heldag med mamma

sov mig igenom förmiddagen, mådde verkligen inte bra i morse. trött, så himla trött! trodde att jag var sjuk eller något men efter en alve och 3 timmars sömn var jag fit for fight igen! gjorde mig i ordning och åkte ner på stan med mamsen, fikade på cafe göteborg och satt ute i solen och glassade.. gick på stan en sväng och jag hittade ytterligare ett par skor som jag nog ska köpa i morgon. kan inte låta bli.. hämtade upp finemma och åkte men mamsen och henne till droskan och åt även middag ute i solen. verkligen skönt, och gott för den delen. för är det något man blir efter man har varit och ätit tacos på droskan så är det mätt. otroligt mätt.
nu ska jag o emmsan se på lite dirty dancing! lätt den bästa filmen som gjorts, utan tvekan. får rysningar av introt som spelas i bakgrunden just nu.

lägger in lite bilder sen när jag orkar, endast för dig, tappra läsare. ni är några få tappra som orkar er igenom varje meningslöst inlägg på denna blogg. jag ser upp till er!

trevlig kväll


en slapparhelg

verkligen verkligen verkligen en slapparhelg
har inte gjort många knop i helgen. det jag har gjort som mest är väl o cykla till coop, det gjorde ja mest för att jag kände mig så otroligt rastlös. handlade lite grejor som behövdes hemma och cyklade hem igen. jag o jenny såg på csi och fotbollen, åt lite till.. som en riktigt gammal hederlig ersmarksafton!

tittade just igenom emmas album från sundsvall på apberget. vilken toppenhelg det var! sjukt jävla kul! bra sällskap hade man också, kunde nog inte ha blivit så mycket bättre. nu siktar vi in oss på åsele då de blir husvagn igen. fy fan vad roligt alltså! i morgon blir de nog dirty dancing filmkväll med just nämnda. icket illa alls. tror även att jag slår till på en dusch i morgon också. är nog så illa tvungen. annars saknar jag min fina johanna som varit och "firat" lite peace and love. hon kommer hem i morgon och förhoppningsvis så ska vi väl ses en sväng snarast.

ska bara tipsa om en gammal låt som jag hittade igen idag:
the all american rejects - move along
så många minnen från den låten! :)

godnatt

she's the man

de blev inte mycket stuga för mig idag.. känner mig hängig och slö så jag stannade hemma och såg på she's the man utomhus.. nu blir de nog att dra igång en till film!

syrran åker just iväg med sin moped, hon och 3 kompisar ska till skellefteå idag och bo där några dagar. förstå hur lång tid de kommer ta - moped från umeå till skeå.. nu har de ju lite o göra de närmsta timmarna i alla fall!

stugan

första besöket till stugan för i år för mig! ska även åka till mormors grav en stund och kanske även till kroksjö. en heldag med mamma helt enkelt,

vi hörs

GI-desserter

fick en bok med massa goa GI-desserter i försenad studentpresent häromdagen.. jag och jenny har i kväll provat att göra tre av dem med rätt lyckat resultat ändå. godast var nog chokladmuffinsen men "äppelpajen" var inte långt ifrån en förstaplacering..

känner mig lite inspirerad och lägger ut lite bilder på den "fina" upplägningen på faten. det tål att tilläggas att båda bilderna är bilder på jennys tallrik, min var inte riktigt så pass fin att den fick vara med på foto..



citronostkaka med hallonsås



t.v: "äppelpaj" med kanel och vaniljkesella
t.h: (under grädden..) chokladmuffin med nötter

godnatt!

det är varmt (?)

jag tror det blir en dag ute idag med en god bok. bara jag hittar någonting här hemma o läsa så är jag supernöjd!

