checkar ut

linn rydelius checkar ut från jobbet, tar ett glas vin med niniuz på lagret och checkar in senare ikväll på fäZt.

tv-spelsnörden

jag och matilda spelade tv-spel igår kväll. jag har aldrig varit ett särskilt stort fan av tv-spelande, men igår förstod jag verkligen hur folk kan spendera en hel kväll i soffan och bara spela. när man dött eller vad man nu gör för att det ska ta slut så vill man ju bara köra igen. och igen. och igen. det finns liksom ingenting som säger "STOPP - nu måste du gå och lägga dig" - en liten runda till kan man ju alltid köra innan man ska gå i säng. vi spelade i alla fall super mario och jag fick nyttja 70 extraliv (obs, detta är inget skämt). matilda var inte heller särskilt vass - hon fick använda 65 hon. måste ändå få säga att vi dog om och om igen på bossen på första världen. när vi väl kommit oss till andra världen så var den gjord av sand och det var elaka stora äckelsköldpaddor som försökte döda oss hela tiden. bör tilläggas att både jag och matilda skrek av glädje när vi klarade bossen och gjorde high five.

hann alltså bli tv-spelsnörd på två timmar. bra jobbat!

frukost-dejt

idag träffades jag och nina en halvtimma innan vi började jobba på rut och åt frukost tillsammans. nina hade med sig väääärldens godaste smörgåsar och jag bjussade på melon, sojamjölk och müsli. till det drack vi kaffe och snackade en massa skit. på morgonen har vi hängt om i butiken och jag sitter för tillfället och smaskar på min matlåda som idag är ett ihopplock från skafferiet och kylskåpet. snart ska jag gå ut och sätta mig på en skinnbänk som vi har utanför dörrarna, dricka kaffe och sola. om jag har tur ska jag även gå och köpa mig en ny bh då min gamla favorit gick sönder med fallet av hästen i måndags. måste ha gått hårt till om till och med bh:n gick till himlen..

förkyld

jag håller på att bli förkyld. jag vill verkligen inte bli förkyld, inte nu när jag precis kommit igång med träningen och får det att flyta på av sig själv. ber just nu till alla gudar om att min förkylning mirakulöst ska försvinna under denna soliga fina dag.

amen.


smakade grus

den här helgen har varit helt sjukt skön. bara faktumet att det regnar idag när man ska till jobbet och att det varit strålande sol hela påsken talar sitt tydliga språk. jag har tillbringat mycket tid i ersmark, både hos föräldrarna och linn. jag har solat, ätit, cyklat, promenerat, festat, handlat och fallit av en häst. ja, jag vet. onödigt - eller hur. jag som har klarat mig så bra tidigare. igår skulle jag hoppa det allra sista hindret och hästen var lite för laddad. ja, för att göra en lång historia kort så stannade hästen och jag föll över hindret. idag har jag lite ont i en arm och är mör i ryggen men jag lovar er att det kunde ha varit hundrafemtio gånger värre. jag kunde ju ha fallit på hakan eller tagit emot mig med handen. jag kunde ha fallit in i hindret och fastnat med ett ben i hinderstödet.

idag blir det jobb och jag är rätt så pepp ändå på den här dagen. jobb jobb jobb och sedan kanske träning (om min kropp tillåter) och sedan ska jag hänga i min lägenhet alternativt i matildas lägenhet. he bli ba bra he!

perfekt

en utav de bättre grejorna med att ha en lillasyster (som bor hemma) som jobbar på samma jobb som mig är att man lätt och smidigt kan beställa en matlåda från tisdagsvägen att förtära till lunch dagen efter.

igår kväll sms:ade jag lisa att jag ville ha skavgryta utan potatis till lunch idag och när jag går bak på lagret på rut står där i kylen..
.. en matlåda med skavgryta utan pärer.

helt perfekt om ni frågar mig.

onsdagens outfit

eftersom att jag inte tillhör kategorien modebloggare så händer det att jag tar en dagens outfit bild (okej!! innan ni får panik! mest för skojs skull! inget annat!) men med tanke på att jag har världens sämsta minne glömmer jag bort att göra något med den.. så: här har ni onsdag den 20 aprils outfit.





