"på jobbet"

kände mig lite fancypant idag på jobbet faktiskt.







det är en alltför orättvis bild. jag var faktiskt mycket snyggare irl. och fråga inte vad jag gör med foten. jag trodde nog bara att jag skulle bli lite lite snyggare då.
om någon undrar (vilket det säkert inte är) så är hela min outfit (allt utom skor, bh & trosor) från rut. jag har även på mig två osynliga halsband i guld och två osynliga (man kanske kan skymta dem..) armband i guld. NICE.


våga vägra sjukdom

proppar i mig nyttigheter för att skrämma bort alla små förkylningsbaciller som så gärna vill få mig sjuk. alla runt omkring mig verkar bli sjuka, få feber och skippa sina nyårsplaner. jag vägrar! c-vitamin, berocca och en jädrans massa vatten ska få mig på rätt balans. inge bangande av nyår här inte!

vad hände?

den här killen, hans kompisar, hans utseende. jag fattar ingenting.


http://rahlenfeldt.blogg.se/

tydligen är det inte alls amandavardet som de gör parodi på i ICA reklamerna, utan den här killen. fantastiskt kul för honom.

kroksjö

jag har byggdamm överallt. i näsan, i sockarna, i tröjan, i håret. jag har varit med syrran hos morbror i kroksjö och hjälpt till med att städa hela dagen. de har byggt ett hus och är nästan klara. vi var där idag och grovstädade allt. slängde skräp i mängder i traktorskopan, dammade alla väggar, tog bort skyddspapperet från golven, torkade alla fönster, tog bort fläckar från fönsterbrädan, skrapade silikon, sopade undan det värsta, dammsugade efter alla stora saker var borta och sist men inte minst, våttorkade alla golven. jag kan bara säga att det var sjukligt stor skillnad då vi åkte jämfört med då vi kom. när vi åkte såg man alla golv, allt luktade gott och fönstren var rena. innan var det bara skräp överallt och ett lager med damm låg över hela huset. vi hade otroligt tur med vädret och jobbade (i och för sig inne) med den här fantastiska utsikten; som ett vykort. soligt, kallt & utsikt mot  kroksjön. en bra dag, trots en massa jobb på en ledig rut-dag.



erik grönwall calle kristiansson

nej, vet ni vad? efter att jag ätit upp min paj tror jag att jag ska bege mig mot mvg gallerian, trängas med 12-13 åriga tjejer och ta kort på calle & erik. jag har en inre dröm om att de inte kommer palla av stressen och pressen och följa med mig bak till ruts kontor och dricka kaffe med mig. vi får väl se hur det går.



godmorgon tre gånger om

jag hade stora sömnsvårigheter i natt. J-A-G. det har väl nästan aldrig hänt förut? sömn brukar vara min grej ju. vaknade upp tre gånger i natt och var vaken (sjukt pigg) en halvtimma innan väckarklockan ringde. jag fattar ingenting, jag borde ju vara trött. men, tydligen inte. var helt stressad också och kunde inte ligga stilla, varför vet jag inte. det var väl bara för att jag skulle ta mig upp i tid idag, skippa snökaoset och kunna cykla som en normal människa.


lite smink på de här så! jobb 9-18 idag.
snart nyår..

söndag

min kväll:
röbetsallad, igen
utan dina andetag
massage
bodyguard (fantastiskt)
kalla fötter efter en promenad hem i converse (rekomenderas inte)
installation av min brandvarnare som legat på micron sen jag flyttade in
sällskap av emma
planering inför nyår och summering av juldagen











































mmm

utan dina andetag. kanske världens finaste låt.

snösnösnö

inte ens östra kyrkogatan var plogad i morse när jag skulle till jobbet. det tog ungefär sisdär den dubbla tiden att cykla hit. jag var INTE nöjd när jag hamnat på gammlia istället för stan då det var den enda gatan som inte hade 30 cm snö. vid ett tillfälle valde jag att gå istället, men satte mig fort på cykeln igen då snön gick mig upp till knäna och cykeln var tvungen att släpas (observera; släpas, inte rullas) genom snömassorna. inte ens gågatan är snöfri, och här är det ändå värmeslingor i marken. jag känner mig som en gammal gubbe som bara pratar väder och vind, men det här är verkligen HELT SJUKT.

