illamående och kyla på rutski

idag är det så jäkla kallt inne på rut. jag maria och julia håller på att huttra bort. som grädde på moset har jag ångat mig själv på fingret också (det är typ som att ta ett strykjärn och trycka mot huden) så det har blivit alldeles svullet. är det här en bra dag? JA! för jag och kicki åker till norge i kväll! :) har med mig min väska och mitt enorma "handbagage" (heter det så när man åker tåg också?) till jobbet idag för att snabbt och smärtfritt kunna ta mig till järnvägsstationen. ska bara äta middag med acke först, känner mig inte så sugen på mat dock men det brukar ju kunna ändra sig.

en annan sak. jag har massa fribiljetter till olles. närmare bestämt 11 st (2 går in gratis på varje biljett). vad sägs som utgång den åttonde eller femtonde november?

maria kom just hit och sa att hon var illamående.. igår gick frida hem för att hon trodde hon hade magsjuka. och nu maria? sen då? jag? jag vill verkligen inte bli sjuk nu! fick ont i magen bara för att nu. 

jag tänkte vara bra

satt och laddade hem lite låtar, tänkte 'kat deluna, hon är ju bra', sökte och hittade en låt med henne och darin. fick för mig att jag hört den någonstans och laddade hem den. visar sig senare när jag går in på rix fm att den är veckans utmanare. så cool var jag.. den är hur som helst bra!


lite tankar om morgondagen

nu har jag varit hurtig igen. efter middagen (som blev kl halv åtta idag..) gick jag faktiskt ut på en powerwalk med stavar. något som störde mig till tusen var att mitt headset glappade hela tiden så alla som sjöng lät som robotar till och från. otroligt jobbigt faktiskt. det slutade med att jag fick ha mobilen innanför handsken och trycka in headsetet hela tiden och samtidigt försöka hålla i en stav och gå framåt. lite svårt faktiskt om jag ska vara ärlig. kom hem 20.58, lagom till greys som började 21. ibland (inte ofta!) har man bra tidsuppfattning.

nu ska modern koppla in sin dator, hon står här och hänger och ser allt annat än glad ut. jag ska ta och packa klart min väska. acke ville träffas innan jag åker i morgon, problemet är bara det att jag slutar 18.15 och tåget går 20.20, dvs att jag har 2 timmar på mig. hade tänkt mig hem och äta middag och hämta väskan. jag tror de kommer sluta med att jag måste ta med mig min feta norgeväska till jobbet i morgon bitti och dra med mig alla saker hela dagen bara för att acke vill vara med mig i två timmar och inte bara en.. ibland är man alldeles för snäll och lättövertalad. men - det är ju så jag är. går inte att ändra på. sånt är livet!

mamma ger mig onda ögat (för sjuttonde gången). hejhej

onsdag

jag sprang till bussen idag. så - allt var som vanligt!

nu ska jag till ica för att inhandla färdkost till norgeresan. ska även passa på att köpa mig en korsordstidning att roa mig med på tåget. är man mogen så är man!


ersmarksbuss

det här är nog första gången i min bussshistoria då jag har varit tvungen att sitta och vänta hemma för att få gå till bussen. jag brukar alltid vara ute i sista sekund och behöva cykla/springa till bussen. måste säkerligen göra det idag också eftersom jag satte mig här.. så allt är som vanligt!

jag försöker göra om

nu har jag suttit ett tag för att ändra bakgrund här på bloggen. det är inte svårt alls, jag fipplar på och det blir rätt när man trycker på förhandsgranska. men när man sparar då? sparas det? NEJ. det är sånt här som kan göra mig irriterad till hundra. ska gå och sova i stället för o sitta här och irritera upp mig för minsta lilla.

jag har börjat se desperate igen. hur sjukt som helst. sjukt men bra! hade tänkt o se en film med lisa nu men den verkar vara rätt konstig. lika bra att jag får mig mina skönhetstimmar.. har även lyckats packa lite, en halv väska. den ska nog fyllas när jag är färdig, brukar vara expert på att antingen ta med mig alldeles för mycket i en liten väska eller alldeles för lite i en stor väska. eftersom att jag har en mellanstor väska nu borde jag ju få med mig alldeles lagom med grejor, eller hur?

godnatt

en perfekt kväll

nu har jag tagit mig hem, ätit middag och duschat. mina nya jeans har färgat av sig helt sjukt mycket, först trodde jag att det var fel på ljuset men... mina ben var blåa. inte lite heller. duschvattnet blev helt blått. inte så fräscht egentligen..

nu ska jag till o bara vara, packa en väska till norge, skriva en önskelista (jul snart!) och slänga mig framför tv:n. jag tycker de låter som en toppenkväll. faktiskt!

(nu är passet fixat. jag ser ut som om jag skulle kunna börja grina vilken sekund som helst. man var tvungen att ha stängd mun och alla som känner mig väl vet vilka problem jag brukar ha med det. de resulterade helt enkelt i ett väldigt fult passfoto. tur att man inte behöver använda det så mycket som körkortet i alla fall!)

tisdagslunch på rut med flera

idag är en bättre dag! jag har varit glad och positiv, fått ett järnspett i huvudet och snubblat över en matta på rut. har även vält omkull en pinne man plockar ner kläder med och gått rakt in i en låda med knät. lite skador på jobbet får man alltid räkna med.. annars går det bara finemang här, vi hänger om hela jeansväggen (kommer typ ta hela dagen) och plockar upp en skjorta som kommit i fem olika modeller. fick just ta emot ett par brallor också, hur coola som helst med låg gren och baggy-style. typ ihopdragna nere vid ankeln också, inte dragsko utan med gummitråd. jag är rätt kass på att förklara märker jag. men dom är coola - och det förstod ni väl?

jag tänker sitta "här bak" hela lunchen, hade tänkt gå ut en sväng men de är så jäkla kallt så jag håller mig helst inomhus faktiskt. jobbar i ynka 3 timmar till, sen bär det av till polisstationen för att göra mitt pass. pappa sa 'der går nog fort, du är ju inte kriminellt belastad'. när jag svarade 'vad vet du om det?' så blev han faktiskt tyst, tror att han för en sekund faktiskt trodde att jag fanns med i polisens register och det gjorde honom förvirrad.- hans dotter? men, han kan vara lugn, passen ska nog kirra sig ändå, även om jag trots allt skulle finnas med där på något konstigt sätt..

pratade just med kicki i telefon och vi planerade lite inför norge. bestämde att vi bara tar med oss sovsäck och hoppas att johanna och co har en matta eller så man kan få ligga och sova på.. vi undrar även vad man ska ta med sig för jacka - kollade på vädret, det ska tydligen vara 5 plusgrader där. vad innebär det? funkar skinnjackan eller måste man ta dunjacka? (jag har inget däremellan, antingen svettas man eller fryser man) kan någon norgeperson ge mig ett råd?

sådärja, det var nog allt för tillfället tror jag.
kom just på att två småtjejer skrattat hysteriskt åt mig idag för att jag betedde mig trevligt emot dem. ja, det är också smällar man får ta med det här jobbet. små brudar som fnissar när man pratar med dem och när man går iväg därifrån skrattar de åt att man har på sig en kofta med konstig skärning i ryggen. visst är det väl skönt att man har vuxit ifrån det där? att man ändå är så pass vuxen att man kan ta att två småfjortisar står och skrattar åt en? ja. nu var det nog allt. hej!

jag läste något

det här stämmer så bra in på min söndag:

Nu är det definitivt. Hösten är här. Klockan är egentligen sex, fast nu är hon sju. Det är som att man blivit bestulen på en timme idag. Fast det gör inte så mycket just idag. Idag hade jag gärna blivit bestulen på 24 timmar. Idag har jag inte gjort något alls. Jag har varit bakis och haft ångest. Bakisångest. Det är märkligt att man ibland får ångest av alkoholen. Jag var inte alls för full igår. Jag gjorde inte alls bort mig på något sätt. Ändå har jag ångest idag. Det känns som att jag mördat någon. Sån jävla ångest har jag. Jag försöker att bearbeta ångesten i min kropp. Jag säger till mig själv att allt är bra och att det är alkoholen som gör att jag känner mig som en dålig människa. Men det hjälper inte. Jag har en klump i min mage och jag känner mig ynklig. Jag har legat på soffan hos Sussi och Macke. De väntar barn så de håller inte på och super och får ångest. De försökte att få mig på bättre humör genom att göda mig med scones, kakor, godis. De försökte få mig att inse att allt är bra och att det är alkoholen som gör att jag känner mig nere. Men inget hjälper. Jag har ångest och det finns inget i världen som kan få den att försvinna. Jo...nåt finns det. Ett jävligt starkt sömnpiller.

hittade det här lilla stycket på katrin schulmans (som hon inte heter numera) blogg. alldeles för sant!

ett evigt tjatande

halleluja. jag föll inte av idag. jag måste nästan erkänna att det gick helt strålande. jag gjorde nog inget fel alls, inte hästen heller för den delen. det är inte alltid man känner så.. det här behövde jag nog, har varit helt otaggad hela dagen. hoppas på en roligare och bättre dag i morgon!

