rex i kväll igen

halleluja. det blir utgång i kväll! jag vet inte varför jag är så taggad men en sak är så säker: det ska inte spåra lika mycket som förra helgen. i kväll ska jag ta det lugnt med linn. LUGNT! jag hoppas att en och annan person ska infinna sig på samma dansgolv som mig, men man kan ju inte hoppas för mycket! (emma - be there!)

jag är inte bitter. (san fransisco - here i come?)

OKEJ.
jag pratar med acke i 17 minuter och när jag kommer ut från mitt rum håller de övriga i familjen på att boka en resa till usa. vad hände med planerna om kryssning i medelhavet? på 17 minuter hann de alltså tänka:
"vad sägs om usa?"
"vart ska vi resa?"
"hur tar vi oss dit?"
"hur hittar vi billigaste flyget?"
"vilket datum ska vi åka?"
"har vi pengar så det räcker?"
"har du pengar på ditt konto?"
"vi måste föra över pengar.."

jag kommer ut ur mitt rum och ser mitt namn skrivas i på en biljett. jag ska tydligen till san fransisco och los angeles i september. jaha. det är inte det att jag inte tycker att de ska bli kul. det är bara det att allt hände på 17 minuter. måste ju vara nåt slags rekord? SJUTTON MINUTER LIKSOM.  jag har inte fattat det än. lisa däremot, hon är så glad så även fast hon står i pannrummet och pratar i telefon hör jag EXAKT vad hon säger. (hon skriker typ aaaaaa varje mening också) jag måste nog smälta det här litegrann..

JAG SKA TILL USA DEN 4:E SEPTEMBER

jeanstights

hej och hå! idag har jag packat upp jeanstights, hur snygga som helst. (även på!) de kostar 399:- och jag har tänkt pröva dem själv nu när jag ätit upp min thaimat som luktar sjukt gott. köpte det igår på willys, det var jenny som tipsade om en djupfryst liten påse med mat. kan rekommendera den! lite stark bara (inget för mamma med andra ord..) mitt problem idag är att jag har lite svårt att bestämma mig vilken färg jag ska ta på tightsen. de finns tre olika: svarta, mörkmetallicblå och lite ljusare metallicblåa.. hm. jag ska pröva och se vilken jag fastnar för!

fredag idag och två dagar kvar tills vi firar en hel månad - jag och tysnaden!

cykelproblem

jaha. då var jag här igen. man blir visst aldrig kvitt det här stället.

jag har hamnat i en dålig vana. ska lägga mig, kryper ner i sängen och.. sätter igång datorn. sitter och klickar runt alldeles för länge, lyssnar på musik så mamma vaknar och irriterar mig på att jag aldrig kan somna efteråt för att det är så varmt i sängen från datorn. är lika icke-munter dagen efter då jag vaknar för att jag inte somnade tidigare och känner mig därav sprängd på morgonkvisten..

i morgon bitti har jag lovat mig själv att inleda dagen med müsli och hälsoyoghurt. jag har insett att fem mjukmackor och kaffe inte är en sån bra start på en härlig jobbdag. inte alls särskilt bra faktiskt. funderade även ett tag på att ta cykeln till jobbet och hurta mig lite, men när lisa vägrade ta in min cykel i garaget (den är inte använd på ett tag så låset har frusit) insåg jag att det kanske inte var en sån bra idé ändå. när jag "hotade" lisa med att 'jag tar väl bussen då' och hon gjorde inget åt saken var det nog gud som talade och sa att det var lika bra att jag lät cykeln stå. jag skulle ändå halka, ramla i en grushög eller ta ut mig helt och komma svettig till jobbet. det var gud som talade. därför tar jag bussen i morgon!

någon som vill gå ut på lördag?
godnatt

mycket kartonger

en lång dag! satt på jobbet bak på lagret typ hela dagen och läste in varor, kollade orderpärmar och svarade i telefon. när jag satt där och hade det som mest att göra kom det 14 kartonger med jeans. det är då man inte vill ha mer varor.. vi hinner inte med. och det är första gången det känns så. samtidigt är det kul att ha något att göra hela tiden, jag skrattar mest för att det blir så kul. vi har kul på jobbet. stressigt. och kul. bra kombo!

goodmorningsunshine

nu har jag betalat lite räkningar. ska snart till att fylla mobilen med bra musik (var länge sen sist, jag är med andra ord riktigt pissless på musiken som finns där nu). hade sen tänkt sminka mig och fixa håret för att sedan ta bussen ned till stan, uträtta några ärenden (så vuxen jag låter!) och sen ta mig till jobbet för att arbeta på obestämd tid.. tror ärligt att jag ska vara hemma i kväll, det har blivit alldeles för mycket rännande på slutet. om jag har tur kanske jag tar mig till usm och tränar. om jag har tur alltså..

vad har jag att se fram emot i helgen? jobb.. inte så mycket mer faktiskt. ska på hörneforsrevyn  på söndag och på kvällen ska jag elin och julia (från jobbet) börja gå vår kurs i afrikans dans. det var en kund som tipsade oss och vi nappade. det känns faktiskt kul! bra för stämningen mellan oss också för den delen! 13 sö ndagkvällar framöver ska vi alltså befinna oss på balettakademin och skaka rumpa till afrikanska rytmer. jag gillar det!

linn rydelius..

.. ligger i sin säng och lyssnar på broken stings, har världens torraste ögonlock & har just varit och hejdåfikat fem mackor hos lisa boman som åker till thailand på fredag!

skrattanfall

gud. vad hände? på jobbet idag, det var galet. vi hann inte ens plocka upp varor. jag och elin sprang runt där för glatta livet och var trevliga. när dagen var över var jag så övertrött att jag bara skrattade. när vi skulle räkna kassan råkade jag dra ut sladden till maskinen så allt nollställdes - detta gjorde så jag började asgarva. sen räknade jag fel, då skrattade jag igen. sen när elin i panik gick iväg med kassan utan att vi bankat, då dog jag. när jag sedan kommer ut från jobbet klockan 18.22 och måste i ren panik springa till bussen - då var måttet rågat. där sprang jag och elin, väskorna slängandes runt kroppen, skrattandes och båda i bad hair day mössor. det måste varit en rolig syn för de stackars paret vi mötte. i morgon måste jag jobba, även fast jag skulle varit ledig. sexdagarsvecka då det egentligen skulle varit en fyradagarsvecka. vad gör man inte för rut?

här bjussar jag på min frilla från igår kväll. så här såg den ut efter 14 timmar i knut:

(lisa var avundsjuk. hon har ju inget hår. jag fick allt!)