ps. det snöar än och ska tydligen göra det ett tag till. ds.

snökaos

tittar ut genom mitt fönster och ser.. ingenting. nej! mitt fönster har helt snöat igen. jag kan utskilja en cykel med cirkus 20 cm snö på pakethållaren. det ser helt galet ut, som ett litet torn ungefär. vad hände i natt? jag gick i säng klockan 22.30, och då var det verkligen inte såhär mkt snö. det måste ha snöat, snöat och åter snöat i natt. stora fina flingor som bara har gjort allt till en enda snöröra. jag hoppas då verkligen att de har plogat när jag ska cykla till jobbet, kan ju tyvärr inte se det från mitt fönster då det, ja precis, helt snöat igen.

ps. jag har fortfarnade ont i huvudet sen juldagens bravader. ds.

julhelgen

juldagen igår i nordmaling var hur bra som helst. halkigt, stänkigt & fantastiskt mycket folk. efter att corollan valt att inte vilja starta (den står fortfarande kvar där) i nordanbäck kom jag och emma till förfesten rätt sent. vi började drinka vid halv 7 och de var tänkt att vi skulle ut vid 9. på något konstigt sätt lyckades vi ändå med formen och en kväll av dess like tog vid. var på efterfest alldeles för länge och somnade där vid 8 i morse. efter fyra timmars sömn tyckte min kropp att de var dags att kliva upp. det har varit en otroligt seg dag idag och jag har aldrig riktigt blivit kvitt illamåendekänslan som rör runt i magen.

just nu ser jag på harry potter, käkar praliner och tar mig en välbehövligt fotbad. min tredagarsledighet är över och jag firar det med.. sömn.

juldagen

lisa och jag fick mamma att se twilight nu på förmiddagen. mamma förstörde helt klart kyssen när hon sa något i stil med "vem vill kyssa en kall köttbit som han?" hon jämförde alltså självaste edward cullen med en KALL KÖTTBIT.
mamma...



nu beger jag mig mot skogen och nordanbäck. har varit uppe med tuppen idag, varit på julottan i ersmarkskyrkan och lyssnat på siz som sjungit så vackert. i kväll blire partaj i nördmaling, de kommer bli sjukt. nice. 

och ps. emmas julklapp var +++++

god hjul och grått nytt hår

har sett kalle (men messade mest under tiden), ätit världsbäst julbord och gjort det man alltid måste göra efter julmat.. diska alltså! nu ligger jag åter igen i lisas säng och lyssnar på alicia keys - love is blind. den är ruggit nice. väntar med spänning på paketöppning, speciellt på att få öppna emmas paket. det är stort, ser ut som en plansch typ och är tydligen inget speciellt.. i kväll ska jag även försöka hinna med att gå över till familjen sandberg och ta en välbehövlig kvällspromenad med systrarna för att förbränna så mycket som är möjligt.

god jul!

julafton

merry christmas! jag har inte mer att säga just nu.

dan före dopparedan

idag var världens segaste dag på jobbet, konstigt att den skulle inträffa för mig dagen innan julafton. tycker att de kunde dykt upp i mitten på gråaste oktober, men nej, min kropp ville tydligen bara ha jullov idag. jag cyklade hem, tappade hela min systemetkasse i marken så den godaste cidern gick sönder och for överallt, packade en bag för vistelse i ersmark och nordmaling och anlände till ersmark, strax efter åtta lagom till bingolottos uppesittarkväll. har umgåts med min morbror med tjej, deras barn och min sköna men annorlunda familj. vi har skrattat åt theas allsång, ätit från det undre lagret i paradisasken och berättat härliga historier om när folk fallit av sparkar och cyklar på fyllan. det var skoj. jag har skrattat åt thea så pass att jag gråtit och nu ligger jag däckad i lisas säng och väntar som ett litet barn för att få gå i säng. inte för att de är julafton i morgon och att jag verkligen vill att de ska bli en ny dag, mer att jag är sjukt trött efter den här arbetsdagen och känner att de skulle vara gött att få mig lite sömn. vi kan väl alla låtsas att de är för att jag bara dying to open my presents och att de är därför jag vill somna. men, samtidigt vet vi att de inte är sant, och de är bara fult att ljuga, så de är ingen idé.