åkte förbi evelina efter stallet idag. där satt hon och epilerade benen och kämpade sig igenom smärtan. jag bara satt och babblade och tittade på, funderade på hur och varför man utsätter sig för den smärtan när man snabbt och smärtfritt kan raka benen på 3 minuter. ja. vi alla gör olika. hur som helst - jag kom inte dit för att stirra på evelinas ben utan för att säga hej då. hon åker nämligen till thailand på måndag (jag vet, det är en vecka kvar..) jag åker ju till norge på torsdag kväll och kommer inte hem förrän tisdag. sen är hon borta 2 veckor och när hon kommer hem så åker jag till stockholm för att åka vidare till egypten. så summa sumarum = vi kommer inte ses på drygt fyra veckor. lika bra att säga hejdå på riktigt! linda (hennes syster) ska komma in på rut i veckan har hon lovat, måste ju säga hejdå till henne också! de har lovat att de ska skapa en blogg så man kan läsa om vad som händer där borta på andra sidan jorden.

och till johanna lind, min bästa: jag såg dig två gånger idag på rut. jag var helt säker på att det var du båda gångerna och trodde att du kommit för att överraska mig. kom på mig själv med att sakna dig mer än vad jag förstått ens själv. vi ses snart min älskade vän! jag blev så glad 'när jag såg dig' att jag var tvungen att gå bak på lagret och le. saknar dig!

nej nu ska jag till o måla om mina naglar (det var ett evigt tjat om mina naglar på min blogg.. sorry) och sen ska jag nog ta mig till sängen. börjar 9.15 i morgon bitti. ska fixa mitt pass efter jobbet i morgon om tiden räcker till, vi får se. annars vet jag inte vad som händer och det känns alldeles underbart. måste ha lite ego-tid också.

so you're gone and I'm haunted
and I bet you're just fine

noll kontroll, noll inspiration

jag känner mig lite orolig över allt just nu. det är så mycket som händer och ska hända så jag känner att jag inte har någon koll över mitt eget liv. jag lever med min almanacka - är det så man ska ha det? känner mig inte stressad, det kan jag inte påstå. bara orolig - över vad? jag vet inte ens själv, men det är en sjukt jobbig känsla att ha i kroppen, att hela tiden ha en klump i magen..

jobbar för fulla muggar just nu (eller inte just nu - lunch för tillfället). det märks att det är lov, lite mer folk i rörelse idag jämfört med förra veckan. i kväll ska jag till hippo, det är hoppning. vi får väl se om jag klarar mig utan att falla av idag också, ta i trä. (jag tog i trä.) förhoppningsvis går det bra, jag sitter på hästen över hindret och flyger inte över det helt själv. i veckan ska jag fixa pass (mitt går ut snart, kan vara bra o ha ett om man ska till egypten) och byta mitt slutbetyg. jag jobbar typ jämt då "hon på östra" jobbar så det har varit lite svårt o tajma in. det ska hur som helst göras i veckan!


söndag

sådärja! då har jag vaknat till liv. tog typ hela dagen men! har bara legat och degat, sett the holiday (som för övrigt håller samma klass som dirty dancing, dvs att man kan se den hundra gånger utan att bli less), druckit en kopp kaffe, ätit lite och dammsugat tv-rummet. ja. mer än så hann jag inte på sex timmar. you go girl! nu ska jag till att laga mat (har just klätt på mig också, det glömde jag bort) till min kära familj som anländer vid fem någon gång och i kväll vet jag inte riktigt vad som händer. kanske ska styra något med min bästevän annasara (min systers bästa kompis, annars hade hon varit min. man kan ju inte sno bästa kompisar från sin syster, eller hur?). hon hade tydligen sett en bra film idag som man skulle kunna se igen. ska bara kolla så min syster är ledig, lite skumt om jag hade åkt till flurkmark själv. ja.

min ångest har släppt lite nu. endast lite dock. fick höra att jag snackat i telefon en halvtimma i natt, kommer inte ens ihåg samtalet. det är inte ett bra tecken. som sagt - hädanefter blir det skärpning för linn rydelius.

och sen den här låten. hur bra är den inte? jag och julia på jobbet lyssnade på den en halvtimma i streck, efter det blev jag lite småless på den. nu har jag vilat mig ett tag och nu tycker jag den är lika bra som förr! party!



när man vaknar upp dagen efter

jag hade det kul igår. inte jättekul - inte tråkigt. helt okej bara! däremot måste jag erkänna att det nog blev lite väl hårt.. tog mig nog en drink för mycket. det är dumt att vara efterklok.. sov hos linn (efter att vi blåst bort i stormen och äntligen hittat en taxi) och vaknade upp där vid 9 och kunde inte somna om.. jag hade sjukt mycket ångest (förstår inte varför jag får så mycket fylle-ångest 'nu för tiden') och kunde inte slappna av, ringde till pappa och han hämtade mig. ibland är allt som behövs bara att få komma hem, duscha och dricka lite vatten. somnade rätt fort när jag lagt mig tillrätta i min egen säng och väcktes av telefonen 1½ timma senare. nu har jag äntligen fått i mig lite käk och idag ska jag inte göra någonting. ska kanske dra igång någon gammal vhs eller liknande - men inte mer än så!

härmed lovar jag mig själv och alla andra att jag ska sluta dricka så mycket och dricka med måtta! okej?

en lördag på rut

var hos kicki alldeles för länge igår - kom hem där vid ett. klockan 6 väcks jag av min otroligt pigga syster, hon ska ha skjuts till udi, skulle på tävling i härnösand. jag tror inte jag var vaken överhuvudtaget på hela bilfärden, var typ i en slags dimma..gick och la mig igen när jag kom hem och somnade på en gång. när väckaren ringde ville jag allt annat än att åka till jobbet för att jobba några härliga timmar. nu är jag här, vi är 5 (4. en lite slöare) huritga i personalen och vi lyssnar på partymusik och dricker bubbel! alla är härligt partyklädda och stämningen är väl, ja, rätt skön ändå! efter jobbet ska det inhandlas köttfärs till tacos i kväll, köras hem, tok-byta-om för att sedan åka till linns lägenhet och styra förfest.. vi vet dock inte var mellan-festen eller efterfesten kommer vara. alltså - vi har ingen koll på om vi tar oss ut på någon krog eller så, det verkar rätt kört om jag ska vara ärlig. men hoppet är uppe. jag och frida sjöberg har tillsammans försökt så gott de går men vi verkar få ge med oss. har hört talas om en fest på rött där man kanske kan slinka in.. dock är problemet att det inte är så lätt att slinka in 7 st bara sådär. någon som vet av en fest där man kan få sätta sin fot kanske? annars är vi väl sju tjejer hemma hos linn hela natten lång. det blir nog trevligt det med!

nu ska jag ut och sälja lite stuffs. (nedräkning till norge - 5 dagar kvar)

inför helgen

nu börjar kunderna trilla in, vi packar upp varor och är glada
det är så här det ska va!

längtar till mysmiddag med party i morgon. i kväll ska jag bli brun (solarium med emma, vi kan ju inte vara vitast i egypten)

party-problemos

idag har jag lyssnat på så mycket musik så att öronen värker. ja, det är sant faktiskt. har varit ute och gått, åkt buss, jobbat och suttit vid datorn. hela tiden då har det spelats musik i mina öron. inte konstigt att de blir less på mig och säger ifrån..

det verkar bli tungt med att ta sig in på krogen i helgen.. är det någon som har nåt tips?

det blir bara mer och mer rut-talk

jag måste bara säga det idag också. så himla segt det går på jobbet. idag har vi inte haft några kunder alls typ, bara såna som gör returer.. men men - sen är det ju dagen innan löning också! vi har precis börjat med en ny kampanj ju och den tror jag på! massa bra nedsatta varor och fest-tema. vi ska bjuda på cider/bubbelvatten i helgen, kommer bli kalas bra! en ännu roligare grej är att vi nu fått hem chinos (SUPERSTRETCHIGA!) som jag tror att jag ska införskaffa mig ett par av. vet dock inte om jag ska ta mörkblåa (har ett par jeans i samma färg), svarta (har redan svarta chinos - de är dock inte särskilt bekväma) eller mörkbeiga (har redan ett par beiga också, fast de är trekvartsbyxor. och sen är ju beige just beige - man ser inte mindre ut i den färgen direkt). så - hur ska jag göra? vilken färg? jag har beslutsångest!