annars var kvällen igår ändå trevlig. det hände en hel del saker som skulle kunnat vara ogjorda. då hade kvällen varit mycket bättre! nummer 1 tycker att det är jätteroligt att ta nummer 2s pass. nummer 1 åker där ifrån med passet och nummer 2 stannar kvar på förfesten med mig och elin lyckligt ovetandes om att hans pass just åkt till stan. när vi; elin jag och nummer 2 ska åka buss in till stan så hittar vi inte passet, letar överallt för ingen av oss visste ju om incidenten med nummer 1. vi missar bussen med sisådär 10 minuters marginal och försöker att hitta någon som kan ställa upp som chaffis.. till slut får vi veta att nummer 1 har snott passet och en snäll nummer 3 tar hand om det och väntar på oss utanför droskan för att vi ska komma in. malin lagedal var snäll och fixade in oss till stan (tacka gudarna för de!). när vi väl fått passet har vi två öl kvar och vi bestämmer oss för att dricka upp dem på kajen.. där blir vi sittandes till typ 00.15 och när vi ska in på droskan kostar de ändå etthundra kronor för att ta sig in. svindyrt! mycket trevligt folk som var ute och även om inte fyllan var på topp och humöret var lite sisådär med tanke på kvällens tidigare incident så hade jag det bra! åkte hem med fröken öjbrandt och åt mackor hemma hos elin med henne och nummer 2. mycket nice! cyklade hem där vid 03.45 och det var EN grad utomhus. det kändes. hade bara skinnjacka och lång t-shirt. inte så jättevarmt direkt..

idag ska jag vara med jenny, äntligen! jag har saknat henne!

fejk

jag tror jag aldrig har bloggat om hur man ser ut inför en festkväll. någon gång ska väl vara den första
och den sista..

mest nöjd över mitt nya skärp som införskaffades idag.. var? rut så klart ; )


så himla fejk

sol

i morse var de svinkallt och sen när jag gick ut på lunch var det varmt. behövdes inte ens jacka.. är de nu sommaren (äntligen) ska komma till umeå? jag hoppas det! jag är ledig lör-mån så det skulle sitta fint hur som helst.

annars var mina nya skor toppen o jobba i. vilket fynd! kanske ska köpa ett till par? syrran fyndade keds idag och 5 plagg från rut, hihi. jag tvingade på henne lite saker. 2 grejor var på rea så de var ändå rätt bra pris på kläderna!

planerade igår med emma för åseletrippen för i år. det blir endast fest lördag eftersom de tydligen var "hemvändarkväll" i nordmaling på fredagen. mig kvittar det eftersom jag ändå jobbar på fredagen. jag hoppas på en lika stor åselesucce som förra året, då var de verkligen hur bra som helst. lördagen var bättre än fredagen också, så de verkar lovande!


nya jobbarskorna

köpte ju nya skor idag och funderar på ett par till när nästa lön kommer (om exakt en månad).. funderar på några bekväma saker - som typ de här nedan. de är crocs i "finare" modell, inte fina, men fina för att vara crocs. mina fötter kommer ju avlida om jag har sämst skor o jobba i varje dag.




vilken ska man välja?


Ulf Stekare


haha vilken jävla reklam


orkar inte snacka nå mer jobb.. fick i alla fall lönespec från förra månaden och jag fick svinbra betalt faktiskt! köpte nya skor idag och en puderborste.. om jag handlar så här varje dag kommer mina pengar att ta slut inom en snar framtid. inte så bra linn!

d-r-o-s-k-a-n i morgon
känns kul när de var så himla länge sen sist!

hungry

inte så drygt o jobba idag faktiskt, hade mer o göra och jag fick ta mer ansvar! king! sitter nu och väntar på lite gäster (ska fira studenten med evelinas familj). lite svårt o fira varandra när man tar studenten samma dag..

jag undrar vad de är som händer? de kan inte vara bra o pendla emellan såhär som jag gör nu.. kroppen måste ju undra vad de är som är fel.

nu blir de middag! godkväll

bra låt med skön video


disco lies

tisdag

mina fötter gör ont och jag har lyckats skaffa mig en till blåsa.. att stå upp en hel dag i dåliga skor känns, tro mig! ska typ köpa ballerinacrocs o jobba i.. fast "får" man de på klädaffär? vet inte det jag, inte så snyggt direkt. annars har jag handlat lite mer kläder idag och ett puder plus en kalender. behöver hålla lite koll på när jag jobbar och när jag inte jobbar annars kommer jag bli galen. åt lunch på bibblan idag och det var kul o se lisa o kattis jobba och inse att jag inte behövde göra ett skit.. jag diskade i och för sig min egen tallrik men, sånt kan man väl ställa upp med?

