skräcken själv

lite rädd blir du va?
tuggtänder till på köpet!



(börjar jag inte bli lite rynkig vid ögonen?!)


happy halloween

halloween fest

sitter här mitt i natta och klunkar resorb med tillhörande smörgåsar med ajvar och keso. känner mig lagom nyttig till skillnad från de som stannar av på max och äter pommes.

jag är svettig, ful och kall. nu väntar en varm dusch och sedan sängen för att orka med jobb i morgon.

fast naglarna förstör lite..

jag är härmed fulförklarad. usch. grön ögonskugga.. midjeväska. alldeles för tight tröja. PIPPILOTTER. slickat hår med hjälp av balsam. jag luktar gott i alla fall. en positiv sak i denna misär.

hoppas på en kul kväll!

slutat jobbet

är dödstrött och ska på fest och träffa lik.
känner mig pepp men ändå nå jävulst opepp.
måste nog hem och ta mig är lovely powernap för att den här kvällen ska styras till något gott.

påbörjar förvandlingen till meganörd.

långväga besök

jag har susanne på besök. hon är i umeå över helgen och det är så härligt att ha henne här. vi har varit på coop och handlat och sett på vårt gemensamma favoritprogram: inlåst. det är så bra att jag blir alldeles rörd. nu sitter vi här med tända ljus, har läst lite artiklar om trafikolyckan som hänt alldeles bredvid mig och blivit helt tagna och sitter här och snackar allvar. inte allvar så, utan mer prat om allvarliga saker, sånt man måste prata om när man ses så sällan.

i morgon blir det maskerad efter jobbet. först måste jag fixa lite småsaker inför utklädningen och sen är jag redo att bli töntigare än vad jag är nu. jag ser nästan fram emot att gå ut på krogen med midjeväska. tänk er att ta fram legget, FRÅN MIDJEVÄSKAN. haha. jag kommer vara så ful.

och tacktack till er som kommenterat inlägget igen. jag blir så glad att jag faktiskt har lite makt här. det är ju trots allt min blogg. nu ska jag ägna mig lite åt nitro circus marathon..

tack

tack annasara och jenny för era fina ord i inlägget nedan. ser gärna att fler kommer med förslag alternativt en röst på någon av de jag nämnt tidigare. snälla? :)

väggdekor

har tänkt (precis som min syster) att klistra upp en dekal på min vägg i lägenheten. hon valde en färdig som det står carpe diem på. jag tycker det känns lite uttjatat och vill ha något eget. har hittat en jättefin design som jag skulle vilja ha men står och stampar på samma ställe då jag inte kan välja vad jag vill att det ska stå på den. jag väljer mellan:

lycka
kärlek
vänskap
glädje

någon som har en idé på något annat snyggt, snärtigt och fint? något som passar mig? jag kan verkligen inte bestämma mig..

tips för nördsminkning

ska ju på maskerad på fredag och har inte alls varit så taggad fram tills nu då det klickade vad jag skulle klä ut mig till. jag ska vara nörd. hängslen, retrobågar, höga jeans, ful äcklig t-shirt instoppad, slickig snebena, pippilotter, hårspänne och höga strumpor. hade tänkt mig att köpa ett godishalsband också o bju runt på.

jag har ett problem kvar. hur sminkar sig en nörd? någon nördig som har något tips?

mitt i veckan ledig

idag har jag haft en riktig fixardag. klev upp (trött, tröttare, tröttast) och cyklade ner till jullan som väntade på starz för en lunchdejt. hon är hemma hela veckan så vi passade på att ta igen lite förlorad tid. hon jobbar på rut idag och ska jobba med mig i morgon också så det blir superskoj! efter lite shopping av bland annat berocca (hanna influerar mig mer och mer) så cyklade jag en mysig sväng över tegsbron och älven med solen skinande i ansiktet. det var verkligen höst i luften och jag kan inte annat än att säga att det var en ruggit skön cykeltur. stannade av på suntan på teg och fick mig lite UVstrålar, denna gång blev jag tyvärr lite ojämt brun så det blir till att smörja, trixa och fixa till det så gott det går. känner mig dock ganska vinterfräsch nu med lite färg på kroppen.

tog senare cykeln in till stan igen och köpte nya blommor till lägenheten då jag dödat alla jag haft tidigare.. hälsade på emma och lisa på bibblan och tog mig senare sakta men säkert uppför sandbackabacken och klev in i lägenheten alldeles svettig. efter det har jag nu städat, donat, fixat förrådet, dammat, diskat, planterat blommor och rensat skor och kläder till toner från melissa horn. jag känner mig duktig!

nu ska jag bara fixa till mig lite igen (efter svettcykelturen slängde jag av mig alla kläder och satte upp håret) och sen blir det en säng till willys för matinköp. linn kommer på middag i kväll och jag gissar på en mysig kväll i en nystädad lägenhet.

