at work.

jag är fortfarande på jobbet. den här gången är det inte frivilligt.. trevliga kunder som var kvar och svårräknad kassa. jag ska GÅ hem nu och sen ska jag götta mig i soffan. tror att jag ska svänga förbi bästa emma på bibliotekscafeet också och snacka lite strunt, allt för att dra ut på den stundande diskningen ännu mer..

lyckseledagar

sådärja! då var man hemma igen efter några intensiva dagar i lycksele. jag har jobbat på, ridit, ätit och skrattat. skulle egentligen åka hem igår kväll men blev övertalad till att stanna tills i morse, då vi igår kväll skulle köra fotboll med hästarna. haha. det var riktigt skoj och jag avslutade det hela med att drutta av. som tur var hade jag en islandshäst och de är för er som vet, inte särskilt höga.

åkte bussen som gick klockan 7 i morse från lycksele och har sedan dess bara sovit, sett true blood och sminkat mig. tack för make-up, nu ser jag ut som en människa igen. börjar jobba klockan 12 så de börjar bli dags att bege sig snart!

i kväll tror jag bara att de blir en hemmakväll. ska betala lite räkningar, diska undan, se ännu mer true blood och kanske möta upp emma för en dejt också. vi får se, helt enkelt.

en riktig pingla



i åre var jag inte alltid festsminkad och superstylish. jag blev även smått efterbliven för tio minuter.






tur att jag blev mig själv efter nått glas vatten igen.


true blood söndag

jag spontanåker till lycksele i morgon för att hälsa på linn. jag satt och kollade igenom min kalender i morse och insåg att jag är ledig i morgon och att de är teorivecka på ridningen (vilket innebär ingen ridlektion). bytte pass med hanna så jag är ledig på tisdag och vips hade jag fått mig två dagar i lycksele och hästdagar framför mig. får bara hoppas att jag blir lite friskare så jag orkar med lite bättre!


nu ska jag dra igång ett avsnitt av true blood. var med boman tidigare i kväll och hon introducerade mig med första avsnittet. snäll som hon är förde hon över ytterligare 3 avsnitt på ett usb-minne och här ligger jag, nedbäddad i min säng och totalt redo för avsnitt nummer två. känns som om det här är ytterligare en serie som jag kommer fastna i (tyvärr).


linn rydelius..

..kokar blomkål, har bara inhandlat nyttiga matvaror och ska snart dra igång dammsugaren.



något måste man ju roa sig med när man sitter ensam en lördagskväll


usch

jag äter microvärmd torr blodpudding, har ont i fötter och hjärna, är allmänt jättetrött och försöker så gott de går tagga upp inför teater med mor, far och lisa i kväll. anledningen att jag äter denna vidriga matlåda på mitt jobb är att jag slutade för 15 minuter sen och teatern börjar om cirkus 30. jag hinner med andra ord inte hem utan måste gå dit svettig och seg. tur att det är mörkt på norrlandsoperan. vi får hoppas att jag håller mig vaken!

löning

löningslördag och jag är inte bakis.
säg mig varför jag alltid trotsat mig själv och druckit alkohol fredagkvällar innan lördagslöning?
det här tillståndet är bra mycket bättre!

sjuk

jag är helt tjock i huvudet. jag har ont i öronen och hostar slem. det känns svårt att prata och jag har en löningslördag ala 8 timmar framför mig.. i kväll blir de teater med familjen och jag får helt enkelt försöka att hålla mig så tyst som möjligt. får hosta då alla skrattar, eller nåt.

vk

i måndags var lisa i tidningen.
igår var pappa i tidningen.
igår hade vi annons från rut i tidningen (och ja, det räknas som om JAG är i tidningen)
idag var mamma i tidningen.


snacka om populär och intressant familj, inte sant?


säg mig varför vi har så kul tillsammans, johanna lind?


jag har tre saker att tillägga

ETT: nej, jag har inte vattnat min växt för mycket. för att vara ärlig så ska jag säga att jag inte vattnat den överhuvudtaget och nej. den är inte torr heller.