byxor: snortighta från dr denim.. dock faktiskt otroligt sköna och höga, så, jag gillar dem ändå!
skor: sönderfestade som jag får jätteont i min tå av, ändå jobbade jag i dem i 7 timmar den här dagen..
solglasögon: hittade på rut i nån fyndlåda, säkert för att ingen tyckte att de var särskilt snygga. med mig har de hängt med i snart två år - det är lång livslängd för mig som brukar kliva på dem, sätta mig på dem eller helt enkelt tappa bort dem.
jacka: också ett fynd från rut. den hade trasig dragkedja och det sket jag fullkomligt i och betalade glatt 99:- för den. jackan är som ett tält och man kan äta hur mycket man vill i den.
frisyr: nyfixad lugg med superknuten mitt bak på skallen.
pose: egenkomponerad med tår som pekar inåt med hopp om en smalare benföring.
sjal: caisa köpte en först och jag älskade den från första sekund och köpte en likadan. man kan väl säga att det här är en sjal som jag använder lite för mycket så den fått en rätt konstig doft.. borde nog slänga den i tvätten.
spegel: gåva från mamma och pappa på min 21 års dag. bör tilläggas att det är en smalspegel som min granne matilda älskar att spegla sig i. hon har till och med frågat om hon kan få den, men vem ger bort en smalspegel liksom? inte jag!

 

 


22!

idag är det inte ingen vanlig dag, nej för idag är det min födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!






jag firar med sol och träningsvärk, jobb och påskmiddag hos mamma och pappa i kväll.

inte peppad för fem öre

idag blev jag typ brun när jag under 20 minuter lutade mig mot solväggen vid dressman efter gågatan. ska se till att förbättra brännan genom att cykla hem i kylan nu. kommer nog snarare bli röd av den färden än brun, men man kan ju alltid hoppas. ska hem, göra middag för att sedan dra iväg och köra bodypump med min syster. jag är inte peppad för fem öre, men vad gör man inte för att ställa upp för familjen?


visdom

jag har haft ont i min visdomstand sen i lördags. på personalfesten sluddrade jag fastän jag inte hade druckit någonting alls, jag var helt enkelt så svullen att jag inte riktigt kunde prata som en vuxen människa. på söndagen fick jag ont i halsen och örat pga den rackarns tanden och i måndags åkte jag på en akuttid på sjukhuset för att fixa till den lite. fixa till den lite gjorde de, men inte mycket mer än så. igår vaknade jag upp med feber och var tvungen att gå hem från jobbet och idag har jag så ont i både öra och mun att jag nästan inte kan äta frukost och knappt stänga munnen.

vi får se hur många par jeans och toppar jag lyckas sälja idag när jag sluddrar.
wish me luck!

tre saker jag gillar med bilden



ett: jag har dubbelhaka och fläskkind
två: lisa ser ut att ha större tänder än mig (vilket verkligen inte är fallet)
tre: mina näsborrar är maximalt uppspärrade som om jag antingen skulle nysa
precis när bilden togs eller att jag just blivit vettskrämd..

det bör tilläggas att den här bilden togs när vi var på fest, så det är egentligen meningen att vi ska vara snygga. ber om ursäkten för motsatsen.


fy fablarns

good morning!
idag vaknade jag upp och var så fantastiskt peppad på dagen. jag är ledig och jag hade planerat att ligga ute och sola hela dagen på mamma och pappas altan. det har ju nämligen varit sol hela veckan, så varför skulle den välja att försvinna just idag - på min lediga lördag? peppen försvann ännu lite till när jag just såg på vädret att det skulle va jämngrått över norrland hela dagen idag.

så, vad gör man av denna dag? tar hand om tvätten? fy fablarns vad tråkigt!

linn - "målaren"




det här var vad jag pysslade på med igår kväll. efter att jag slutat mitt "vanliga" jobb började jag nina kerstin och hanna att göra om på vårt lager på rut. vi har haft samma kök sen nån gång på 70 talet och man har alltid skämts litegrann när man ska ta bak nån på lagret för att ha intervjuer eller liknande. igår målade vi så det stod härliga till - jag råkade även måla lite på mig själv och på vår förstärkare, tur att det gick att få bort. hela fikarummet är nu ommålat (helt i svart) och nästa gång vi gör om ska vi ge oss på köket och även senare det fula bruna teglet. nina har köpt en massa hyllor, lampor och snuffs på ikea så vi ska få det mysigt och fint. nu ska jag till jobbet igen och städa undan efter igår och min 13 timmarsdag. idag blir det en 9 timmarsdag och sen har jag HELG. första lördagen på sex hela veckor som jag är ledig.. vad ska jag göra av min lediga tid? jag vet inte hur man är ledig..