usch och fy vilken hårdag

BAD HAIR DAY
verkligen! allt hår är bara som ett enda krull. gick till jobbet i blött hår igår morse, satte upp det och tog inte ut det förrän när jag skulle sova. håret var fortfarande fuktigt och var hur lockigt som helst! har faktiskt tagit en bild på my amazing hair. idag dock - inte lika fint. kammade ut rufset och det blev ännu värre. satte ihop det i en snodd och satte på mig: bad hair day mössan. kanon för såna här dagar! vi har fått in nya mössor på rut nu och som elias sa igår: "det är den nya svea-mössan".
jag gillar det!

mitt matproblem

åh. idag när jag kom hem, slut och less, var jag jättesugen på hemmagjord middag. har inte ätit hemma på flera dagar och ville verkligen sitta och äta varm, god mat. problemet var bara det att mamma inte var hemma. inte heller lisa. bara pappa. och han är inget matgeni. så - jag fick fixa mig nåt själv. synd bara att kylen inte var fylld med goda saker. fanns bara sallad, pålägg och fil. i frysen hittade jag en soppa, skulle värma den i micron men byttan gick inte in, den var för stor. då rann bägaren över. ställde mig och hackade lös lite soppa ner i en tallrik och nu, när jag väl sitter och ska avnjuta min måltid som bara gjort mig arg så smakar soppan frys. jag bryr mig inte. den är varm i alla fall.

sweden

jag har kommit fram till en sak. kommit på ett fult ord.
sverige.
titta på det. säg det om och om igen.
kolla hur konstigt det stavas. kollar hur konstigt det ser ut. och där bor vi?
knäppt va?

jag säger bara det. kanon.



leona lewis - run

frukostmöte

jag vaknar upp, ögonen är svullna så jag ser knappt nåt, allt hår sitter på sidorna av huvudet och det är inte tvättat på nästan fyra dagar. måste jag säga att jag känner mig ofräsch? ska jobba om 1½ timma så det är bäst för min kropp och mitt utseende att de skärper till sig ordentligt, annars vågar jag inte visa mig ute bland folk..

jag inledde dagen med efterrätt. mamma hade gjort gino igår (frukt i ugn med vit choklad på) och det stod framme och såg allt annat än äckligt ut. så - här sitter jag nu och äter frukt till frukost. funkar det med!

ridningen igår gick BRA. nu har det gått väldigt bra tre gånger i rad - nästa vecka är det förberedande hoppning och veckan därpå är det hoppning. ska turen vända nu?

ps.

idag när jag och julia skulle bygga om i butiken tappade jag ett hyllplan rakt i backen. problemet var bara det att hyllplanet har järntaggar på baksidan som skar in i min mage innan det rasade ner mot golvet, 1cm från min piercing. jag får rysningar bara jag tänker tanken. ajajaj! ds.

här sitter jag

tålamod mina vänner (anette och linda..), det är en fiskares bäste vän.  mitt tålamod är obefintligt!

hade bara 15 kr på kortet idag när jag skulle köpa lunch, hade inte ens råd att äta mig mätt. hade inte heller med mig mobilen så jag kunde föra över pengar.. var på ica gourmet för att handla toapapper till jobbet så jag gjorde det lätt för mig - lät jobbpengarna betala min lunch. nu får ni inte tro något, jag har fört över pengar nu och ska hämta ut dem snart för att betala igen. jag har ju trots allt en timmas lunch idag.

skulle haft en personlig styling i morse. kom till jobbet tidigt för att  göra i ordning, kokade kaffe till oss två och satte ihop olika klädmixar. satte igång musiken och väntade. och väntade. tillslut ringer telefonen. tjejen är sjuk. det var bara att boka in en ny tid. surt men sant. jag är alltså på jobbet tidigt i onödan. tur ändå att det fanns sjukt mycket annat att göra innan vi öppnat - typ som att flytta hela rean och städa och hålla på. inte så att man inte har jobb ändå.

nu ska jag fortsätta äta min lyxlunch - centermixbaguette. fråga mig inte varför den heter så. den är i alla fall fylld med räkor och annat gott. och till det då? proviva mango, of course!

ta hand om varandra,
hejhej

en fråga bara

om jag inte minns fel utmanade jag sex personer att skriva en lista för någon dag sen.. problemet är bara det att jag inte har sett ett spår av den här jävla listan någonstans hos de här sex personerna. kan de i alla fall kanske maila mig den om de inte vill publicera den? jag är intresserad. snälla!

frågan lyder:
när ska ni dela med er av er lista brudar?

inte ett ord

idag firar jag och tystnaden 3 veckor tillsammans.




tack linn och tack emma för en underbar bakisdag!

kvart över nio (det gick utför redan då)

den får vara en miniatyr.. vill ju inte skrämma någon!
vi är allt bra goa tillsammans!
 


(inga frågor om varför jag alltid tar foton på toaletten. det bara är så!)

guess who is back?

proviva mango, love it! äter även min omtalade burk med tonfisk i currysås. pröva, ni kommer inte bli besvikna!

jag känner mig pigg idag, mycket piggare än vad jag trott att jag skulle vara.. det kanske är så att man ska sova lite? jag känner mig piggare nu än vad jag brukar göra då jag sovit 10 timmar. sömn är överskattat! (nja.. men nästan!)

lite hes idag..

trött trött och åter trött. det är så jag känner mig just nu. sitter och trycker i mig banan och fil, går sådär.. hade mycket trevligt igår på singstar afton hemma hos elin på västerslätt. önskar att jag hade haft med mig kameran! axo följde med och jag tror aldrig att han varit snällare än vad han var igår! han gick mest omkring och luktade, buffade och var i vägen.  tillslut fick även han lite ro i allt skrikande i mickarna, han la sig i soffan bredvid mig och eden och somnade nästan. han är söt!

idag börjar jag halv 10 och jobbar till 3. jag hoppas på en kanondag på rut. ska se till att få i mig lite kaffe och piggna till lite först bara.. i kväll är de utgång som gäller och det var länge sen jag var så här taggad!

du har seriösa problem

jag är så arg så att jag bara skrattar. konstant. och högt. bara för att jag inte ska vara sur. då skrattar jag istället. funkar kanon som terapi.

kortdag idag - slutar klockan tre!

till alla er som är intresserade (dvs - ingen) så äter jag idag samma wok som igår (inte lika god idag. tredje gången gillt, tredje dagen i rad. i morgon kör jag nåt annat!), en macka med tomat, en kiwi och vatten. inte lika mycket som igår, inte lika gott heller. drack upp hela provivan igår också så den finns inte tillhanda. helt enkelt en sämre dag idag än igår!

varför gick inte jag på midgård? jag må inte vara ett musikaliskt geni men jag kan hålla takten. jag tror jag hade trivts som fisken i vattnet där! vilken stämning det var igår! jag ska händanefter alltid skippa spinning och istället fara på konsert på midgård. man blir så glad där. och huvudvärken försvann, trots alla odds! jag ska ju trots allt till elin i kväll och sjunga singstar med jobbarkompisarna - på den nivån ligger jag.

