.

NEJ. usa om en vecka - hur tokigt det än må kännas så är det snart dags. jag taggar shopping så att jag knappt kan tänka på annat. allt det andra kommer som en härlig bonus på allt. jag tror jag behöver en rejäl semester nu.

inte så smart

började dagen med att hälla i mig ett fett glas kaffe. jag är pigg! det var gott! synd bara att jag fick så väldans ont i magen av chocken så tidigt på morgonen.. skulle nog varit bäst om jag avvaktat i någon timma eller två. är huvudet dumt från kroppen lida.

men.
jag är positiv.

paul ejvent

jag är numera en positiv människa. efter att ha varit på en tre timmars lång föreläsning efter min niotimmarsdag på jobbet känner jag mig pigg. känns inte alls särskilt jobbigt att jag ska börja klockan 7 i morgon bitti och jobba till halv 7. kommer säkerligen att vara trött i morgon kväll MEN då ha en positiv känsla. föreläsningen var verkligen värt allt. jag tror jag kommer ha nytta av den i många år framöver.

lunch

höhöhö. lunch idag: soppa med mackor med skagenröra på.
jobb idag mellan 9 till 21.30
kärlek

lunch och fest blogg

alltså. jag funderar på om jag helt enkelt skulle göra om den här bloggen till en "lunch och fest" blogg. känns som om det är det enda jag skriver om. måste helt enkelt göra det idag också!

KÖP KRÄFTSTJÄRTSSALLADEN PÅ ICA GOURMET! herreminskapare så god. jag sitter här och mumsar, är egentligen mätt för länge sen men jag kan inte sluta tugga. hade ett bröd också men det har slinkt ner det med. jag har en härlig halvtimma kvar av min rast och den ska spenderas bak på lagret, läsandes twilight.. jag funderar starkt på att springa ner på stora lagret och lägga mig bland påsar och reklamationer och göra det mysigt. finns orken? nja. men mysigt hade det varit!

i kväll blir det ridning, ingen fest tyvärr. måste ta festandet på allvar nu när det här officiellt är en "lunch och fest" blogg. tack!

en vanlig bakissöndag

här sitter jag i nästan inga kläder och äter makaroner med bacon direkt från matlådan. jag kom precis hem efter att ha sovit över hos emma i natt, sett shrek 2 och gått och hämtat min cykel på böleäng. den pajade ihop totalt igår och nu i mitt nyktra tillstånd såg jag att det var pakethållaren det var fel på.. den hade böjts så att den låg emot däcket.. inte bra. inte heller särskilt smart av mig att inte se det igår heller. är man mindre smart så är man. jag hade i alla fall en trevlig kväll igår i röbäck och på tc. mest nöjd är jag nog över lappen jag fick i en lek vi körde "den här personen är för bra för att vara sann". ännu bättre var det att jag fick den av en random kille på festen. jag hade nog tyvärr inte blivit lika glad om det var johanna som gav den till mig. glad, men kanske inte såhär glad. jag ska seriöst sätta upp den på kylskåpet för att få en liten självförtroende-boost varje gång jag ska äta någonting. det vore väl nått.

nu hade jag tänkt läsa en liten stund och sen ta mig en pn för att sedan åka till ersmark och umgås med min familj och bli bjuden på riktig mat.

rut - ingen vila

sitter här med en väldig fotsvett och käkar tutti frutti passion, jäkligt goda godisar! har tänkt få i mig lite energi i form av socker för att orka vara sälj hela dagen ut. vi har fullt sjå här på rut och syster min är så duktig i provhytterna. tur att lisa är och hjälper oss idag, jag och elin hade knappast klarat oss själva.. jag har till och med varit tvungen att gå ut från lunchen två gånger för att hjälpa till i butiken, och då är det krisigt. kul hur som helst!!

FEST-FEST-FEST
jag ska vaska mina fötter först.