TVÅ: varför var det ingen som blev överglad med mig om att jag får betala halva hyran i april? anar jag ett sting av avundsjuka? då ska jag bara berätta att det var INTE roligt att bo i min lägenhet då de borrade.

TRE: min hylla såg jättemesig ut i mitt förråd. om jag vetat det här så hade jag köpt mig ytterligare en.

(FYRA: jag vet att jag sa tre saker att tillägga, men såhär i stundens hetta kom jag på ytterligare en. förlåt för det. jag dammsugade bara igår. och tvättade. jag gjorde aldrig någon superstädning som jag sa. förlåt för det också.)

linn bygger

jag har verkligen bara haft en hemmkväll i kväll. skruvat ihop en ikeahylla så den blev lite sned, tvättat samtidigt, gjort middag, diskat, dammsugat & vikt kläder. har även hunnit med 20 minuter hos matilda och en stunds tv-tittande.






starten på bygget. min trästege som sedan blev en hylla. var först tvungen att såga av den då jag köpt en lite för hög. oops.



och här är växten. på sniskan till och med.. ni ser ju, den är inte riktigt 100% vacker och fräsch. ny stor blomma mottages gärna.


det kom ett brev..

i morse när jag skulle gå till jobbet fick jag för mig att kolla brevlådan. där fick jag känslan att det skulle ligga en förmögenhet i form av skatteåterbäringen, men icket. där låg ett annat brev. ett från riksbyggen, min hyresvärd. jag öppnade det med spänning och trodde att det skulle vara någon info om att jag ställt mig på kö på en parkeringsplats med jag blev förvånad. jag har ju tidigare berättat om helvetet med ombyggnationerna i mitt hus. de byggde två nya lägenheter i andra trappuppgången för någon månad sedan och man höll på att smått bli galen av allt borrande. kändes nästan som om de betongborrade vid mitt öra, till slut. i brevet som jag fick idag stod det att vi skulle bli kompenserade för detta. tydligen är det någon i den andra trappuppgången som klagat till hyresgästföreningen (tack för det!). i brevet stod det att de hänvisade till aprils inbetalningskort för hyran och att det där skulle stå hur mycket man skulle bli kompenserad med. jag tänkte mig femhundra kronor, max. då hade då jag blivit mer än nöjd..

döm av min förvåning då jag får ett mess av min kära granne matilda för några minuter sedan. vi blir kompenserade med halva hyran för april månad. min hyra kommer alltså att ligga på fjuttiga 1500:- nästa månad och det gör mig glad, gladare, gladast!

nu kanske jag äntligen kan betala mina täckbyxor som mamma lagt ut pengar för.

födelsedagstips!

jag köpte en blomma på ikea för 279:- förra söndagen. den var fin. nu är den gul och brun. jag tror att den frös ihjäl. den var snygg i 2 dagar och sen började den falera. det känns som om jag kastat mina pengar i sjön. jag slänger upp en bild på den senare i kväll så vet ni vad ni ska ge mig i födelsedagspresent.

idag har jag insett en sak

jag måste köpa mig en ny axelbandslös bh. det här håller inte. den jag har på mig nu skär in, halkar ned, vrider sig och gör allmänt ont. aldrig mer tubtopp på jobbet med den här bh:n under.
note to myself: KÖP EN NY.

supersolig förmiddag

måste erkänna att de känns ganska skönt att vara hemma igen. allt i åre var så rörigt och de hände grejor hela tiden. här hemma kan man bara slappa en hel kväll. det kan man nog iofs i åre också, men de gjorde vi inte.

igår firade vi syster hemma i ersmark. jag hade inte ätit någon middag men mamma avrådde mig också från att göra det, och de gjorde hon rätt i. det dukades upp bullar, kakor, tårta och kaffe. jag blev mätt. på socker. härligt intag av mat igår.. fil till frukost, godis och vasa sandwich till lunch i bilen, kakor och kaffe till middag klockan 20.00.

