några timmar kvar till avfärd

sitter just i denna stund hemma hos mamma och pappa och kollar in hur alanya ser ut.. verkar som om vi ska bo på ett helt fantastiskt hotell och det känns ju lovande. med tanke på att de äldre i familjen redan har besökt det här hotellet och alanya tidigare känns det som om vi har alla odds med oss för att få en bra resa. om en timma ungefär så beger vi oss mot umeå city airport och vid fyra i natt väntas vi landa på hotellet. jag planerar att sova några fjuttiga timmar för att sedan steka hela dagen i morgon vid poolen och sluka en bok. jag är så taggad på semester utomlands att jag knappt finner ord..


slänger in en bild som inte har någonting med inlägget att göra. en liten bild som jag brutalt stulit från joffas blogg på mig och emma för några helger sen när den svenska sommaren just börjat..





bye bye!


inte hungrig

idag vräkte jag i mig lunch. eller vräkte och vräkte - mer har man väl ätit. grejen var den att idag bestod min lunch av väldigt mycket sås. sås till fisk, sås till sallad, sås till kött, sås till och med på mackan. jag var på costas och åt buffe, eller jag åt väl snarare sås. efteråt mådde jag rent utav illa av den där dillmajonäsen som jag proppat i mig till fisken. när jag kom hem efter jobbet tänkte jag att jag skulle äta middag lite senare "när jag blivit hungrig". mitt problem är bara nu att jag fortfarande inte är hungrig och klockan är snart halv elva. ska man äta middag klockan elva om man blir hungrig då eller ska man helt enkelt skippa det? linn rydelius (ni vet hon som älskar mat, speciellt sås) har alltså inte ätit någonting alls på nästan 10 timmar och mår bara prima. jag är till och med pigg. vad som hände här kommer för evigt att vara ett mysterium för mig..

turkiet, jag kommer nu

jag tror jag har glömt bort att berätta en sak för er.. jag åker nämligen utomlands NU PÅ ONSDAG. det ska vara TRETTIOTVÅ GRADER hela veckan och STRÅLANDE SOL. jag får alltså SEMESTER och ska spendera den i solen med ALL INCLUSIVE. hur bra det känns kan jag inte ens beskriva annat än:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!




här ska jag bo. ser inte så dumt ut, va? visst blir ni lite avundsjuka? hörde förresten att de skulle regna och va 15 grader varmt på midsommar. grattis sverige!


linn rydelius..

.. är sådär löjligt barnsligt peppad över att få dricka vin i kväll med stänkarligan.

sista festen med det gänget för sommaren och jag vet att ikväll är det bara en sak som gäller: ALL IN.

IG

jag ger mig själv betyget IG i uppdatering.
jag vet att jag är sämst på att skriva nu för tiden, men det har bara råkat bli så. jag har haft häcken full med en massa annat och jag har helt enkelt aldrig startat upp min dator hemma för att den är så seg så man hellre sitter på telefonen och surfar.

sen sist har jag kollat in lisas bal, jobbat, varit i södervik med lisa och emma, fått mysa med saknade johanna lind, varit och festat i skogen, fått myggbett i våldet, solat mig till ett solsting på salusand, ridit min sista lektion på ridskolan för denna gång, jobbat ännu mer, varit i ersmark och förberett för lisas student, lagat en herrans massa mat, sett lisa ta studenten och fikat lite för mycket av det goda som jag inte borde ha gjort. sen som ett litet plus på allt så har jag senaste veckan varit superförkyld och inte kunnat träna och därför känner jag mig nu som en jättekoloss som är ute på upptäcksfärd. lite mindre snuva och slem i halsen så ska jag bege mig ut i skogen på en löpartur igen. ett bodypumppass hade inte suttit fel heller då de är hela 4 veckor sen jag gick på ett sist..

med förhoppningar om att jag kommer ihåg att uppdatera snart igen.

lisas framfart på röda mattan

jag känner mig lite ledsen i ögat just nu. lisa har bal i kväll och som det ser ut nu så kommer jag missa hennes framfart på röda mattan för att jag har stängningen på jobbet. jag ber till högre makter och hoppas att chauffören som ska köra dem till balen är bättre på att bromsa än vad han är på att gasa så att jag kanske hinner i tid.. jag har ju min racercykel här på jobbet så med den tar jag ju mig dit på ett kick. håll era tummar för min skull är ni gulliga!

