ursäkta mig

förlåt johanna, det var dumt av mig. nu när du ändå har sett inlägget om georges död så kan det lika gärna få vara kvar. 

har även (förutom att förstöra johannas greys-spänning) hällt i mig ett glas vin, hängt upp emmas tvätt och tränat step dance. jag var helt lost bitvis, inte mitt fel att alla andra på det där passet är där varje vecka och kan minsta lilla snurr och hopp. jag ska (håll i hatten!) åka och träna i morgon bitti också, då blir det step bas och det, mina vänner, kanske är lite mer på min nivå (även om det inte är lika skoj). jobbar 12-19 i morgon och sen blir det hemmamys, I guess, om ingen annan kommer med något bättre förslag. nu: bedtime! och ps. bra att erik gick vidare i idol. jag tror han kan bli min nya "björn gustafsson". ds.

greys premiär

SÅ GEORGE SKA BARA GÅ OCH DÖ NU?
VAD ÄR DET HÄR?!

sista för idag

"mitt" internet fungerar nästan jämt nu för tiden och det firar jag med "sign your name" på spotify (en gammal klassiker) och torra läppar i en varm säng.
godnatt!



linn rydelius..

..är ledig i morgon! ska ha sovmorgon, städa lägenheten, gå och handla, dejta emma & träna. kaffe ska också hinnas med. och kanske lite bella&edward, det var så länge sen vi sågs!


toppenform

ingen riktig toppendag idag. jag är pigg och på bra humör men axlar, fötter och huvud värker lite lätt. snuva som droppar lite lagom äckligt sådär och kaffeandedräkt av rang.. jag har rast nu och ska försöka bättra på problemen.
ett: köpa sulor till mina bästa stövlar som jag jobbade i hela vintern och trivdes bra i. skyller på att kroppen blivit tyngre och fotsulorna nu får ta stryk.
två: ta ett tuggummi
tre: ta en alvedon
fyra: kaffe, såklart. vad annars?


idag har vi fått in kanonfina kläder! också ett plus i kanten på denna sega dag.

spontant

i stället för att ta tag i disken gick jag över till min granne matilda, åt popcorn & såg idol, hemmafruar och sist men inte minst: roast på berns. PLUS i kanten på denna kväll!


mat

igår var jag dum och snodde med mig en matlåda tacogratäng och en liter mellanfil från ersmarkskylskåpet. något jag då tyckte kändes otroligt snikigt och fel men som jag idag tackar gudarna för att jag gjorde då jag idag ätit god frukost och ännu godare matlåda. tack mamma!

uppdate

var på hippologum igår och kikade på SM-tävlingarna i hoppning inomhus. även om det inte är min favoritgren var det ruggit spännande och mäktigt att ha såna stora tävlingar hemma. får hoppas att umeå får arrangera stora tävlingar någon fler gång framöver!

på kvällen besökte jag ersmark igen för lite (go)middag och planerande av mammas 50årsfest, det är snart dags för den också. det verkar komma ungefär 50 personer och det är en hel del att fixa, så för att mamma inte så få en hjärtinfarkt på köpet tänkte jag (snäll som jag är) hjälpa till lite.

nu är det dags för jobb igen, måste bara se till att fixa lejonmanen jag har mitt på huvudet innan jag vågar visa mig för någon annan. efter jobbet är det äntligen (!!!) dags för ridning, hela 3 veckor sen jag satt på hästryggen sist. efter stallet måste jag verkligen ta tag i min disk också, den är rätt äcklig faktiskt.

ja, det nog allt sen sist.
och tack lisa boman för en fantastisk trevlig middag i fredags!


hej och hå

idag är jag pigg, glad och inte bakis. det är ett halleluja moment för mig! det var inte så att jag gick ut nykter igår, snarare tvärtom men jag tror att vatten efter kl ett och en resorb har gjort susen! är på jobbet nu (kom till och med in tidigare idag.. bara det!) och ska jobba till 17.15. just nu känns det okej, mycket folk och härlig stämning men om jag känner mig själv rätt kommer jag vara gaaanska bakissliten där vid tretiden. får bara hoppas att hela den här dagen är ett undantag!