"gud så ljust det är!"

god morgon! sitter här med håret i turban och är förvånandsvärt pigg ändå. klev upp för en kvart sen och ska befinna mig på jobbet 8.00 idag, vi har sjukt mycket att ta tag i och tar varje tillfälle i akt. jag jobbar till kvart över fyra och sen är det dags för.. VIN! jag är megataggad. jättepeppad. supersugen! hoppas bara att jag har kvar lite energi till nattens bravader.


ledig dag.

jag har bara varit idag. fick besök av jenny och anette där på förmiddagen, bjöd på björnbärspaj och även lite parisare-kebab. efter en sväng till systembolaget för diverse inköp inför morgondagen övergav anette oss och linn klev in i gänget. vi gick tillbaka till mig och såg på lite tv, surrade och hade det bra. min eftermiddag har ägnats till att se på värdelös tv, läsa underbar bok och fundera på vad jag ska äta till middag. har just ätit lite av det som bjöds på till middag igår och har en gnutta pommes i ugnen också.. jag tror jag kommer bli nöjd! strax efter åtta dyker syster upp med lite kläder. förhoppningsvis har hon med sig något som jag kan ha på mig i morgon, jag har klädångest big time redan nu! lisa stannar över natten och i morgon ska hon faktiskt jobba på rut med mig och elin, typ ett litet provjobb.. kul för henne! kul för mig! dagen har med andra ord varit helt fantastiskt skön och jag känner verkligen att det var något sånt här jag behövde för att kurera stressen lite.

annasara! kaffe snart! hör av dig då du är sugen på fika så ska jag nog kunna slänga ihop något rätt fort.. om du är sugen på middag ska nog det kunna kirras det med. nästa vecka?


linn rydelius..

..dämpar huvudvärken med kaffe, läser "så länge vi båda andas" och ser fram emot en kväll med joli

forever21

om jag uttrycker mig såhär:
det lär nog knappast bli svårt att hitta något att fynda i den där affären. 3 våningar stor i san fransisco, usa:s största.. kikade lite lätt på några klänningar nu och jag kan inte annat än säga att det är en av de större anledningarna till att jag längtar till att jag ska på resa om någon vecka. jag måste vara helt kokobello, för jag har verkligen inte förstått att det snart är dags.. kommer bränna en hel del slantar på en ny garderob - och därför har jag köpstopp från och med nu!


psst.

onsdag kväll och jag börjar redan planera upp lördagens fest. inom vissa områden har jag bättre planering än inom andra..

i gamla banor

m-m-m.
yoghurt till lunch idag. jag kanske ska fortsätta med min äckliga trend jag hade för några månader sen.. inte härligt någonstans! jag hoppas att jag och emma ska kocka nån varm och god gryta i kväll för att känna oss lite höstiga och mysiga. jag har med mig min kära bok till jobbet idag och så fort jag tuggat i mig müslin ska jag sätta mig till ro på denna underbara kontorsstol och lyssna till skrivaren och proppskåpet som surrar så härligt att man nästan blir tokig. jag tror ändå att jag lyckas koppla bort de otroligt störande ljuden och slappna av till min bok. (ett annat otroligt störande ljud är även de som plöjer igenom rean på andra sidan väggen och man hör ett gnisslande ljud från galjarna som häftigt gnids emot stålet. det är kärlek.)

ugly betty

idag är jag inte vacker någonstans. jag undrar hur det ska gå för mig idag när jag ser ut så här.
det är bara att ta i med hårdhandskarna och börja jobba sig mot ett bättre resultat!

jobb idag 9.15-16, sen hökvägen!

trötta fötter

tyvärr har min stress börjat komma tillbaka igen. idag har det känts som om jag inte hunnit med någonting alls och mitt schema inför veckorna som följer börjar sakta men säkert att fyllas upp. hela den här veckan är redan uppstyrd och det är endast tisdag.. har jobbat härliga 10 timmar idag och känner mig levande överkörd. jag ska ta mig upp från kontorsstolen på jobbet och bege mig till bibblan där lisa jobbar och förhoppningsvis få lite stöd och support och även lite mat i magen. KÄNN ER INTE BORTGLÖMDA! jag försöker hitta luckor så gott det går, och nu går det lite trögt.


ryggskott

aj. jag har jävligt ont i ryggen. måste ha sträckt mig nå djuriskt idag på hästen. förstår inte hur man kan få så här ont av att bara sitta på en häst och rida litegrann? DU MASSAGEMÄNNISKA! jag behöver din hjälp, annars vet jag inte om jag kan vara på jobbet i morgon bitti klockan åtta för intervjuer.. (ny personal på rut. 21 st som ska intervjuas.. pust) det är kul att grilla nervösa människor. det känns lite som om man har makt, på något konstigt sätt. ska hur som helst ha 6 intervjuer i morgon förmiddag och förhoppningsvis finns det någon däribland som jag och elin jobbar med till hösten. vore otroligt skönt att få det gjort och ha hösten klar!