en riktig killeroutfit

idag är en sån där dag som man verkligen inte trodde skulle bli bra. jag vaknade upp efter att jag drömt att jag just ställt alarmet, och därefter ringde alarmet och väckte mig från min "ställa alarm" dröm. jag ville skjuta mig själv just då. med tanke på att jag verkligen inte tagit till någon extra tid när jag ställde klockan igår kväll (snarare tvärtom) så var det bara att pallra sig upp. jag var hur trött som helst och minns faktiskt inte riktigt vad jag pysslade på med i morse, men till jobbet tog jag mig i alla fall. håret stod och alla håll, jag tyckte att jag hade sminkat mig för lite (jaja, jag vet. jag har alltid jättemycket smink men det är så jag trivs bäst) och jag kände mig allmänt förvirrad. efter lite kaffe, diverse snack med bästa jobbarpolaren nina, byte av skor och uppsättning av håret var jag på banan igen. förmiddagen har gått hur fort som helst och trots att jag ska spendera hela dagen här på jobbet och även hela kvällen för att vi ska måla om lagret så känner jag mig peppad. och snygg! min outfit idag är en riktig killeroutfit - såhär skulle jag vilja se ut varje dag! inte för att det är så märkvärdigt med ett kort lavendellila linne och höga svarta übersköna jeans, barfota i ett bar bruna pumps och uppsatt hår.. så länge man trivs i det man har på sig så är det inte så mycket mer som krävs.

den nakna sanningen

hej!
såhär ser jag ut när jag är ledig och inte behöver sminka mig för att gå till jobbet.
man blir rätt less på att alltid vara stylad, så när jag är ledig så går jag all in - fast åt fel håll.
idag har jag varit peppad på livet. har suttit i solen, gått ut på långpromenad, legat i soffan hos mor och far (som synes) och varit och kört bodypump. jag är helt slut och har nu lagt mig i min egen soffa och gluttar på big brother som är drama all over. alldeles för spännande just nu - jag återkommer!




jag behöver er hjälp

nu är min lilla semester över. jag har faktiskt varit tvungen att kväva impulsen att blogga flera gånger om dagen och tänkt "nej linn, du har semester". vad roligt att se att ni är flera tappra soldater som klickat er in här varje dag för att se om jag skrivit något nytt. eller vad vet jag? ni kanske bara gör det av farten för att ni är så vana att klicka runt på alla bloggar och kommer hit och tänker "just fan, hon bloggar ju inte nu" och får se mitt glada face i mössa. ni får ju se det som en tröst i alla fall, att ni har fått kika på mina läppglansiga läppar med tillhörande sneda tänder..

jag tänkte bara berätta att jag tog mig en solig promenad i förregår och lyckades på något sätt bli en smygfotograf. jag blev så till mig av outfiten som tjejen framför mig på cykelbanan hade på sig. hur tänkte hon liksom? jag tänkte länge på det där innan jag bestämde mig för att fotografera hennes bakdel för att få lite goda råd av er.. var det tänkt att hon skulle göra shorts av byxorna och ångrade sig i sista sekund? har hon bara nött av byxorna på båda benen på ett väldigt osmakligt sätt? vill hon att man ska se hennes trosor (eller ännu värre - tänk om hon inte har några trosor!!!) när hon böjer sig fram? det bör tilläggas att den här tjejen var allmänt trashig i övrigt och hade en såsig gång, hon verkade med andra ord inte särskilt alert utan snarare otroligt omotiverad.

så, vad säger ni?
hot or not?
ny trend på ingående?


jag lever!

till alla er som är oroliga och tror att jag fått någon slags mystisk sjukdom som gör att man inte längre kan uttrycka sina tankar i skrift:

ni behöver inte oroa er, jag är snart tillbaka. har bara tagit nån typ av semester härifrån ett tag. ett tag som kan vara ett tag, eller ett litet längre tag. tiden får utvisa.

RSS 2.0