mulen forsta dag

mulen forsta dag

halleluja! hittade en bild. som blev upplagd igar tydligen. en lycklig stund for mig som varit arg pa det har nagra dagar. tyvarr ar detta allt jag kan bjuda pa.. men ni far gotta er i den har. det ar fran forsta dagen pa koh chang nar jag star vid poolkanten och har havet bakom. enjoy!

thailand

det borjar nastan bli en vana att slinka in pa det har internetcafeet varje kvall.. aven om datornerna suger sa lyckas jag alltid befinna mig har anda.. hm?

idag har vi akt en gron taxi till en strand pa andra sidan on. det ar vilda taxifarder har vill jag lova! vagarna ar guppiga och det ar mitt i djungeln. det ryms oftast bara en bil i bredd sa det galler att vara vaksam. som tur ar sa ar det inte jag som kor. hade nog inte kommit hem med livet i behall i sana fall.

hur som helst sa saknar jag urinetown. efter att ha spenderat all min tid med er, dygnet runt i drygt en manad och sen bara forsvinna bort och veta att da jag kommer hem sa kommer allt vara slut och vi kommer inte att ses under samma forutsattningar - det kanns otroligt konstigt maste jag saga.. men jag ar glad for tiden som vi hade tillsammans :)

hur som helst. det blir itne nagra bilder. jag har gett upp. vi far se hur datorerna fungerar pa hua hin som blir nasta stopp. vi aker harifran (fran vart ackliga skrutthotell) en dag tidigare sa vi ska hinna sy upp vara klanningar i hua hin. forhoppningsvis blir det mer shopping ocksa. det har inte varit sa mkt av det de senaste dagarna.. :)

ha det TOPPEN sa hors vi snart :) kram!


javla thaidatorer!

dessa datorer.. hanger sig hela tiden! mitt storsta klagomal under hela resan. det enda jag ar bitter pa. men men!
jag ska forsoka lagga upp lite bilder har i alla fall.
om ni har tur far ni atminstone se EN. hehe.

idag gick vi en bit bort och hamnade pa en liten strand. var sjukt varmt idag och det blaste nastan ingenting. jag har brant mig. inte sa farligt , men anda litegrann. brunheten borjar infinna sig nu. det kanns trevligt :)
annars har jag inte sa mkt att tillagga. vi ska ut pa en battur nagon dag framover.. tar allt ratt lugnt nu, har inte panik over nagonting. det kanns grejt!

 ha det toppen! krams

thailand

apberget laggar, datornerna har har inte den basta kvaliteten maste jag saga. de ser otroligt spaceade ut pa utsidan, men de kan inte sa mkt om jag sager sa.. hanger sig hela tiden. men bloggen verkar fungera. peppar peppar!

har legat vid stranden idag. fick vara inne pa hotellrummet i morse for det vrakte ner med regn. ngn blixt fick jag ocksa se. har lyckats lasa ut 3 bocker hittills. sa jag fortsatte bara att lasa inomhus. nar vi val kom ut sa var det sjukt stora vagor. hur roligt som helst! mamma var roligast, hon blev overskjold hur manga ganger som helst och tillslut tappade hon sin bikini.. jag lag pa min badring mitt ibland massa japaner och bara gapskrattade. de maste ju undrat vad det var for fel pa mig. haha.
det har varit ratt skont vader idag forutom regnet i morse. annars har det varit halvmulet (= inte sa varmt) och blasigt. helt okej thaivader. man branner sig anda, hehe. har blivit lite less pa thaimat sa det blev pizza till middag. ma och pa drack sjukligt gott rosevin.. hoppas att de finns i sverige!! :)

ska tillbaka till hotellet nu och skriva lite vykort hem!
bilder kommer forhoppningsvis snart.. nar datorn inte laggar och jag orkar ta med kameran och kablen. lite jobbigt. :p
ta hand om er, kramar!

thailand, senaste nytt!

har rest hela dagen och sitter nu pa on koh samet. akte i morse fran bungalowhotellet pa koh kood. vi bodde dar tillsammans med tva andra familjer sa man kan saga att det var ratt ode. vi hade en paradisstrand nastan helt for oss sjalva med nagra enstaka solstolar, hangmatta och gungor. hur mysigt som helst. var daremot en hel del ackliga djur som bodde dar. inte sa trevligt ;p har kommit hit nu i alla fall efter en hel dags resande. har akt 10 mil med en tuktuk, typ en oppen bil med harda saten. akte 110 pa en motorvag, vi trodde att de skulle ta ungefar en timma att aka, det visade sig att det tog dryga 2. alla thailandare i bilar runt omkring oss skrattade at oss, turister.. haha. det var sjukt varmt ocksa, det konstiga var att det var varmare nar man korde ocksa. i skuggan var det 38 grader. undra hur varmt det var i bilen nar vi akte? kom fram hit vid 3 ungefar och hamnade pa ett litet skrutthotell utan balkong och pool. vi bor i och for sig pa stranden men det finns ingen som snackar engelska har och vi far ingen frukost. det loser sig sakert hur som helst!

tankte lagga in lite bilder men det vill inte ladda upp.. lagger in pa apberget i stallet om det gar!!! :)

ha det bra, vi hors snart igen.
kramar!!

