anettes place

sitter nu med anette, hennes två katter och pojkvän och äter kalkon direkt ur förpackningen. katterna tigger och i bakgrunden rullar spiderman. en vanlig söndagkväll med andra ord. jag och anette har just gjort köttfärsbiffar med fetaost och couscous. vi var och handlade, var inte så långt o gå om jag ska vara ärlig - och de ska man ju! de tog typ 2 min. jag hade vinterjacka, thai-crocs och capribyxor. inte en härlig syn direkt. måste ha sett rätt konstigt ut. nu är jag snart på väg hem, har personalmöte i morgon kl 8 och det tar ju ändå ett tag o köra från ålidhem till ersmark. eller? umeå är ändå så litet så de spelar ingen roll var man än befinner sig, de är ändå rätt nära hem.

nu ska jag ta o lämna tillbaka anettes duntofflor och bege mig hemåt i min lilla söta rosa bil. godkväll

köttebulle

ja. nu är jag på väg till anette. har käkat mat och gjort extra köttbullar med broccoli till o ha till matlåda till mina kära föräldrar i veckan. jag är duktig! lyssnar sönder freeze. i morgon kommer jag vara less på den. men de gör ingenting för den är brabrabra!

hejåhå

söndag

jag är ett enda stort mysterium

soligt, fint! jag satt just ute och fikade på altanen med mamma pappa och hunden. inte allt för dumt måste jag säga. nu ska jag ut och klippa bort några döda blommor tycker mamma.. det är väl lika bra och följa order!

i kväll ska jag umgås med anette, alltför länge sen!

hello there dearest




jag älskar jordin sparks - freeze


jag är ledig

och vad ska man göra av dagen? ingen aning. och de är det som är så skönt. jag flyttade med linn igår, det var nice. mitt i alla flyttkartonger satt vi, på linns soffa, hade tänt ljus och satt och snackade. så himla härligt. jag sov över på soffan också, riktigt skön faktiskt! känns som om jag kommer spendera många nätter/kvällar/dagar på mariehem framöver!

vädret idag = soligt. men kallt. men friskt! jag tror att jag ska ut på en promenad i höstluften. ska försöka få med mig ngn villig själ också, någon som orkar lyssna på mitt snack ännu en gång. förlåt alla. men jag måste. är så himla uppe i varv, sur, besviken och less. jag förstår inte hur jag har kunnat bli så här konstig. snart är det över mina kära vänner, håll ut!

jag är ledig i morgon också faktiskt, har dock personalmöte på morgonkvisten men sen får man ju gå hem! ska på neurologen på eftermiddagen och då får jag nog veta vad som är felet på ögat. fast frågan är ju. vill man veta vad det är? är det inte lika bra o inte veta och i så fall ha det bra - slippa veta liksom.. jag vet inte. det blir som det blir!

och norgetjejerna.. de verkar ha det bra. jag ska dit och hälsa på. så är det bara!

tills vidare, ha det gött

hos öjbrandt

nu har de slutat regna! ut med oss och flytta! bär grejor och rör på din icke GI-kropp. 5 mjukmackor, sylt och våfflor till frukost i morse.. för att inte tala om all marmelad och smör, keso och leverpastej. underbart god frukost på scandic. till middag blir de icke-GI pizza, lika bra o synda när man ändå är i farten!

jag har gett upp

en sista rad

två skålar turkisk yoghurt med kesella vanilj, plommon, kiwi och en massa nötter senare är jag nu mätt. det är sjukt jävla gott det där. faktiskt. vet inte om de är så bra o äta två skålar. klockan tolv. nja. men, det är gott!

förresten. jag såg tre rävar häromdagen. en var överkörd, en var livrädd i en rondell och en sprang efter järnvägen. alla tre rävar såg jag på västerslätt inom en 3 minuters period. någon som vill veta mer? tänkte väl det!

godnatt

lägenhetssök

nu har jag varit duktig. har sökt lägenhet i dryga 45 minuter. resulterade i några intresseanmälningar faktiskt. inte för att jag är så positiv men, man har ju gjort sitt bästa!

nu är hösten här

jag fortsätter på mitt jävla vädertema.. skit samma! allt känns ändå bara mörkt hela tiden.

sitter o lyssnar på jordin sparks och inser att vi redan nött sönder flera av hennes låtar på rut utan att jag vetat att de var hon som sjöng.. det var ju synd. annars hade jag några godbitar att se fram emot. en av hennes mindre kända låtar är på youtube klippet här nere. den blir bara bättre o bättre för varje gång jag lyssnar på den. hoppas att hon inte släpper den som sin nästa hitlåt. sånt är bara drygt, när man redan lyssnat sönder den ska den spelas sönder på radion också. väldigt mycket usch över det! jag får bara ont i magen hela tiden då jag tänker på allt som händer runt om mig nu. varför deppen hela tiden? jag vill vara glad och inte sur, less och trött. det känns inte som mig själv. undra vad som ska få mig på banan igen? jag vill vara gamla vanliga linn igen. hur som helst. jag måste i alla fall måla naglarna, för tragiskt hur de ser ut. inte för jag vet vad det hade med det här o göra riktigt men.. i morgon ska jag äta frukost på scandic med evelina o co. jag gillar henne. jag gillar dans också, synd bara att det är sista logdansen på onsdag. nu ser jag fram emot maran som är i övik helgen 12-13 september. jag hoppas att den glädjen och längtan håller i sig och att inte något (någon) förstör den.. åååh så less!