nu ska jag se till att göra mig klar inför en arbetsdag och försöka få bort mitt ugly face.
ha en bra dag!

då jag nästan fällde en kvinna i backen

på förmiddagen idag var det världens bästa väder. jag och erica tog oss (efter många om och men) ut i backen, åkte upp till toppen och möttes av världens bästa utsikt. det var som om det slog mig att vackrare än såhär blir det faktiskt inte. vi åkte en sväng och satte oss i en driva, drack festis och åt bulle. där satt vi i 1½ timma, de blev alltså inte så himla mycke skidåkning för vår del. åkte ner efter nån timma till joli och hanna och grillade körv, drack spetsad varm choklad och öl. därefter gick vi med tunga steg vidare till afterskin, då jag och joli var mest sugen på att RS:a. där var de röj och vi fällde nästan en kvinna på vägen ner från afterskin då vi hade lite dålig styrning på vårt tåg.. hon gled med en bit och det frambringade flera långa skratt (även om jag trodde att hon skulle skälla ut mig ett tag). nu ska jag sminka mig (igen) och börja tagga upp (igen). utgång i kväll också, i morgon blir det hemfärd!

lugn utgång

jaha, då var man igång igen. idag är det lugnare än igår i alla fall. jag erica och johanna är på g ut nu till åre by, ska bara chilla (uttrycker mig med ord som inte känns som mina) på nån krog och dricka nån drink. i morgon kommer linda danielsson hit och jag har lyckats byta ett jobbpass som innebär att jag får stanna här en halv dag till. känns rätt lovely faktiskt! i morgon ska jag och erica ut i backen igen, vi får hoppas på sol och inte regn. så mycket roligare att åka då!




uppdatering åre

idag har jag:

- åkt skidor i spöregn
- varit på afterski med wallmans salonger
- "grillat" korv med joli i ösregn (vilket resulterade i en rökhosta då korven bara blev rökt)
- varit med om 2 brandlarm
- kört ihop skidorna i framkant och varit nära på att falla framstupa ned i backen
- åkt upp till åreskutan och sett 3 meter framför mig och inte mer



idag ska jag:

- laga middag med joli, hani och erica
- gå ut på krogrunda med joli och hanamontana
- fixa till mig så att jag inte ser ut som en pojke

tors-sön

so long suckers!
i kväll kör vi bygget, tydligen.
all in, hela helgen!

BYE UMEÅ HEJ ÅRE.

på väg till åre igen

åt middag på schmäck med annie och mallan idag. otippat, trevligt och gott! cyklade hem i världens kyla och tappade känseln i mina ben lagom till att jag kom fram till min ytterdörr.. har packat, sett spännande tv och planerar sängdags när som helst. i morgon styr jag min kos till åre igen, denna gång för att hälsa på johanna och gänget, festa en del och kanske åka lite skidor i nån backe. jag känner mig rätt oplanerad inför denna resa men det känns skönt. jag brukar ha en tendens att planera lite för mycket annars..

at rut

kommer till jobbet och ser att elin har på sig leopardklänningen.. vad gör man då?

jo, man köper ytterligare en tröja. välkommen till min värld!

tv-kväll

tisdagar är den perfekta tv-kvällen.. jag och hanna har matat oss igenom dating in the dark, desperata hemmafruar och coogartown. rätt slappt faktiskt. jag kom till hanna direkt efter träning och jobb, svettig och hungrig. tur att hanna tar hand om mig och erbjuder mig sovplats här nu för att jag inte orkar cykla hem. i morgon går jag till jobbet i samma kläder idag. tur är väl då att leopardklänningen ligger där och väntar på mig. se där, som en skänk från ovan!