världens gulligaste och bästa reklamidé på länge

http://youtube.com/watch?v=PsXfx2hXa9E&feature=related

dagen innan dagen D

i morgon bär det av till thailand! det känns som om jag inte har förstått det ännu. med tanke på att det bara har kretsat urinetown i mitt huvud och nu helt plötsligt en massa thailandstankar så känner jag mig förvirrad..
urinetown har varit jobbigt - men underbart! alla borde gå den kursen. ja, alla som inte har något liv och är beredd att offra allt. men jag har haft så otroligt roligt och lärt känna människor jag aldrig skulle mött annars.. är så jättemeganöjd med ung scen =)

ja! i morgon thailand - backpacking i 3 veckor långa. vi får se hur lång tid det tar innan jag blir less på min familj. faktum är det att jag redan saknar den lilla hunden. och han har varit borta i 20 minuter.



hoppas att alla här hemma har det bra, vi hörs på ett eller annat sätt!

åh. han är så fin!


så himla mysig och mufig och mjuk



urinetown och dålig stämma

jajemen!
det är urinetownsnack igen..
snart är det över för alla som är less på mig!

halsen vill inte ge med sig. och nu har snuvan kommit till också! inte så bra när man har föreställningar och ska sjunga varje dag. känns inte så roligt när jag har tränat in alla sånger och sen får jag mima på alla låtar där jag bara körar..
känns bajs!

men nu är det dags för sängen för att i morgon vara pigg och alert för att skriva projektarbetet! YES
jag älskar verkligen det!!
sen blir det stan, växla pengar och köpa det sista inför thailand
för jag åker dit PÅ SÖNDAG
det känns helt sjukt.. men underbart!

godnatt

ÄNTLIGEN en halvtimma över

japp, det är sant. jag är ledig i en kvart till! sen bär det av till urinetown för oss allihop..
endast medlemmar av urinetown förstod det där otroligt roliga skämtet.. heh

kolla in det här. jag är numera kändis på heltid!
http://vk.se/Article.jsp?article=172928

ett meningslöst inlägg

läste just den blogg som är populärast i sverige. 20000 st läser den varje dag.. kenza, en tjej på 16 år som är modell skriver om sitt liv. trodde ändå att de skulle vara mer "dagens outfit, finaste kläderna" stuk på den. men icket! det var som om jag hade bloggat där.. "åh god efterrätt som jag åt idag" (för övrigt såg det äckligt ut), "åh jag älskar tokio hotel". det sjuka var att typ 500 pers hade kommenterat ett inlägg med en bild på en kaffedrink med lite text som de stod godnatt och ett hjärta under. ?! vad gör folk? vad vill folk? vad tänker folk med?
jag förstår inte riktigt tjusningen med att läsa det där.
nu kanske det bara är jag som är übertorr och trött och less men jag säger bara
va?!

jag bloggar lika mycket
lika bra
och är inte modell
när ska jag få gratissmink från makeupstore? :)


godnatt
urinetown hela dagen i morgon för dig som undrade
kanske ska lägga upp "dagens outfit" därifrån i morgon? jag vet inte, vi får se vilket humör jag är på..





söndag

vaknade och gick upp för att äta frukost och det var helt tomt i huset.
endast axo var den som blev glad av att se mig.
ringde runt till både lisa och pappa och det visade sig att alla hade flytt sin kos redan.
pappa var på jobbet, lisa sålde tidningar och mamma var hos mormor.
klockan halv 11? jag tycker inte att jag sov så länge men tydligen, i mitt hus, är det jättelänge!

idag blir det att åka till skolan kl 13. hoppas att jag har rätt tid så jag inte kommer dit i onödan..
sen blir de väl rep hela eftermiddagen, och sen till mormor som fyller år i morgon! då ska vi samla ihop hela truppen för att fira henne.. troligtsvis hennes sista födelsedag.- så vi får fira ordentligt!

kan inte sluta tänka på gårdagen med müsigaste johanna - hon är verkligen hur fin som helst! =)

till sist - jag har kikat lite på rut m.fl. hemsida och hittat något som vore bra inför thailand! jag har ingen koll på hur mycket man behöver ha med och hur mycket man kan tänkas köpa där nere. hoppas på att de går o köpa där, för jag orkar inte bära runt på en massa kläder som inte används heller.

                       

nu är det frukostdags!
ha det!

hemmamys med johanna

efter en jobbig dag på jobbet är de rätt skönt att bara vara hemma. och vad är inte bättre än att bara vara hemma, fast vara med en kompis? johanna kom hit i alla fall och vi gjorde allt från att kika på melodifestivalen (som äntligen gick i rätt anda med björn gustavsson på topp) till att sitta och filosofera inför sommaren. det var kuligt! =)
även thea var på besök, alltid uppskattat!
tittade på några bilder från stockholmsresan med anne också, haha hur man såg ut alltså. har valt ut den snyggaste (ja! det var den snyggaste!)..



image5


i morgon blir det att träna till ung scen och fira mormor i förskott som fyller år på måndag! =)
snart thailand - längtar som aldrig förr!!!


tjingeling. töntigt avslut på ett icketöntigt inlägg..


RSS 2.0