ps. kelly clarkson och den där låten är bara lov-E-LY! ds.

spisfixaren peter

goood eftermiddag kära läsare.
här sitter jag och äter kall korvstroganoff. jag orkade inte vänta på den längre i micron, jag var så hungrig att jag inte stod ut med att titta på maten snurrandes omkring där inne. jag ville ha den i magen, och därmed basta! idag har vi "fullt ös - medvetslös" på rut. det är faktiskt mycket folk här och jag springer omkring i en supermysig stickad lång topp, hur skön som helst. tror det kommer bli lite fler inköp här även om jag lovat mig själv att inte handla nå mer innan usa. jag åker dit den 3e september och det känns hur skumt som helst.. var tog tiden vägen?! vad ska vi ens hitta på där? jag har ingen koll, en av nackdelarna med att ha flyttat hemifrån..

i morse var det i alla fall en gubbe hemma hos mig och kollade på spisen. det var ju tur, nu kanske jag kan laga mat som en riktig människa igen. det vore skönt. faktiskt. han var skelögd och jättekort, gammal också för den delen, och det var ju tur eftersom jag var hur ful som helst och nyvaken när han steg på. hade morgonrock, håret stod allt annat än nedåt eftersom jag hade gått i säng nyduschad och leopardtofflorna satt på fötterna. hade varit lite jobbigt om han varit dryga 20 år, vältränad och luktat gott. då hade jag inte känt mig så fräsch. tack peter för att det var du som kom in och inte din snygga kollega!

nu ska jag återgå till korven som vid det här laget kanske har samma temp som kylen.
i kväll: ridning!

kelly

har äntligen duschat efter dryga dagen i lycksele. där regnade det som attan så det blev ingen ridtur på islandshästar som jag hade hoppats på.. var däremot och kikade in ridskolan, dollarstore & statoil, typ det som lycksele kan erbjuda.


det här är kärlek:
halo i ny version, en bättre version om ni frågar mig.


ps. jag längtar redan till fest-helg nästa helg. (det är sommar). ds.

mitt tips till alla er där ute

se sommren med göran.
jag log konstant i dryga timman. jag fick till och med höra efteråt att jag hade skrattat högst i hela biosalongen och att ibland bara var jag som hade skrattat, i en helt tyst biosalong. är man go så är man, helt enkelt. jag funderar seriöst på vad mina grannar tänkte om mig. vid ett tillfälle var jag till och med tvungen att dra ned kinderna för att jag log hela tiden.. ja, se filmen så förstår ni vad jag menar. den är verkligen kalaskul!

idag ska jag till jobbet som vanligt och därefter bär det av till lycksele igen för lite hästeri! stannar där till i morgon kväll så - DET BLIR INGEN FEST I KVÄLL. wohooo. gårdagen bjöd på en drink och en öl, inte illa pinkat va?

nu ska jag se till att bli snygg(are). kan faktiskt inte vara helt röd i ögonen och ha håret upp och ned och fram och bak på jobbet. eller, nog skulle jag kunna, det är snarare hur mycket man vill skämmas för sig själv. tack och hej!

energi

jag vet inte var jag får all energi ifrån.. idag hoppar jag omkring på jobbet. för några dagar sen ville jag inte annat än att bara ligga i min säng och sova.. jag har klippt mig idag förresten! inte så stor förändring men det känns otroligt mycket skönare. mitt hår vet verkligen hur man tjockar till sig och blir slitet och äckligt. tacka vet jag en frisör! supermegataggad på "sommaren med göran" när julia inledde dagen med att säga: "linn - vet du vad du måste göra? SE SOMMAREN MED GÖRAN! den bästa film jag sett på länge." hur bra kändes det inte då att jag redan bokat biljett och ska se den i kväll. mycket bra. mycket bra.

sommaren med göran

min kväll. en underbar kväll. lagade fyra härliga olika matlådor, har packat ned mig under mitt täcke, sett csi och lääääääst. nu har jag ett kapitel kvar och jag har sparat det i två timmar nu, haha, vilken nörd jag är!