NU ÄR EGYPTEN BETALAT OCH KLART. SNART ÅKER VI TILL SOLEN! PRECIS VAD JAG BEHÖVER!

(snart norge också, och fest till helgen. jag tror att det inte kan bli så mycket bättre än såhär..)

23.00

allt känns bra nu faktiskt. för stunden. men de är bra att vara positiv någon gång då och då istället för aldrig..

idag gick jobbet verkligen segt, inga kunder, jag var mest bak och ringde, mailade och tog emot varor. hoppas på en mer fartig dag i morgon! då börjar vårt nya fest-tema. hallabaloo, fråga mig inte om varför det heter så.. men det fokuserar på fest i alla fall, så vi ska till och vara partyfixade i tre dagar nu, hallelu. inte. hur som helst. det är bara att le och se glad ut, eller hur var det där?

nu ska jag se till och få mig en dusch och sen sova, en hård dag i morgon också! (VI BOKAR RESAN OCKSÅ!!) tack och adjö

jag är lite tråkig, jag vet

lill-lördag

så jag ser ut idag.. som värsta 'icke-linn'. har en stor fladderväst på mig, ser lite ut som batman. ett brand-orange linne och mörkblåa byxor. till på köpet på allt har jag mössa på mig. den som kände mig och kom in i butiken skulle nog undra vad som var felet i huvudet på mig idag.. jag vet inte faktiskt.. det är kul att vara annorlunda ibland! man ger ju nån ett gott skratt om inte annat.

IDAG HAR JAG OCH EMMA VARIT OCH 'BOKAT' RESA. jajemen, nu är det dags. i morse hittade vi en resa till egypten för 5000 typ. om allt går som det ska (mina chefter säger: JA linn du får åka) så är det klart. ska bara betala också, men det är ett senare problem! om det blir den resan som vi har tänkt så åker vi den 20 november och är borta i en vecka.. bor på ett 3-stjärnigt hotell på stranden (får nyttja ett finare hotells pool och strand). det där blir nog kalas!

jag tror jag ska ut en sväng i den friska luften istället för att sitta här och dega hela min lunch. i kväll ska jag till stallet igen och där vid nio snåret ska jag dra in årorna och kura ihop i min soffa och njuta av ett avsnitt av greys (som säkert kommer fucka sig i kväll bara för att förra avsnittet slutade så himla bra). hejsålänge

(läs här om du vill le lite åt två glada damer som inte hade mycket för sig igår kväll)

linn och linda pratar på msn

Ad # 18 säger:

haha, ja det var en på mitt jobb dsom sa at hon vart på rut och

Ad # 18 säger:

att hon lev helt choad såglad butiksbirädet vart

Ad # 18 säger:

*var

Ad # 18 säger:

ochjag beskrev dig och vi kom fram till att de tvar du


jag översätter
linda: haha, ja det var en på mitt jobb som sa att hon vart på rut och att hon blev helt chockad så glad butiksbiträdet var och jag beskrev dig och vi kom fram till att det var du

man måste ju ändå säga att man gör sitt jobb då? är så glad och trevlig att andra pratar om en på sitt jobb. eller så pratar de bara om en för att man var alldeles för övertrevlig och dryg. det är en hårfin gräns däremellan.. hur som havre. nu väntar sängen! godnatt


planer inför helgen

tre bitar prinsesstårta senare så mår man som.. en prinsessa. ja faktiskt! jag mår jättebra, skrattade typ konstant i 1½ timma med ferm och acke. härliga typer det där! bokade även utgång till helgen med massa tjejer - middag innan och hela paketet. det blir nog nice. synd bara att käraste emma inte kunde vara med, jag får helt enkelt se till att klara mig på festen utan henne. i morgon bitti ska vi mötas upp på resia för att fixa med resan och i slutet av den här veckan har vi förhoppningsvis bokat! yesyesyes. jag vill bara ha sol, NU!

i morgon ska jag tjäna pengar så jag klarar av att leva livet på lördag, godnatt!

klapp på huvudet

så - då var det gjort. en timmas stavgång i ersmarksskogarna!

städning

nu har jag faktiskt varit rätt duktig. har torkat fönsret i mitt rum, dammtorkat och dammsugat - dammat kuddar och mattor och vikt om alla kläder i garderoben (och även slängt några onödiga plagg). tyvärr har jag inte varit ute på promenad än - det kommer ske!

när jag dammsugade i mitt rum lät det så där härligt i dammsugarslangen, ni vet, man har inte dammsugat på ett tag så det är rätt skräpigt.. jag kom och tänka på hur det var när man skulle städa hos mormor. där var de alltid en massa skit på golvet: näver, bröd, grus, hund&katt hår, mat. ja- lite allt möjligt. jag vet att jag sa till mormor "det är kul och städa här". hon frågade mig varför och jag svarade "det är alltid så skitigt här". min mormor skrattade gott och jag fortsatte dammsuga. jag saknar henne rätt ofta faktiskt. min underbara älskade mormor. där var allting så lätt, inga problem, bara möjligheter. vad man än gjorde så var det bra - allting gick o se positivt. i det där huset var det alltid folk, man kände sig välkommen, nästan som hemma. alltid fikabesök där folk gick in med skorna. det gjorde inte så mycket, de var ju bara att sopa sen, ingen världskris direkt. jag gillar ändå tänket.. lite skillnad jämfört med hur de är hemma hos mig nu.. ja.

ut ut ut

en förmiddag då linn inte gjort många knop

nu är det ett tag sen sist faktiskt. har inte gjort överdrivet mycket om jag ska vara ärlig. jobbade igår, gick på stan en timma efter jobbet och åkte vidare till anne som flyttat ihop med jesper i en superfin lägenhet på teg. vi gjorde middag och sen satt vi helt enkelt och pratade. i fyra timmar! sen efter att jag slängt ur mig "jag är inte den som är den, men nu är jag trött". (hade just klagat på folk som man var med som kläckte ur sig att de var trötta...) så efter det åkte jag helt enkelt hem. en mysig kväll som gjorde att jag insåg att vi umgicks alldeles för sällan. ett problem att ta tag i! gick och la mig nästan direkt (datorn var ju upptagen - vad skulle jag göra uppe?) och sov i 11 timmar. hehe, jag har börjat sova längre och längre. så - vad har jag gjort idag. tagit bort mitt nagellack, målat om naglarna, ätit i en timma, läst tidningen, pratat med acke i telefon och vikt till kläderna i min garderob. och vilat - i en timma till. jag börjar bli lite av en slappis! ska ta mig ut på en promenad (JAG SKA!) och städa mitt rum. det börjar bli alldeles för länge sen nu.. i kväll är det hoppnings-clinic på hippologum så dit hade jag tänkt mig också. sen är det ju faktiskt ackes 20-års dag idag, så jag ska på tårtkalas där vid 9. så kvällen är rätt fullspäckad med andra ord. fast jag gillar nog när det händer lite saker, jag tar ändå inte vara på tiden när jag är ledig, degar mest och vips är klockan middagstid och jag har inte gjort ett skit bara för att jag är så lat. nej, ändring på det.. annars händer det inte så mycket i mitt liv. tänker lite för mycket, men det gör väl alla? längtar som tusiken tills jag och emma har fixat allt med resan så det bara är o åka. och snart är det ju dags för norge också - mycket att se fram emot! nu ska jag se till o ta mig ut i höstluften. måstemåstemåste ta tag i det. annars är jag ju verkligen helt galet sämst. japp. tack för idag!