fick även frågan idag om jag kunde tänka mig o jobba i morgon. NEJ TACK. nu har jag jobbat 8 timmar om dagen hela veckan. tror inte att de har o göra med de att jag känner mig så less, har haft planer varje kväll och varit borta. har inte varit hemma en enda kväll i veckan. tvätten från helgen ligger fortfarande prydligt vikt i mitt rum och det ligger kläder överallt. känns så tråkigt o städa när jag vet att de kommer se likadant ut igen om någon dag. jag vill flytta. sådär appropå ingenting. linn flyttar i morgon, ska hjälpa henne o flytta där på eftermiddagen - kommer nog bli slitigt, men ack så trevligt.

nu har norgetjejerna åkt. jag kommer sakna dem! har umgåts med dem jättemkt den senaste tiden, lunch med erica idag bland annat. konstigt att man umgås som mest precis när de ska till o åka. har bestämt mig för att åka dit o hälsa på, även om jag måste åka själv. och lilla söta johanna lind. stressad in i det sista. ta de lugnt och vila nu min kära. tjäna pengar och ha det trevligt. jag skulle själv bara vilja lämna den här staden och allt som gör mig påmind hela tiden, bara åka iväg någon vecka till ett varmt och trevligt land. ingen fest, snälla. bara sol och slappande? någon som fortfarande känner sig sugen trots mitt lilla krav? skulle vara så välbehövt.

nu ska jag ta o gå o lägga mig tror jag. börjar bli en gammal, trött och sur kärring. behöver lite nya tag! godkväll




bjuder även på en (två) ful(a) bild(er) på mig själv. ser dock glad ut



tolvslaget

Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?





i morgon blir det adjöss på riktigt! lördag frukost på scandic och söndag. ja vad händer då? inte ens jag har några planer, känns riktigt gött. i morgon bitti ska jag sova ut så länge som de går (börjar 11 men ska försöka sova läääänge ändå). godnatt

hoppades för mycket

jag trodde nästan att jag skulle få bara vara hemma i kväll o vila.. behöver verkligen det! men.. nu är de ju så att jag "måste" ta ett sista farväl av fina johanna lind och norgetjejerna. måste! så det är bara o pallra sig hem och äta, och åka igen.. i like.

jag förstår ingenting. verkligen ingenting.

torsdag

visst måste det ha regnat varje dag i två veckor nu. man blir ju less på skiten!
nu har jag lunch, efterlängtat! har spanat in att h&m har 10% och en "today"kofta för 149.. ska springa över o kolla läget! 10% på det blir ju faktiskt ännu billigare, o sådana fynd kan man ju inte missa. ska även käka lunch någonstans, har ingen fantasti var så det kommer säkert sluta på bibliotekscaféet.. mina kontoutdrag ser inte roliga ut, jag äter verkligen upp alla mina pengar.. typ waynes, bibblan, ice gourmet och hemköp. och rut mfl förstås, någonting måste man ju ha på sig också! dansen igår var svettig, hade faktiskt ombyte med och det var tur. sista logdansen nästa vecka, hoppas på succe. var så arg igår en stund att jag (!) nästan började grina. jag! det var ovanligt. tur att jag inte började grina, hade varit lite småskämmigt o sitta på logdans och gråta..


linn flyttar i helgen, ska äntligen bli stor. känns som om jag kommer bo där en del, hehe. det blir nog nice!

lunchdags, tjoho


stress

har lite bråttom faktiskt.. min dator är fortfarande trasig, därav de få blogguppdateringarna..
kan säga att festen igår för norgebrudarna blev lyckad, jag var dock fullast då jag blev avsläppt i ersmark och skulle cykla hem. varför lär jag mig aldrig? 19 år gammal och vet inte hur man super. ja.

i kväll blir de baggböle och i morgon sista hejdået till de som åker till norge! hej så länge

hur kunde jag glömma?

lön idag. underbart. ännu bättre än förra månaden. ännu en sak o vara glad för!

jag tror det vänder nu

inge mer depp här inte! jag måste ge mig nu. herregud. man har bara ett liv. en hel månad snart till höst-depp. slut med det!

ridningen gick så bra så bra idag. helt sjukt! jag blir så glad, jag är verkligen bra. lisa boman i kväll också, lite tedrickning sådär spontant bara. var där i 2 timmar kanske och det var allt jag behövde. måndagar verkar vara bra dagar, förra måndagen spenderades exakt likadant med linn först i stallet, sms & kortspel med fika hos bomans. väldigt bra! i morgon börjar jag SJU och slutar ARTON FEMTON. vääldigt lång dag. jag tror jag kommer deppa lite i morgon också ;p på kvällen blir de fest (igen). nu börjar alkoholistbeteendet här igen.. blir nog fest till helgen också, men sen får de vara nog! hejdåfest i morgon hur som helst på rött, jag hoppas på dunderkalajs! :)

nu väntar en välförtjänt vila. godnatt!