leopard

jag hade satt köpstopp för mig själv. mina pengar bara rinner ur händerna på mig, konstigt nog. ännu konstigare är det när vi får hem en klänning idag på rut, och jag bara måste ha den. visst är de väl konstigt? att trots man satt upp regler för sig själv så kan man bryta dem, hur lätt som helst. "jag måste ju bara ha den." kostar 299:-, det är ju ingenting. gud i himelen vad man ljuger för sig själv.


jag kommer i alla fall ha en dösnygg leopardklänning när jag ska till åre. och de är ju alltid värt några hundringar..

resume måndag

åh. det var verkligen sjukligt nära att jag smakade på lite ridhusgrus tidigare i kväll. vurpan av hästen var så nära att allt jag såg var just det. grus. på något sätt lyckades jag tack vare att jag satt på en snäll häst, komma tillbaka i sadeln igen efter att ha suttit på halsen en sväng. man får tacka hästen för att han i galopp, i en sväng, ändå höll upp huvudet och inte fick för sig att vara dum och göra så att jag föll i backen. är inte vidare nöjd med mina prestationer i manegen idag..


har i alla fall haft en mysig dag med anette idag. vi tog en riktig långpromenad med alla fyra (!) hundarna i solskenet. vi åkte och handlade, lagade cheescake och jag spelade det fantastiska tetris spelet som funnits som accessoar i köket hos familjen sandberg så länge jag kan minnas. min kväll har spenderats på hippologum och i matildas soffa. idag var det jag som stod för fikandet, då matilda bara kan dricka saft.


i morgon bitti kommer kicki hit på frukostdejt, det var den enda tiden vi lyckades tajma båda två. vi ska ses innan jag börjar jobba klockan 11. man får ta vara på tiden, helt enkelt. nu: sömn! godnatt

under ett garagetak


måndag

det var otroligt skönt att bara slappa igår kväll. jag och emma köpte som sagt lite godis, gick hem till henne, grävde ner oss i soffan och där låg vi och bara pratade, såg film och drack litervis med vatten för att återställa vätskebalansen. idag ska det bli lite mer fart på mig (inom snar framtid, i alla fall) - jag ska till ersmark och hälsa på anette och hennes hundar. ska även ta mig en tripp förbi mina hundar och gosa lite med dem. i kväll är det hoppning på schemat. vi kommer endast vara 4 st som ska rida idag så det kommer bli mycket hoppning över många hinder..

bortrövad till övik

igår var en spännande dag. jag vaknade upp i ersmark klockan 8.00 av att lisa sjöng "nuuuu ska du kliiva upp, du ska med buuussen om en timmeee till saaándbackaaaa.." det var bara att kliva upp, äta frukost och sätta sig på bussen till mig. förstod nästan på en gång att det var något som emma kokat ihop. jag hade nämligen en julklapp innestående hos henne, något som skulle ske när jag minst anade det. messar emma och hon ger mig infon att jag ska befinna mig på plaza klockan 12. rätt sent med tanke på att jag var uppe redan vid 9. jag går in i lägenheten, tar av mig jackan, känner en annorlunda doft i luften och ser.. emma - i min soffa! där satt hon och kunde inte hålla sig för skratt. jag var osminkad och paff. fick 15 minuter på mig att packa en väska med bad&fest kläder och sen skulle vi iväg.

blev hämtade av taxi hos mig, åkte till busstationen, hoppade på en buss till övik och först då förstod jag vad vi skulle göra. en heldag på paradisbadet. ingela anslöt till gänget i nordmaling och tillsammans hade vi en riktig toppendag först på badet, sen på en parkeringsplats, en fantastisk restaurang, ett stökigt hotellrum med överförfriskade malåbor och utgång på lex. en heldag som verkligen levde upp till förväntningarna.

idag har jag tagit mig hemöver, pratat ut ordentligt med emma och ingela om gårdagen, åkt buss, buss och åter buss, kommit hem till lägenheten, tagit en välbehövd vila och ätit köttbullar. om en halvtimma ska jag cykla ned till coop, möta upp fröken eriksson, köpa karra och se film. kan behövas efter en dag som igår..



till alla er som inte joinade:
ni missade något!