godmorgon världen

det är is på vattenpölarna ute nu. det är kallt.. jag skulle egentligen vara på östra just nu vid det här laget och byta mitt slutbetyg så jag får det rätta! men - jag är ju inte så snabb på morgonen så jag hann helt enkelt inte. jag ska se om jag kanske kan göra det när jag slutat i eftermiddag istället! :)

kaffe måste nog vara det bästa. mugg efter mugg slinker ner, kanske är därför som magen börjar säga ifrån? kan nog vara det! nu ska jag vidare, kan ju inte komma sent till jobbet mitt.. hejhej

avslut för dagen

min syster beskrev det så bra:

"Såg du tanten som hoppade till när acke rapade förresten? det var också lite roligt ju. "
ungefär så kul är han. sitter på bussen och sjunger och rapar högt så att tanter blir rädda. haha. har verkligen hittat mig en ny fiffilurig vän!

en sak till.. mitt mobilsvar. jag måste göra något åt det. tror de är sen i sjuan. den som inte har något för sig kan ju ta och ringa och höra på det (helst inte mitt i natten tack). det är så hemskt så jag skrattar. låter som om jag håller för näsan och pratar som en femåring. härligt linn. precis så du vill framställas om någon ringer om en lägenhet, haha.

nej nu väntar sängen! och i morgon mina vänner. vad händer i morgon? - bara jag som vet!

och sen, den här tjejen. först tyckte jag att hon var hur dålig som helst. nu kan jag inte låta bli att tycka att hon är helt jävla underbar..
 

en söndag som jag behövde

hejvärlden!
dagen idag har varit en bra dag. jag sov ut ordentligt, lyckades med hela 12 timmar i natt. kan inte klaga på att jag sovit för lite. så himla skönt o vara ledig två dagar i rad faktiskt, det är underskattat. jag och lisa började efter min frukost på 1 timma att sätta ihop en möbel från ikea, närmare bestämt en byrå som ska stå i 'fin-hallen'. eftersom att ja och min syster har en far som gärna gör allting själv var det här ett genombrott i vår familjs historia. där satt jag och lisa och snickrade och var så duktiga, pappa kom och sa att vi gjorde fel (vi log ändå) för att sedan komma och storle och vara överlycklig över att vi klarat uppgiften med bravur. han gjorde även slag i saken och sa "det där tjejer skulle mamma aldrig ha klarat". ´helt plötsligt var klockan halv 3 och jag var tvungen att börja bege mig till anette, vi hade äntligen hittat ett tillfälle då båda (jag) kunde ses! vi åkte ut till stallet i röbäck och bara hängde, åkte in till nattöppet och käkade middag. jag bjöd, stackaren hade ju inga pengar. jag lastade på världens mat-tallrik och gick och hämtade mer. helt plötsligt inser jag hur mätt jag är, lutar mig tillbaka och ska ta det lite lugnt och känner.. jag håller på att spy. det var inte en sån här känsla "jag är mätt - jag mår lite illa". det var snarare "jag är så jävla mätt så om jag inte får lite frisk luft nu så kräks jag över stolen här bredvid". ändå att man inte kan känna när magen är full. helknäppt. vi åkte vidare till ålidhem och där har vi (jag) mest klagat över att jag var så mätt och äcklig så efter att vi sett några avsnitt av miami ink och lite ensam mamma söker (jag grät nästan.. pinsamt men sant) så åkte jag hem. nu har jag precis satt mig vid datorn (enda gången idag!) och tagit mig lite kaffe. kändes som om det behövdes. snart ska jag duscha (är faktiskt rätt äcklig nu) och måla om mina naglar. i morgon har jag ett rätt lugnt pass på rut. jobbar bara 10-16. innan jobbet ska jag fixa mitt slutbetyg (ÄNTLIGEN!) och se till att jag inte har ig i engelska b - ska dit och byta slutbetyg bara!

på tisdag bokar jag och emma förhoppningsvis en solresa. åh vad jag ska sola och bada och bara umgås. jag gillar det!


vissa personer behöver man inte umgås med särskilt ofta. det märks ändå att man vet var man har varandra.
'gammal vänskap rostar aldrig'


IKEA

ja, nog är den affären något speciellt. sjukt billigt! även om jag inte skulle ha något speciellt slutade ändå notan på 600 kr. så är det när man tycker "den kostar ju bara 29:-". acke var lagomt taggad där på ikea så vi rushade oss igenom överplanet, faktiskt det nedre planet också. vi busade lite också.. hehe. gick till kundtjänst och sa att vi tappat bort vår mormor "lisa rydelius" (min syster för övrigt på 16 år) och att vi var hennes barnbarn som sökt henne i över en timma. vi gick fnissandes därifrån, in i butiken igen och 5 minuter senare fick vi höra ett kundmeddelande. "Ett kundmeddelande. Lisa Rydelius, kom till utgångskassorna där sällskap väntar. Det var alltså Lisa Rydelius som ska gå till utgångskassorna där sällskap väntar." jag och acke vek oss av skratt, jag ringer upp min syster och förklarar mig men asgarvar mest. det roliga var att hon var typ sur. "skit ner dig linn, det där var iiiiinte kul. bajsa på dig" var några av hennes ordval.. jag och acke hade som sagt sagt till henne i kundtjänst att vi var hennes barnbarn så vi hoppades på att hon skulle ha sagt något i stil med "gå till utgångskassorna där dina barnbarn alexander och linn väntar", så roligt fick vi inte dock men de där var klart en av höjdpunkterna på dagen ; )

shoppade ingenting i klädväg - var väldigt duktig med andra ord! provade några klädesplagg och så men jag höll mig. hade nog handlat något om jag känt att jag hade mer tid men de blev faktiskt rätt stressigt där på slutet med all shopping. stackars acke handlade ingenting på ikea, handlade desto mer på birsta - typ kläder för 3500 den galningen!

hur som havre, alla människor får skämmas för sig själv men acke.. han är en klass för sig. satt och sjöng på bussen och tokade sig. herregud vilken härlig människa! en kul dag - precis vad jag behövde i allt funderande! i morgon ska jag och syster ta och sätta ihop lite möbler och så och nu mina vänner är det dags för sängen för mig. blev inte mycket till sömn i natt kan jag lova, inte heller igår natt. kroppen är verkligen död! hejsålänge!

dans i kväll

jag känner att jag bara blir tråkigare och tråkigare, har inte så mycket att skriva idag faktiskt heller. har i alla fall bestämt mig för att åka och dansa någon timma i kväll och bara försöka att inte tänka på att jag är hur sliten som helst. men - det finns de som har det betydligt värre än jag så jag ska sluta klaga och tycka synd om mig själv. det konstiga är bara att jag inte förstår någonting. antingen är det fel i huvudet eller så har jag jobbat för mycket. det kanske helt enkelt bara är en konstigt situation jag hamnat i igen. jag tror på det sista!

i morgon blir det sundsvall, kommer säkert ha införskaffat mig något onödigt som jag egentligen inte behöver. så mycket pengar som jag tjänat i veckan så kan jag gott unna mig någonting till mig själv!

god kväll

en mycket bättre dag

trots att jag har varit uppe sen kvart över 6 i morse känner jag mig pigg. helt sanslöst konstigt faktiskt! vi hade värsta 'pepp-mötet' i morse på jobbet och jag har bara packat upp och varit trevlig hela dagen. allt har bara gått av rena farten, och det är ju precis så det ska vara! om jag håller uppe det här humöret och är så här pigg så blir det utan tvekan några danstimmar på ersboda i kväll!

nu ska jag ut i regnet och fördriva lite lunchtid på stan. kanske hittar mig något snyggt och onödigt. förresten! här kommer dagens rut-shoppingtips!!! vi har fått in spets-tights, leopardtights och hundra apsnygga sjalar. skynda fynda! :)

godnatt

ska ju upp strax efter 6 i morgon bitti så jag borde gå i säng. kvällen har varit slapp, har mest legat och degat i min soffa och pratat i telefon. jag och emma (och acke faktiskt) håller på att styra upp egyptenresan. det här ser lovande ut!! längtar efter 30 grader varmt och solbränna.. och bad såklart. jag har typ drömt om nätterna om att simma, undra vad det kan betyda egentligen? som sagt, det är ju något som är fel där uppe hos mig.

