spontan utgång

den här natten gav inte mycket sömn. efter diverse uppdrag på stan kunde jag ta mig hemöver först klockan 04.00 i natt. började jobba 9.15 så väckarklockan stod på 8.15. herre min vilken morgon det varit.. behöver jag säga att det blir en liten powernap när jag kommer hem (slutar 17.15) innan jag ska till mor och far i ersmark?

härliga fredag

idag är en bra dag. jag fick sovmorgon, jag fick äta frukost i lugn och ro, jag lyssade på gamla 80-tals dängor, jag cyklade till jobbet i solsken, jag jobbar med mina favorittjejer som får mig att skratta/le/dansa (!) mest hela tiden, och sist men inte minst peppar jag upp inför kvällen som innebär middag med jobbet. vi ska hem till hanna och göra sushi hela gänget och intaga lite vin. vi ska även köpa lite ansiktsmasker och ha lite spakväll. känns som en lagom fredag då nästan alla jobbar i morgon också. kul i alla fall att göra något med mina homies på fritiden.

nu ska jag trycka i mig min goa matlåda för att sedan spatsera ut i butiken iklädd världens finaste leopardskjorta, jeansskjorta, bästa jeanslegginsen, rockabilly lugg och höga skor. den här dagen har börjat bra, och kommer bara att bli bättre!

tv-liparn

vad är det med mig och biggest loser? kan banne mig inte hålla tårarna borta ibland när det går på tv. satt just och lipade när en karl åkte ut och hans dotter var helt förstörd och bara grät och grät och grät.

så jag tänkte: äsch då, jag grinar väl med henne då.

 


morotsgnagarn

har väckt det inre djuret i mig som visar sig vara en kanin. sitter och gnager på en morot till lunch och mår allmänt bra efter en härlig morgon på jobbet.

lite pengar här, lite pengar där

idag har mitt kontokort gått varmt. jag har handlat, handlat och åter handlat. det är så härligt med lön! nya skor, proppfullt kylskåp, nyladdad frys, lunch med hanna, två par örhängen och fulltankad bil. vill inte ens tänka på hur mycket pengar som försvann..

nu ska jag göra av med ännu lite mer pengar. räkningar. alltid lika kul! wooo. jag längtar nästan!


klippning på gång!

jag drar på mig min vinterdress och tar cykeln ned till stan för klippning. vi får se om jag tar mig ned välbehållen, det ser rätt halt ut om man kikar ut härifrån min lilla källarskrubb. jag är i alla fall i markhöjd - så jag ser att de har grusat. alltid bra att försöka hitta något positivt varje dag med att bo under jorden.


kvällssmart

insåg just att jag inte var ute i helgen och kommer inte gå ut nu till helgen heller. när hände det här senast? april?

nu kommer mamma bli nöjd!


tre saker en tisdag

tre saker som hänt idag:

1. mitt finger började mystiskt att svälla upp under natten så när jag vaknade kändes det som om jag hade en inflamation i höger pekfinger. det har varit ömt hela dagen och jag har fortfarande ont. kanske är en spindel som borrat sig in och byggt bo, vad vet jag?

2. har sålt kläder till en tjej på 2 minuter för 1534:- totalt

3. jag köpte nya skor efter jobbet då jag blev så glad över att lönen hade kommit in på kontot. snacka om spontanshopping. det blev dock inga från scorett utan från skopunkten. mycket billigare, mycket sämre, men bra festskor då man inte behöver oroa sig över att de ska gå sönder. de var faktiskt sköna också, och det är ju alltid en fördel. dock ser skorna lite småfula ut på bilden, men jag lovar att de är snygga. tro mig!



grannar

som svar på angelica och jennys frågor: zumba tränas bäst på iksu med 129 stycken andra i en stor sal på iksu. passar den som gillar att bara släppa loss och inte tänker allt för mycket på höger, vänster, arm upp, arm ned, höft till höger, skaka bakåt.. man får bara släppa allt och fokusera på att det är kul att svettas. typ.

efter ridningen idag hann jag bara komma hem så ringde matilda. hon var på g hem så jag stod i mitt fönster och vinkade åt henne när hon körde in på parkeringen. matilda hade fläskfile och jag hade pommes, så vi lagade mat tillsammans och strax efter 20 käkade vi lyxmiddag en måndag. såg även vampire diaries avsnittet igen (samma som vi såg igår, ja jag vet.. vi är lite nördiga) och åkte och handlade på coop. vi är som ett gammalt par som lever vägg i vägg. det är i alla fall sjukt härligt att ha en granne som man alltid kan umgås med i mjukisar och leopardtofflor.