tack emma för en sjukt bra julklapp!

tisdagsvägen

tog mig till ersmark efter min sköna dag på jobbet. vi hade rätt mycket att göra och tiden gick bara på. måste ändå erkänna att de inte riktigt kändes som om det var dryga 10 timmar som spenderades där. åkte till ersmark vid 19-tiden och här är jag kvar. har ätit middag, sett let's dance och sitter just nu och tittar på mamma som sover i soffan. klockan kvart över tio en fredagskväll.. gammfolket! jag vågar väl knappt erkänna att jag också är trött, funderar på sängen jag med. i morgon ska jag träna klockan 10.15 på usm och sen är jag LEDIG. de känns lyxigt på nå vis. i morgon kväll vankas det fest och jag är inte sen att haka på.


trevlig helg!

kom och köp!

vi har fått en massa varor idag. enbart blommigt.. typ 10 olika fantastiska styles.
någon som vill ha vårkänslor?

just hemkommen från tomtebo

jag handlade idag. över min budget. känns som om det hänt några gånger för mycket på slutet. är i alla fall meganöjd med mina inköp och är 100% säker på vad jag ska ha på mig på lördag!


har varit på inflyttningsfika hos evelina i kväll och det var mycket trevligt. åt lite för mycket kladdkaka dock, men de är sånt man får ta då man skippar middag och matar in socker i stället. det är lätt att magen säger ifrån.

i morgon ska jag jobba härliga tio timmar. med tanke på att min jobbenergi idag på eftermiddagen låg på minus borde jag ta mig en god natts sömn och (förhoppningsvis) vakna upp pigg och på alerten i morgon bitti!
godnatt

reklam

nu ska jag inte vara sån och göra reklam för en annan kedja än rut, men jag känner nästan att jag måste.. h&m har 100:- rabatt på jackor och kavajer idag och en viss syster hade varit där och fyndat för en halvtimma sedan. jag såg en fantastisk spetsklänning där igår också, vi får bara hoppas att den finns kvar idag. den hade varit perfekt inför alla stundande fester och bravader.


psst.. vi har också en fantastisk kavaj här på rut. 399:- kostar den, är lite oversize och allmänt dösnygg.

fotnot: jag äger den själv, så jag vet.

en vanlig onsdagkväll



har: just ätit tonfiskbiffar
gör: tänder ljus men och väntar på josse
ska: bara slappa med tidigare nämnda och se lite greys anatomy

dagens hår

idag kör jag på uppsatt hår i en hästsvans. sist jag hade det och visade mig offentligt var nog när jag hade löshåret. det bästa med det här är att det faktiskt går att sätta upp utan att jag ser ut som om jag är 13 år med stubb-hästsvans.


här ser man i och för sig bara luggen.. men bilden duger. i krig.


nöjd

jag har just kommit på en lite sämre grej med att vara mig.

jag älskar smör. hur kan man älska smör?
det kanske snarare är ett stort gillande mer än att jag älskar det. men en macka utan smör, de skulle vara som att dricka kaffe utan mjölk. det skulle gå, men det skulle vara långt ifrån lika gott som med tillbehöret.




hur som helst. jag är nöjd. jag tränade! jag segrade. jag har nytvättat ganska blondt hår som är mjukt som sammet. jag hade en toppendag på jobbet idag. jag älskar vädret som är nu. jag gillar mina leopardtofflor trots att de luktar fotsvett big time. jag älskar smör.

core&step

jag håller mentalt på att ladda upp inför träning i eftermiddag. kände att min godis och chips söndag började göra sig påmind, och jag bokade mig ett träningspass. jag får helt enkelt se till att ta mig dit efter jobbet också. det brukar vara lättare att gå från hit till dit, istället för hemifrån till usm. då har jag en benägenhet att krypa ner ytterligare ett steg i soffan och sucka högt och tänka "nej, jag åker dit i morgon istället." tyvärr finns det sällan en morgondag för min träning, utan de brukar bli "äsch, jag tar det i morgon", då också.