söndag

hittade massa godsaker i mormors hus.. ett par stövlar, en blommig väska, några kjolar och smycken. känns bra o veta att någonting i alla fall stannar inom familjen :)

var med evelina ikväll och promenerade runt i ersmark i dryga timman, så himla skönt o bara babbla oavbrutet och samtidigt motionera. perfekt! fick även några trevliga små sms.. och några mindre trevliga. som att jag ska börja kl 7 på tisdag morgon och jobba till 1815 och sen festa hela natten lång. känns lite smådrygt faktiskt.
i morgon börjar jag tolv och slutar fyra. känns som en lagom dag. även ridning i morgon kväll så det innebär att jag får ta bilen - underbart med andra ord!

nu ska jag gå och sova, göra lite korsord i sängen först bara..
godnatt

en hejdundrans afton

åh, erica isberg och hanna rydfjäll. TACK för en sjukligt fyllig kväll. jag hade det underbart där ute i svängen, lite väl mycket av allt kan man väl säga. min tå (stackars linns skor.. förlåt!) blev mosad och jag blödde länge innan jag insåg att de var blod, trodde först att ngn spillt i min sko. tack wicce och lövet för allt papper (typ 2 meter.. behövde inte riktigt allt). tack frida sjöberg för att du är så kul. och tack efterfesten och tack till ett par andra skor. jag var ute och vandrade kl 5 på morgonen, orkar inte berätta varför men de slutade i alla fall med att jag gick själv på stan där vid halv 6 snåret på morgonkvisten. jag gick senare till erica för att sova (efter att ha kikat på lite pingis). vaknade där vid 8 av hjärtklappning och en skrattande isberg. hade innan det stängt av ericas jävla alarm som aldrig ville sluta ringa (vi skulle äta hotellfrukost på scandic innan vi började jobba, tacka gudarna för att jag fick sova en timma extra i stället) jag sov alltså i dryga två timmar, var nog fortfarande i gasen när jag vandrade in på jobbet. efter någon timma där började det också styra upp sig. på kvällen sov jag en timma, var med jenny och hon åkte hem kl 1. så jag gick o la mig då. måste ändå säga att jag är en tapper kvinna som till och med orkar gå ut och gå på kvällen också. hey me! jag och jenny hade lite deppsnack - nu måste jag styra upp livet igen. kan inte deppa ihop nu.. ge mig energi till livet någon, snälla?

idag ska jag se till och fixa så min tå inte blir inflamerad och åka till kroksjö och städa ur huset lite till. låter som en underbar dag va? i kväll hoppas jag på att kära evelina orkar med mig, hon har kommit hem efter 2 v i turkiet idag och jag saknar henne!

längtar efter allt just nu känns de som! var tog glöden vägen?

klädångest

man har hundra miljoner tröjor/kjolar/byxor/linnen/klänningar.. ändå står man varje jävla gång man ska ut och tycker att man inte har ngt att ta på sig.. jag blir så less!!!

hallelu

lisa har fått sin dator från skolan nu och den verkar helt okej faktiskt. kunde inte ha kommit till oss mer lägligt.. jag väntar bara på trådlösa nätverket så vi kan sitta i varsitt rum och fiffla på, hehe.

i kväll blev de tydligen fest för min del. hade verkligen inte planerat de men erica taggade upp mig. hoppas på en trevlig kväll. får se om jag sover hos henne eller om ja åker med suss hem som slutar 3. börjar jobba 1030 i morgon bitti och de hade varit rätt skönt o sova i stan.

nu ska jag måla klart mina naglar :) hejhej

äcklig info

kan någon snälla berätta för mig varför jag får svettningsanfall lite då och då? har ett nu och vaknade två gånger i natt av att jag svettades.. det måste ändå vara lite konstigt va? ingen annan som känner igen sig? snälla.. det här är inte kul någonstans..

en ledig torsdag

det är tyvärr så att min kära, kära syster lisa har tappat ner vår dator i vårt badkar så det kommer bli lite dåligt med uppdateringar här framöver. den är inlämnad på lagning och förhoppningsvis så kommer den ha klarat sig utan större skador! sitter just nu hos bomans, det är bara en boman hemma, kajsa, och henne har jag hängt med hela kvällen. väldigt trevligt! tog även hål i naveln idag, en baggis faktiskt! logdans igår - mycket bra, kunde varit bättre men den höll ändå måttet. nästa vecka igen! nu blir de film igen..
vi hörs!

tillbakablick

tror de här kommer bli ett återkommande tema, tyvärr. lägger in en ful/halvsnygg bild på mig lite då och då..
hajken i ettan, snygg snyggare och snyggast.. (pratar om mössan)



godnatt

tänk om det var som då

syster börjar gymnasiet. var det verkligen 3 år sen det var jag som satt där? tydligen. tiden har gått som himla fort.. fast ändå så himla sakta.
jag är glad, jag har tajta jeans (supertajta och supernya) och jag har varit med systrarna boman. kan det bli bättre? jo! jag har fått igen rösten, till viss del i alla fall. och i morgon är det onsdag - det innebär dans i baggböle. jag gillar det här!