nu ska jag pallra mig till sängs och drömma söta drömmar om min tvätt som hänger i hela lägenheten. godnatt!

linn listar: tre saker

tre saker jag har gjort idag/ska göra för att bli snygg(are):

- bokat klipptid så man får nån ordning på kalufsen som bara hänger och slänger
- ska upp på nyöppnade scorett och fixa nya fräsha snygga skor
- ridning i kväll, alltid bra att trimma till ben, mage, rygg och armar litegrann.

sen inte att förglömma så var jag ju på zumba igår kväll med min syster. det var härliga nina som höll i passet och jag tror jag log/applåderade/skrattade/tjoade 45 minuter av 60 möjliga. bör prövas på av den som gillar att skaka rumpa och släppa loss litegrann!

<3

jag är smått förälskad i carina berg.

att kolla på "berg flyttar in" på tv4play är något magiskt.


partydödaren

gud vad jag var duktig igår. jag jobbade på trots onda fötter och trött hjärna och styrde upp modeparaden och allt som hörde därtill. lisa beskev mig som "en buissneswoman som lät väldigt strukturerad" men hon kunde samtidigt inte förstå att talarkvinnan var samma tjej som brukade följa med henne utomlands och fjanta sig och dra ned hennes bikinitrosor i poolen. det tyckte jag var kul!

på kvällen var jag ännu tröttare och frös sjukt mycket. jag klädde på mig allt jag hade (tog till och med fram dunjackan) och cyklade till anne. där gjorde vi jättegod middag, drack nåt glas vin, pratade och pratade och pratade, åt chokladbollar (jag stod för den delen) och sjöng singstar. där vid elva var jag en riktig partydödare och satt och gäspade, och anne var sugen på utgång. jag tog på mig min vinterrustning och cyklade med anne in till stan och sen hemöver. somnade som en stock i min säng lagom till tolv och vaknade halv 11. jag har känt mig trött hela veckan så det känns skönt att faktiskt vakna upp pigg och på gång!

nu ska jag ta tag i lite tvätt, därefter blir det fika hos min kusin med familj på ersboda och i kväll ska jag träna zumba - woooot wooot!

 


modeparad

jag hoppas verkligen att det slutar snöa snart. snö för aldrig mer sig någonting bra förutom att det blir lite ljusare utomhus. i morgon är det dags för dagen d för umeå fashion weekend. rut ska vara med på modeparaden då det ska rullas ut en röd matta efter hela gågatan. där ska det byggas fram tre stycken podier som modellerna ska posera på.
om det snöar i morgon innebär det:
1. ingen röd matta
2. inget folk som kollar
3. modeller med platt hår
4. modeller med smink som rinner
5. modeller som är blöta
6. svårigheter att ta sig till jobbet

nu ska jag sova, är sjukt trött efter den här dagen och det vore bra att känna sig lite pigg i morgon bitti så man pallar med hela dagen. tack och hej!

uppladdning inför helgen

efter att jag jobbat en lång dag på rut cyklade jag hem i kylan, lagade middag och satte mig tillrätta i soffan. jag kände mig pigg och sugen på att hitta på något, så jag åkte vidare till hanna och vi tog söta lilla toyan till coop för att handla mat. alltid härligt att umgås med den tjejen. i morgon verkar det som om vi ska ha middagsdejt tillsammans, och om vi har ännu mer tur ska även alex joina. det känns som om det kan bli en bra uppladdning inför umeå fashion weekend lördagen då det kommer bli sjukt mkt att göra på jobbet. förhoppningsvis blir de bra med folk på stan också och bra tryck i butiken.

nu ska jag dyka ner i karamellkungenpåsen och drömma mig bort till en badbassäng där jag spenderade en härlig timma igår. jag kände mig som ett barn på nytt när jag stod och försökte balansera på en flytdyna med trosorna halvt nere. sånt är härligt.


sävar simhall

igår var jag och caisa som små barn i bassängen. det märktes dock ganska tydligt att jag inte var en van badare då jag hade valt en bikini som inte satt åt för fem öre och ett par bikinitrosor som hade slapp resår. hade även smink och örhängen. första hoppet från kanten tappade jag både trosor och överdel, båda örhängena och mascaran. jag gnuggade bort sminket i bassängen, och caisas badvaktskompis hittade mina småsmå örhängen på bottnen.

note to self: köp en baddräkt om du ska leka som ett vilddjur.

hör upp alla syskon!