alternativ terapimetod

åh jag har så ont i huvudet. vill bara hem och lägga mig. nu ska jag dock på midgård och lyssna på hög musik. kan ju också funka?

torsdagslunch

ett litet ihopplock av allt det goda - det är det min lunch består av idag! wok (made it myself), proviva mango, ett fujiäpple (the best), vatten, olivkex och kantarellost.. erkänn att ni är sugna?

kom på för en halvtimma sen att jag inte hade druckit något på hela dagen. inte konstigt att jag hade ont i huvudet.. nu ska jag bege mig ut för att införskaffa mig lösögonfransar till helgens bravader.. mina har gått av på vissa ställen och är allt annat än långa (och nu pratar jag om mina egna ögonfransar..)

en typisk situation (och ni klagar på att jag är förvirrad)

det här är så typiskt min familj.
lisa säger: kommer du och kollar när jag ska sjunga i morgon?
jag ser ut som ett frågetecken. (hur man nu gör det..)
hon frågar igen: kommer du och kollar när jag ska sjunga?
ehm, vadå? (jag berättar historien när linn öjbrandt frågade mig samma sak, om jag skulle fara och kolla när lisa skulle sjunga. jag hade heller ingen aning den gången vad det var för jävla sånguppvisning hon pratade om)
jag berättar för lisa att jag ska på spinning och att det faktiskt inte är någon som har berättat nåt för mig om nån sånguppvisning på midgård. eftersom att jag inte har någon egen vilja så går jag med på att skippa spinningen och istället fara och mysa på midgård och njuta av lite sång. synd är väl bara att jag redan pratat med lisa boman och taggat henne att hänga med på spinning. det är inte så att hon och acke skulle kunna pola ihop helt plötsligt och åka dit tillsammans. eller? ingenting är omöjligt.

varför är det inte lördag idag?

vem är bäst?
jo det är jag! sålde för 1425 kr mer på denna styling än den förra. måste säga att den timman gick fort. det här blir nog min nya grej!

har ätit sen middag, duschat och sitter nu och är redo inför helgen. synd bara att det är onsdag och inte lördag. jag vill ha fest nuuuu! är supertaggad. känner att det kanske nästan kommer gå överstyr. det  brukar dock gå bra då, faktiskt. linn och linn. kan nog inte bli mycket bättre. skål!

tack proviva

hoppsan! jag såg just att jag hade en personlig styling idag. tur i oturen att den kvar klockan fem, nu har jag lite tid att förbereda mig i alla fall! synd var väl bara att jag egentligen skulle sluta kl fem, så de blir en timmas övertid för mig idag. men men. personlig styling är jättekul så de gör egentligen ingenting, skulle ändå inte hitta på något speciellt i eftermiddag.

blev en sen lunch för mig idag, de gjorde inte så mycket eftersom jag inte var så sugen alls på chili con carne. inte alla dagar man är sugen på bönor.. tur var väl även här att jag hade lite proviva mango tillhanda. allt känns så mycket lättare då!

min tisdag

sitter och äter frukost efter en hektisk men trevlig dag igår. åkte till stallet och red simzon som tjurade ihop mer än vanligt och fick för sig flera gånger att han skulle stanna av helt i galoppen och gjorde tvär-stopp. kan ju säga att det var tur att jag satt kvar! har inte världens bästa balans om jag uttrycker mig mildt. efter det gjorde jag ett litet avbrott på rödäng, åkte och hälsade på linda som hade problem med att välja till gymnasiet. tog mig ett välbehövligt äpple och någon macka för att orka det som komma skulle. step och core! jag åkte till usm efter en timma hos linda, tränade, träffade amanda, duschade.. tog bilen till emma som satt inne på hemköp och väntade på mig. vi köpte middag (massa gott, bara emma och linn käk) och åkte till emma, satte mig ner i soffan och där satt jag. rörde mig möjligtsvis till sängen där vi låg och skrattade åt bilder så vi nästan grät. ja, det var min dag. en otroligt bra dag om ni frågar mig. och nu var det ju faktiskt min dag också.. så ja, jag antar att den var bra!

om jag ska helt utan anledning tipsa om ett bröd så vill jag tipsa om det jag trycker i mig nu. GI-bröd. hur jävla gott som helst. aprikos, fil, massa kärnor, hundra olika mjöl. ja. det är gott. fråga om ni vill ha receptet. de tycker jag ni gör rätt i!

nu ska jag maila lite och sen blir det faktiskt jobb idag efter tre lediga dagar. hejhej

LISTAN

här kommer den! tolv timmar senare än vad jag utlovat men. huvudsaken är väl att den dyker upp?





Jag blev utmanad av: MIN ÄLSKADE SYSTER (som tydligen gillar att plåga mig)

1. När jag inte har med mig någon matlåda (snuskburk som min far säger) till jobbet så brukar jag ta mig en tripp till ica gourmet. Där kan man ju faktiskt hitta många delikatesser men jag brukar oftast få med mig en.. burk tonfisk i currysås. HELT SJUKT GOTT. den brukar avnjutas på hårdbröd eller tillsammans med en tomat. Låter torftigt, men ack så gott!

2. får för mig lite sjuka grejor då och då. som till exempel att jag gömmer pengar för mig själv. jag blir så glad när jag hittar dem! de brukar inte få ligga så länge dock - när det är minus på kontot brukar jag tömma alla lådor och leta bakom alla tavlor för att hitta den där 50-lappen som jag gömde någonstans 

3. Har kvar nästan alla mina gamla mobiltelefoner för jag får för mig att någon gång skulle jag vilja läsa mina gamla fina sms som finns kvar på dem..

4. Jag har en låsning i höften som jag försökt få bort i flera månader nu. problemet är bara det att jag har försökt knäcka ut den så mycket så jag är alldeles stel på morgonen och känner mig som 80 i stället för 20. det tar ett tag innan jag är uppmjukad, men morgonen är alltid värst i höftsynpunkt.

5. det finns en grej som jag har fobi för. det är inte spindlar, fåglar eller något sånt där normalt. nej - det är när någon ska knäppa ett band under min haka. minns med fasa när elias skulle knäppa min ridhjälm i stallet och jag vred mig av inre plågor. det är sjukt läskigt. faktiskt.

6. vet inte hur många varv mina örhängen är snurrade. ni som känner mig väl vet att jag har haft på mig mina silverpluppar i typ fem år. jag skojar inte. jag tar ut dem, stoppar i dem, snurrar på dem, tappar bort baksidan och svär för att jag alltid ska vara där och pillra. har skitlite baksidor till örhängen nu, undra varför?

