älgfesten

är nästan nyss hemkommen från en helg i nordmalings skogar. åkte vid 18 från nordanbäck, mellanlandade i emmas soffa ett tag och sitter för tillfället och ser på mamma mia innan det är dags för sängen.

gårdagen var riktigt skoj. jag och emma var som vanligt lite för taggade. lyssnade på "hits for kids" (den allra första som alla i vår ålder ägde. för övrigt världens bästa partyskiva.) i bilen och peppade upp. i nordanbäck träffade vi på uffe och hjördis, käkade middag och började drinka. efter någon timma drog vi vidare till hörnsjö och där fortsatte festen till ettsnåret. det bjöds på livemusik, foxtrott och gamla rocklåtar. kvällen kunde ha fått en bättre avslutning men det är ju tur att emma har lite kontakter i hörnsjö så vi fick oss någonstans att sova ändå. det hade varit väldigt obra om vi hade varit tvungna att sova utanför folkets hus i gräset.

i morgon blir det jobb igen, men den här veckan ser ut att bli en lugn vecka. jobbar endast mån-tors och har en långhelg framför mig. jag börjar redan peppa upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0