(hittat på facebook för en halvtimma sedan)

Idag är det syskonens dag. Kopiera denna text om du tycker att dina syskon borde ge dig fler presenter och städa hos dig varje fredag.

lisa, upp till bevis!

växte upp några år

igår eftermiddag satt jag och stickade en halsduk. idag satt jag och åt frukost och lyssnade på dansband samtidigt. i kväll verkar det som om jag ska åka till sävar simhall och simma några längder..

vad hände med den unga tjejen som brukade bo i mig?

bilder från kändisfesten

ni får ha lite överseende med att jag ser lite ut som ett retard på bilderna som följer.. jag får helt enkelt säga att det var gaga som ställde upp på bild, och inte jag. jag hade i alla fall jordens största lösögonfransar som gjorde att jag antingen såg ut att vara skelögd, jäkligt trött eller bara hade ett lazy eye.





             







katy perry and kissie






varje gång jag såg linn var jag tvungen att säga "men fy fan hur du seeeeer uuuut!"
hon såg då verkligen inte ut som sig själv, så det var bra jobbat!






lägg märke till Kissies snygga hudton, lite flammig och väldigt brun och fräsch..



4:e lediga dagen på 6 dagar

jag är konstigt nog ledig även idag. jag sitter för tillfället i min säng, äter äckmackor och ser på mtv. ska ut på en promenad i skogen på ett tag och sedan städa lägenheten. någon gång idag/i kväll ska jag även möta upp caisa och ta igen lite förlorad tid.


har hittat igen rösten

jag ser att ni efterfrågar bilder på gaga. det kommer kära vänner! jag ska bara se till att föra över bilderna (de få som knäpptes) på datorn och se om det ens är någon som är värd publicitet på internet. man vet aldrig, ibland visar jag mig inte från mina bästa vinklar när en kamera tas fram har jag märkt..

idag är min röst lite bättre, även om det i morse lät som om jag inte skulle kunna få fram något vettigt ljud på hela dagen. efter lite kaffe och prat med kunder verkar det som om den har gett med sig. jag och hanna jobbar på idag och har precis fått in våra bästa bästa jeansleggings i stentvättade grå/svart färg. sjukt snygga, och precis i rätt tid då mina svarta spruckit sönder. det blir att införskaffa sig ett sånt par när lönen kommer!

gaga viker in

nu har gaga vikt in årorna. kom hem i morse vid 12, efter att ha mellanlandat (och somnat) halvvägs hem. höll på att frysa ihjäl i natt, och jag förstår verkligen inte varför jag ska envisas med att gå överallt istället för att ta taxi eller buss.. jag har förstört rösten och känner mig ännu mer förkyld nu än tidigare och det har jag tänkt bota med en smulpaj som är i ugnen. jag ska ta med den över till matilda och sen ska vi chilla i hennes soffa. det blir nog bra det, även om det senaste vampire diaries avsnittet lyser med sin frånvaro. vi får helt enkelt se något annat!

drar på kändisfest!

hejdå!


pepprar peppen

jag är så peppad. pepprar peppen med massor av sköna kunder som givit mig härligt cred på morgonen. jag känner mig som världens bästa (och snyggaste) säljare just nu, och med lite köttbullar i magen ska man nog kunna göra ännu bättre ifrån sig. jag pepprar peppen med tanken att det snart är dags att påbörja min förvandling inför kvällen. bilder kommer!

rullgardinen

det är bara att inse det. jag är inte född till att vara kreativ. jag var ute på min promenad, peppade för att fixa i lägenheten, kom in, satte mig ned och fixade ur rullgardinen ur den otroligt svåra förpackningen, la ut alla delar och tittade. och tittade. "läste" bruksanvisningen och satt kvar. tittade på väggen, tittade på ikeas bildbeskrivning och suckade. inte följde det med några skruvar heller.