i kväll blir det födelsedagsmiddag hos lisa boman och jag gissar på mys, skratt & god (megafixad) mat. grattis på 20-årsdagen, fd. granne.

super

supermycket på jobbet idag. har lunch nu och den varar i.. få se. en sekund till. jag har bara slängt i mig maten och ska ut i butiken igen!

supercyklar hemåt sen efter jag stängt i superfart och skyndar mig, förbereder mig och så inför allstar i kväll. jag är supersugen på vin, dans och supermusik.
kvällen kommer att bli.. vad var det nu igen? jo, super!


JAG SKRATTAR VARJE GÅNG

den här reklamfilmen kanske är bland de bättre som gjorts på senare tid. när jag för första gången såg den vek jag mig av skratt. varje gång jag sett den här på tv efteråt så har jag skrattat till.

1. jag älskar hennes hånfulla skratt när hon har vält omkull parkbänken
2. jag älskar hans min när han säger oooh
3. jag älskar hans skratt
4. jag älskar när han tittar upp och sedan skrattar ett ännu bättre (!) skratt igen

TACK cloetta för att ni gjorde min eftermiddag som började så dåligt. jag slog huvudet i förrådsdörren, jag slog armbågen i toadörren, jag fastnade i coop-påsen med mat så att jag snubblade i hallen, jag tappade ut min orkidé från fönsterbrädan när jag skulle öppna fönstret för att kvavheten i min lägenhet är på 100 och sist men inte minst, för jävulsbarnen som leker utanför mitt fönster, sjunger pink och skriker. nu är jag på bra humör igen!





måste se den igen. och sen igen. bara för att.

unnade mig en sovmorgon

snacka om sovmorgon idag!! jag har seriöst inte sovit så här länge på jag vet inte hur länge.. vaknade i alla fall upp av att jag var otroligt kissnödig och tänkte "va fan, min enda dag då jag får sova ut och sen vaknar jag på morgonen lik förbannat av att jag är kissnödig". klev upp, gick på toaletten och på vägen tillbaka till sängen ser jag att klockan är 11.45. jag gick och la mig vid ett i natt så totalt har jag nog sovit nästan elva timmar! lite synd ändå, konstigt nog. jag som hade tänkt hinna så mycket idag. men, sånt är livet när man inte ställer någon klocka! elin ringde hur som helst från jobbet så jag har fått jobba lite hemifrån idag, ringt runt lite angående umeå fashion weekend och fixat inför vår modevisning som ska hållas på rådhustorget den 10 oktober. det kommer nog bli grymt!!!

och igår! slår på femman och ser GREYS ANATOMY. höll verkligen på att få en chockattack. pratade med lisa i telefonen och skrek typ "MEN HE PÅ FEMMAN, DET ÄR DE NU! PÅ TV! SÄTT PÅ DEN! JAG LOVAR, DET ÄR GREYS NU!!!) lisa var inte lika exalterad som jag. men, vem kan vara det?


ps. om någon (GLAD) kompis till mig vill ställa upp som modell för oss och stå utanför butiken på ett podium och se just glad ut så vore det kanon! bli stylad och fixad, någon som är sugen? ds.

här sitter jag (igen)

det har varit en lång dag.. en väääldigt lång dag! mötte upp joli efter jobbet och vandrade med henne till sandbacka då hon skulle till caci för att fika lite gött. på vägen passade jag även på att köpa mig ett par nya stövlar. så - nu har jag fem par. bör väl räcka inför vintern, eller?

sitter hur som helst ensam här i lägenheten i kväll också. det är ganska skönt faktiskt, att bara komma hem laga (nyttig) middag och sen se idol, sitta vid datorn och sedan gå i säng. det ser ut att bli lite mer ståhej till helgen, så - jag vilar mig lite smått i form! allstar fredag och middag hos boman på lördag, det blir nog alldeles utomordentligt trevligt!