i morgon blir de traditionellt julfirande på tisdagsvägen. det mest spännande som kommer ske i morgon är att de är molles första jul och de ska bli kul att se hans reaktion när vi ska öppna klapparna. uppmärksamma att DET är de mest spännande som kommer ske i morgon, och de säger väl en hel del. maten är också ett glädjemoment, eller det skulle i alla fall ha varit, om det inte vart för att jag har så himla ont i en visdomstand och att de är svårt att tugga. det är som om gud vetat att jag bara skulle vräkt i mig julmat annars i år, och ser till på sitt eget lilla vis att de blir lite svårare för mig att proppa i mig prinskorvar, och det kanske är lika bra det med.

nu ska jag övergå till att vara social med våra gäster. god jul!

linn rydelius..

..har just fått lön, betalat räkningar och insett att det kommer bli fattigt i januari

dårhuset

just nu händer detta:
lisa, annasara, ellen & helena pratar ljudligt i köket medan de diskar undan från sitt julbakande
någon sjunger (oklart vem, låter lite som ellen)
två pratar (låter som lisa och helena)
någon visslar (oklart vem, kanske pappa? lite för glad melodi för att låta som han)
pappa dammsugar
mamma ser på tv utan ljud för hon kan inte koncentrera sig på så mycket samtidigt
jag sitter i tv-soffan, ser på film & facebookar

allt slutar med att jag och mamma ser på varandra, lyssnar på oljudet som verkligen låter som skit och börjar asgarva

idag ska jag:

1. fixa mina himla naglar (igen)
2. jobba flera härliga timmar med de gamla gänget; jag, elin & jullan
3. köpa en sista julklapp
4. åka till ersmark och slå in julklappar och förhoppningsvis få lite julstämning
5. rata mammas idé om att bjuda in sig, pappa & thea på middag hos mig (har det sjukt stökigt och vill inte behöva skämma ögonen ur mig)



TVÅ (!) dagar till den överskattade julaftonen

måndag

nu har jag fått min dagliga dos av röbetssallad, varit med om den sämsta ridlektionen på ett år & sett en otroligt skön avslutning av färjan på tv.

nu blir de att lista ut vem som är mördaren i csi och dammsuga lägenheten.

klä julgranen

antal ljus jag satte upp i granen: 0
antal ljus pappa satte upp i granen: alla
antal julgranar jag hämtade från förrådet: 0
antal julgranar pappa hämtade från förrådet: 1
antal minuter på ett ungefär som jag och lisa spenderade på att klä granen: 5
antal gånger vi var tvungna att göra om den: 0
antal jullåtar som hördes: 1, sjungen av mig själv med baston
antal hundar som med all säkerhet har tuggat på minst ett paket i natt: 2






jag och lisa är superskillade julgransklädare. den ser perfekt ut, liksom tidigare år.

sunday at sandbacka

nu har jag handlat med mamma. införskaffade mig en fet burk/bytta med röbetssallad då jag tänkt på det i fyra dagar och varit sugen. handlade även mjölk som jag haft slut på i en vecka. köpte lite yoghurt så jag inte behöver äta mackor ännu en dag till frukost. gillar när man har fyllt upp kylen, känns som om livet är fullt av möjligheter.. ehm.

sitter i alla fall i min soffa och ser på coyote ugly. för er som är snabbtänkta: JA! jag har eget bredband nu! YES-YES-YES. först fungerade det inte, då blev jag så less så jag la mig i soffan och var nära på att börja grina. sen försökte jag igen, denna gång med att starta om programmet (smart, smart) och sen knappa in pin-koden, då fungerade det. bredbandet kommer från 3, går hyfsat snabbt och är rosa. det allra bästa med mitt bredband är att det är MITT, det kommer 'aldrig' strula och jag kommer inte bli urkopplad av någon sur  granne.

nu ska jag gå och lägga mig, drömma söta drömmar och hoppas att jag vaknar upp piggare än någonsin, mer peppad & supersugen på en jobbdag. i morgon är det även dags för sista ridlektionen för terminen, och de kommer bli bra. jag är träningssugen. röbetskram!