i morgon ska jag klippa mig, det kunde inte varit mer på tiden än vad det är nu. min frisyr är ingen frisyr, det är snarare bara hår som hänger allt för tungt ner efter mitt ansikte som får mig att se tärd, sliten och äcklig ut. jag ser med andra ord fram emot en klippning! börjar jobba klockan elva och efter jobbet blir det tok-cykling hem för att skriva 50-årsfestinbjudningskort åt mor min för att svira om till partykläder, gå på bio och sen (ta någon öl) på olles. ingen nykter helg i sikte, inte ännu, tyvärr.

nu ska jag bädda ner mig och ägna mig åt bella och edward, mina favoritvänner. ännu mer kärlek!

mmmm

lunch nu och vad gör jag?! köper mig en macka, brygger kaffe, äter macka, dricker kaffe OCH... LÄSER MIN BOK! thank god att jag har ytterligare en halvtimmas rast! KÄRLEK!

BOK-FEBER

äntligen morgon! ellerrr? jag vill läsa idag.. läsa läsa läsa. jag är verkligen helt fast i de där böckerna. igår låg jag bara i min ersmarkssäng och vred mig och ojade mig. syster satt tre meter bort i en fåtölj och hon lät likadant. när hon läst ut tvåans bok beordrade hon mig att messa fröken boman om hon hade den tredje boken för utlåning. hon klarade helt enkelt inte av att inte ha en bok att läsa. jag är inne på slutspurten på tredje nu men försöker faktiskt dra ut på det så länge som det går. vad ska jag göra när böckerna är slut?

i morgon kväll blir det i alla fall sommaren med göran, något jag ser fram emot. det ser faktiskt ut att bli en nykter helg, tro det eller ej - den första på hela sommaren. men! man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken.

idag: 10 timmars jobb. kärlek.

lycksele

well hello again. har nu tagit mig hem efter min spontanresa till lycksele, linn, hästar och hundar. jag har verkligen haft det kalastrevligt och funderar starkt på att göra ett besök igen snarast möjligt. var ute igår i SJU timmar och red. det ni! red över hyggen, myrmarker, över bäckar och efter grusvägar och hade det alldeles för bra. det var dock lite tråkigt när det började ösregna och jag satt där utan regnkläder. jag var rätt blöt när vi kom fram till stallet igen.. det tjaskade lite här och var. igår kväll var jag och linn med och ge alla 30 draghundar mat, en upplevelse i sig. jag måste verkligen se till att åka upp dit i vinter och åka hundsläde, förstå vilken mäktig upplevelse!! jag och linn styrde även stegen till valparna, en kull som var 10 veckor (typ det sötaste jag sett) och en kull som bara var 4 veckor gamla. jag hade kunnat sova där om jag hade fått, men jag valde ändå sängen efter lite om och men. jag tog bussen hem i morse för att åka till jobbet men hade helst av allt velat stanna där ytterligare en dag då de idag skulle hämta två nya hästar och rida två gånger om.. vi får se hur framtiden ser ut, man kanske tar sitt pick och pack och flyttar till lycksele? det finns ju trots allt 18 hästar att motionera.

lunch

MAT! finns det nå bättre? åt frukost klockan 7.15 och nu får jag (äntligen!) i mig lite mat igen. thank you lord.

nu ska jag försöka få tag i wish och avstyra min klippning som jag har i morgon. förhoppningsvis går det bra och då får jag åka till lycksele och rida hela dagen i morgon, vore inte allt för tokigt faktiskt.

mmm. titta vad man hittar när man letar lite.

kan kanske vara en av de äckligare bilder på mig någonsin.