tråkigt att aldrig blogga med bilder, orkar inte leta reda på ngn fin bild heller, så de här får bli slutet av ett tråkigt inlägg.. hoppas på mer inspiration i morgon!

på fredag UTGÅNG (hur ska det sluta? har fortfarande inte kommit över studenten...) med elin och järngänget, blir nog lika trevligt som vanligt! :) godnatt

sömn

jag tror de är dags att sova nu.
två timmar framför datorn gör nog sitt..

tror och hoppas på en bra fredag på droskan i ett rätt nyktert läge

mama i'm coming home

hemma på riktigt nu! har städat ur rummet på forslunda och sagt hejdå till alla finfina konfirmander, kommer nog att sakna lägret och stämningen mer än jag tror. kändes lite vemodigt o fara därifrån idag måste jag säga. annars gick clossen (som är en häst) HUR BRA SOM HELST idag!! sjukt roligt o rida. jobbet gick också kanon, även fast de var lite väl lugnt så hittade ja på saker o göra hela tiden. mest typ hänga undan kläder som kunder hängt på fel ställen och plocka upp kläder från golvet som slarviga kunder hade tappat ned. stod även i kassan för T-R-E kunder, de ni.. räknade också kassan om det är någon som är intresserad. och låste ytterdörren. de ni.. jag tror ja kommer trivas. kommer att jobba 22 dagar i juli varav varje pass är typ 6-7 timmar långt. snabbt uträknat kommer jag nog att tjäna NIOTUSENFEMHUNDRA - EFTER SKATT. fy fan va gött med pengar.. kanske ska flytta hemifrån snart.. en tanke som tål att tänkas på! i morgon blir de jobb igen och sen ska jag träffa saknade jenny på kvällen. det kommer bli kul.

nu ska jag ta och tvätta mina fötter, de luktar så illa så jag börjar må illa. tänk er 98:-s hm skor som är gjorda i plast som har blivit blöta av regn som jag har haft på mig sen 10 i morse. efter denna behandling är mina fötter not so fresh..

godnatt govänner

konstigt nog har allting ett slut

har verkligen varit i min egen lilla värld ute på naturbruks, det har varit jobbigt, skönt, kul och slappt. lite allt möjligt med andra ord. har kommit hem nu efter att ha ätit på restaurang med gänget och sett på SEX AND THE CITY filmen, och inte en endaste krona betalade jag.. bra jobb! filmen var bra och absolut sevärd, jag fick gåshud då jag hörde introt.. mu!

annars så saknar jag flera av mina finfina vänner som jag måste se snarast! i morgon blir de jobb på rut, för första gången "på riktigt", eller jag kommer att jobba där hela veckan lång men.. det blir nog kul, hoppas de i alla fall!

ska försöka trixa lite med bloggen och kanske lyckas uppgradera mig till en ny nivå.. vi får se hur det går!

vi hörs

midsommar

vi är inne i hästskitlukten
min ledarpolare magdalena visar sin frustration över att vi måste vara inne nu när det äntligen spricker upp och solen skiner för fulla muggar. jag har inte mått så bra idag, har haft feber och bestämde mig för att stanna här på forslunda trots att jag är ledig. konfirmanderna har varit lediga från 12 och kommer tillbaka kl 20. men vi har fyra tappra kvar som vi gör allt för att de ska ha de så bra som möjligt. vi ska snart till exempel dra igång en film och sätta oss och äta tillsammans framför tv :n. det tror jag blir mysigt. hade egentligen tänkt dra mig ut till holmsund men jag orkar verkligen inte det just nu. det hade varit väldigt trevligt men orken finns inte i mig..
blir kvällsfodring igen kl 1830, annars är de bara slappis som gäller! har för övrigt läst nästan hela stieg larsson boken nu, och de känns sorgligt fast samtidigt spännande. vad ska jag nu läsa liksom? har plöjt 700 sidor på dryga veckan nu och de kommer kännas konstigt utan en bok. ser att de ligger en 100 höjdare bok framför mig som tydligen ska vara rätt kul. jag tror de får bli den. lägret är snart över, endast helgen kvar och sen börjar allvaret igen på rut. i think that it's gonna be nice. hoppas verkligen på de där jobbet! :)