idag har jag däremot inget val. jag skulle känna mig totalt misslyckad om jag hade packat träningskläder och kom hem med dem torra och oanvända. jag lovar att jag kommer känna mig superduktig i kväll.

linn funderar

jag sitter och funderar.. ska man våga ta cykeln till jobbet idag eller kommer jag falla och slå ihjäl mig? igår när jag gick ned till stan gled jag lite smått omkring i varje steg. om det inte är plusgrader finns det nog viss risk att jag får mig ett blåmärke eller två idag. vi får hoppas på noll.

IKEA fixar

finn något nytt.


 

 

nu ska det bara upp en skena i taket, och sen lite vita fräscha gardiner på den så har jag fått mig en liten sovalkov..


personlighetstest

41 frågor. många som jag inte ens visste vad de betydde. jag vet inte vad ni tycker, men jag känner på mig att testet har ganska rätt?




problemlösarna

jag hade ju familjen på middag igår kväll. vi såg melodifestivalen och mamma och pappa hatade "heaven or hell" så pass mycket att de inte visste hur de skulle ta sig till då jag och lisa vägrade byta kanal och inte heller sänka ljudet då vi tycker att man ska lyssna ordentligt på alla bidrag.


de löste problemet ganska bra själva.



fina mor och far.

powernapen som nästan blev en natts sömn

jag har varit på ikea fyra timmar idag (och på lite övriga ställen, så som rut mfl birsta och snabbsett ola i en rulltrappa på väg ut på scen). när jag kom hem efter en bilfärd som hette duga var jag dundertrött. satte upp några av mina grejor, fixade i badrummet och placerade ut en stor blomma. efter det var jag helt slut. kände för en powernap. enda problemet med min powernap var att den blev tre timmar lång. jag har vaknat upp alldeles nyss och ska börja stryka lite gardiner. jag antar att jag kommer vara överpigg om nån timma så de är lika bra att försöka börja nu och vara effektiv med ikea-grejs-hanteringen. jag har hur som helst haft en sjukt bra dag med hanna idag. den har innehållit lite för mycket onyttiga intag, men som vi sa. efter idag så tar vi tag i det här!

inte glädjetårar direkt

till alla er som känner för att gråta några tårar i kväll:

hyr "allt för min syster".
den var fin.









NU: jobb
IKVÄLL: middagsbjudning för ma pa och lisa (deep serious shit.)
I MORGON: IKEA med hanabanana

hemmakvällx2

nu ska jag sätta mig på cykeln, trampa till hemmakväll, hyra en film om syskonkärlek och trampa vidare till emma för en härlig soff-fredag. ingen alkohol i helgen och det firar vi med en tripp till IKEA på söndag! någon som vill beställa nåt?

måndag (fredag)

jag tror ryggen pallar med en arbetsdag! därför sitter jag nu liksom många tidigare mornar och äter frukost, ser på vakna i the voice och känner mig allmänt tung i ögonlocken. det enda konstiga med den här dagen är att det är fredag. för mig känns det som en solklar måndag då hela den här veckan bara varit lattjo lajban och att jag var ledig igår. jag går stenhårt in idag med måndagskänslor och tar helg redan i morgon. det kan man kalla kortvecka!

håll i er!

jag har en NY MOBIL.







EN NY. ingen gammal som jag lånat. EN NY.
jag sitter och fipplar så som man gjorde när man var 12 och fått sin första nokia 3310. jag hoppas och tar i trä för att denna håller lite bättre än skruttmobilerna jag tidigare nyttjat. den har allt jag behöver och lite till. några tjänster som jag inte ens vet hur man kopplar från och vad man använder de till. jag tror att någon mobilkunnig kanske skulle kunna behöva ta mig som kursdeltagare och lära mig vad alla bokstäver står för på min mobil. typ gprs och wlan. bara två grejor jag har som jag inte vet hur jag utnyttjar. fast - om jag inte vet vad det är och vad de används till kan det ju knappast vara nåt jag saknar i livet heller.