magnetröntgen

hela dagen har jag suttit med näsan i en bok. jag har läst och läst och läst.. har plöjt mig igenom halva tredje boken idag och jag måste säga att jag är total-fast. får nästan ångest när jag tänker på att det endast finns en bok till efter denna.. känns inte bra att jag slukar den här, vad ska jag göra sen? har hur som helst tagit mig en liten paus nu, en välkommen sådan. jag tror att både mamma och lisa var lite nöjda med att äntligen få prata med mig lite idag. snart ska jag till o bege mig mot sandbacka igen för att prick 8.00 i morgon bitti rullas in i tunneln på röntgenavdelningen på sjukhuset. har tid för magnetröntgen, endast för att det är ett återbesök och inget annat. vi ska kika så att det inte skett några förändringar i hjärnan. om ni kanske minns mitt öga förra året? det är väl ingen som glömmer det i första taget. jag har ju synbortfall på vänstra ögat och förra året gjorde jag en undersökning där det slutade med att jag såg total-mongo ut, så pass ful att jag var tvungen att föreviga ögonblicket med min mobilkamera på en sjukhustoalett. ska se om jag hittar bilden någonstans, det vore ett kul minne att återse.

wow

kors i taket. mitt internet fungerar även nu på morgonen.. ska man våga tro att det kommer fungera hädanefter igen? det har ju strulat rätt länge så det vore väl på sin tid att det börjar ta sig i kragen.

nu: bike till ersmark i solskenet!

en lördag kväll utan fest

woooo. mitt internet funkar i lägenheten!!! det har inte gjort det på flera dagar. det dör i och för sig var femte minut, men lite hinner man kika i alla fall. jag kanske ska se till att skaffa mig eget internet, så grannen slipper vara så sur på mig varje dag.. har hur som helst haft en superskön kväll. somnade efter jobbet, klev upp, tog cykeln till coop och strosade omkring där en halvtimma och inhandlade lite käk så jag inte dör på kuppen av näringsbrist. cyklade hem i solskenet och la mig i sängen för att läsa twilight trean. och ja, jag vet att det bara är bok nummer ett som heter twilight men hur ska man annars veta vad det är för bok som jag snackar om? fult översatt är den också - "ljudet av ditt hjärta". mesigare får man ju leta efter. i morgon ska jag ut till stugiz med mor och far och två galna hundar. tydligen ska det vara soligt och skönt i morgon också och jag tackar inte nej till en tur med flotten ut på sjön. hade egentligen tänkt mig nolia men det får jag klara mig utan. är inte jättesugen på att provligga sängar i husvagnar eller att äta en bit renkorv faktiskt. nej - nu är det dags för att sova tror jag. lika bra att jag någon gång ska få mina nio timmars sömn. godnatt!

storhäggsjö

bakis igen. sitter och äter cheese på jobbet nu. jag började jobba klockan tolv efter att ha vaknat 1½ timma tidigare ute i storhäggsjö i en unken liten sommarstuga där jag svettats och frysit om vartannat. jag hade hur som helst en riktig kalaskväll igår med sjödopp, ölkubb & luftgevärsskjutning på schemat. måste jag säga att det var dricka inblandat? trodde inte det va.. nu har jag precis varit och köpt "ljudet av ditt hjärta", tredje boken om bella och edward. det är så bra så att jag bara vill sluta nu och gå hem, lägga mig under täcket och läsa hela kvällen lång.. om jag känner mig själv rätt är det exakt så det kommer gå till!

förlåt

bristen på blogginlägg beror inte på brist på engagemang, bara brist på internet i min lägenhet.. har inte jobbat på några dagar och idag har jag inte haft någon lunch, därav dåliga lunch-inlägg också. kvällen ser ut att bli stänkig. har just återhämtat mig från onsdagen, en kalasbra utekväll med ett otippat bra gäng! lika bra att kavla upp ärmarna och dricka lite till, när man ändå är i farten liksom! (glad sommar! den är äntligen här!)

mys med sol

det gick så himlarns bra igår i stallet, solen sken och stekte (nästan för mycket, men nu ska man ju faktiskt bara tacka och ta emot allt som solen vill och kan erbjuda), hästen var kalasbra och jag - ja, jag var också helt finemang faktiskt! har tagit mig en promenad till jobbet idag i morgonsolen och ska precis till att börja städa butiken. har en niotimmarsdag framför mig och det känns hårt.. i och för sig är det oftast de längsta dagarna som brukar gå bäst, då vet man att man ska vara här länge och "väntar" aldrig på att få sluta. i kväll blir det utgång på antingen o'learys eller på allstar, vi får se var vi styr stegen. säkert är i alla fall att jag äntligen ska få träffa acke igen, det var på tok för länge sen! sist jag och han festade tillsammans var förra hösten, så vi har mycket att ta igen!