DUNDERBRA


måndag kväll

har nu suttit här alldeles för länge, skulle bli en kort stund, jag skulle bara fippla lite och sen gå och sova. MEN, de blir som alltid för mycket datortid. har hur som helst skapat en liten fin aktivitet på facebook nu. jag är fortfarande väldigt blåbär på den där sidan, men jag tror jag lyckades med o bjuda in några. norgetjejerna ska ha en avskedsfest och jag är dundertaggad! (inte på att de ska åka, utan på festen såklart.. hehe)

nu ska jag vila mig i toppform - godnatt

målbrotts-linn

jag är glad. igen. det känns som om min personliga svacka numera är över! jag är sjuk, har ingen röst och när jag väl får fram något ljud låter jag som om jag är i målbrottet. inte så bra att jobba i klädaffär då inte, men som tur är så fick vi jäääättemkt jeans idag som jag packade upp på lagret, var rätt ensam där och pratade inte ens med mig själv. i kväll var de dags för ridning igen och de kändes att de var ett tag sen, det var dock lika roligt som sist! fick skavsår på ett finger för att jag var orutinerad och red med en ring på långfingret (det är där man håller tygeln - repet man styr med). var på magnetröntgen i morse och somnade faktiskt i den där tunneln. fick nån spruta och vips så sov jag i typ en timma. haha, de fanns en kamera i tunneln och tydligen så hade jag snarkat.. kul att jag är jag. provsvaret skulle skickas till neurologen i morgon eftermiddag så jag får förhoppningsvis veta i veckan vad som är felet med mitt öga. fast jag vet inte om jag vill veta heller.. man vet aldrig vad de kan vara för problem som gömmer sig i huvudet. jag får se helt enkelt!

nu ska jag ta o vila upp mig så jag är pigg o fräsch i morgon (kommer inte att gå men jag ska hålla uppe en positiv låga!)
jag är glad igen

linns helg

jag är trött, har ingen röst. men. jag är glad!

här kommer min helg i bilder, orkar inte skriva

FREDAG - kräftkalas hos joli och inflyttningsfest i röbäck, mycket bra!










finfina tjejor


erica smuttar på banandrink..


joli bjöd på lite naket på förfesten


erica tog ett varv på gården, sprang varv på varv. mycket underhållande!









LÖRDAG - "drinkkväll" med emma, bastu och dirty dancing. precis som de ska va!

godare än vad de ser ut, haha




SÖNDAG - Grönåkers farm (islandshästridning) med mamma och Lisa.

(att Lisa ser lite stallig ut ändå? tack linn för lånet av alla hästgrejor)





Lisa fick kämpa lite med framhoven. Efter lite hjälp av storasyster gick de lite lättare..



ja de var min helg det. helt klart godkänd. i morgon blir det MR-röntgen på morgonen och jobb. sen på kvällen är de äntligen dags för hippo igen.
(onsdag och torsdag kommer bli bra dagar!)

godkväll

ny kväll, nya tag

då var de dags igen. kom just hem efter världens segaste jobbdag. till på köpet så missade jag bussen hem, som tur var så befann sig suss i staden så jag fick åka hem med henne. väldigt bra. ska vara hos emma kl 6 så de är bara o byta om, packa en ny partyväska och åka igen. vi hörs!

dagen efter

inget smink i världen kan täcka över mina rödsprängda ögon

fy bubblan vilken kväll de var igår! mina fötter mår inte bra idag om jag säger så. inte heller huvudet eller halsen. hoppas att jag tillfrisknar under dagen så jag pallar med i kväll också! nu väntar en härlig jobbdag!

hejåhå

PARTY

jag är heltaggad. hoppas att mina förväntningar inte förstör kvällen. ofta kan de vara så att man hoppas för mycket.. men men.

solig dag - partysugen linn


inför kvällen

nu har jag handlat och gjort klart salladen. jag är så taggad inför kvällen, wiho! kräftor, god dricka, gott sällskap och BRA VÄDER, hehe. även om vi kommer sitta inne men.. sova hos erica i natt och jobba i morgon bitti, åka hem och packa om, middagsbjudning hos emma, god dricka igen och myspys. den här helgen kan inte bli annat än toppen!

nu klagar mamma igen, måste tydligen göra massa saker som jag redan gjort. "du är jättedålig på att planera" var ett citat som värmde extra mycket alldels nyss. man kanske ska ta tag i o städa bilen nu?

konstigt

har inte gjort mkt ännu. duschat, sett på OS, ätit och fixat med tvätten. jag är snabb.

en fråga bara. kan man få träningsvärk av att dansa på logdans? ja! jag är beviset på detta. har ont i benen, magen (ja, måste ha svängt väldigt mycket på rumpan) och i armarna. haha. det här är helt sjukt!

