tackar tekniken

jag känner mig som världens bästa människa just nu.. att jag ens kom på det här är ett under i sig, i och för sig, men ATT jag kom på det gör mig till just det, världens bästa människa.

sitter nämligen på bussen till luleå i skrivande stund. hade hjärnan med mig och packade ned datorn med tillhörande mobilt bredband. sitter längst fram i bussen och kikar ut över snöiga ängar, lyssnar på lars winnerbäck på spotify och har det allmänt bra. enda problemet är att jag sitter på buss 20 som tar omvägar runt hela sverige och att jag är stört kissnödig. jag som alltid skryter hejvilt att jag aldrig behöver gå på toa. varför just nu? på en smockad buss som rör sig? jag kommer aldrig att palla ytterligare 1½ timma sittandes här kissnödig. jag måste nog packa ihop datorn snarast och bege mig bakåt i bussen för att lätta lite på trycket. annars kan det här gå illa!

jag ser i alla fall fram emot en helg med härliga kristina. det vankas fest både i kväll och i morgon kväll, så det kommer nog gå vägen det här. hade tänkt mig en sväng i luleå stad också innan jag ska möta upp kicki, släpandes på en proppad bag med tillhörande proppad handväska. sen måste jag ju i och för sig även ta med mig själv, så jag vet inte om jag kommer strosa i så många affärer faktiskt. vi får helt enkelt se. nu är det toadags. på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0