7. det finns en låt som jag gillar väldigt mycket. ni är säkert less på den. det sjuka är att jag är inte det. jag kan lyssna på dem om och om och om igen. det är sant. jag blir verkligen inte less på den! hör den åtminstone en gång varje dag. gissa vad den heter? (almost lover)

8. en lite småäcklig sak som sista punkt. har kvar nagellack på tårna sen jag och emma var i egypten. allt annat än snyggt..

REGLER:
Som utmanad ska du nu skriva åtta stycken underliga/egendomliga saker om dig själv var du vill (typ blogg, diarium, facebook.. ja, du fattar). Där ska du samtidigt lägga till dessa regler.

Utmana själv sex nya personer vars egendomligheter du vill upptäcka!

LINN RYDELIUS UTMANAR:
Johanna Lind: www.frokenlind.blogg.se
Linn Öjbrandt: www.ojbrandt.blogg.se
Anette Sandberg: www.aaanette.blogg.se
Linda Nilsson: www.enlindatouch.blogg.se
Lisa Boman: www.lisaboman.blogg.se
AnnaSara Persson: www.favoriternas.blogg.se/annasara

Hoppas ni finner det här lika spännande som jag!
(Visst ser ni att jag har haft problem med om jag ska inleda meningarna med stor eller liten bokstav. Ett i-landsproblem made by me.)

23.00

listan får nog komma en annan dag.. jag sitter hos linn med elias och har ont i magen, ser på how i met your mother och är glad för att jag har ytterligare en ledig dag framför mig i morgon!

en måndag

nu ska jag göra ett besök på toaletten, säga hejdå till min vän lisa och ta med mig min andra vän linn till bilen, åka till hippo för att ha en trevlig stallkväll.

i kväll ska jag lägga upp en finurlig liten lista här. mer än så avslöjar jag inte!

mellan tuggorna av fil och flingor

när man vaknar, somnar om och sover sisådär 4 min innan man vaknar igen är det nog dags och gå upp. jag förstod inte riktigt det idag. låg och småsov i typ en timma. kan man säga att sömn är ens största intresse? låter lite mesigt och på höjden av lathet men. jag tror tyvärr att fallet nästan är så. kanske inte mitt favoritintresse, men det ligger i alla fall på topp fem. snäppet före ligger vänner, hästar, mat och fest. de är ju trots allt en aningens bättre grejor!

idag ska jag vara med lisa boman. vi ska ut med hundarna i detta "underbara" väder. efter ett tag ska nog linn sluta sig till gruppen och där vid två dyker även jenny upp. ett riktigt kanon-ersmarks-gäng. vi får se vad vi hittar på. det brukar alltid sluta med att vi fikar hemma hos lisa/spelar kort/pratar. vi pratar och pratar och pratar så man är alldeles trött i huvudet när man kommer hem. sånt är härligt! man måste ju ta vara på tiden med varandra.

säg att de är snygga

KAN NÅGON SÄGA MIG VARFÖR MAN INTE SKA BESTÄLLA FRÅN FOREVER21? NÅGON?





jag gråter i min ensamhet för att..
..de kommer nog ändå inte att passa, de kommer bli dyr frakt
& ATT MAN SKULLE VARA HELT ENSAM OM DEM!!! (åh) jag är nere.


socker + trött linn = enmetersfrilla

efter en otroligt seg kväll tror jag att jag är redo för sängen. klockan är bara halv 11 men det känns som om den skulle kunna vara 2. mitt nagellack som jag målade i morse har försvunnit, jag har enmetersfrilla och jag saknar så många personer att jag inte ens orkar räkna upp dem (okej, johanna, linn, emma, lisa, jenny, anette, anne, linda.. listan kan göras ännu längre. ) i morgon är jag förhoppningsvis piggare när jag ska hänga med mina ersmarksbrudar och ta en välbehövlig promenad efter denna dags sockerintag för att försöka få mer energi. (gick inte så bra ändå). måndagkvällar innebär alltid stallet för mig och det känns kul. bättre än någonsin faktiskt med ny hjälm och heta ridbyxor med hål i grenen. mm. i like.

linn rydelius..

..har just satt ut möbler på blocket och ska snart till att se på sitt forna favorittvprogram "trollkarlens hemligheter"



SNURRFÅTÖLJ 250:-
någon som är sugen?

utstädning av kroksjö 485

okej. igen. jag for inte på ackes spinning i morse. det var mammas fel! hon ville att jag skulle följa med till mormors hus och hjälpa till att städa ur det. så där har jag befunnit mig helahela dagen. städat ur skåpar, fotat möbler som ska ut på blocket, tittat på gamla foton och plockat ihop loppisgrejor som jag och lisa ska sälja. umgicks med mina morbröder och mamma och frös - värmen var nämligen inte på. vi eldade men jag märkte ingen skillnad, så där gick jag omkring i min varmaste vinterjacka och mormors fina begravningsvantar för att inte frysa fingrarna av mig. hade först sockar och dubbla tjocksockar men övergick senare till sockar och mina vinterskor. konstig känsla att vara inne och ha vinterkläder på sig. jag fick lite olika saker, typ ett tårtfat, halsband, en lampa, glöggryta och en micro. inte helt fel! nu väntar jag bara på en lägenhet som jag kan ha alla mina saker i, de gör sig inte så bra i garderoben..

jag ber om förlåtelse..

..för den här låten igen. jag kan lyssna på den om och om och om igen. vartenda ord!



spinning 55, go me!

okej. nu hänger jag inte med.. inte för att jag brukar se på körslaget men att robert wells åkte ut var ju faktiskt en katastrof. han har verkligen varit bäst hela vägen. så? egit segervall (anettes version på erik segerstedt) var ju hundra gånger sämre. faktiskt! men som sagt, nu är jag ju inte den som följer det där så jag borde verkligen inte bry mig.

hur som havre, var med acke en sväng tidigare i kväll och han lyckades övertala mig till att följa med på 55 min spinning i morgon bitti. vi får se om jag är lika kaxig då som jag var efter förra passet. jag har faktiskt inte haft någon träningsvärk alls. har tydligen "bra grundfysik" efter att ha ridit i 12 år. jo just ja. slår vad om att jag kommer vara död i morgon kväll då jag faktiskt ska rida simzon. lär ju gå sisådär med darrande ben.

hej! här kommer linn som inte kan säga nej och är stolt över det. och var håller du hus? vad är ditt problem?

byebye

igår sa jag hejdå till susanne som ska resa till malmö för att plugga i 3 hela långa år. modigt av henne tycker jag! värre för oss som stannar hemma.. det va kul att träffa lite folk igen, typ elin. har alltid trevligt med henne. nu bestämde vi oss för att styra upp en förfest och sen utgång nästa lördag. någon som är sugen? hur som helst, det var en kanonkväll (som vanligt) i ersmark.