det jag har gjort med min rullgardin är:
1. ta ur den ur förpackningen
2. sortera alla delar
3. skjuta in en träskena längst ned
4. mäta var den ska sitta
5. försökt pillra ihop delarna som ska upp på väggen (och inte ens det lyckades jag med.. 4 delar totalt och jag fattar inte hur de ska sitta ihop)
6. suttit och tittat på papperet
7. gett upp och dammsugat min soffa istället

matilda! jag behöver hjälp av en händig granne. kika förbi när du har tid och hjälp den mindre händiga grannen i trapphuset bredvid..

förkylningstider

det var då mig en långdragen förkylning jag fått mig.. brukar alltid kännas rätt ok på eftermiddagen och tidigare delen av kvällen, men på morgonen däremot så känns det som om jag fått tyfus. lagom till sängdags börjar även hostan komma krypande.. man får väl tycka att det är tur ändå att man inte har någon feber!

nu ska jag ut i skogen på en liten promenad, blir smått galen av att inte få röra på mig. sen ska jag försöka mig på projektet "få upp rullgardin på vägg" och därefter möta upp linn på stan för en shoppingrunda (där jag inte ska handla någonting).

snö!

nu har mitt hår blivit ännu mer blondt. har gjort en intensivtoning igen och jag väntar på resultatet med spänning. isigt hår passar bra på en dag som denna, då snön har valt att dyka upp från ingenstans. jag ska bara käka lite lunch nu och sen ska jag iväg mot ersboda och pappas jobb för att kika om de behöver någon hjälp där idag. brukar alltid vara lite hektiskt på däckverkstäder när första snön faller. tur att man själv var ute i god tid och bytte till vinterdäck - närmare bestämt två veckor sedan. man får inte vara dum!

åh, jesus.

jag har haft jenny och anette på besök i kväll, har varit en kväll med en massa skratt och tv-tittande.
anettes citat "jag är inte bara gud, jag är gandhi också. åh jesus, skjut mig" fick mig att fnissa lite extra.

i morgon är jag ledig och jag har planerat in träning kl 10 (trotsar min förkylning). allt för att komma upp ur sängen och få fart på dagen. jag ska även förbi en sväng på systemet (det närmar sig lördag och jag är pepp. har redan hunnit prova ut outfiten och den kommer bli makalös. den som inte ser vad jag är utklädd till kommer ju ha nåt fel med ögonen) och ta mig en tur på coop. blir skönt med en slappardag. ska nog till ersmark en sväng också och hälsa på familjen. fredagen som också är ledig vet jag inte vad jag ska göra av.. någon som har lust att ta sig an en glad tjej?


trött_89

jag kom precis hem från jobbet, lite senare än vanligt. jag och hanna var så trötta efter stängning att vi inte ens orkade stänga butiken, utan satte oss direkt och käkade lite middag.. efter lite prat om smått och gott och en kik på facebook kunde jag äntligen ta mig hemåt men jag fick ett impulsryck och drog till city sol och solade. det var inte det bästa jag gjort, jag blev ännu tröttare efter det. jag har sett lite paradise hotel och hade tänkt sätta upp min rullgardin nu, men det känns som om jag kommer titta på den mer än vad jag kommer sätta upp den. är inte riktigt hundra procent i kroppen och tror det blir en tidig kväll i kväll också. förhoppningsvis åker rullgardinen upp, men om jag känner mig själv rätt kommer den stå kvar på golvet även i morgon..


hurtigt och hugget

förvånas av en sak varje gång jag ska värma min matlåda här på jobbet. vi har ett paket med snabbitsocker ovanför micron och snabbitsocker står översatt på ytterligare tre språk på paketet. på norska heter det: "hurtigt och hugget". kan inte påstå att snabbitsocker är så snyggt heller, men hurtigt och hugget tar faktiskt priset.

hoho? norrmän är ju lite knepiga ändå.

bra kvällsunderhållning

nu stämplar jag ut och lägger mig i sängen och ser ett avsnitt med berg flyttar in.

godnatt!

linn rydelius..