en dag fylld av saker o göra

bara för att man är ledig från jobbet betyder de inte att man är ledig.. jag ska handla idag tills kvällen, ska göra sallad o ta med till kräftpartajet. åh jag är så taggad!! sen ska jag ringa "håltagerskan", packa världens fetaste väska för att jag ska sova hos erica i stan efter partajet - slippa åka till ersmark för att sedan åka in på lördag morgon igen (börjar 9, längtar redan..) ska även hämta ut min kära skatteåterbäring - skulle göra de igår men tror ni inte att jag hade lämnat mitt leg hemma? jo, jag som alltid har de i börsen hade plockat ut de o stoppat i jackfickan när vi var på logdans. surt att jag stått i kö på banken på min redan korta lunchrast. ska till banken idag i stället igen! sen hade jag även fått en fin lapp av mamma att hon tyckte att jag skulle hänga upp tvätten och starta en ny maskin. pappa bad mig nyss att jag skulle städa bilen (ordentligt denna gång, han tyckte tydligen att jag var slarvig förra gången). ska torka alla rutor (noga) dammtorka (noga) och dammsuga (noga). ska även spola av mattorna i bilen om det behövs. hoppas bara att bilen inte är 100 grader varm för att den stått i solen. ja det var nog allt jag ska göra idag. eller. måla naglarna också. fast de är ju inte så drygt. rev av min allra längsta nagel igår när jag var o fikade med anne ylva och johanna. väldigt dumt av mig. blir så sur att man inte har ngn självdisiplin. vet jag inte själv om hur lång tid de kommer ta för den där jäveln o växa ut igen? tydligen inte.. dumma beslut man gör ibland. (i-lands problemet idag)

nu ska jag ta och sätta mig med min syster och äta frukost..
so long 

logdans

är så fruktansvärt underskattat. jag hade så otroligt kul igår, dansade nästan hela tiden, mest foxtrott. jag tror att jag håller på o byta genre. har alltid gillat bugg mer men fox har verkligen sina fördelar också. en nackdel är dock hur svettig man blir. igår dansade jag med en som var så svettig så jag hade en FET blöt fläck på låret och hans svett rann i mitt ansikte. jag ska inte säga att jag var bättre, jag var rätt äcklig jag också. men de är tur att alla är lika fula där ute :) nu ska jag försöka ta mig ut till baggböle varje vecka som är kvar, typ 3 kanske? märkte i morse att de var någon som glidit över min fotknöl med en klack, lite öm där nu, hehe. någon som vill följa med nästa vecka? ( -det är rätt många unga där ändå.. snälla.)

börjar inte förrän 12 idag, känns verkligen toppen. har börjat 9 tre dagar i rad nu och de känns då man är uppe alldeles för sent. ska även hämta ut skatteåterbäringen om jag hinner, guld värt med mer pengar! tror även att ja ska ringa o boka tid för hål i naveln idag. om jag hinner och orkar de vill säga. och i kväll då? jo, då är jag ledig. jag har i-n-g-e-t inplanerat, lite konstig känsla. har skickat iväg ett sms till anne, vi får se om vi kanske gör något. annars vet ja inte, kanske bara är hemma o tar de lugnt? skulle också vara rätt välbehövligt.

ha en wünderbar dag

rut-dag

alldeles för mkt väderprat på slutet. det låter nästan som om mitt humör styrs av vädret.. så är det kanske också? inge mer väderblogg här inte. (det regnar och jag vill ha sol, det gör mig sur.) sådärja!

nu har jag lunch, ska iväg till ica gourmet för att inhandla lite käk. vet inte vad de blir idag, säkert en sallad. har bestämt mig för att vara med noga med GI nu, märkte i morse att jag gått upp 2 kg igen, hoppsan tänkte jag, nya tag! ska inte ge upp ännu. i kväll blir de äntligen dans igen, tjohoooo! (vill skriva om vädret, tänker inte göra det). jag lisa och linda ska åka ut till baggböle för 4 timmars intensivt svettande bland 40+. mysigt mysigt.

ha en underbar dag i regnet

solen skiner och jag är glad

allt som behövdes för att jag skulle ta mig ur min höstdepression var att jag fick skratta lite. fikade först med jobbarkompisarna på waynes ngn timma, trevligt. ännu trevligare blev de när jag fick träffa robin men allra trevligast blev det då jag spontan gick upp till erica. där satt nämligen johanna, isberg, carro och erica förstås och planerade deras norgetrip. pratade med joli om viktiga saker för att sedan gå in på ericas rum och fnittra och skratta i dryga 2 timmar. så underbart trevligt. jag märkte att det var på tiden att jag skrattade, tyckte nämligen att allt var superroligt och fnittrade konstant. vi bestämde även att på fredag ska de styras fest. jag är så grymt taggad så jag nästan spricker. det blir kräftpartaj (jag ska äta sallad..) med mycket dricka. hallelu för att börja 9 dagen efter. hehe. på lördag kväll blir de också "party". hemma hos emma i en bubbelpool, mycket dricka och mycket snack. det är dags att fixa planen inför framtiden nu!