blä

äcklig risgrynsgröt till lunch idag.. den där risgrynsgrötskorven har legat i min kyl lääänge och datumet har gått ut nu, jag var alltså tvungen att äta upp den för att spara på mina små kronor. egentligen hade jag nog varit mest nöjd om jag fick mig något annat, men - har man köpt gröt får man tydligen skylla sig själv!

träningsvärk (äntligen!)

hur kan man få en sjuklig träningsvärk av att rida en häst i 50 minuter? jag har ont i hela nacken och ryggen..  ska till jobbet när som helst och ser verkligen fram emot en till ridstund klockan 16.00 idag också. på riktigt! det var så kul igår att sätta sig på hästryggen igen. man kan nog säga att det är mitt enda intresse, förutom fest och umgänge med vänner då. sträckte på mig nu och kände en redig träningsvärk i magen också. herregud så fort man kan tappa muskulatur, i alla fall den lilla som tidigare fanns där.. höhö.

nej, ingen vila ingen ro! måste sminka mig och klä på mig. igen.. känns som om man inte gör annat ibland. hej!

hej och hå

måndag igen, jobb som vanligt. jobbar i och för sig endast 4½ timma idag, och sen bär det av ut till hippo för dressyrkurs, något som jag verkligen saknat under sommaren! solen strålar idag och jag är på förvånandsvärt gott humör, trots mina få sömntimmar i natt. dagen blir vad man gör den till och jag började dagen med ett blodprov - visade sig fungera rätt bra ändå!


skulle egentligen ha publicerats 13.01 men min dator verkar leva sitt eget lilla liv

VAD HÄNDE IGÅR?
mitt huvud känns som om det kommer att sprängas när som helst.. helt galet!
vaknade upp, satte på tv:n och förväntade mig tv-shop, tänkte att "hoppas det är något bra, typ sytycd" och vad sker? jo, på femman visas just sytycd och det har just börjat!!! perfekt! alldeles utomordentligt bra med tanke på att jag missade det i tisdags och onsdags. dubbelavsnitt dessutom, kunde inte ha blivit mycket bättre än såhär. idag har jag inte tänkt göra någonting alls. sitter i morgonrock här vid mitt "vardagsrumsbord" och har just kockat ihop en god liten lunch. ska till ersmark senare för att lämna igen bilen till mor och far. det är väl typ mina planer för dagen!

tack hur som helst för igår, alla ni som var inblandade. även om det blev stänkigt så blev det stänkigt på ett bra vis. allstar rekommenderas!

har någon sett en galen tjej i lockigt hår?

malin perman var på förfest igår, och stackaren, hon fick fixa allas frisyrer. min valde hon att fixa såhär - kan ju knappast säga att jag var van det, men snyggt var det!


slöhög

nu sticker jag! åker till kickis stuga och myser på tills i morgon då joli och linda också kommer dit. ska bli skönt att bara åka iväg och ha det gött. jag har inte gjort särskilt mycket idag. lagade en braklunch där mitt på dagen och såg på tv som sagt. åkte till ersmark och la mig på altanen och svettades lite samtidigt som jag drack typ 1 liter saft och läste twilight. när mor och far kom hem var jag så trött att jag gick in och la mig i lisas säng och "läste". egentligen sov jag som en stock, men det är aldrig populärt hos päronen att bara gå och lägga sig sådär, speciellt inte när man ska hjälpa till med middag och dylikt. jag var inte piggare när jag vaknade, snarare tvärtom.. jag har nu tagit mig till sandbacka och har packat en liten väska med sånt man kan behöva inom det närmsta dygnet. kommer hem i morgon kväll, förhoppningsvis med en liten bränna.. önska kan man ju alltid!

vad hände med partyt?

sitter mitt i stan, själv, och undrar var festen tog vägen? drack mig en öl för en halvtimma sen och känner mig verkligen inte sugen på att sova.. emma och ingela tog cykeln till hökvägen och jag kände för att åka på efterfest. själv? nja. det var inte så kul som jag föreställt mig. tror jag ska ta cykeln till sandbacka i spöregnet hemåt ändå. hur tråkigt och mesigt det än må kännas så, det är nog det rätta!


RSS 2.0