.. har just ätit middag (kvällsfika?), insåg att hon just missat både biggest loser och paradise hotel (fruktansvärt, eller hur?), hoppat pålle i kväll, ska snart ta en långdusch och peppar inför helgens maskeradfest där ingen kommer få veta i förväg vad hon ska klä ut sig till..

bästa söndag

den här dagen har varit otroligt skön och bra på alla sätt och vis. jag började med att återställa hannas bil på västerslätt och blev bjuden på lite sushirester och lite idol-repris. därefter åkte jag vidare ned mot staden där jag mötte upp anne i parken vid stadskyrkan. där var hon och fotograferade den vackra höstsöndagen och jag passade på att ta några fina bilder på henne också med proffskameran. själv såg man så sliten och förkyld ut att jag nöjde mig med att vara utanför bild. vi tog en fika på waynes någon timma innan jag åkte och handlade lite på coop. väl hemma började jag förbereda en liten middag med lax på menyn, bjöd över matilda och tände lite ljus. söndagar är ju våra vampire diaries dagar, så vi traskade över till henne, bakade en kladdkaka och såg det senaste avsnittet som var dödligt spännande. den där serien gör mig aldrig besviken..

nu tror jag dock att det snart är dags för sängen. känner mig sliten och sjuk, så de vore bra att få så många timmars sömn som möjligt så man förhoppningsvis pallar med en arbetsdag i morgon. först ska jag dyka ned i senaste numret av vr som jag snodde med mig från matildas vardagsrumsbord. riktigt härligt med grannar som bjuder varandra på det ena och det andra!

sushi

jag rekommenderar er alla att göra hemmagjord sushi. det var inte så svårt och blev riktigt gott. vi mumsade på så mycket sushi att vi tillslut blev äcklade av doften av ingefära, soja och lax. vi tryckte även i oss lite godis och såg två filmer. hade en hur mysig lördagkväll som helst - helt utan vin eller öl.






idag ska jag återlämna hannas bil som jag lånade igår natt, möta upp anne och ha en mysig söndagseftermiddag med henne. kvällen är ännu oplanerad, så jag vette gudarna vad jag ska hitta på. inte vanligt att jag har en hel kväll till övers..



klappar mig själv på huvudet

jag är nöjd med mig själv!
igår hängde jag på annie jullan och mallan till fredrik och fest på mariehem. jag tog bilen, bara för att jag inte skulle bli ilurad nån alkohol alls. jag agerade chaufför och åkte med annie till allstar där jag mötte upp hela skatgänget och alla grabbar från nordmaling. det var otroligt trevligt igår och jag mår som en prinsessa idag förutom att jag har ont i halsen. om det beror på att jag skrålade till final countdown eller om det är för att jag håller på att bli lite förkyld, de vet jag inte. det jag vet är att jag ska ut till mina päron nu och hjälpa min pappa att kratta gräsmattan. så - mot ersmark!

coronabiljetter

linn rydelius erbjuder 4 fribiljetter till corona i kväll. man får gå före i kön och ta med sig två vänner in på varje biljett.. någon som ska dit i kväll som behöver pengarna till drinkar i stället för till entreavgiften? call me! jag ska ju nämligen va helt helt nykter i helgen och kratta löv med min far och gå på romantisk middag i morgon kväll..

höst på rut

tog mig ett tidigt mellanmål idag på jobbet. jag och nina har sprungit omkring som crazy bastardos på morgonen och hängt om i hela butiken, flyttat ställ hit och dit och ändrat dockor, hästar och bord. för den som besöker oss ser det nog lite smårörigt ut, men vänta nån timma - då kommer allt vara perfektion! det är så kul att hänga om höstvaror, allt blir så mysigt och man vill bara krypa in i nån stor stickad kofta, dricka te och tända ljus. synd bara att det ska ösregna ute och jag jobbar till 18.15. blir en lång dag, därav min lilla yoghurt & äpple paus redan nu.

i kväll ska jag skynda mig hem till ersmark, grabba tag i mina två små hundar och åka och hälsa på elin och hennes barn på rödäng. förra gången räckte det tydligen inte för eden och leo att jag kom ensam, de hade nog mer sett fram emot mina hundars besök än att träffa mig. ska därför göra om och göra rätt och denna gång hälsa på med ett vilddjur och en segis. vem som är vem av hundarna är inte så svårt att lista ut när man träffar dem..

lägesrapport

idag har jag varit ledig. eller ledig och ledig. det var min lediga dag, men jag skuttade in mellan 8-12 för att ha lite morgonmöte och jobba undan lite saker. efter 12 gick jag och banana och köpte lunch, hade lite kvalitetstid och sen cyklade jag hem i vinden. efter det har jag tvättat, tvättat och åter tvättat. det märks att det var ett tag sen sist.. har även surrat lite med bästa emma på facebook och fått senaste lägesrapporten. hon verkar ha det bra i norge och vara sig lik. gillar naturen, stuglivet och pastasås..