sitter och käkar middag, korv med vitkål och POTATISSALLAD. fyfy linn. inte GI. jag har börjat bli slapp. kommer gå upp alla kilon igen. ska snart träffa jenny och lisa och förhoppningsvis spendera lite tid ute. har stått i en dånande butik hela dagen och känner för lite frisk luft..
bjussar på en bild - jag linn och lisa var ute på långpromenad här om dagen. spontant, trevligt och kyligt. alla hade även crocs, värt att dokumentera. mina är de fina röda med en smile-gubbe!

god kväll


regn regn och åter regn

ja man kan då inte säga att man blir positiv av vädret i alla fall.
dagen hittils har varit bra! linn kom in på rut och förgyllde några tråkiga minuter, annars har de gått bra på jobbet idag ändå. på lunchen köpte jag silvershampoo så nu ska håret bli ljust och fint, lagom till vintern.. hehe. i kväll ska jag fika med jobbarkompisarna 'för att komma närmare varandra'. blir nog trevligt! sen får vi se om jag drar vidare till anna o gänget med linn, får hoppas på det :) annars blir de väl en annan gång? är supersugen på att träffa emma också, det var allt för länge sen. vi sågs typ varje dag och nu har vi inte setts på jättelänge. konstigt värre! jag taggar vår vinkväll så mkt så jag tror att jag håller på o bli alkoholist. men de är ju trevligt? eller.. nu öser de verkligen ner ute, det påminner mig om att jag borde ta en dusch och fixa till mig inför vad som komma skall.

ha en trevlig kväll, jag ska i alla fall göra mitt bästa!

good morning sunshine

ännu en otroligt bra dag. om man går in med rätt inställning kommer allt bli hur bra som helst. jag ska vara glad idag, jajemen! ser fram emot en vinkväll med emma snarast där vi ska disskutera vår miserabla situation. vi är smådeppiga båda två och ska fiffilura ut en smart plan. tycker de låter som en toppenidé.

nu är de jobb som gäller (ja!!, kom ihåg inställningen). de här kommer bli en underbar dag. hejhej

you kissed a girl and you liked it

åh. jag fryser verkligen. de är svinkallt! tårna har typ trillat av för de är så kalla.. var är sommaren? de är inte ens mitten av augusti. jag känner mig deppad. jag gillar sommaren.

jag har bestämt mig för att skriva dagbok. har aldrig gjort de (för utom den obligatoriska "hej dagboken, idag har jag varit på badhuset. det var kul. hejdå") men någon gång ska väl vara den första, och den sista. jag får se hur länge jag håller det här.

ska ta o se mamma mia filmen igen tror jag, har den på datorn och den bara ligger o väntar där på att bli sedd. annars finns de en bra låt som man kan lyssna på (de är inte 'i kissed a girl'..) den heter you are loved och artisten är josh groban. den är härlig -

auktion

dagens ärende:
auktion med mamma i vännäsby, kliva upp 915, åka 10. kolla på lite grejor innan de började, ropa på lite saker (vinglas, snygg vas & lampa) 'vann' ingenting dock. åkte vidare till tavelsjö via ngn konstig väg till rödåsel, det var varmt i bilen, de luktade blöt hund och mina skor luktade inte heller så gott. vägen var guppig och jag började må lite illa. väl i tavelsjö gick vi förbi på mormor och morfars grav och plockade undan lite gamla blommor o så, väldigt fint där! åkte vidare till ngt sommarcafé i tavelsjö, där var de verkligen jättemysigt. drack för övrigt min femte kopp kaffe för dagen där också. åt även en kaka som var så långt från GI man kan komma, men god var den! nu är jag äntligen hemma, sisådär 6 timmar senare. auktionen tog lååång tid och de var mkt skräp. vi åkte innan den var slut men 'hann' ändå ropa in en beauty-box med kodlås för 20 kr, bra o ha en liten sån om man ska resa (?). aja, 20 kr hit eller dit..

har tagit lite bilder med min mobil men har aldrig lyckats lägga upp dem. så här kommer lite bilder från allt möjligt trevligt jag varit med om i sommar.. enjoy.


fin fina emma dricker kaffe på ett lanthandelsmuseum på väg till åselemarknaden.. hur mycket pensionärer som helst, och vi då!



världens skönaste sommardag i östervik.. båt hela dagen, sol, mycket trevligt folk - en perfekt dag



en annan dag på stranden. denna gång på nydala (enda gången jag varit där sen 6an då min vita bikini blev missfärgad av vattnet och blev grön) verkligen hur härligt som helst också, enda tills de började ösregna där vid 2. här var kl kanske 11 och allt var fortfarande frid och fröjd!



kristina lindh. träffade henne igår, första gången efter studenten. jag fixade till henne inför en utekväll och de blev nice hår, nice smink. MEN, svart.. och vi förstärkte de lite. med mer svart. skön bild tycker jag.

det var nog allt mobilen kunde bjuda på för tillfället. jag återkommer senare, tjo

prison break

snacka om att serien har tappat klass. såg 3 avsnitt från första säsongen med jenny i kväll - hur spännande som helst. jag kände ju igen alla avsnitt och visste ungefär vad som skulle hända men de var ändå bra. synd att såna serier ska fortsätta i all oändlighet och tappa massa tittare. varför inte sluta på topp? som lost till exempel, nu är det bara patetiskt.