nu ska jag sluta svamla och börja surfa runt på lite trevliga sidor, man får ju passa på när man får låna en dator!
glad midsommar

soliga dagar

livet på hippologum leker. jag har de verkligen jättebra, och sen får man betalt också. som igår - uteritt i 2½ timma och låsa några dörrar, leka lite och äta. sova, läsa.. ja. det är rätt bra. långa och dryga dagar bara men. det är ändå slappt! idag har jag varit i stallet på morgonen och på ögonmottagningen på eftermiddagen. ögat är fortfarande kajk men de vet inte vad de beror på. så länge de inte blir värre så ska jag tydligen ha det såhär.. nu är jag hemma för en middagsstund för att sedan åka till hippo igen så jag är där kl 7. stalltjänst igen, wie. sen är de bara fre, lör och sön kvar.. på söndag sker de en liten överraskning för konfirmanderna. vågar inte skriva vad, man vet ju aldrig om ngn av dem läser här. (chansen är ju väldigt minimal men jag vågar inte chansa..) annars kommer jag typ ha huvudansvaret för alla ridskolehästar i helgen, o de är ju ganska stort. huvudansvar för att alla privathästar får mat också. så man kan väl säga att jag har ansvar för sisådär 60-80-100 hästar i helgen. king om de skiter sig! men de får vi hoppas att de inte gör!

nu ska ja packa lite saker inför i kväll o sen gå ut o käka med min familj (inte lisa dock.. axo får ställa upp!)

tjoho

forslunda

allt fungerar ändå här, jag har hittat mig en dator och jag får en inblick i alla andras liv igen.. däremot känns allt väldigt konstigt här, kan inte riktigt koncentrera mig så som jag ska.. men de är samtidigt skönt o ha ngt o göra hela tiden. i morgon blir de uteritt i 3h och konfafotografering.de blir nog enda gången som jag kommer se ut som mig själv. går mest omkring i mjukisar och luktar gris. de är sant, var i svinhuset tidigare idag och nu luktar jag verkligen illa.. orkar inte duscha heller, ska ju göra de i morgon innan fotograferingn, onödigt o duscha för mkt. ;p

emma skulle egentligen hänga med mig o rida i kväll men de blev inte så, hon kände sig  sprängd efter allt jobb stackaren så jag tar med mig ett blåbär här från konfan, en ledare som är assugen på o rida så hon får hänga med mig, hihi. vi får se hur de går!

hej så länge

?

från att ha varit en bra dag blev den här dagen plötsligt en dålig och konstig dag..
ska tillbaka till konfalägret efter middagen - jag undrar vad som händer sen?
det kanske är lika bra att stanna där och skärma av sig från omvärlden och bara tro att naturbruksgymnasiet existerar och ingenting annat.. fast hur bra är de att förtränga allt? inte bra alls!

en förvånandsvärt gullig syster

hon hade köpt en gummianka till mig och hängde runt halsen på studenten
hur gulligt var inte det på en skala?
väldigt gulligt!

hejhej leverpastej

jag är hemma en snabbis nu i kväll. har sett på fotbollen och läst min favoritbok - vill inte att den ska ta slut. läser milleniumböckerna av stieg larsson och är på sista nu.. känns typ sorgligt, men ja måste ju läsa ut den! fotbollen däremot var inte så kul. mål av spanien i 92:a minuten - ovärt! inte för att jag är så insatt men, man blir ju nationalist när de är såna här mästerskap ju.

tänkte ta o lägga upp lite bilder från underbara studenten! kom fram till igår med emma att jag nog hade lite väl roligt.. men det är ju kul att ha kul, eller hur?

vi hörs när jag har en dator igen, annars finns de ju telefon!

   
champangefrukost i ullans trädgård






joffa var i gasen på morgonkvisten


mina söta fulla naturarvänner


alltid vi två! :)




vänner för livet








ARTON ÅR KVAR!!







