godmorgon, först snö och sen kommer tö

oj vilken dag det var igår!! sov över hos linn, åkte och kollade på världens finaste och bästa luciatåg på midgård, åkte ner till stan och fikade/lunchade för dryga hundringen på barista med linn och veronica (för trevligt!), gick på stan en sväng, åkte hem med bussen, duschade och gjorde mig i ordning, åkte till stan, träffade elias, träffade kicki, träffade lina, köpte ytterligare en macka (denna gång till middag), gick till vasakyrkan, hade alldeles för trevligt, gjorde i ordning fika, spanade in en stressad kicki, fick panik över att julfikat inte kommit till vasa, lyssnade på musik och luciavakade, diskade undan i vad som  kändes som en evighet, åkte hem med en sjukt trött lisa.

ja. det var väl min dag igår. inte konstigt att jag inte hann blogga.. det var en intensiv dag men: den var jääättetrevlig. verkligen. midgård! linn och veronica på stan! träffa kicki och mirjam och lina! inte att förglömma: annasara! vasa! ja. det var bra helt enkelt.

nu sitter jag med familjen vid frukostbordet och ska äta frukost. mamma har just haft magsjuka, lisa har ingen röst (hon sjöng nog liiite för mycket igår) och pappa muttrar för antingen snön ("det har kommit nitton meter och nu ska allt töa bort") eller att jag jämt sitter vid datorn när jag är hemma ("tänk att allt ska kretsa kring den där datorn"). idag ska jag jobba och i kväll blir det personalfest. jag är hur taggad som helst. jag vet inte varför, jag bara är det. julbord först på jobbet, lite julmys och sen utgång på rex. LINN ÖJBRANDT - du ska dit!

nu ska jag väl till o socialisera mig med den stackars familjen som aldrig får se mig annat än att jag sitter vid datorn. (alltså ryggtavlan..) hejochhå

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag hade också en toppen mysig start på dagen igår ju! Men du, jag kan inget lova, men ska vi ut så taggar jag upp oss för rex, jag vet ju inte ens om vi ska ut! :) Men, en sak är säker, jag gör mitt BÄSTA! ;D

2008-12-13 @ 10:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0