idag är det jobb som gäller. vi har fått hem massa nya roliga kläder här så det känns extra kul att jobba. funderar på en sjal till, inte för att det behövs, har redan två hela korgar i hallen fyllda (plus ett hyllplan i en garderob också). det är kul med sjalar. snyggt är det också! nu ska jag damma lite väggar och moppa lite golv. hejhej

rutigt på rut

idag har vi fått hem underbara rutiga sjalar och även en skitsnygg kjol. det är även sånt här som kan få mig på gott humör!

ikväll ska jag till suss för att säga hej då och önska henne lycka till i malmö!

det är sånt här som kan få mig på bra humör

http://www.1000apor.se/blog/sant-haer-goer-mig-tokig-tokig


för övrigt (för den som inte visste) har 1000apor de allra bästa bloggarna. tipsar om amanda (praktikant), calle, alex och mats. kanonkul!

hädanefter säger jag nog "ja"

JAG DOG INTE.

jag hade verkligen föreställt mig att spinning skulle vara hur vidrigt som helst (efter att ha hört skräckhistorier från fler än en person..). jag måste ändå erkänna att jag blev förvånad när passet var över. nu körde jag i och för sig 40 minuter, så det var ingen långkörare direkt. känner mig lite matt i benen men inte mer än så. antar att jag kommer känna mig rätt mör i kroppen i morgon dock. jag ska absolut gå dit igen! acke var riktigt bra som instruktör och med lite träning kan han nog bli en utav de bättre där på iksu. så - alla ni som har försökt få med mig på spinning tidigare men aldrig lyckats, - prova igen! jag lär nog säga ja denna gång.

träning

sitter just nu i instruktörsrummet på iksu med acke. jag ska köra spinning. det här kommer inte sluta bra..

minus tjugo grader utomhus

middagen igår med jenny och lisa var lyckad. som alltid. vi har jämt kul med varandra. det märks att vi känner varandra utan och innan. vi har ju trots allt känt varandra sen vi var 6 år och umgåts mer eller mindre jämt sen sjuan. tapas var lyxigt, vitlökigt och mättande. vi satt där i nästan tre timmar och det kändes som kanske, ja? - 45 minuter? efter en liten visit i kylan med min hund satte vi oss i mitt kök och babblade på om jobb och framtiden till kvart i ett. jag tror aldrig att det ens blev tyst. ja. det är så de ska vara!


sitter just nu i morgonrock och ska snart till att klä på mig för att åka ner till stan och umgås med kicki. jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det lär väl sluta på något café eller så. jag känner mig kaffesugen.



det är torsdag den 15:e januari idag.
nog trodde och hoppades jag att jag var värd mer än så här,
efter en väntan på nästan två veckor.
jag ser fram emot när jag slipper tänka så mycket!


och den här låten.. den kommer aldrig bli dålig. snacka om en klassiker!

tack o hej

jag skrattade på löpbandet

jag var hurtig i morse. (enda gången som jag varit hurtig på en vecka, jag har dåligt samvete..) åkte till usm med tio-bussen för att gå lite på löpbandet. låter töntigt, kan man inte gå omkring hemma i ersmarksskogarna bara? jag tränar hur som helst bättre när jag får byta om och verkligen gå in för att träna. jag gick där i nästan en halvtimma och tänkte: ska jag bara gå hela tiden? vore inte det lite mesigt? så jag tänkte springa en stund. tänkte sätta på en tagglåt men mobilen bytte just till en annan. jag tänkte: åh, nu kanske de kommer en tagglåt av sig själv? (slipper man anstränga sig o trycka på knappen). ironiskt nog var det jeff buckley - halleluja som började. skrattade lite för mig själv. okej, inte lite. ganska mycket. gubben bredvid mig tyckte nog jag var lite mystisk som gick på ett löpband i 30 min och sen skrattade för mig själv. (han gick några sekunder senare, undra om det hade med mig att göra?)

hur som havre. i kväll ska jag, lisa och jenny ha vår årliga middag. (vi gjorde det förra året också. så "årlig" och "årlig" vette tusan). vi gav det till varandra i julklapp i stället för att ge en ljuslykta eller en bok man ändå inte läser. lika bra att umgås med varandra när vi ses så sällan ändå. vi har tänkt oss på tapas, kommer bli lite dyrare men förhoppningsvis gott. måste nog ta o göra mig i ordning lite så man inte ser svettig ut på restaurangen. hejhej

jag saknar det

one tree hill.
måste vara en av de bästa serierna som nånsin gjorts.


en tripp till robertsfors

vi har gjort om på lilltoan. fultoan är numera snyggtoan. riktigt bra blev det faktiskt! ljusbeiga tapeter med något rutmönster. jättesvårt att förklara. vi ska tydligen byta toalettlock också. små förändringar kan göra mycket!

i kväll har vi varit och kikat på valpen vi ska köpa. det verkar bli en molle. de var fyra veckor gamla: svarta, svart/vita och svart/gråa. hur söta som helst! vi har bestämt oss för en svart/vit. vi hade lite svårt att bestämma oss för vilken av de två svart/vita vi skulle välja. den ena var superslö. den andra var busig och mysig. annars såg de typ identiska ut, den ena var lite mer vit i ansiktet än den andra och hade ett "s" på huvudet istället för ett "o". vi valde busfröet för att få lite fart på gamm-axo (som för övrigt just nu gräver runt i en blå bädd just bredvid mig)


"molle" och hans identiska vän






jag och "molles" identiska broder






lisa och "molle" (som ska bli vår hund!!!)





idag hade jag för övrigt min första personliga styling som resulterade i 0 kr i rut mfl:as kassa. jag gjorde mitt jobb - hon ville inte handla utan hade fått personliga stylingen i present och gjorde den bara för att ha gjort den. kändes mindre bra för mig eftersom det var min första personliga styling själv. you go girl!

is

usch vilket väder.. regn. i januari. igår när jag skulle gå till bussen trodde jag verkligen helt seriöst att jag skulle missa den bara för att det var så halkigt. jag tog mig knappt framåt. det slutade med att jag slog ned klackarna på stövlarna i varje steg så de fungerade litegrann som broddar - gick alldeles utmärkt! får nog köra på samma stil idag när jag har tänkt ha på mig pumps. go sommarskor!

jobb idag och i kväll valpkik i robertsfors!

rex 10/1-09

linn brukar klaga på att jag brukar bli full ibland när vi går ut. jag har en fråga. vem var fullast i lördags?



inte var de då jag i alla fall. och nu är jag inte ironisk.
godnatt

så här i kristider

jag ska berätta en hemlighet. idag har jag tjänat mig pengar - trots att jag handlade. skulle ju som sagt köpa mig en ridhjälm idag. jag och linn åkte land och rike runt och landade i röbäck på travshopen. hittade mig en ridhjälm som kostade 800:- som kändes bra. hon i kassan meddelade att det var 20% rabatt på just den som jag hade bestämt mig för - aldrig fel. när jag sen ringer till mamma för att berätta att jag inköpt den och betalat dryga 600:- för den säger hon att hon kan betala den. jag skulle fått en ridhjälm i julklapp men den jag fick passade inte. så, mina vänner. se till att handla med rabatt och sen se till att den egentligen skulle ha varit en julklapp. då blir det gratis. det var mitt tips för idag!

