KÖRKORT

det känns hur underbart som helst!
i morse kl 9 hade jag uppkörningen, fick köra i närmare 45 minuter innan de var klart. men det var sjukt härligt när han sa "det här klarade du galant". jag tror att jag log med hela mig.. =)
UNDERBART var ordet!!

i helgen blir de dop för lilla thea och brännbollsyran på lördag kväll! någon fler än jag som är taggad?I morgon - övik!

Jajemensan, lisa ska tävla i sm. i dubbelbugg då =) kommer säkert inte att gå så bra, de kommer ju tävla emot såna som är hur duktiga som helst. men de blir nog roligt ändå att kika. kanske ska ta tag i det där någon gång, var ju som sagt 3 månader sen som jag buggade, - inte så roligt. får hoppas på att jag tar mig till samkvämet på söndag och inte begraver mig i skolarbeten...

12 dagar till bulgarien!

gårdagen

Kanske ska ta tag i det här med bloggen nu då..

Var på förfest igår hos suss innan vi begav oss till x3m. Sjukt kul att träffa elin igen, nu förstår jag igen varför vi hade så roligt under högstadiet. Måste göras om hur som helst!
Däremot X3M kunde ju ha visat sig från sin lite bättre sida,- inte så mkt folk och nästan ingen man kände. Men om man är full och glad spelar det egentligen inte så stor roll. Föll hur som helst 3 gånger (eller mer?) tillsammans med Elin, hon har nog inte det bästa balanssinnet när hon är glad i hatten. har lite ont på en armbåge och i nacken. :p
Åkte hem vid halv 4 för att sedan kliva upp 10 för att gå till jobbet i morse. Sjukt kul!
Ska iväg i kväll till Suss igen för att riktigt fira henne + att det är eurovision i kväll =) heja sverige!


Anne är min kvinna!


Prova något nytt

Ska väl till att börja blogga nu då, som alla andra?
Känns ju lite skumt när man skriver diarium på apberget och sådant, men vi får väl se till att det här blir lite mer seriöst =) Kommer väl ta nått tag innan man förstår alla funktioner osv.

 Taggad inför melodifestivlalen i mars i år =)

RSS 2.0