nu ska jag fortsätta med min kvalitetsdag och dra på mig mjukisarna och åka till ersmark för lite häng med familjen. det är lite drygt två veckor sen jag var där sist och jag ska bara mysa och invänta greys anatomy som har premiär i kväll på tv. det är något speciellt med att inte se det online utan att räkna in minuterna tills det är dags. tror på ett spännande avsnitt i kväll.

kisses and hugs

det här är den sista bilden som togs med min kamera innan vi drog ut i lördags.. jag ser ut att vara mer än nöjd. nina också. alex med, för den delen. tack tack kära vänner för en fantastisk rut-fest!


sega söndagar

igår var en bra seg dag. jag vaknade upp och fick ett telefonsamtal från matilda som ville bjuda på sockerkaka och kaffe. vem tackar nej till det när det även vankas det nyaste avsnittet av vampire diaries? inte jag i alla fall! när vi mumsat färdigt och jag vaknat till liv tillräckligt mycket, tog jag bilen till hanna på västerslätt. där låg hon som ett litet paket i soffan och vi såg idolrepriser och gick igenom lördagskvällen in i minsta detalj. köpte lite pizza, gjorde lite smoothie och såg film. kom mig därifrån vid halv 8 och hade tänkt mig i säng den tiden, då jag sovit lite halvtaskigt under natten innan. var dock vaken till strax efter halv 11 innan jag somnade sött i min säng.

idag blir det jobb 8-17 och sen stallet.
tackar mina rut-tjejer för en otroligt trevlig lördag kväll!

rutpartaj

gårdagskvällen spenderade jag med annie och jullan. vi åt hembakad mjukpepparkaka, skålade i vin och gick ut på allstar. där var det konstigt nog nästan ingen som man kände, så vi fick faktiskt hem en kvart tidigare än vanligt. jag och annie stekte ägg och körv när vi kom hem till mig och somnade sött strax innan tresnåret.

idag har jag varit seg med annie, kört bil till min far och tvättat lillcorollan, städat den invändigt och kollat alla lampor, bromsar och vätskor - sånt som man tydligen måste göra ibland. jag kör mest.. har för tillfället just diskat undan, dammsugat och städat toaletten för jag väntar finfrämmande. mina kära rut-kollegor ska komma på partaj här hemma hos mig och det kommer inte att bli lugnt. efter vad jag fått höra idag kommer nog ingen ta sig från den här förfesten som normala människor. den som lever får se vad som sker i kväll! troligtsvis blir det nog allstar, men man ska aldrig lova för mycket. jag ska i alla fall ha på mig världens finaste klännning, så bara det är ju värt att fira.


slut på det roliga

jag sov lite för lite i natt.. vaknade upp tröttare än tröttast och kom knappt ihåg hur jag tog mig till jobbet. det tog mig ungefär 3 sekunder att minnas att jag faktiskt åkt buss och har cykeln ståendes utanför emmas lägenhet fortfarande. jag ska skynda mig dit nu efter en middag på jobbet, cykla hem och börja göra mig i ordning för fest. jag lovar och svär. det här är sista veckan med tvådagars. det här kan knappast vara hälsosamt!

hejdå kväll

igår kväll hade vi en sista dejt, jag och emma. det låter på mig som om vi aldrig kommer att ses igen, och det känns nästan så på nått vis. jag ställer mig in på att jag inte kommer att få träffa henne på hur länge som helst, för då blir man inte besviken om hon inte kommer hem en sväng. jag mallan och emma träffades hemma hos emma och hjälpte henne att packa det sista. vi vakumförpackade allt och hejbara vad lite plats allt tog då! efter många skratt och lite svettningsanfall gick vi till sibylla för att lämna packningen hos joffa, allt för att emma inte skulle behöva kånka på allting själv nu på morgonen. kicko kom även förbi en sväng och vi degade i soffan framför idol. jag hade lovat mig själv (och emma) att det inte skulle bli ett grinkalas och det höll vi båda två. det kändes tungt att säga hejdå men det är ju tur att det finns internet och såna nymoderniteter så att man kan höras lätt ändå.



RSS 2.0