vad som händer för mig inom den närmsta framtiden

nu är jag här igen!

var extremt länge sen jag skrev, inte för att jag inte haft något att skriva om, snarare tvärtom. har flertalet gånger varit tvungen att stoppa mig själv när jag tänkt "det här ska jag skriva på bloggen" för att jag har ju faktiskt haft ett uppehåll - och då kan man ju inte bara börja skriva igen från ingenstans.

jag tänkte bara uppdatera er litegrann om läget.
den här veckan jobbar jag en härlig sexdagarsvecka. gjorde samma sak förra veckan och känner att långpannedagarna börjar säga sitt. till helgen flyttar jag ut ur min kära bunker på sandbacka och ingen är mer ledsen än min trotjänare till granne. har faktiskt lite ångest över att lämna henne själv i källarn. får hoppas att erik (killen som ska få överta min bästa bunker) är minst lika bra och chillad som mig. flyttar hem till mamma och pappa igen för en kortare tid och jag måste ändå erkänna att det faktiskt inte känns lika jobbigt som det låter. vet ju att jag bara kommer bo hemma en kortare tid, och jag tror att det är lite därför som jag känner mig smygpeppad på ersmarksflytten. vem kunde tro att man skulle tycka det var lite mysigt att flytta hem igen? inte jag i alla fall. kommer bo där tills vi flyttar till oslo. det kommer att ske i slutet på september, när exakt vet jag inte. slutar i alla fall att jobba på rut den 10e och efter det har jag planerat in en resa till åre och bästa johanna och en liten tripp med emma till bodö för att hämta hennes saker där. vi har hittills ingen lägenhet i oslo, men jag ska träffa två tjejer från skellefteå i morgon som åker dit redan nu för att söka lägenhet, och förhoppningsvis kommer vi kunna flytta in med dem. något jobb har jag inte heller utan jag planerar att söka det när jag kommer mig dit. frågan är ju bara vad man ska jobba med, men det blir ett senare problem..

jag ska göra mitt bästa till att försöka uppdatera så gott jag kan när jag är i oslo så ni vet vad jag har för mig, men efter idag får ni nöja er med lite umeå-tjat tills vidare.

må så gott kära vänner, och hoppas ni är glada att ha mig tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Anne

skönt med ett livstecken ;)

kommer följa ditt liv i oslo!!

2011-08-22 @ 22:19:40
Postat av: lisa

Skönt att du är på banan igen!

2011-08-29 @ 23:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0