godnatt!

en linn på väg nedåt

humöret går bara ner och ner. nu känner jag mig totalt omotiverad till (nästan) allt. jag vill faktiskt bara åka bort härifrån ett tag. någon dag eller två. ska ju till ikea och bara ha kul i helgen, det känns som om det behövs! just nu regnar det, det är kallt ute och det fanns ingen middag hemma när jag kom hem efter min 9 timmars arbetsdag. små saker men - hela dagen har varit så. jag och emma ska boka en resa nästa vecka - funderar på egypten i mitten av november. det verkar som om jag får ledigt också, alltid ett plus. känns som om det är precis vad jag skulle behöva - lite sol & bad.

hade tänkt mig ut på en promenad i kväll men det känns inte så kul när regnet bara öser ner. funderar på om jag ska trotsa mitt dåliga humör och vädergudarna och de tusan i allt, klä på mig bra kläder och gå ut och vandra. varför inte?

ja. jag vet inte vad jag ska skriva mer. känner mig bara slö som aldrig förr.
skärpning kvinna!

ingen energi

sitter här bak på rut, har 5 minuters rast och klämmer i mig ett äpple. åt frukost halv 9 i morse och kommer att få lunch där strax innan tre. känns som om det skulle behövas mat NU!

jag gjorde det

gick ut på en powerwalk med stavar. känner mig litelite bättre nu. endast lite. nu väntar greys - då känns det förhoppningsvis ännu bättre.

?

tråkigt

nej nu är jag less. varför ser jag gravid ut? mina shorts är så tighta så jag måste ha dem öppna. okej- kan någon förklara för mig hur det här hände? jag har helt enkelt blivit fetare nu än vad jag någonsin varit. men det är ju snyggt. tur att jag inte bryr mig så mycket. annars hade jag nog gått under vid det här laget! kanske måste ta o besöka en dietist eller nåt?

jobbet gick bra idag, måste ändå erkänna att dagen gick fort, trots att jag jobbade 9 timmar. nu är det två jobbdagar kvar och sen är det dags för ikea! känns skönt o vara ledig en lördag, även om vi skulle ha värsta temat i helgen på jobbet. levande modeller i butiken och i skylfönstret. det lockar nog till sig en hel del folk. de är kul o jobba när de rör sig i butiken! :)

måste ut på en promenad så jag känner mig lite bättre och nyttigare..

vad hände med almost lover? jag slutade bara skriva om den. fortfarande, en bra låt. stämmer den? tror det faktiskt. tyvärr..

nageltjat

på tal om ingenting alls. mina naglar har nog aldrig varit så korta som de är nu. eller jo - när jag bet ner dom till obefintlighet... men sen jag 'slutade' bita så har de alltid varit superlånga. och nu är de nästan borta. vilket i-landsproblem!

hur som helst så gick jobbet bra idag, gjorde inga misstag som jag så ofta gör när jag är stressad..

nej nu ska jag till o måla mina naglar lila så de blir lite snyggare än nu och se på desperate housewives med min kära syster (hon är också stressad till max. vilka syskon) en som tar det lugnt däremot är min hund, han ligger här och viftar på svansen, vill att man ska klia honom och tuggar på sitt hundben som han är så stolt över. man skulle kanske ha blivit hund?

grönsakstallrik och morgonsol

godmorgon! det här har varit en god morgon! jag har varit ute på promenad i underbart väder, jag vaknade med (nästan) ingen huvudvärk (det gäller o vara positiv!), sitter och äter mat - väldigt gott. typ lunch/frukost wok. idag blir de jobb igen, 12-1815 så de är inte så himla länge ändå. i kväll ska jag bara vara hemma, gud nåde den som vill vara med mig. jag ska bara vara! typ umgås med min syster lite? det var länge sen. göra lite smoothie och se på desperate housewives, det var evigheter sen jag såg på det..

älskade mobilbilder

om det är någon som funderar "varför syns inte hennes ansikte?" kan jag bara berätta.. det var helt enkelt för att jag var alldeles för ful. och då menar jag det! stolt och ful!



ett par rykä och en stav



underbara älskade ersmarksskogen



förresten! jag kan inte låta bli att tycka att den blåa bilden nedan är lite småsöt. gillar mig själv i blått!

tack och adjö för idag

några festbilder senare är jag nu redo för att avsluta för dagen. jag tror att min kropp är lite less på mig, mycket alkohol, konstig mat, stressad själ och lite sömn. jag måste börja ta hand om mig själv nu faktiskt. sätta mig själv i första rummet så som det så fint heter. inte för att jag inte trivs, de är inte så - bara det att jag gör så mycket. och de är inte det att jag inte vill göra saker - det är bara det att jag vill och gör alldeles för mycket. hoppas på en resa till ett varmare land en vecka nästa månad då jag kan koppla av och fläska mig i solen.

ska till ikea i helgen också, ska egentligen inte ha något speciellt utan jag ska bara vara - gå och titta, kanske shoppa mig något onödigt.. vi får se :) sällskapet blir mamma, syster, systers bästa kompis (min bästis också för den delen), hennes mamma och acke. kommer nog bli trevligt! (ingen fest i helgen..)

snart är de dags för norge - jag längtar riktigt mycket. blev faktiskt snäppet mer taggad när elin, kajsa och frida sjöberg skulle åka ner samma datum, riktigt bra! då kan man ju umgås i ett annat land också, lite småcoolt faktiskt..

nej, nu ska jag dricka lite vatten och gå till sängs. kroppen skriker faktiskt efter sömn efter huvudvärksdagen av rang. är fortfarande alldeles öm i huvudet efter nattens och dagens bravader.. hej och hå

jag vågar





jag är för bra för att vara sann




nu ska jag till jobbet (huvudvärken är kvar - tyvärr)

facebook

jag har varit lite vågad och lagt upp 3 bilder till. inte vackert någonstans..

vilket underbart väder. och här sitter jag inomhus och gör - ingenting. skärpning!

svett, huvudvärk och gråt

skulle egentligen börja kl 9.15 idag, sitter fortfarande hemma. igår kväll hade jag sjukt ont i huvudet, trodde det berodde på mitt alkoholintag under lördagen - men ändå konstigt, jag brukar aldrig vara bakis i ett helt dygn. jag tänkte "du har sovit 3,5 timma, sov du så ska du se att huvudvärken släpper". men. nu var det bara så att jag vaknade 5.15 i natt och hade den sjukaste huvudvärken någonsin, jag var alldeles svettig och allt bara snurrade. gick upp, tog två alvedon (när jag väl tagit mig till alvedonen dvs, höll på o svimma 2 gånger) och gick o la mig igen. vaknade igen av väckarklockan och insåg rätt snabbt att huvudvärken inte gett med sig och att det skulle bli en tung arbetsdag. ringde till rut för att försöka sjukanmäla mig, då var bara kruxet att ingen annan än jag kunde jobba. nu har vi löst det så att jag börjar 13 och slutar 16. tre ynka timmar borde man väl ändå klara av - trots huvudvärken och svettanfallen? jag hoppas att jag kryar på mig under morgonen!

vad kan man annars säga? var med linn och jenny igår, riktigt trevligt. vi såg på ps. i love you (filmen är långt ifrån lika bra som boken). jag brukar ju vara värsta blödig och gråta, i stället satt jag där, helt okänslig och stirrade på tv:n, visst det var fina scener och så men jag kände mig inte på det humöret riktigt. däremot satt linn och jenny på varsin sida av mig och snörvlade, jenny gjorde typ upp en halv hushållspappersrulle.. kände mig ganska kass när jag satt där. det brukar ju ändå vara jag som grinar. hur som helst, vi har alla våra dagar! nu ska jag ta och vila en stund för att sen åka till jobbet, pust.