ridningen gick toppenbra i kväll. det känns kul att jag har hittat tillbaka till hästarna igen efter några års mindre engagemang.

det man hittar bland damm och annan skit

städade undan lite på mitt rum och hittade massa gamla skivor. jag satte i en som hette "roliga skivan =)" och började dansa runt lite. det var bara sån musik jag lyssnade på när jag gick i sexan, kanske sjuan. så mycket minnen! typ när jag hade mitt 13årsparty och "kickflipper" vann lilla melodifestivalen och alla småtjejer (inklusive jag) tyckte han var jättesöt. men mina vänner. chocken kom ändå när den här låten började spelas. jag kan hela texten. jag skojar inte. jag tänker bara på linn öjbrandt och anette sandberg när jag hör den här. måste ändå erkänna att jag fortfarande tycker den är lite smått härlig.


'

länge till lön

det är den 12:e idag. jag får lön den 27:e. problemet är bara det att jag har 573:- på mitt konto och idag ska jag köpa en ny ridhjälm (kostar kanske 800-900?). hur löser man det här bäst?

bortförklaringar hit och dit

jag ska vara ärlig med er trogna (få) läsare. jag åkte aldrig och tränade bodypump idag. förlåt. jag bytte om till träningskläder, packade skor och vattenflaska och åkte till linn för att bara vara. tyvärr råkade jag "bara vara" där lite för länge. avbokade passet och min syster fick träna själv för att jag blev tvär-trött och tvär-lat. jag ska försöka med en liten bortförklaring nu: när man har druckit alkohol spelar det ingen roll om man tränar eller ej. kroppen måste ändå återhämta sig från den fantastiska festen från dagen innan. sen så har jag faktiskt varit och ridit i 15 min i kväll också, och det var jobbigt. sen var jag även ute i friska luften tidigare idag och promenerade så JA. jag var värd en vila från bodypumpen. ska hur som helst ändå träna bp i morgon kl halv ett.

jag är nu stolt ärvare av två av suss skor. tack tack. ibland är det bra med vänner som flyttar söderut och inte får med sig allt de äger (även ett plus om denne har samma skostorlek som en själv!)

energiknippet linn som dyker upp lite då och då (mer sällan än ofta)

tjoho tjohej. jag är ovanligt fnissig idag. skämtar och har mig med familjen, de börjar nästan undra vem som tagit platsen som deras dotter. har väldigt mycket energi.. jag undrar om det beror på allt socker som jag tryckte i mig i natt? ska ut och gå nu för att sedan fara på bodypump (jag ska dit.. yesyesyes jag är bra!!!!) och sen rida en häst i kväll med suss. herregud så hurtig jag är. allt på en gång! ingen vila ingen ro. tacka för det!

"alla var där"

det var underbart kul igår. verkligen. förfesten var bra. "buffen" på rex var mindre bra. jag och johanna, söta som vi är, hade inte ätit någon middag och förväntade oss en lyxig måltid på rex när vi anlände där efter nio någon gång. synd var väl bara det att det vi såg överallt var bara snittar. små små snittar med lite rom som ändå föll ner på golvet.. goda var dem - så vi tog tre. i alla fall jag. tänkte att man kan ju inte dricka på helt tom mage.. hur som  havre blev vi bjudna på några glas champange, lika bra o lyxa till det när de är gratis. faktiskt: jag köpte ingenting ute igår. kvällen blev, tro det eller ej, nästan helt gratis. "fick" förfestdricka av mor och far, åkte bil till grisbacka, åkte gratis med pontes in till stan, hade fribiljett till entren, betalade 30:- i garderob, fick tre glas champange och åkte buss för 16:- hem, åt gratismackor hemma till "efterfestfika". ja. summa: 46:- kanske den billigaste utgången i mitt liv.

jag mår så himla bra idag. inte ont i huvudet, ingen ångest, inget illamående.. däremot är håret som en enda stor lurvig boll mitt uppe på huvudet. inte så fräscht. tur var väl ändå att jag kletade in lite balsam i det innan jag skulle lägga mig igår (bra tänkt linn) så det ska förhoppningsvis ge med sig lite lättare. idag hade jag tänkt träna kl 17.00 men det känns totalt ovärt, kommer nog sluta med att jag avbokar det passet också. får se till att träna i morgon i stället!

sen mina vänner. håll utkik efter en ful tjej på en annars fin bild som säger att det bästa som hände under 2008 var att hon fick jobb på rut. tack och adjö!

lockigt värre

jag har invigt en ny party-frilla idag! lugg, högt baktill, ihopsatt i spännen och jättelockigt.


synd bara att det ser ut som en risbuske när man är tvungen att fota med mobilen.. jag hoppas att bilden var till lite glädje i alla fall.. nu ska jag till grisbacka och sen börjas det.. tjo



strömpilen

och jag som hade så mycket kläder.. jag har nu shoppat lite till! en klänning inför i kväll, en kort skinnjacka och ett par stövlar. även en bas-topp till att bara ha. sånt som kan vara bra att ha. ni märker väl att jag försöker motivera min köp? har verkligen ingen koll alls på hur mycket pengar jag har, varje gång jag drog kortet var jag säker på att det skulle stå "medges ej" - som tur var så slapp jag den förnedringen! nu ska jag äta lunch/middag och sen börjar göra mig i ordning för en utekväll. först förfest på grisbacka och sen middag på rex med jobbet kl 21.00. blir kalas!

nyårslöftet: fortsättningen

dagen började inte bra. jag skulle träna 10.15 och - här sitter jag. ställde väckarklockan på halv nio och när den ringde kunde jag inte förstå vad som var fel? jag hade ju föreställt mig att jag skulle studsa upp ur sängen, springa och klä på mig och bara lääängta till träningen skulle börja. i stället somnade jag om, vaknade 10 min senare, gick upp och kollade om de gick någon buss (det gjorde det inte), kollade med mor och far om jag fick ta bilen (det fick jag) men ändå bestämde jag mig för att sängen var mer lockande. jag avbokade passet och tänkte "men jag hinner nog med en promenad innan jag ska träffa kicki halv tolv". problemet var ju bara det att jag bor i ersmark. då måste man åka lite innan halv tolv för att hinna ner till stan i tid. jag hade inte riktigt räknat med det här i mina beräkningar. jag hade inte heller räknat med att jag skulle sova som en säl enda tills pappa väckte mig för 25 minuter sen. det blev inte mycket träning för linn rydelius idag. ännu värre känns det då jag syndade som tusan igår - det var nästan tvärtomeffekten som hägrade! jag åt för glatta livet. inte så bra. och i kväll blir det fest, hehe. allt blir bara värre och värre. tur är väl det att jag inte helt har gett upp, för här sitter jag faktiskt och äter en skål med osötad müsli och fil. (och kaffe då. men det här är en parantes, alltså inte lika viktig).

nej! nu ska jag ta och göra mig i ordning, vill ju inte missa bussen så jag kommer för sent till kicki.