sommar och sol

nu hade jag tänkt vara typiskt svensk och tala om vädret. är det inte helt fantastiskt så säg? jag har just landat i soffan efter ett storkok mat och en välbehövlig dusch. dagen har spenderats i hagaparken med anne och emma där vi bara legat och svettats hela dagen lång. att ligga på en filt av fleece när det är 26 grader varmt och strålande sol gjorde inte att jag blev mindre svettig direkt. i halvtid kände jag att jag höll på att bränna mig så jag tog min racercykel och cyklade ned till stan och köpte mig lite solkräm. känns som om det var ett bra initiativ då jag känner mig lagomt solbränd just nu och inte kräftröd som jag garanterat annars hade varit. i kväll ska jag till midgårdsskolan och kolla på lisas allra sista konsert med sin klass. jag hoppas och tror att de levererar som vanligt!




en rad om varje sak som hänt sen sist

hej på er.
nu är jag här och våldgästar igen!

min helg har varit alldeles utomordentligt fin. den började redan på onsdagen då jag och mina trotjänare joffa och emma begav oss ut på jakt efter filip och fredrik på allstar. det gick väl sisådär, men vi fick oss en mycket trevlig kväll. jag jobbade fredagen och lördagen och lyckades även att klämma in en liten stallkväll med matilda då jag fick rida på en mycket fin häst. sommarkvällar i stallet är bara hur mysiga som helst. i lördags kväll var det fest hemma hos suss som äntligen kommit hem till norrland efter ett tag i lund. vi festade och tog oss till tc där stänkarligan återförenades med pompa och ståt. efter diverse alkoholintag dansade vi runt på dansgolvet och jag och emma hamnade på efterfest med tre karlar från kiruna som man skulle kunna beskriva som helan halvan och tandläkaren. igår firade jag och emma nationaldagen och jag solade mig alldeles röd och fin i hagaparken. jag och linn åt middag på max och åkte till stallet och red ute i solen. igår kväll fick jag även umgås med saknade kicki och vi var och spelade lite just dance hemma hos min granne. idag har jag varit på vårdcentralen på morgonen för min rackarns tå och just i denna stund sitter jag på mitt arsle och äter yoghurt på jobbet. jag har en slapp dag framför mig och det känns skönt att mjukstarta efter två dagars ledighet. i morgon är jag visst också ledig (?) och jag ser fram emot att bättra på min rosa bränna.

det var en liten update sen sist. sommaren brukar göra mig väldigt effektiv och jag känner att jag måste njuta av solen varje sekund - så nu ska jag ut i det fina vädret och bara sitta och ta in lite ljus. tjenixen.

just dance

shit vad det var svårt att ta sig upp idag. jag börjar klockan 8 idag och det är dags för omhängning i butiken. tacka gudarna för att vi är hela starka ligan: jag hanna och niniuz. he bli nog bra he!

igår kväll var jag på evelinas examen och åt en massa götta. nästan för mycket götta tyckte min mage som inte är van vid något alls som heter socker så den gav upp. jag trodde faktiskt att jag skulle spy flera gånger och när jag kom hem till lägenheten funderade jag seriöst på att sätta fingrarna i halsen och få slut på rapandet som hade pågått i 2 timmar. jag kände att jag behövde röra på mig och vad passade då bättre än att gå över till matilda och spela hennes nya wiispel just dance. inne i matildas lägenhet stötte jag på matilda och anna som öppnade fönstret för att de var så svettigt där inne. den varan hade inte jag riktigt fått uppleva men efter två låtars dansande så var jag också varm. efter att anna dragit sin kos så dansade jag och matilda lite till och hittade världens svettigaste låt som vi körde dubbelt upp lagom till sängdags. när jag kom hem till mig var jag alldeles klibbig och hade faktiskt inte ont i magen längre.. det blir fler kvällar med just dance då jag faktiskt (tro de eller ej) har lite träningsvärk idag.

RSS 2.0