är jag glad? ledsen? upprymd? förvirrad?
jag kan inte riktigt svara på det nu. just nu känner jag mig bara.. som ingenting. äh.

jaha, då var man här igen

jag har egentligen inte någon ork till o skriva ett blogginlägg nu faktiskt. den här dagen har varit ganska dryg faktiskt. synd att man ska måsta vara bakis på sin enda lediga dag.. som man bäddar får man ligga brukar de ju heta. var ju ute igår, drack nog lite för mycket. det var inte så att jag mådde dåligt eller så, jag var bara extra glad i hågen. vaknade i röbäck i morse (förstår inte varför jag inte åkte hem med suss kl 3 till ersmark? dumt linn, dumt!) hade världens ångest (undra varför?) och hur mycket myror i kroppen som helst - vaknade halv åtta och kunde inte somna om. huvudvärken påminde mig om gårdagen hela hela tiden.. mamma kom och hämtade mig där vid elva, jag åt frukost hemma (som nästan kom upp igen), satte mig i duschen och spolade varmvatten över håret i typ 15 minuter. efter det tog jag mig en välförtjänt power-nap och begav mig med bilen till hippo för att rida dressyrtävling. var inte så jättetaggad på det faktiskt. väl där (utan att bli stoppad av polisen, tur var väl det!) så kändes de lite bättre. själva tävlingen gick väl inte så jättebra men jag lyckades med uppdraget att rida bakis och inte spy över hästen. good work linn! i kväll ska jag till linn öjbrandt (får aldrig lugn o ro) och umgås med henne och jenny. förhoppningsvis blir de inte en så lång kväll - ska ju upp till jobbet i morgon bitti och då måste man vara pigg och alert ; )


kvällen
"var jag full igår?"




tog sjuttio bilder. de här två var de enda som var någorlunda nyktra.. tänk er alla andra bilder, herre min je!

FEST

i kväll. jag acke emma och marcus. lyssnar på on and on. helt jävla underbart!


uppe med tuppen

ja nästan i alla fall.. håller på o koka kaffe, har just blandat saft och hällt upp godis. vi har fika-bjudning på rut idag också! idag är det jag och 3 extra som ska jobba och de betyder att jag både öppnar och stänger.. slutar med andra ord 16.15 idag. sen var det tänkt att jag skulle ta mig till emma, äta middag där och fixa till mig inför utgång. emma hör av sig nu på morgonen och säger att hon har jätteont i magen, stackars liten, hon som har varit så taggad på fest (precis lika taggad som jag!). nu får jag bara hålla tummarna under dagen att hon piggnar till o att vi kan köra lika hårt i kväll som vi hade tänkt oss! idag har jag med mig kameran också så jag tänkte fota lite (inte på rut utan i kväll på festen). lite jobbigt faktiskt o bara ha mobilbilder om jag ska vara ärlig!

vi hörs

linn på lunch

satte mig vid datorn för att tjäna in lite tid och träna in dressyrprogrammet som jag måste kunna utantill på söndag. jag hamnar framför bloggen och tittar på två videos som johanna lind lagt upp- kan någon säga på en skala hur underbara vi är? sjunger eloise med värsta inlevelsen och dansen. satt här bak på rut och skrattade med hela munnen full av bulgur. sånt är härligt!

vi bjuder ju som sagt på fika här idag (värsta succen). kajsa har hälsat på, mamma har hälsat på och även acke har varit in en stund. sara stavert, oliwia och clairy är även några besökare. jag är.. hur säger man? - popluär ja! nu har vi blivit fotade framför fikabordet och jag ser helt galen ut, tydligen ska den bilden ut på ruts hemsida också.. jag lovar att lägga upp den underbara bilden här så fort den publiceras.

nu ska jag till o göra det jag satte mig här för o göra, plugga dressyrprogram. rätt tråkigt faktiskt, men de kan vara bra o veta vart man ska rida på tävlingen!
hejsålänge

fika på rut idag

nu ska jag ta tag i det här! ska packa en kaffetermos och lite dukar - vi ska nämligen bjuda på fika idag på rut. eller fika o fika - lite kaffe och saft. det här jippot håller i sig även i morgon så kom mina kära vänner och ta er en kopp kaffe! hade tänkt mig att ta mig ut på en promenad nu på morgonkvisten men jag är alldeles för lat för det. ska nog unna mig en dusch i stället, kan vara bättre för både mig och alla stackars kunder!

middag i kväll med bästa emma, kanske även bastu och självfallet ska vi tagga upp till i morgon. ni vet, bestämma vad man ska ha på sig, när vi ska åka, var vi ska ha förfest, vilka som ska dit. ja som värsta småungarna ska vi planera alla, in i minsta detalj. men det är bara kul! vi funderar även på att gifta oss och åka på bröllopsresa i slutet av november. så länge jag får ledigt så åker vi, svårare än så är det inte!

(det är en fin dag idag, skulle varit bra med en promenad..)

hemma hos jenny

här är allt som vanligt, förutom att de har gjort om helt i köket bara! vi fikade (som vanligt), spelade kort och nu sitter jag bara här och fiffilurar vid datorn! vi brukar se på tv också när vi är med varandra, vi får väl se om vi lyckas med den uppgiften i kväll. hur som helst så är jag mätt. jajemen, den omättliga linn är mätt. är faktiskt ändå lite sugen på mat ändå, konstigt nog. både jag och jenny är trötta så jag ska nog faktiskt bege mig hemåt snart igen. i morgon ska jag städa mitt rum, gå ut och gå och stukturera upp helgen - ska jag sova borta/hemma? ska jag ta med mig allt jag behöber till fest på lördag? HUR SKA JAG GÖRA? emma ska bjuda på middag i morgon kväll, en riktig afton, precis som förr. hoppas de blir lite dirty dancing också, filmen alltså. vet inte om jag ska sova där? för jag börjar 9.15 på lördag.. och sen slutar jag 16.15 - och ska festa sen på lördag kväll. kan någon bestämma åt mig? jag kan inte göra bra beslut just nu känner jag. söndag är de ju dressyrtävling och jag ska inte starta förrän kl 15 typ - det här innebär att jag inte behöver rida full och det är ju alltid ett plus.

förresten: nytt rekord på bloggen idag. är jag verkligen så intressant? man kan ju fråga sig vad folk dras till för skit?
hejhej

en regning torsdag kväll

nu har jag kommit hem, käkat middag och tagit mig en huvudvärkstablett. hade hoppats på att livet skulle kännas lite lättare nu, tyvärr gör det inte det.. inte ännu i alla fall. jag ska vara med jenny snart, måste ta o ringa henne och kika vad vi ska hitta på.

det verkar bli ikea den 18e. även fast jag inte ska ha någonting (kommer säkert handla mycket ändå) så känns de kul. det är något speciellt med den där jätte-affären.

norgeresan

hur sjukt är det inte att frida & co ska till oslo med nattåget exakt samma kväll som mig och kicki? detta innebär att vi kan spendera våra 18 härliga timmar på tåget tillsammans istället för ensamma. jag känner på mig att de här kommer o bli toppen!

torsdag på rut

började lite för tidigt idag känner jag.. jobbar lite för länge också känner jag.. fick just lunch, hjärnan var asseg och jag kunde inte ens uppfatta en kvinnas telefonnummer. har ont i huvudet också.. inte bra alls faktiskt
nu ska jag ut i regnet och träffa emma som jag inte träffat på en hel vecka!!! i kväll ska jag äntligen få umgås med jenny också, det var allt för länge sedan.
hej

punkt för denna onsdag

jag vet inte vad som hände men plötsligt insåg jag. jag gör för mycket. blev hyperstressad när jag 'kom på' det, skrek (ja, skrek) här hemma och började nästan grina.. jag tror det var min kropp  som äntligen sa ifrån, vad tror ni?
hädanefter ska jag (försöka i alla fall) att inte boka upp så mycket och att ta det (lite) lugnare! såja! de här små raderna var som balsam för själen!