(tack för igår kväll johanna lind. jag förstår faktiskt varför jag saknat dig så mycket när du varit i oslo! synd bara att vi inte hann ses längre. vi får ta igen det snart.)

här har ni förklaringen på allt!

jag är så dålig. mitt nyårslöfte var att sluta äta kakor, godis, chips och sluta dricka läsk. (alkohol var inte inräknat här.) det är den åttonde januari idag och jag har redan lyckas bryta mitt löfte flera gånger om. åt just flera skedar med saffranscheesecake, åt popcorn tidigare för glatta livet och har under hela dagen levt på mackor. det är inte heller särskilt nyttigt. vad hjälper det att jag tränar och har mig om jag ändå ska kalasa i mig massa gött på kvällarna? är det värt det? frågan är ju. det värsta är ju att ju mer man käkar desto mer sugen blir man. som en ond cirkel allt det här. om mamma inte hade bakat den där kakan hade jag inte suttit här nu och beklagat mig. allt är mammas fel.

kvällstänk

äntligen har jag fått klippa min lugg. den har varit i mina ögon i stället för ovan mina ögon i en månads tid nu. tack hanna!
nu väntar en massa planer framöver. jag jobbar, är med vänner, går ut, blir bjuden på middag, ska på revy, rider och planerar inför framtiden. jag känner på mig att det kommer bli hektiskt - men bra! nu ska jag äta "middag" - klockan tio i tio. har inte ätit ordentligt på en hel dag. har bara tryckt i mig mackor i en hel dag. gott, men man blir less. man blir aldrig mätt heller för den delen. ska se på bilder nu på valpen vi ska skaffa oss och efter det har jag tänkt boka biljetter till hörneforsrevyn, smidigt att se den nu när den flyttat till ersboda!

sen vill jag bara tipsa om en hemsida som gjort mitt liv ett snäpp lättare.. bloglovin. man knappar in alla bloggar man brukar läsa och sen så fort någon av dem uppdaterat ploppar de upp ett inlägg där. smidigt - så slipper man klicka runt på allas bloggar hela tiden då de inte har uppdaterat. www.bloglovin.com

lunchbestyr

äter i stress just nu.. har även övertrakaserat konton efter inköp av id-smink och lite kläder.. hårt. hårt var ordet.

så - hur slutade kvällen?

här blev de inte mycket filmtittande.. satt i soffan med linn mest hela kvällen och bara surrade på. kikade lite på spiderman som gick på tvåan lite då och då när vi tog paus i pratandet. veronica kikade förbi också, alltid trevligt med oväntat besök! jag har tänkt sova här, kändes drygt att åka buss till ersmark för att bara sova, ska ändå jobba i morgon bitti igen och jag har allt med mig som jag behöver! bra att det finns en röd (för kort) soffa att somna i när det behövs. brukar dock vakna med värk i benen för att de varit ihopknövlade hela natten. även nacken brukar ha för vana att säga ifrån. hur som helst - jag slipper gå ut i kylan och vänta på bussen :) godnatt

planer inför kvällen

jag ska till linn i kväll. vi behöver båda muntras upp med en god vän och en bra film! förhoppningsvis har hon en varm filt man kan krypa ner under och bara gotta sig med nötter och annat mumsigt.

på lördag har jag blivit bjuden på buffe med jobbet av nöjesmagasinet. den ska hålla hus på rex. har man inte världens bästa jobb så säg? gratis mat, gratis dryck och underhållning på köpet. jag känner på mig att jag jullan erica och elin kommer ha en kanonkväll! någon annan som vill med?

nitton ord och ett frågetecken (ja, jag räknade)

idag firar jag med lax, potatis, gravlaxsås, tomat, kiwi/päron proviva och en smörgås. vilken "braklunch".

vad händer i kväll?

en "härlig" hemmakväll

klockan är halv 10 och jag funderar på att gå och lägga mig. inte för att jag är trött.. bara för att jag är lite less och för att det är sämst på tv. så här blir det när jag ska ha hemmakvällar och vila upp mig - jag blir uttråkad. jag måste vara på vift varje kväll o ha planer. jag tror faktiskt det!

inte så hett men ändå





som pappa sa: du ser ut att vara i en annan värld.

oktoberinlägg

jag läste igenom några inlägg på måfå på min egen blogg - hamnade på oktober och insåg att ibland har jag mina moments. är rätt kul ibland när jag lägger manken till!

kvällen då tårarna bara rann och rann och rann

jag är inte en som gråter. även om jag skulle vilja, skulle behöva är det som aldrig att det vill sig. jag vet inte varför - det bara är så. försökte verkligen räkna ut hur många gånger jag hade gråtit under 2008 och kom fram till 5 tillfällen, är inte det lite för få? jag brukar däremot vara en storlipare vid sorgliga filmer. jag antar att alla tårar som jag har tryckt bort någonstans inom mig känner friheten att komma ut då när de äntligen får tillfälle. sist jag såg på ps. i love you med jenny och linn grät jag ingenting och de lipade hela tiden. jag undrade vad som var "fel" - jag som alltid gråter vid film? jag tror nog att jag sparade mig tills igår kväll.

så mina vänner - igår var jag på bio med fröken öjbrandt. på vägen ner satt linn och beklagade sig över hennes jobb och var allmänt less, min pappa ringde och var allt annat än munter och jag kände bara hur mitt partyhumör bara sjönk till lägre nivåer ju närmare stan vi kom. väl framme frågar linn: hur är det, är du trött? nej. jag var bara less - osminkad och less. arg. sur. inte alls taggad. tyckte att mitt liv sög. ju mer jag tänkte på det desto värre var det. i-landsproblem, i know, men ändå! vi vandrade till bion och satte oss där, pratade under den eviga reklamen och sen började filmen. australia. lägg det namnet på minnet. filmen var lite smått seg från början men sen.. åh.
sista timman grät jag konstant. jag vill inte överdriva men det gjorde jag verkligen. tårarna slutade aldrig rinna. jag var alldeles blöt på tröjan och ansiktet var stelt av torkade tårar. jag tittade på linn och hon satt där - helt ogråten. jag viskade: gråter inte du? hon svarade: nej, jag vet inte vad som är fel. själv satt jag där och grät för minsta lilla: när de skiljdes, när de återförenades, när hon dog, när hunden dog, när alla typ dog, när de fick varandra. ja ni förstår. jag grät och grät och grät. i en scen när det var alldeles tyst, man hörde bara skådespelarnas andetag och det var jättesorgligt, satt jag där och höll på att avlida. jag grät så mycket att jag var tvungen att hulka mig. det är förbjudet när det är helt tyst i biosalongen. här och var hörde man några snyftningar men man hörde ingen som hade svårt med andningen för att den grät så mycket. när musiken väl började fick jag äntligen andas ut, skulle säga några ord till linn men jag snörvlade mest. det jag helt enkelt vill komma fram till med allt det här grinsnacket är: SE DEN FÖR TUSAN! härda den första halvtimman och njut sen. den var riktigt bra.