glada, fina johanna!

 
en bild som visar i vilket tillstånd mina partners och jag var i..

studenten

HUR BRA SOM HELST!
har jättemånga fina bilder men jag hinner inte lägga in något.. jobbar på konfaläger i 1½ vecka till och har ingen dator där - man får passa på när man är hemma, och de är jag i 10 minuter till..

tack sm3fvb för tre underbara år! studentskivan var toppen även om dagen efter (och natten) inte var så jätterolig..

hörs snart!


gråtfärdigt

jag har alltid sagt att jag inte kommer att gråta på studenten. förrän idag. jag tror faktiskt att de kommer komma en tår eller flera. när vi satt där idag och åt middag (nästan hela gänget) gick de upp för mig att jag faktiskt inte kommer att se dem igen under samma förutsättningar. vi har delat tre år med varandra och tiden har gått otroligt fort.. linda hade gjort ett superfint kompendium - hur roligt som helst att läsa med flera citat från oss i klassen, bilder på oss och andra fina saker. hur fint som helst och jätteroligt att ha kvar senare :)

försökte lägga upp lite bilder men de fuckade sig.. ni får helt enkelt klara er utan den utomordentligt fina bilden på johanna när hon mesler och en gruppbild när alla är fina och äter.. jag tror inte ni dör!

I MORGON ÄR DET STUDENTEN
jag tror inte jag har förstått det..

den sista måltiden

alldeles strax måltid med klassen på maxim! den allra sista, om man inte räknar med champangefrukosten.. jag börjar förstå det nu - att vi inte ska ses nå mer efter de här. inte alla tillsammans.. känns verkligen konstigt!

åh

någon annan som har problem me o uppdatera? bloggen fungerar inte riktigt bra nu måste ja säga


stressen

hela min familj har stressproblem. verkligen. det är inte så roligt alls. mamma stressar för allt hon måste hinna med min student och jag får skuldkänslor stora som höghus. lisa stressar med att hjälpa mamma så att hon inte behöver känna sig så stressad. hon stressar också för att hon inte vet vad hon ska ha på sig (har avslutning i morgon). pappa däremot, han stressar för att han blir så stressad för att alla andra är stressade. han muttrar mest och är sur och tvär. inte så rolig att ha o göra med. han gör dock ingenting åt saken (typ att hjälpa till) utan muttrar mest och är sur.

så ligger landet just nu!
plus att jag bränt mig på tummen på hetvatten från potatiskoket..

STUDENTEN OM EN (!) DAG!

brännboll

det slutade regna och vi vann en match. kunde varit bättre - men de här var bra!

VI BJU!

blä!

jag såg verkligen fram emot brännbollsdag idag. men regn? nej tack! jag ville glassa i solen, inte försvinna bort i regnet. vi får göra de bästa av saken! tur att man har badmössa, då blir man inte blöt om huvudet i alla fall..

vädret blir bara sämre och sämre

men man ska inte klaga! det regnar ju inte i alla fall..

den här dagen har varit seg. när jag väl tog tag i livet idag så gick allt av bara farten. städade badrummet och duschade. sen solade jag och somnade i en timma. det var inte helt fel måste jag säga.. har nu fixat färdigt pappas 50års kort och ätit en mycket god middag. linn smsade nyss och undrade om jag var på filmkväll. och ja! det är jag. så himla trevligt. jag har bestämt att vi ska se på andra sidan häcken. har bara hört massa bra om den filmen men har aldrig sett den. jag tror på succe. upp till bevis! i morgon är de brännbollsturnering med skolan och vi har temat "bad". jag hoppas att alla kör lika hårt som jag på utklädnaden, annars kommer morgondagen inte bli så rolig. jag ska ha på mig baddräkt, badring, små fula simglasögon och en badmössa som är äcklig och ser ut som en "jordgubbe". inte så likt en jordgubbe dock men, jag är inte bitter. funderar på leopardtights också, men jag vet inte om jag kommer bli alldeles för snygg och göra så att folk faller när de ser mig. de vill man ju inte. därför tror jag att jag ska begränsa mig lite. jag hoppas på bra väder i alla fall så man kan ha det mysigt i solen när man inte spelar..