första punkten är allra viktigast

kvällens planer:
- bleka lite av en anonym familjemedlems kroppsbehåring
- äta gomiddag
- handla mat på willys
- klä granen
- tagga ner lisa som verkar tycka att den här julen är de bästa som skett på 2000-talet
- mysa med mina julegrisar (axo och molle)

fjärde advent

det råkade visst bli hårdare än tänkt igår. jag har huvudvärk och mår lite halvilla idag. fy linn, fy!

jobb idag, ett rätt lugnt men kul pass på rut. män som kommer in själva, ser helt lost ut och försöker hitta en julklapp till sin fru/flickvän. alltid kul att kunna vara räddaren i nöden som fixar fram något snyggt!

det är så sjukt att det endast är fyra dagar kvar till julafton. jag måste till ersmark i kväll för att få lite julstämning, se en julgran och mysa med värmeljus. borde handla också, idag var jag tvungen att cykla ned på stan tidigare för att ens få mig någon frukost. åt på caféet till tonerna av peter jöback, en rätt mysig och bra start på fjärde advent!


glädjedödaren

oj så trött! sitter på mitt as nu i den allt för sköna kontorsstolen och borde ta mitt pick och pack och bege mig hemöver. det vore så otroligt skönt om de hade funnits en knapp att trycka på och sen hade jag vips varit i min lägenhet, sittandes med en varm hemlagad middag. så är dock inte fallet, de är bara att låsa rut, sätta på mig regnbyxorna och börja min cykelfärd hemåt. jag ska i alla fall umgås med emma i kväll, så de är ett glädjemoment i denna dystra stund. jag är snart på bättre humör!

skaffar snart eget internet så jag kan blogga som en normal människa igen

igår var de hel-häng med miss caisamais först på stan och sen hemma hos henne i sävar. idag ska jag umgås med fröken lind, jag vet dock inte vad vi ska hitta på. blir mat, lite vin och sen kanske utgång för hennes del. själv ska jag peppa upp för en fantastisk lördag på rut mfl. jag jobbar helhelg i helgen så det blir (förhoppningsvis) inge större party för mig. jag kör på jul&nyår i stället.

lite stressy-girl

just nu känns de som om jag har sådär sjukt mycket för mig igen. folk som vill va med mig, festa med mig, jobba med mig, äta med mig. och sist men inte minst så ska jag hinna sova däremellan också.

i kväll blir det the levettes med jobbet. mat & show och härliga kompanjoner.
i morgon ska jag lyckas klämma in träning, lunch med caisa, eftermiddagshäng med joli och kvällsmacka med emma.
på fredag ska jag jobba och sen kanske (KANSKE) festa.. bara KANSKE. jag vet inte hur det blir.
på lördag är de dags för jobb igen, och på kvällen har jag och emma tänkt ha en romantisk afton.
på söndag är jag faktiskt (tro de eller ej) på rut igen och ska försöka umgås med anne (om de blir glöggmys), suss & kicki.

hur allt de här ska gå ihop vet jag inte. jag vet däremot att jag måste försöka klämma in joli (hon åker till åre for a long time), kicki (hemma från luleå) och suss (hemma från lund). sen vore de ju inte helt fel att festa med alla sköna brudar, dvs stänkarligan som ska ha fest och frida sjöberg med polers som också bjuder in till fest. här ser vi ännu ett problem. jag hade lovat mig själv att ha en nykter och festfri helg då de blivit stänkigt på slutet. vi får väl se hur det går..

nu ska jag boka tid för luggklipp (de gick inge vidare igår) och lämna in mina favoritstövlar på tillfix.

tisdagssnack

svenska hjältar. min tv-händelse nummer ett på året. hann bara torka tårarna innan de började rinna igen. så fantastiskt fint program. han som tog emot en unge från 6e våningen. gamla paret som tog emot ensamma och gav dem en plats att vara på. hon som följde efter en man och kvinna och räddade kvinnan från att bli våldtagen. jag blir helt rörd, så bra att det visas sånt här på tv också och inte bara att världen håller på att gå under och att samhället suger. så fruktansvärt fantastiskt bra.

i kväll ska jag till hanabanana och färga hennes hår, dricka lite vuxendricka & måla lite vägg. det blir nice. nu ska jag ringa wish och boka mig en tid för att klippa luggen, den är så lång att jag knappt ser kunderna, och de är mindre bra.