var jag än befann mig idag så hörde jag 'i kissed a girl'. det gör ju i och för sig ingenting för mig nu, jag tycker den är skitbra. men tänk om typ 2 veckor då man börjar bli lite less, då kommer många andra ha fått upp ögonen för den låten och den kommer spelas über alles. hörde den idag på rix top 40, hos kicki och på mtv. det var inte direkt så att jag letade efter den, den bara ploppade upp liksom.

tog mig även en sväng ner på stan och lämnade susannes leg som hon glömt hemma, en bilfärd mer eller mindre gör inte så mkt, hade ju jenny som sällskap så :) och förresten. hur stort är hoppet på lägenhetsfronten när man kikar in på bostaden och inser att de finns EN enda hyreslägenhet ute. i sävar. åh. jag vill flytta!

nu blir de godnatt. i morgon vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, kanske ska vara med lisa på kvällen en stund, annars är jag rätt oplanerad. det känns skönt faktiskt, inte ha ngt uppbokat o bara kunna vara. kanske läsa en bok? why not?

regnet

och så kom regnet. har läst lite olika folks bloggar från umeå och alla säger att de regnar. men här i ersmark har de varit uppehåll, nästan sol. jag tänkte 'ska vi slippa undan regnet?' nja.. kan ju säga att det verkligen öser ner här. från ingenstans kom det världens största regndroppar. nu ska jag dricka kaffe, jag har börjat missbruka det lite tror jag. blir nästan 3 muggar om dagen, icke bra.. har börjat missbruka 'i kissed a girl' också, kommer vara less på den låten i kväll om jag fortsätter så som jag gör nu. jenny har ringt också och vi ska sammanstråla i öjbrandts hus i kväll (jag är kattvakt när familjen är i luleå). så det blir film där tillsammans med henne!

kaffekaffekaffe, äntligen

morgonstund

har guld i mun (d)

ja. jag klev upp i morse och gick ut på promenad i dryga timman. faktiskt rätt skönt, bara jag och musiken, lite vind och ibland även lite sol. idag ska bli en bra dag! ska träffa kicki i eftermiddag en stund och de känns kul, har inte sett henne sen studenten och de börjar vara TVÅ månader sen.. helt sjukt!

'i kissed a girl'
- kommer bli min nya låtplåga


det finns någon för alla

fick mig lite nötter och pepsi (max såklart, lite GI) och blev på lite bättre humör
ännu lite bättre blev det efter jag sett den här bilden
under bilden stod texten
"alla kan bli lyckliga"
nu har jag lovat mig själv att vara mer positiv i morgon, jajemen! nya tag, tjopp tjopp




ta vara på dagen

min lilla bil

den fraktar mig överallt. till exempel. när man är lat, trött och less så tar den en på ett kick till linn öjbrandt, en sträcka på 700-800m? jag är less! måste man alltid vara taggad o glad? jag har i alla fall rätt långt hår nu för tiden, ett litet glädjeämne. godnatt

höst

det känns verkligen som höst ute, skulle inte förvåna mig om man hittar ett löv som är lite gult snart heller. hej pessimist! mamma och pappa hämtade upp mig på jobbet idag, fick ett sms "tja. vill du följa med o käka på balder." kort - bra innehåll. ja, vi åt där hur som helst, hade tänkt mig dra till fannie som hade förfest (förförför länge sen!) men jag dog. helt! somnade i bilen på väg hem. har aldrig varit med om värre. jag tror jag är i en svacka just nu. jag brukar sällan känna mig nere men just nu känns de verkligen inte jättekul, snarare lite mindre kul. en vanlig människa skulle inte märka att de var nå problem alls med mig. har en en Liten svacka med stort L. ska cykla ner till linn snart och ta hand om hennes katt, om jag orkar cyklar jag hem igen, annars stannar jag och sover över. är ledig i morgon och de känns toppen! hoppas på bra väder (tror inte de kommer hända men hoppas kan man ju..)

underbara fina johanna lind. how to do när du ska till norge? telefonkontakt och bloggkontakt. underbart att vara med dig igår igen, vi ses på tok för sällan.
ses i och för sig på tok för sällan med många av mina vänner, men jag tror och hoppas att ni vet var ni har mig och att ni inte behöver känna er dissade. du har fortfarande inte hört av dig, de betyder säkert något, vad kan jag inte riktigt lista ut. time will tell.

ibland kan de vara kul o titta tillbaka

lite bilder från förr.. kollade igenom datorns bilder lite och hittade en skönhet.