snart studenten!! helt ofattbart!

viktigt

nej nu ska jag ta tag i mig själv! sitter fortfarande i morgonrock och har inte gjort många knop idag. har skrivit adresser på 25 st tackkort från pappas 50års fest. det är vad jag gjort. och ätit frukost såklart. det är bara det att så fort jag "tagit tag i mig själv" så måste jag städa toaletterna. ordentligt. jag orkar verkligen inte skrubba hela badkaret och gnugga i toaletter och handfat. det är säkert bara min egen smuts men de är ändå lite äckligt..
nu kikar solen fram - ännu en orsak till att jag borde duscha (4 dagar sen sist. också äckligt) och klä på mig. ska ut och ta vara på solens få strålar..
vi hörs

en lite sämre morgon

mådde inte bra i morse där vid åttasnåret.. inte kul alls om jag ska vara ärlig.
tur att jag mår bättre nu efter lite frukost och en liter vatten. hade det mycket trevligt igår kväll med linn och hennes tjejer. de är ruggit trevligt sällskap måste jag säga! cykla hem var typ de bästa jag har gjort. cyklade från ålidhem till ersmark i natt på 7ans växel hela tiden. fatta tempot! jag frös inte och tyckte inte de var jobbigt. jag kommer med andra ord att cykla mer i sommar!!

det ryktas om att de ska bli pissväder på studenten - hoppas inte! det ska vara stålande sol och varmt. jag litar på vädergudarna!

hår

klippte just min syster. hon har numera hår made by linn
jag tror jag ska satsa på en karriär inom frisöryrket..
ska nog byta inriktning!


i morgon blire jobb på rut och fest fest på kvällen! tjoho

fredag

en skön dag, hoppas jag!

gick inte att uppdatera igår, jag vet inte varför. inte för att jag hade så mycket att säga heller. så de gjorde nog ingenting.

var i stallet igår kväll och åkte vidare till emma och såg på bert. åh, hur bra är han inte? sökte sedan på internet för att se vad han gjorde nu.. han var tydligen en skäggig forskare i lund. inte lika söt nu som då. behöver jag säga mer?

ska snart ner till stan för att vara med på ett möte inför konfalägret i sommar. 1½ vecka och mycket pengar. jag klarar den här sommaren också! anette har inflyttningsfest i kväll också, jag hoppas på bra väder så att man kan grilla ute. det ser lovande ut! :)

äkta ersmarksanda

jag förstår inte hur det hänger ihop
bra väder = grillning?
det verkar så! i ersmark håller för tillfället ungefär alla på att grilla sin middag och göra iordning utemöblerna för att kunna sitta ute och äta. det är ju mysigt!
bra väder = alla vill vara ute så mycket som möjligt och ta vara på solen.
jag tror de är så det hänger ihop!

filosofiskt

åttahundra grader

hade det riktigt bra igår kväll, hamrinsberget var bättre än vad jag hade kunnat tänka mig! hur vackert som helst och många, många trevliga människor som hade samlats där. vi grillade kvällen lång på en engångsgrill och stämningen mellan ungscenarna var på topp! måste helt klart göras om :)



har de senaste dagarna haft lite ångest över att man börjar bli så gammal. jag har inte gjort allt jag ska än! det är nu jag ska leva mitt liv och ha det som bäst, och då kommer ångesten. jag ska då leva mitt liv ORDENTLIGT tills jag åtminstone är 25, så de så!

idag har jag hurtat igen och gått med linn till willys i hettan. hämtade även ut ett mystiskt paket på okq8 som visade sig vara min internetdosa till internetbanken.. inte så mystiskt längre. lisa och ellen ligger ute på baksidan och solar nu men jag har verkligen inte orken att gå ut. det är så varmt! man ska inte klaga, men nog är det lite väl varmt ute nu? skulle sitta fint med ett dopp i södervik nu känner jag!

ska till suddskrutten i kväll och rida lite också, vi får se hur mycket jag känner att jag orkar med, lär nog vara lika varmt där som här. hejsålänge