krock

pigg och kry och glad! sitter i min somriga blomprintade tröja (+mössa, lite årstidskrock?) och äter sill som gick ut i juni. jag mår bra. jag lovar! glömde min matlåda hemma och fick ta det som fanns i kylen på rut. gammal sill, mackor från finas, gammal yoghurt med elins gamm-müsli och lite kanel till det. matkrock? säkert det också.

i eftermiddag ska jag hämta ut mitt mobila bredband. tjohooo. nu ska datorn nyttjas på sandgärdesgatan igen. den har fått vila några dagar för att stå ut med mitt kommande internetsurfande. (höll på att skriva internetdejtande, kanske någon som försöker säga mig något lite undermedvetet sådär?) jag är glad att jag hädanefter kommer kunna lyssna på spotify och inte ha 45 inlägg på bloglovin att plöja mig igenom.

stallmåndag idag. jag måste röra på fläsket lite, så de kunde inte passat bättre.
tack och hej!

luciabak

jag är sjukligt mätt. har bakat idag. bröd, kola, knäck, ännu mer bröd... jag kom hem till tisdagsvägen och blev bjuden på ännu mer mat. snart ska jag bakishänga med emma (inte för att jag är särskilt bakis men, ändå.) och hämta våra cyklar på stan som av nån konstig anledning inte följde med oss hem igen efter vår utekväll. jag får hålla en tumme att den står kvar där jag lämnade den.


jag har nicht nada njet luciastämning.

ironi

jag är trött efter min 8 timmarslördag. jag vill hem och sova, men ska i stället hem, duscha, sminka & göra mig snygg. jag tror taggen kommer efter att jag cyklat uppför hela sandbackabacken.
(obs! ironi.. jag tryckte extra hårt på de där två punkterna)


julbak med jenny och lisa i morgon, en tradition värd att fortsätta med. ska ta de lite lugnare i kväll (obs! ironi igen) för att orka med ett socker-julbak av rang!

efter fredagsmys

plus med dagen:
'fick' en hel kassche med fikabrö från finas och joli
äter sjukt god matlåda från hemmakoket med jenny och lisa igår kväll
tycker att rätt person vann idol
ska ut på SCHLAGERKLUBBEN i kväll, min helg är räddad
har supersköna jobbarpolers


jag skriver inga minus idag för jag vill va på bra humör!


(ett halvminus: vad hände med eriks tjej igår på vinnarlåten/slutscenen?!?! kan någon berätta för mig varför hon gjorde bort sig totalt, stod kvar och mimade till hans låt och tvingade honom att hålla om henne? 5 sek, OK. men tre minuter? BIG NO-NO!)

musiktips

har kommit över världens bästa band.
the baseballs.
de har hur sköna rockabillyremixar som helst! min favorit just nu är "bleeding love" & "umbrella".
lyssna på! de är nästan så bra att man ler och vill dansa sig igenom dem.

dagens osammanhängande lista

1. fått nya varor på rut (YEEES!)
2. ska snart på systemet (dags för helg igen..)
3. har sjukt bra jobbarkompisar
4. längtar till fredag, jenny, lisa & idol
5. börjar gilla mitt hår igen

dagens i-landsproblem

finns det nått drygare än när man kliver av bussen; någon annan kliver av, ska åt samma håll som du, du ökar takten för att bilda ett avstånd (gud nåde om ni skulle komma upp jämsides), personen ökar också takten och ni har ett tre meters mellanrum mellan er hela vägen hem?

jag fick bokstavligen springa hem från bussen idag då en kvinna bakom mig valde att gå EXAKT lika fort som mig istället för att hon kunde sakta in farten och ha ett behagligt avstånd mellan oss. hon tyckte tydligen att det var bättre att gå och flåsa mig i nacken. vad skulle jag gjort? skulle jag ha gått en annan väg hem? skulle jag ha saktat in farten (då jag trots allt inlett med att gå superfort) och låtit henne gå om mig? eller gjorde jag rätt, att gå hur fort som helst och i panik hoppas att hon inte kunde gå ännu fortare än mig?

hur som helst. jag behöll avståndet och kom andfådd in i hallen. men, jag vann!