idag ska jag till stallet och rida simzon. har tänkt mig ut i skogen men ser att det snöar riktigt mycket.. inte optimala "ut-i-skogen-och-rida-väderförhållningar".

ett steg till att bli fräschare

jag har fått ett par glasögon idag - riktigt läckra faktiskt. som jenny sa: det ser ut som om du har smink fast du inte har det. perfekta för slitna dagar som idag, men ser ändå fräschare ut än vad man egentligen är med glajjorna på! jag och jenny håller på med lite middag nu: lax med purjolök, svamp, tomat och pasta. kan nog bli något! sen hade vi tänkt oss hem till mig för att kika på lite thailandsbilder, tipsa lite om bra ställen att fara på. hon och patrik har ju som deras roliga kvar, de åker den 14 februari och ska vara borta i sex veckor.. mm. vissa har de ju bättre än andra.

med hjälp av en blå kabel

oj vad det känns som om det var länge sen sist.. vårt internet dog tyvärr 00.00 igår natt och sen dess har det varit obrukbart. det är sjukt så mycket man ändå använder sig av internet, skulle se om jag hade bokat pass på usm och var tvungen att ringa (!) dit för att kolla läget. hur stenålders kändes inte det kanske? nu sitter jag i vardagsrummet på vardagsrumsbordet och med hjälp av en nätverkskabel som är typ 1,5 m kan jag bruka internet. blir lite jobbigt för ryggen eftersom kabeln är litelite för kort så det blir nog inte en längre stund vid datorn just nu..

kom hem kl halv 5 i morse, var och dansade styrdans i skellefteå mellan 20-02. det var verkligen helt underbart kul. svettigt, trevligt och bra. fick även denna gång känna på ständigt medföljande "stämplingen av foten" och den härliga "knuffen med armbågen i ryggen". idag ska jag kvickna till, duscha, få bort det dunkande ljudet i örat, avboka usmpasset (är d-ö-d), umgås med jenny och på bio med linn i kväll. bara en rolig dag med andra ord! nu ska jag försöka lista ut var resten av min familj är - ingen är hemma förutom axo.

KYLA!

jag tror aldrig jag har frusit så mycket på jobbet som jag har gjort idag. jobbade i linne, tröja och hood - höll verkligen på att frysa bort. dörrhandtaget till lagret var alldeles iskallt och jag o jullan körde fläktarna på högsta nivå. synd bara på alla dumma människor som måste stå och disskutera precis utanför våra dörrar så de åker upp hela tiden, det var som värsta isvindarna som forsade in i butiken. på bussen hem insåg jag helt plötsligt att det var otroligt mörkt ute. det visar sig att alla gatulampor är släckta på hela ersboda, ersforsen och i ersmark. jag fick vandra hemåt i mörker och kyla till huset från busshållplatsen - jag var allt annat än munter när jag steg in i hallen. tur är väl det att jag har världens bästa hund som muntrar upp bättre än någon annan konstigt nog. nu ska vi få en hund till också. det är bestämt nu! pappa är väl allt annat än nöjd men som alltid hemma hos oss - det är tre mot en. hihi. girlpower!

i kväll ska jag vara fyllechaffis åt mina föräldrar och kika förbi hos anette i hennes och sebbes nya lägenhet en sväng också! :) är ledig söndag, måndag och tisdag - underbara lugna januari!

jag lär mig aldrig

det är så typiskt mig att vara ledig en hel dag och bara slappa, men ändå vara uppe alldeles för sent. har just klivit upp, börjar jobba 9.15 och jag känner mig inte pigg någonstans. om jag bara hade gått och lagt mig tidigare? att man aldrig lär sig..

om pappa ger med sig...

..så är vi en till i familjen i slutet av februari


min nyår i lite bättre bilder.

fixande och trixande med emmas klänning i sista minuten



buffe på hotellet





det ständigt återkommande partyfacet..




"tack" caci och ingela för lånet av bilderna som jag snodde utan att fråga..

det dummaste jag sa under 2008:

jag skulle hämta ut mitt pass inför egypten på polisstationen. jag sätter mig, förklarar mitt ärende och kvinnan går och hämtar mitt pass. när hon ska ge mig det säger jag:

"behöver du se mitt id-kort så du vet att det är mitt eller så?"
kvinnan svarar: "nej tack, jag ser gott och
väl att det är du på bilden här på passet."

smink kan göra underverk

har verkligen inte haft antingen tid eller ork att blogga den senaste tiden.. har varit hur mycket som helst runt omkring mig och det är först nu som jag känner att jag är ledig på riktigt. det har varit så mycket på jobbet och när jag väl kommit hem har jag varit död. om jag inte varit död har jag försökt umgås med vänner, man vill ju inte tappa kontakten med dem heller :)

måste säga att hemavan över nyår uppfyllde alla förväntningar. hade det riktigt bra tillsammans med emma och ingela. maten på hotellet var riktigt bra, all dricka räckte gott o väl och alla man träffade inne på hotellet var hundra gånger trevligare än vad de brukar vara i umeå. det var kul o träffa folk från umeå som man inte har så bra kontakt med - i hemavan var de som om alla gränser släppte och man snackade med alla som man kanske inte skulle babblat med annars. jag är ruggit nöjd - kanske det bästa nyåret hittills? även om jag knappt minns att jag såg några fyrverkerier..
 


                             FÖRE:                                                                        
       så ful att jag inte ens vill inse att de är jag
                                                       

                           EFTER:
det enda som är synd är att klänningen inte syns 
och att kvallan på bilden är så dålig så
det ser ut som om jag kommer direkt från
efterfesten.. (tagen innan jag ens börjat!)
                  

de enda bilderna jag har från nyårsafton. och de är inte ens snygga. mobilkameran - inte den bästa kameran.. inte det bästa motivet heller kanske..

nytt år, nya mål

nu är jag hemma igen. jag har haft en helt galet bra tvådagarns 'weekend' i hemavan. allt har varit kanonkul - till och med när jag föll i centrumbacken på väg hem från nyårsfirandet.

nu är jag en sliten krigare så jag ska ta mig i säng redan nu. återkommer senare i morgon! (ska vara duktig och träna lite i morgon faktiskt!)

RSS 2.0