kvällen har innehållit:
-greys, lika bra som vanligt
-1 liter vatten
-en galet stressad linn
-en massa sms
-5 konversationer på msn (jag som inte ens använder msn)
-en fin film från johanna lind som gjorde att jag blev lite lugnare och mer "rofylld"
-en massa planering

hur som havre
allt verkar då styra upp sig.. och är det inte de som är huvudsaken, att allt ändå löser sig på nåt konstigt jävla vis?
godnatt

hej och hå - länge sen sist

ja det var faktiskt ett tag sen jag uppdaterade, kan ju inte säga att de hänt så himla mycket men.. var med acke igår efter jobbet och vi gjorde ingenting. var på maxi och handlade en ananas. ja, det var det enda. haha, men de är rätt kul o åka bil också.. åt upp den hemma hos honom och satt vid datorn all night long. ja, jag åkte hem där vid halv 1 då jag kom på att jag faktiskt skulle till vårdcentralen på morgonen dagen efter. åkte hem och sov - klev upp i morse och insåg att jag skulle nog åkt hem lite tidigare, hade behövt någon extra timmas skönhetssömn. på vårdcentralen klämde de lite på min mage och tog några prover som inte kommer visa någonting så, jag går fortfarande och inte vet vad som är felet. men men, så är de ibland. efter det åkte jag hem, bytte om och mötte upp acke på d&d på mariedal där jag skulle agera hans personal shopper. acke införskaffade nya byxor och ett par skor. där trodde jag att dagen var över, men acke ville visst shoppa mer. så vi åkte ner till stan, han bjöd på lunch (som tack?) och sen bar det vidare ut på stan. där hittade vi en väst, 3 t-shirts, en tjocktröja och även ett hål i örat. sådär spontant bara. rätt kul faktiskt.. summa sumarum. acke handlade, linn assisterade. jag ville köpa massor men jag behöver verkligen ingenting just nu så de är lika bra o spara pengarna! vi åkte ut till röbäck och drack kaffe, tog en promenad ut i skogen för att sedan tacka för dagen och åka iväg i två bilar. nu är jag äntligen hemma igen och ska stanna här hela kvällen lång.. det känns riktigt bra faktiskt. ska se bonde söker fru och sedan greys anatomy. i och för sig, jag glömde bort att jag ska hämta lisa på buggen och åka och handla (shit.) jag har typ kört 10 mil bara igår och idag. stackars miljön - här kommer jag! ja, det var väl allt för mig för tillfället! eller nej!! jag blev ju stoppad av polisen i morse! var rätt spännande faktiskt - fick blåsa, visa leg och se glad ut. polisen sa att jag var nyktrast hittills, vet inte om det var bra eller dåligt? det var nog bra..

hejhej

jag hatar maria på rix fm

hon låter som om hon håller på o skratta hela tiden, jättedryg faktiskt. ju mer jag stör mig, desto jobbigare blir hon, snart outhärdlig!

dagens tack går till acke som smsade och väckte mig i morse, hade nog missat att jag skulle till jobbet annars..
ändrade planer - igen. det verkar bli fest lördag i helgen, (DET ÄR TISDAG IDAG!!!) så jag får helt enkelt rida bakis på söndagen.. bakis - inte full. det låter mycket mycket bättre!

nu ska jag ut i det fina vädret och sen vidare till rut. hejhej

en tjej jag känner sa några kloka ord

"det är ju bara han som förlorar på det"

nu ska jag till och fila en nagel som inte vill som jag vill, borsta tänderna och gå till sängs för o läsa en bok. jag gillar böcker, läser alldeles för sällan har jag kommit på. någon som har något trevligt litet boktips?

måndag

ja, den här dagen har varit slapp den med. sånt är skönt. gjorde inte så mkt på morgonen, duschade, åt och klädde på mig. åkte till acke, var ute och gick i skogarna i röbäck, riktigt höstmysigt! vi hade en galen hund med oss till på köpet. åkte senare till linn, åt middag där och vidare senare till hippologum - där stannade jag till 8 och på vägen hem ringer acke och säger att han är på väg till mig i ersmark, så de var bara o ta emot honom med öppna armar. han stannade dock inte länge, tio minuter senare var han redan i bilen på väg hem igen. nu sitter (ligger..) jag framför tv:n och glor på CSI och äter lite göttans. det är jag värd. typ.

det verkar bli fest på fredag i stället för lördag i helgen! slipper jag rida ridskoledressyr på söndagen bakis, hehe. kan nog vara en fördel o vara nykter på hästryggen..

jag är rätt kul

läste igenom lite av mina blogginlägg igår kväll och satt och fnissade för mig själv. som sagt, jag är lite småkonstig!

nu ska jag ta och åka iväg en trip med bilen och sen ska jag vidare till stallet!

punkt

fun with dick and jane med lisa och linda och en rabarberpaj med jordgubbar och vaniljsås. GI - såklart! jag är ändå bara less. men glad, hur konstigt de nu än låter så är jag glad. jag måste le åt saken, kan inte göra annat. jag känner på mig att framtiden blir lyckad, jag vet bara det!

'all din energi kan inte gå till att fundera..'


KAVAJ

mamma ropar - jag går dit. hon vill ha lite klädtips inför något möte hon ska på i morgon, jag frågar henne om hon inte har någon svart kavaj, hon säger att hon inte gillar de som hon äger.. jag plockar fram... EN UNDERBAR KAVAJ. som satt jättebra. och den har bara hängt i mitt hus och jag har inte sett den? har som varit småsugen på o köpa en men insett att jag sällan skulle använda den så därför har de inte blivit av. nu fick jag en gratis. ganska tur man har!

och regnet det fortsätter att bara ösa ner

kändes typ som om jag skulle blåsa bort när jag klev ur bilen efter att jag o lisa hade varit o handlat. pappa kommer utspringandes och ser helt galen ut " det är som om det kommer en tromb". han skyndade sig o hjälpa oss in i huset, det var som på värsta filmen.. ja. det är väl det som hänt idag. jag har löst lite korsord och läst lite i en bok, slumrat till och åkt och handlat. nu ska jag hjälpa till med middagen och duka - värsta hemmadagen! linda kommer vid sju (evelina fick förhinder..) och då blir de väl ännu mer slapparhäng. det är nice. en dag i veckan i alla fall! annars skulle jag bli hur rastlös som helst,jag som är van vid att hela tiden hålla uppe tempot och göra saker helahela tiden.

jag är bara utan ord, känner mig tom. inte ledsen, inte glad. bara tom.

jag kör lite pr

ja. det finns en tjej. hon heter annasara, vi kallar oss bästisar. vi synkar liksom! hon är min systers bästa vän, annars hade hon lätt varit min. jag har varit på henne läääänge om att hon ska skaffa en blogg, hon är som sådär naturligt kul bara. typ som jag.. hehe. nu har det äntligen hänt (det var i och för sig jag som fick skapa den åt henne men..) hon är kul!


http://favoriternas.blogg.se/annasara/

vilken underbar dag..

sitter här nu och funderar på vad som ska hända idag. jag har fått mig mitt kaffe för idag (tack för det, jag behöver det!). känns faktiskt lite som om jag festade igår, känner mig sliten och har ont i kroppen. när jag skulle somna igår snurrade till och med världen.. high on life? ja jag vet inte, något fel är det väl med mig? som alltid då! jag var med acke igår kväll, vi tog de lungt, var och åt (middag ytterliggare en gång, här kommer linn - hon som aldrig kan bli mätt), vi åkte ut till ström, till ersboda senare (en riktig trip med bilen) för att tillslut landa i röbäck igen. då fick vi besök av markus och där låg vi, tre sillar i ackes säng och bara såg på skit-tv hela kvällen/natten lång. såg till och med på ett program som ratades av mig ordentligt från början - 'hur man flyttar hus'. jag sa till och med: vem fan ser på sån här skit? och sen såg vi på det, och de visade sig att de var ett inslag från sverige och vips satt jag som klistrad och tyckte att det hela var rätt intressant. det är ju kul att man lyckas med att överraska sig själv.. körde hem där mitt i natten och somnade sött vid halv 3. en slapp kväll!

städade lite i mitt rum igår också, bra gjort! jag har en grej som hänger från taket med massa förvaringsutrymmen i (en sån ihålig från ikea, alla vet nog vilken de är när de ser den). den hade hur som helst gett vika, det var för mycket kläder och skit i den så istället för att hänga i taket så låg den på golvet. jag började rensa, hittade massa skrot som jag slängde. till exempel: två pyjamas-set, det ena med nalle puh och det andra (rosa!) med mickey mouse? någon som är sugen? lägg ett bud! nu har jag sorterat så fint och jag och pappa har häftat fast kardborren i kroken. så nu sitter den förhoppningsvis i något år till.