UNDERBART VÄDER

åh vad jag gillar sommaren, den här dagen har verkligen varit en toppensommardag :) gick i skolan i en halvtimma, cyklade ned till stan där emma och ingela väntade. gick en runda på stan och insåg rätt snabbt att vi inte skulle vandra inomhus en sån här dag. jag och emma gick till rådhusparken och satt där i typ 2-3 timmar. hur skönt som helst! gick vidare till bibliotekscaféet och jag gjorde dagens goda gärning i form av att låna ut min telefon till en jättesöt dam som inte fick tag på färdtjänsten. gick förbi mekka på hemvägen och träffade kicki för att sedan cykla hem.

har för övrigt fyllt på mobilen nu så jag har gratis sms, det känns nödvändigt!

i kväll ska jag förhoppningsvis på träff med lite ungscenare och ha det bra. då blir det bilen som får färda mig, orkar inte cykla två färder till stan per dag.. då blir det för mycket av det goda tror jag!

är ledig tors-söndag. eftersom det verkar bli bra väder hela helgen känns det rätt  bra. jobbar i och för sig lördag 12-15 men det är ju bara tre timmar så det kan man härda ut.. UNDERBART!

en tur med lisas cykel

jag hade tänkt mig att lägga in lite bilder från lisas bal igår, hon var verkligen jättefin. mest glad idag är jag för att det är så sjukt fint väder. sånt kan man typ leva på. jag är i och för sig också glad för att jag tog sovmorgon idag. det är skönt. ska cykla (!) till skolan idag. mitt hurtliv har härmed börjat..






gamla vänner

är det inte underbart att man inte tappar vänskapen bara för att man inte är med varandra på ett tag?

det kommer alltid att vara jenny lisa och linn
äckligt kul kväll i kväll!

(syster var rätt najs, lägger in bilder i morgon!)

gårdagen

kom till skolan (i och för sig en timma försent..) och insåg att alla hade redan gått från naturkunskapen. jag vandrade vidare i mina nya leopardtights för att hitta någon vän. hittade två sötingar i form av johanna och michelle i biblioteket och vi gick till matsalen för att avnjuta sallad sås och falafel.. GI på skolan är inte det bästa. sedan följde en timma slapphäng i matsalen och i bibblan vid en dator för att senare pallra oss vidare till idrotten. där väntade en solig sol och en opeppad klass. josse och rebekka höll i sin ledarskapsuppgift och sen fick vi spela brännboll och ha lite betygssnack med lärar'n. slutade en timma tidigare än beräknat och åkte ut med linn till strömpilen för att inte göra någonting vettigt.
sedan ridning - avfallning i hoppningen. har nu ett fint litet skrapsår på armen och är öm i nacken. känns som att det här hände nyss? jo! två veckor sen sist. hoppas inte att det här blir en tradition. i övrigt gick faktiskt hoppningen bra, ska inte gå in på detaljer som inte intresserar någon. red även sudden och han var knäpp i skallen. nog om det!

kom hem, åt jävligt god "efterrätt" och nu har jag väntat och dragit mig länge nog för att tillslut duscha bort allt grus från kroppen (som man får när man dyker ner med huvudet före i en ridbana). det blir nog skönt!

idag blir de väl lika slapp skola som igår och sen ska jag hänga med linn till tatueraren. hon ska (äntligen) bli en i hänget, wohoo. får se om jag blir taggad på att göra en ny ; )

syrran ska även på bal i kväll, på rex. kajsa ska sminka henne och hon har en skitsnygg klänning. tror ja ska ta några bilder så ni får se på skönheten själv! ha det gödarns!

snygg och snyggare

vi gillar hajk



vi gillar varandra


27

klockan är kvart i fyra och det är 27 grader ute. jag har verkligen stekts idag. jag vet inte vad som hände med städningen, den har inte utförts i alla fall. dagen har spenderats ute i solen med hela familjen, inklusive hunden. härligt värre!

good morning sunshine

underbart väder idag! synd bara att jag ska vara inne och städa. hoppas nästan att jag ska skrapa huset, då får man i alla fall vara ute :)

rutrutrut. jag gillare! :)

RSS 2.0