GI snacket fortsätter

jag måste bara skryta/berätta/stoltsera..

jag har numera endast ETT / 1 kg kvar till min "målvikt". då har jag gått ner 10 kg sen i mitten av maj. jag är så jävla nöjd. så fruktansvärt nöjd. åh. midjemåttet har minskat med 3 hela centimeter. happy var ordet.
inge mer sånt där nu, var bara tvungen att skriva av mig lite..

deppdeppdepp annars. blä. ge mig en kram!

torsdag

man kan ju knappast säga att den här torsdagen har varit lika bra som min förra lediga torsdag. den var utan bekymmer och det var varmt och soligt.. idag har det varit en konstig dag, de enda positiva var att jag äntligen fick träffa min finfina granne lisa. hon är toppen, verkligen! annars känns de bara konstigt och ledsamt idag. det känns jättebra att jag ska få vara med johanna i kväll - hon är också toppen, och de var för länge sen vi sågs. ska be henne ge mig en massage (jävligt ont i ryggen idag..) och förhoppningsvis en kaffe. hoppas på en mysig stund tillsammans, ja.

hörs senare

ännu en dag

jobb idag med, känns som en i mängden. jag är rädd att bara dagarna ska svisha förbi och helt plötsligt är de vinter. varför tar man inte vara på dagarna när de väl är? känns som om jag bara planerar för framtiden hela tiden.. sjukt.

förlåt

skriver allt för sällan nu. vet dock inte riktigt vad jag skulle skriva om heller. mitt liv är typ meningslöst just nu. jobb, kommer hem, sover/är med ngn, jobb, kommer hem.. ja typ så. har haft dryga cykelturer också, motvind i uppförsbacke. man blir inte direkt sugen på o ta cykeln dagen efter.
känner mig rätt nere nu, allt känns surt. ögat är sämre och jag känner mig sliten. hoppas att morgondagen blir bättre än dagen idag - middag hos evelina efter jobbet och kanske dans i baggböle. nya tag!

efteråt

jag känner mig mätt
riktigt mätt
undra vad som är värst, mätt eller hungrig?
undra vad som är bäst, mätt eller hungrig?
ja det är nog lite utav en smakfråga faktiskt.. jag kan inte riktigt bestämma mig.
hoppas evelina dyker upp snart så jag får gå ut o gå, skulle verkligen behöva de nu känner jag!
tjo

en ledig dag

så underbart. var ensam hemma igår kväll och vaknade i morse, somnade om igen och insåg att det inte skulle komma in någon i mitt rum och be mig kliva upp för att vika tvätt/plocka ur diskmaskinen/dammsuga eller städa toan. det var en underbar känsla! träffade anne på stan (alldeles för länge sen) och fikade på waynes uteservering i typ 3 timmar. det var härligt. innan det hade jag även fyndat 2 par trosor (alltid bra o ha) för 50 kr. tyckte de var överkomligt! just nu står 3 pers i vårt lilla kök och försöker göra nå vettigt. innan stod även jag där och fifflade med en grekisk sallad. lisa och annasara gör GI-efterätt som jag och evelina ska njuta av senare i kväll.. hon kommer väl hit om en timma eller så. vi kanske kan ta oss ut på en promenad eller så i den fina men inte så varma kvällen. jobbar hela veckan (inte torsdag dock, den dagen ska spenderas med kicki). på onsdag ska jag till baggböle och dansa, även om jag måste åka dit själv så ska jag dit. måste få dansa lite känner jag, blir danssugen så fort jag hör lite medryckande musik så som min nya ringsignal (britney fick äntligen lite vila, hon var less på att sjunga introt till break the ice varje gång de ringde.) nu har jag haddaway - what is love, den bästa låten i världshistorien. blir skitglad varje gång de ringer och väntar lite extra innan jag svarar bara för att få höra den lite längre.

nu måste jag nog hjälpa till lite med käket innan de blir kaos i köket!

vet inte riktigt vad som händer..

blir man hungrig av att äta pencilin? jag är svinhungrig.. även om jag typ ätit för 1 timma sen kan de riktigt göra ont i magen.. just nu är en sån stund. det värker typ!

gårdagskvällen var toppen. jag och emma badade först i hennes utomhuspool (hon bor i ett coolt lägenhetshus på teg). vi gick sedan ned till bastun för att sedan bubbla i bubbelpoolen. helt sjukt bra. en öl också. kunde de ha blivit bättre? jo.. vi gick upp till lägenheten sen, såg på film och åt naturgodis och vindruvor. en underbart bra kväll- en fredag behöver inte alltid ha alkohol inblandat. även om vi tog en öl var så var det nyktert som gällde! jag gillar den där bruden!

i kväll ska jag nog vara med jenny, de var länge sen sist och de är verkligen på tiden att vi hittar på något! :)

fredag

vill inte vill inte vill inte
jag vill verkligen inte jobba idag. känns faktiskt tyngre än vanligt trots att jag börjar 11 och slutar 16. inte ens ett långt pass heller. åh.

hoppas att jag lyckas träffa emma i kväll, det var ett tag sen sist, typ några dagar.. men om man ses jättemkt och sen inte ses alls på några dagar, då känns de konstigt. så summan av kardemumman = hoppas de blir jag och emmsingen i kväll!

snälla snälla! är det någon som kan tipsa om ngn bra musik, jag är DÖless på min som jag har på datorn och på den stackars mobilen har jag musik som är ett år gammal.. hjälp en i nöd - tipsa lite!
goddag

RSS 2.0