dyrt men snyggt


i morse unnade jag mig snygga (men dyra) gelenaglar. jag är superdupernöjd och tycker att det kompenserar mig till ett noll-läge då jag tidigare varit så missnöjd med håret att jag hamnat på minus. plus för naglar och minus för hår gör mig neutral, ganska lätt matematik faktiskt. jag har även satt på en liten blomma på höger hand och fyra små stenar på vänster. känner mig rätt lyxig här bak på rut's stökiga kontor.

Kommentarer
Postat av: joli

tjusigt värre (inte för att det var dina naglar)! :P var gjorde du det?men gumman inte ska du ta åt dig, det har bara varit inne nån dryg fjortis på min blogg och kommenterat, därför jag skrev så! :P kul att du gick på det iaf! :D trodde jag inte..fokusera nu på de positiva tingen som sker i ditt liv, du ska fara till luleå i helgen, få miljöombyte och förhoppningsvis väldigt trevligt! ryck upp dig :D

2009-10-22 @ 21:01:45
URL: http://frokenlind.blogg.se/
Postat av: Joffa

Jag är ruskigt avundsjuk på dig! Jag ligger för tillfället på minus vad gäller både naglar och hår. Dessutom har all färg man fick i somras försvunnit! Skulle göra vad som helst för en hel make over just nu. Ha en trevlig helg i Luleå! :)

2009-10-23 @ 18:04:05
URL: http://ekmanjosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0