en spontankväll i ersmark

jag vaknade otroligt sent idag och fick stressa lite för att hinna med en dejt med joli. hon hade ringt mig hela förmiddagen men jag hade varit duktig nog att stänga av mobilen och inte kunnat bli nådd. efter ett nöd-133-meddelande förstod jag att hon nog varit rätt orolog för min del. hon var schysst nog att hämta mig på sandbacka, tror egentligen att hon tänkt dyka upp och väcka mig om jag hade fortsatt att vara o-nå-bar. vi drog en repa på team sportia och sen när jag förklarat för johanna att jag inte ätit nån frukost drog vi oss ned till stan och landade på mekka för lite fika. det var julemysigt! vi gick lite sporadiskt på stan och skiljdes åt på åhlens för att johanna skulle leka hemmamamma/hemmafru och laga korvstroganoff till familia. 

då jag bara gick omkring runt, runt på åhlens och inte kikade på något speciellt tänkte jag att de var lika väl att jag gick till rut och hälsade på där. sagt och gjort, jag gick dit, surrade lite med elin och satte mig på en kartong med påsar och pratade lite till. vi bokade biljetter till the levettes julshow (jobbet bju, tack och bock!) och drömde oss bort till i morgon då vi får nya supervaror till oss! finally! 

jag köpte lite julklappar till siz och fixade nån nagel på nail design school och tog bussen till ersmark för att inte spendera en kväll ensam på sandbacka, de var inte riktigt vad jag var sugen på. fick mig blomkål och skinka i magen och nu sitter jag och väntar på bonde söker fru. det enda dåliga med att jag åkte hit är att jag har tvätt i maskinen på sandbacka och att den som har tvättid nu säkerligen inte är så nöjd med mig.. förlåt! matilda plockar ur den så fort hon kommer hem från stallet. tur att jag bara tvättat handdukar, morgonrock och ett överkast. inte så farligt för nån annan att dra ur och slänga på bänken.




kan någon hjälpa mig? en julklapp till far? jag har idétorka. 

dagens viktiga inköp

känner mig otroligt svensk och lagom klagig när jag säger det här men:
FY FAN FÖR VÄDRET!
jag cyklade till jobbet i duggregn, jobbade en timma, kikade ut och såg det mörkna, kikar ut nu och ser att det klockan 13.45 redan har blivit mörkt. lagom pepp? jag förstår dem som går in i höstdeppar under dessa månader.

jag ska hur som helst köpa mig ett nytt batteri till min brandvarnare idag och en ny lampa till mitt cykellyse; tråkiga men viktiga inköp. jag vill ju verkligen inte brinna inne som familjen i söder gjorde. de vaknade aldrig upp av branden utan dog av alla giftiga gaser som spred sig i huset. 4 barn och en mamma. usch och fy! då är det bättre att köpa sig ett batteri och överleva en brand.

bättre med måndagskväll

efter ridlektionen, lite ananaspaj och nu häng hos matilda mår jag mycket bättre. inte bäst, men mycket bättre. och de gillas, såklart!

i morgon blir de jobb igen, men bara en dag, sen är jag ledig på onsdag igen. jag har en slapp jobbvecka framför mig idag. ledig idag, ledig onsdag, fredag & söndag. varannandagsjobb kan man kalla det, men de känns som om jag är värd några lediga dagar. varför vet jag inte, men de känns bara bra! ska se klart silent libary och sen vänner här hos matilda och sen krypa över till mig och gå i säng.. känns också värt!

konstig känsla

sitter ensam i ersmark med lite pytt i panna i magen och väntar på bättre tider. det är som om min hjärna spelar mig ett väldigt konstigt spratt nu för tiden. jag hade behövt mig en stor fet kram och några väl valda ord för att komma på bättre humör. jag tar mig i brist på annat en pepparkaka och lägger mig under en filt och ser på "jakten på lycka" som jag lånade av jenny igår kväll. om några timmar är det stalldags och jag har bilen idag. det är härligt, nästan för bra för att vara sant! ett litet glädjeämne idag i alla fall.

helgen som var

sådärja! ytterligare en söndag som snart är över. helgen har varit kul! jag har sällan varit så bakis som jag var igår, dagen idag har gått betydligt lättare faktiskt. ingen ångest, inget illamående och massa skratt. jag spenderade eftermiddagen på sandbacka, tänkandes, men kvällen i ersmark, skrattandes med familjen nilsson & waara. vi har spelat spel, ätit dopp i grytan och ätit en hejarns massa onyttigheter. jag ska snart till fröken sandberg på ersboda, hade lovat att träffa henne i kväll men jag verkar vara en dålig vän som dyker upp efter klockan nio. som sagt. jag måste ta mig i kragen!