nu ska jag sluta svamla på och ta vara på dagen. i kväll ska jag, linda, evelina och lisa hitta på något, det brukar alltid bli lyckat! so long

hemmamiddag

det var länge sen jag mamma och pappa satt vid bordet samtidigt och åt middag. det var helt enkelt länge sen jag var hemma och bara var.. som lisa sa i morse när hon såg mig: 'hej linn, vad kul o se dig. det var länge sen.' vi har gått om varandra enda sen tisdag tror jag.. onsdag? min egen syster. det är lite konstigt ändå!

nu ska jag ta och byta byxor och åka iväg till röbäck! (vill gärna slippa mina jättetighta jeans)

en snabb uppdatering

igår när jag var som tröttast, hade badat och skulle just ta på mig morgonrocken så ringer telefonen. tydligen var jag inbjuden på fest. jag var precis på väg till sängen, hade just tvättat bort allt smink och kände mig mer än otaggad. la på och kände - va fan, jag måste ta vara på livet. tio minuter senare satt jag i bilen på väg till en fest. blött hår, endast mascara och kläderna jag hade på mig var det som låg framme. kvällen visade sig bli en riktigt trevlig kväll, man kan väl säga att de var jag och grabbarna. träffade inte många tjejer under kvällen (ericas syster.. ja de var väl hon). summan av kardemumman - ta vara på era liv för tusan! i stället för en toppenkväll hade jag lika gärna kunnat sova och klaga på att jag var trött. jag gjorde rätt val igår!

i kväll ska jag slappa med acke och sitta i mjukisar. jobbar nu, har inte så mkt kvar av lunchen så de är lika bra o gå ut o sälja lite kläder. hejhej

(du existerar inte längre)

trött, tröttare, linn

ja, jag känner mig tröttast. helt sjukt vad sliten jag blev. dog på bussen hem, missade två stycken faktisktoch väl hemma var klockan 19.50. rätt sent. var tvungen o ställa in min dejt med ch bara för att vila. måste ju ta hand om mig själv också, de har blivit lite mycket nu på slutet. i morgon blir de jobb igen och på kvällen då de var tänkt  att de skulle bli fest blir de bara hemma-häng med acke. jag tror de blir bättre än bäst! festa får vi göra nästa helg i stället, då kommer jag nog vara mer motiverad och känna mig 'gladare'. jag och emma håller på o planera så mycket så jag har svårt o hålla i sär allt.. jag känner mig mest motiverad till örnsköldsviks-helg med paradisbadet och hotellvistelse.. och fest och utgång såklart, vad vore väl en helg borta utan fest? ingen bra helg alls..

nej, nu ska jag lämna det här bakom mig. men de är ju faktiskt fredag i tre timmar och tjugo minuter till.. sen får vi se. då är det ödet!

duschen, morgonrocken och filt framför tv:n. kanske lite nötter också. det är min kväll. hej så länge!

tillbaka till verkligheten

nu är jag inne i stan igen efter en välbehövlig vila ute i skogen. denna gång hade vi inte lika tur med vädret så det blev en kort promenad igår kväll, annars höll vi oss mest inne, såg på två filmer och åt god mat. vi fnittrade lite (tog oss tre försök innan vi lyckades somna). för övrigt var filmerna rätt kassa, de började bra, vi såg färdigt dem och när de var klara undrade man 'varför såg jag ens den här filmen?'. den sista plågade jag mig igenom också, var hur trött som helst och ville bara sova. ja. nu är man då på rut igen, slutar kl halv sju i kväll och ska sedan färga kickis hår. annars blir de bara lugnt!

bara så du vet så har du hela den här dagen på dig också. hejhej

regnet det bara öser ner

en liten sista uppdatering ska jag väl hinna med innan jag åker iväg till obygden - 'landet ingenstans', där emma bor. mamma frågade just axo om han ville gå ut, han sprang iväg och gömde sig under bordet, allt är som vanligt här med andra ord. ser på so you think you can dance, de som dansar är så sanslöst bra så jag blir alldeles knäpp.. tror det blir en rätt tidig kväll, ska åka bussen till nordmaling kl 11.20, från ersmark 10.30, alltså måste jag kliva upp.. ja, kanske 9.30. inte så tidigt faktiskt nu när jag fick de nedskrivet. ja. det var nog allt. så mycket mer än så har inte hänt sen sist, mer än att jag typ ätit den godaste smoothin (konstigt det såg ut). passionsfrukt, blåbär, björnbär, choklad. japp - det är sant. den är GI. och god! faktiskt!

hej då på ett tag
förresten, kajsa kom på en sak. hon tyckte att jag skulle skriva 'rut-shopping-tips' här på bloggen, som hon så fint kallade det.. om jag orkar med det och har lite o göra någon lunch ska jag absolut tipsa om någon bra vara!

enjoy

i regnet

var just ute med axo, han är en rolig liten hund. hatar regn och hatar sin regnoverall. när det regnar och man inte orkar gå ut med honom behöver man bara öppna dörren och säga "se axo, det reeegnar" - och sen springer han och gömmer sig. nu var han hur som helst tvungen o gå ut för han hade inte varit ute på mååånga timmar. jag tar på mig vinterjackan (vill ju inte frysa ihjäl) och en mössa, klär på axo en liten regnoverall (han är ju trots allt nybadad och vit) och går ut. vi hinner till grannen - då kissar axo. i sisådär 30 sekunder. han står på tre ben och bara kissar. hur länge som helst. vi går vidare, han sprätter lite med benen, och kissar igen. sen när jag försöker gå vidare (vi är kanske 20 m från huset) så tvärvänder han och går hemåt. är han inte söt? när vi kommer mot huset så tar han medvetet vägen som går under tak. snacka om att hata regnet. lika bra, jag gillar de inte så mycket heller om jag ska vara ärlig!

det har varit en bra dag idag. jag känner mig glad. hoppas bara att jag inte blir konstig nu igen. finns ju risk för det nu. men men. talar som vanligt i gåtor..

i kväll ska jag bara vara hemma. så himla härligt. sitter i tights och ett linne, för övrigt den bästa klädseln som finns, och ska snart fläska mig framför tv:n och invänta greys anatomy, för visst börjar väl det idag? ja. i morgon ska jag ju till nordanbäck och de kan bara bli slappt det också. hoppas att de inte regnar bara, annars kanske jag och emmsan kan ta oss ytterligare en promenad runt sjön. rätt skönt o vara ledig både måndag, torsdag och söndag i veckan. kommer bli mycket jobb framöver och då kan de vara bra o ha 'laddat batterierna' lite innan så man är på gång, så gott de går i alla fall :) nej, nu ska jag klicka vidare, läsa lite bloggar, kolla facebook och sen bara ligga framför tv:n. jag tycker att de känns som en toppenplan för kvällen!

enjoy

sista för idag

jag sitter alltid alldeles för länge vid datorn. jag känner mig sprängd och min kropp vill inte annat än o sova. ändå sitter jag här och gör ingenting vettigt. klickar runt lite, läser lite skit.. och ibland (som nyss) inser jag att jag är så jävla bra. helt enkelt. det är väl bra att man inser att man har gjort bra val här i livet. allt är så mycket bättre nu och det kommer bli ännu bättre om jag fortsätter på samma stil som jag kör på nu. jajemen. jag känner att jag är på gång. ledsen att jag skriver i gåtor. någon enstaka kanske förstår.. (linda?)

hur som helst!!! jag och kicki åker till norge!! det är klart nu. jag fick ledigt! tacktacktack för det. vi åker torsdagen den 30 oktober (tåg 18 timmar.. pust) och sen är vi framme, stannar helgen och åker hem på måndag eftermiddag. åh - jag hoppas verkligen på en trevlig norgehelg! :) saknar johanna. jättemycket- hon är en fin människa! jättekul. och jättekonstig. precis som jag!

jag håller på o söka lite lägenheter också, går väl sisådär. jag anmäler mig på några som hundra andra redan sökt och så.. inte så entusiastisk med andra ord. jag hoppas på mammas jobbarkompis som har två lägenhetshus på haga, där står jag först i kö på en etta eller tvåa. det låter väl lovande?

avslutar med att säga. almost lover. jag orkar inte ens klistra in låttexten igen. hela den har väl publicerats här sju gånger nu. det här är (förhoppningsvis!) sista gången.

godnatt

RSS 2.0