nu ska jag återlämna corollan till pappa. den har varit i min ägo några timmar. vi har kört till öb och shoppat konserver (och hittat sjukt fina speglar). vi har varit på buketten och köpt blommor (då jag dödat flertalet i min lägenhet fastän jag köpte blommor med sloganen "easy to handle, hard to kill"). vi har varit och storhandlat på willys till min plånboks stora fasa. i kväll ska jag och emma umgås och vi ska spana in alla mina coola funktioner på min sonyericsson. kram!


två intensiva dagar i åre/östersund

jag har precis kommit  hem efter min snabbvisit från åre. den snabbvisiten som skulle bli fantastisk, men som bara blev jättebra. jag lyckades nämligen på något sätt på måndag morgon låsa ryggen. höll på att ta på mig väskan och gå ut genom dörren då det skär till i ryggen och allt bara blir supervarmt. jag kravlar mig till sängen och där ligger jag, i dunjacka och pälsmössa, och kan inte röra mig. det gjorde så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen. tur i oturen var att jag hade mobilen i handen, så jag ringde till mamma som kom till mig på sandbacka inom 10 minuter. då hade jag gråtit en skvätt, fått av mig jackan och ställt mig på benen och börjat andas korta korta andetag, då till och med andningen skar i ryggen. efter några telefonsamtal hade vi fixat mig en tid hos en sjukgymnast på grubbe så vi packade in mig i bilen med stora svårigheter. jag var helt vit i ansiktet och tydligen helt livlös i ögonen. tydligen var det flera revben som hakat upp sig, så jag hade smärtor runt hela vänstra sidan, enda från ovanför skulderbladet ned till höften..

hela förmiddagen fortsatte ungefär sådär, med stora smärtor och ilska över att det alltid ska hända mig något när jag ska iväg på rut-uppdrag. jag ville verkligen följa med elin och hanna till åre, men just då såg det ut som om det var omöjligt. jag kom hem till lägenheten, lyckades somna, vaknade upp, spillde överallt i köket då jag försökte laga mat.. mamma ringde några fler samtal och lyckades fixa smärtstillande medicin (high class!) och jag bestämde mig då för att fara, hur ont jag än hade. skulle kännas ännu värre att ha ont i ryggen hemma i umeå än att ha det i åre. bussresan till åre gick bättre än väntat. jag vet inte om det var sällskapet, min exklusiva medicin eller faktumet att jag satt helt krokigt och andades som en mört. det blev tyvärr ingen skidåkning för min del, något jag är väldigt bitter över idag. det var kanonväder igår och de hade haft en toppendag i backen. själv satt jag mest och väntade på bussen, kändes det som. hann träffa johanna, erica och hanna litegrann också, och det livar ju alltid upp. vi gick på afterski, jag drack vatten och kollade in wallmans salonger som var hur bra som helst. vi gick hem, de andra drack vin, jag drack vatten och satt stel som en pinne och åt grönsaker.

trots mina ryggbesvär har dessa två intensiva dagar varit helt otroligt roliga. vi har ätit som aldrig förr och lärt känna varandra på ett annat plan. vi har skrattat och drivit med varandra omvartannat. vi har diskuterat viktiga ämnen och blivit bjudna på hotellfrukost ala anette. vi har bott mitt i gräddan och fått andas frisk fjälluft. jag hoppas att vi får göra något sånt här tillsammans snart igen, annars får vi helt enkelt se till att styra upp det själva!

nu ska jag städa undan röran efter mitt försök till att göra köttfärssås i måndags och sen värma en vetekudde, borsta tänderna och gå i säng.

fräsch måndag



så här kände jag mig i morse. exakt. tills jag insåg att jag skulle till åre idag. då kändes det nästan ännu värre.. varför har jag fått en dyngförkylning med halsont, snuva, slem och svullen hals IDAG av alla dagar?



RSS 2.0