godnatt (dagens outfit)





bild från usa. ett av mina bättre moments.

här sitter jag



i min ensamhet, med tända ljus och nykockad middag! OCH - NYTRÄNAD & NYDUSCHAD! nu blir det idol och hemmamys, jag är mycket muntrare nu!

trött i ben, fötter & leder (värken kommer redan nu, i 20 års åldern)

oj så seg dag på jobbet idag.. tyvärr. jag förstår inte varför det varit så lite folk här och besökt mig?

jag har ju hur som helst med mig mina träningskläder hit till jobbet för att sticka till usm så fort jag slutat. jag har lite blandade känslor inför min nya debut på löpbandet i kväll.. en del av mig vill inget annat än att åka dit och spurta lite, känna mig duktig, medan en annan del av mig bara vill sticka hem, vila mina små trötta fötter och käka go-middag. jag MÅSTE välja första alternativet annars får jag skuldkänslor och misslyckandekänslor av rang!

en go låt att lyssna på:



ps. erik hassle och milows nya album är inte alls pjåkiga heller. ds.

ersmark

mor har fått sin födelsedagspresent nu från mig och lisa. en förstoring på mig och sis på canvasduk så hon och pappa äntligen kan byta ut den gulnade planschen som de har i sovrummet med en kvinna och ett litet barn i blyerts. inte läckert någonstans!! dyrt vare, men värt allt! synd bara att man inte lyckades med smilet på mer än ett kort, jag hade tydligen inte någon fotodag den dagen vi fotade, för bara en bild var snygg. en bild. av typ 150 st. fotogenik, nja? jag är alltså i ersmark för tillfället och väntar på makaronipudding. mmm. svensk mat. jag är så sjukt hungrig så jag bara vill äta nu. efter att jag varit här ska jag till sandb igen och möta upp kvinnan nedan. hon och jag ska ha en myskväll av dess like. jag var in på finas (där hon tydligen jobbar nu för tiden. ganska ouppdaterad) och hon frågade om hon skulle ta med någon krämbulle och det fick hon inte för mig. just för att jag börjat med mitt nya liv. igen. höhö. jag undrar när mitt nya liv ska börja på riktigt? inget godis och definitivt inga krämbullar. inte heller chips eller läsk. alkohol går fint! man måste ju få unna sig lite! ska faktiskt ta tag i träningen också, har tänkt mig dit i morgon.. pust, stånk, öh. niotimmarsdag och sen träning. JAG SKA FIXA DET HÄR!




mys-joli i ett höstigt och nödigt norge




nu: mys med molle

HEMMA IGEN

efter en otroligt lång frånvaro gör jag nu comeback igen. vem kunde ana att usa skulle vara ett land utan internetcaféer? inte jag i alla fall! var man än befann sig fanns det alltid tillgång till trådlöst internet, det var bara det där med att ha en dator också.. det var lite kärvigare..

jag har just sagt hejdå till linn och emma som har besökt en otroligt sliten krigare som visade sig hålla lågan uppe enda tills nu. jag har bara sovit dryga fyra timmar på 1½ dygn och det här med tidsomställningen gör mig helt kokobello. klockan för mig är 15.00 nu, lite konstigt.. jag hade natt mitt på dagen och tvärtom. totalt har jag varit på resande fot i nästan ett dygn, och det känns vill jag lova. hur som helst tog sig väskan med alla godsaker hem och även jag, konstigt nog. vore det inte otroligt roande om jag hade befunnit mig i st petersburg eller något annat otippat resmål?