malin perman hade lagt upp ruggit sköna bilder från förfesten i fredags hemma hos henne. man ser lätt min "utförsbacke". först snygg, sen ännu gladare och sist råfull (och ful för den delen). det var en trevlig fredagsafton på gökarvägen 6. stänkarligan måste mötas upp snart igen!

fest

åååh. jag mår så illa. sitter på förfest nu och försöker tagga till men kroppen behöver sömn och vila.

snart allstarsdags

jag är en fattig student. jag äter yoghurt för tredje dagen i rad till lunch. jag varierar "pålägget" med pepparkakor, müsli, vinduvor och kanel. till fruktyoghurt. jag är nog ganska konstig som tycker att den blandningen faktiskt är god. jag gillar ju allt som är gegga och sånt som är sås. i morgon kommer jag vara bakis och ska undvika allt som heter mejeriprodukter och bara fetta mig!


i kväll är det all out på allstar. jag är så dyng-pepp att det kommer spåra redan klockan 22. men, det är de värt. jag vet att jag kommer ha en kanonkväll redan nu, har bra feelings. låt klockan bli 18 så jag kan få åka hem och göra mig dunderhot. har bara 4½ timma kvar på jobbet. nedräkningen har börjat!

ersmarkshäng

efter en heldags jobb med bland annat julklappsinslagning för ett nytt skyltfönster på schemat så är jag nu i ersmark, mätt efter lite laxpudding. jag tog bussen hit (herregud så långt det är hit, att jag spenderat så mycket tid på en buss under min uppväxt är för mig helt konstigt) och ska snart ta bilen, fylla den med mor & pantburkar och åka till willys för att handla lite. det är kallt, halt och äckligt - så därför tar jag bilen i stället för cykeln. kände inte ett större sug efter att falla med cykeln och krascha alla äggen (kanske till och med falla ned på dem). mitt kylskåp ekar nästan. idag åt jag gurka + kokt ägg + lite kaviar + hårdbröd till frukost. notera att jag varken hade smör eller någon dryck till..



snart fredag! den här veckan har gått fort. jag är så helg och partysugen att det räcker lätt till en person till.. någon som behöver taggas upp?

matildas mobila internet

idag hämtar matilda igen sitt internet. det är en sorgens dag. jag kommer hädanefter inte att kunna sitta konstant uppkopplad utan måste från och med i morgon sysselsätta mig med andra saker än internet när jag är hemma. jag kanske helt enkelt måste skaffa mig en egen uppkoppling, det vore väl kanske på tiden? för utan internet kan man ju inte va, det går inte.

håll i er!

jag har varit ute och gått en timma i gammliaskogen!!! jag ställde klockan på kvart i 9, väntade på emma vid 9 och entrade skogen strax efter 9. vi gick en fet runda (så mycket roligare att gå runt än att behöva vända..) och jag har precis lyckats äta upp min nyttiga gröt. skönt att få en bra start på dagen!

idag ska jag städa min lägenhet, diska & handla. det är verkligen sånt hemmafix som man måste ta tag i (men gör det alldeles för sällan). det är ju bara så tråkigt. jag hoppas att min morgonpromenad har gjort att jag har lite mer energi till att städa undan.

ha en bra dag! jag ska göra mitt bästa för att min ska bli en i alla fall.

det är kärlek



bild från förra året. (vi är fortfarande lika snygga och glada)


tisdagspromenad

jag kom just hem, har slängt i mig lite mat och det är dags att stiga upp från soffan igen. snart kommer emma och då ska vi ut på en halkig promenad. sen blir det det vanliga tisdagsnöjet: desperata hemmafruar. man känner sig så bra då, när man ser på det. inte mat eller utseendemässigt, utan personlighetsmässigt.
jag känner mig helt plötsligt väldigt normal.


nytt

nu har jag nya fina naglar igen. synd att det ska göra så ont. synd att det ska vara så dyrt. synd att jag hädanefter aldrig kommer vara nöjd med mina vanliga naglar. det finns alltid en baksida på allt som är bra!


RSS 2.0