usa var i alla fall helt underbart. jag har haft otroligt kul med min familj, drygat mig med lisa, varit på alcatraz (hur mäktigt som helst), upplevt allt man kan göra på universal studios (bland annat sett hela visteria lane & blivit attakerad av hajar och dinosaurier), varit i hollywood, bränt ena halvan av mitt ansikte, gått efter rodeo drive, shoppat partyklänningar på forever21, använt mina svarta shorts i 9 dagar (inte att rekomendera), kollat på alla stjärnor efter hollywood bouleward, ätit middag i en regnskog, blivit skrämd av en uteliggare som lådsades vara gömd i ett buskage (var lite kul efteråt faktiskt), firat mammas 50-årsdag, varit på musikal (också hur mäktigt som helst) och sist men inte minst: ätit en massa glass, kakor och hamburgare.


nu ska jag gå och lägga mig, ska faktiskt jobba i morgon, även om det bara är 4 timmar känns det bra om man är lite pigg i alla fall. ska även tvätta lite i morgon förmiddag, känns inte superlockande att jobba utan trosor i morgon.. bjussar på en av mina 1050 bilder från usa. bjuder på fler lite senare.






usa

nu har jag tvättat, diskat och duschat. det sista som ska göras nu innan jag lämnar lägenheten på sandbacka är att packa ner sminket och det allra sista. ska nog kolla en repa i garderoben och kika igenom byrån så jag inte missar något - det är bra med att bo litet, man har inte så många ställen att leta på. planet går 07.00 i morgon bitti och jag sover sista natten i umeå hemma i ersmark i min gammsäng för att åka flygtaxi ut till alvik direkt därifrån. tack för mig och lev och må!

HEJ





HEJ DÅ





lite skadeglad. faktiskt.

ett ord

trött

rut på universitet i morgon

UPPSTIGNING 06.00 I MORGON. JAG LÄNGTAR.

en dag kvar. en enda liten dag kvar. sen är jag i landet där allt händer. åh, det ska verkligen bli underbart!

packa väskan

vad ska man packa när man ska använda allting den närmsta dagen? hela den här kvällen hade jag planerat att packa men jag är redan 'klar'. fick sluta redan klockan tre idag och det känns som om jag vunnit tid på lotto eller nåt sånt. väskan får stå halvklar på golvet och den får helt enkelt fyllas upp i morgon kväll i stället. jag hoppas att emma svarar snart så kanske vi kan umgås lite i kväll innan jag åker till us and a.

SNART: so you think you can dance, finalen. sommarunderhållning på högsta nivå!


regn?!

jag vågar inte avslöja för mycket, men ska i alla fall fixa lite inför min mammas födelsedag idag och det skulle ske utomhus.. men! det skulle ju vara sol idag. det hade jag bestämt! hur ska det här lösa sig nu? hm.. ett problem att tänka på under dagen. solen hade liksom varit pricken över i:et.





en annan grej också. har sett att greys anatomy har haft premiär i usa och tanken slog mig: vad gör jag om det har premiär i sverige när jag är i usa?! ser man avsnitt tre och fyra i usa och skiter i ettan och tvåan, eller ser man tre och fyra när man kommer hem till sverige? ännu ett dilemma som jag sitter och funderar på så här på morgonen i regnet.

förhoppningsvis snart över

jag måste ärligt få säga det.. det känns otroligt skönt att det snart är dags för semester. jag vet inte hur det känns att vara utbränd, men jag lovar och svär att jag är på väg åt det hållet. idag har jag varit ett nervvrak och det känns som om jag inte har hunnit med nästan något på jobbet av det som skulle göras.. jag har aldrig jobbat så här mycket tidigare som jag har gjort de senaste veckorna OCH jag har tagit på mig ytterligare ett pass, bara för att ställa upp. vad gör man inte? jag vill ju inte att elin ska sitta i skiten. nej, det är bara att jobba på, två dagar kvar och sen usa i dryga två veckor. det känns som om jag inte riktigt kommer kunna slappna av förrän jag sitter på planet på väg till stockholm och kan släppa allt som har med rut, mammas födelsedag och packningen att göra. det kommer bli kanon till slut, nu känns det som om jag bara vill trycka lite mer sia glass som jag har i frysen. kanske ska öppna den. igen. har redan ätit halva i kväll, lite till skadar nog inte.. 

RSS 2.0