lule-jå






jag och fina linn under fredagens bravader.
tog typ 30 bilder under en hel helg.. inte bra för att vara jag - hade helt enkelt för mycket annat för mig! punkt punkt.

elin och hannas superdiet

mina jobbarkompisar elin och hanna har börjat med någon slags superdiet. de äter bara rånyttiga grejor, kör på hälsokost och tränar typ varje dag. jag kan inte säga annat än att jag har blivit lite influerad av det här och försöker äta så nyttigt som möjligt på jobbet bara (i alla fall här, hemma vet de ju inte vad jag stoppar i mig) för att de inte ska tycka att jag är hur ohälsosam som helst.

därför känner jag mig idag lite lite sämre än dem när jag sitter och äter uppstekt palt och dricker kaffe till. palt, tänker ni säkert, det är väl inte så farligt? men enligt deras diet är det tydligen rena rama döden.. elin såg dock ruggit sugen ut när hon gick förbi och såg min tallrik med palt, höhö. hon får inte, jag får. varje dag försöker hon peppa mig till att joina dem i den här konstiga (jobbiga) dieten men hon har inte lyckats än. vi får väl se hur det går.. om jag känner mig själv rätt kommer hon få jobba riktigt hårt för att nå dit hon vill med mig. men, hon är ju trots allt min chef och har ju lite grejor att hota med.

vi får se hur det här slutar. to be continued.

halloween

om det är någon som har idétorka när det gäller utklädnad till halloween kan jag nu ge er ett otroligt bra tips. igår tog jag mig en vit ansiktsmask, den var stel och jag kunde inte ens röra kinderna eller ännu värre; pannan. jag satt i min soffa och ställde mig upp för att gå och skölja bort den och ser mig själv i spegeln på andra sidan rummet och hoppar till för att jag blev så rädd, för mig själv. snyggt var det inte, men absolut lätt & billigt. jag funderar själv på den utstyrseln tills festen på fredag. känner egentligen inte för att festa två dagar till i rad men det verkar bli så ändå. man har visst ingen egen talan i sitt eget liv.

hemma igen

jag har sovit alldeles för lite i helgen. det brukar höra till festarhelger. att jag sov enda till klockan 11 var däremot en bedrift. nämn någon gång efter en utekväll då jag sovit längre än halv tio. jag kan räkna dem på en hand.


luleå var sjukt kul, sjukt fylligt och sjukt bra folk. trevligt, glatt och spännande. nu hoppas jag bara att det inte dröjer typ två år innan jag åker upp igen, det vore alldeles för synd när det är så pass kul där. kicki bor ju också i luleå och henne har jag lovat att hälsa på so why not? det tar ändå "bara" drygt fyra timmar med buss att ta sig dit..


i kväll står hoppning på schemat, jag är lika nervös som alltid annars. förhoppningsvis går det bra, men man ska aldrig säga aldrig.

senaste

hej och hå. jag lever och mår i luleå. jag har varit bakis idag hela dagen lång även då jag lovade mig själv att ta det lugnt första dagen och köra lite hårdare idag.. det har inte varit outhärdligt, men jag kan inte säga att jag är supertaggad på att börja dricka nu igen. hade hur som helst en mycket trevlig kväll igår och hoppas på en minst lika bra kväll i kväll!

mysstämning i mörkret

tog mig en cykeltur till jenny idag efter jobbet och hälsade på i hennes jättemysiga tvåa på östra ersboda. den var verkligen fin! kul att umgås lite med henne också, det var liksom förr, alldeles för länge sedan.

nu ligger jag i min säng och lyssnar på melissa horn och det är alldeles alldeles underbart fantastiskt. jag kan inte sova för att jag har resfeber; inför en luleåresa. jag hoppas att mina förväntningar inte är för höga utan att den här helgen faktiskt kommer bli så pass bra som jag hoppas.

luleå fredag-söndag




dyrt men snyggt










i morse unnade jag mig snygga (men dyra) gelenaglar. jag är superdupernöjd och tycker att det kompenserar mig till ett noll-läge då jag tidigare varit så missnöjd med håret att jag hamnat på minus. plus för naglar och minus för hår gör mig neutral, ganska lätt matematik faktiskt. jag har även satt på en liten blomma på höger hand och fyra små stenar på vänster. känner mig rätt lyxig här bak på rut's stökiga kontor.

plusgrader

det var inte ens halt. och jag som hade peppat upp med att ta halkan med storm..

som extra krydda på allt så funkar inte min belysning på toaletten även fast jag bytt lysrör och glimtändare OCH skruvat igen hela skåpet. jag som kände mig som värsta handyman, jag tror jag behöver hjälp. jag blir bara så arg hela tiden när det inte går som jag vill. samma sak hände med mitt cykellyse, jag fixade och trixade, bytte batteri och skruvade, men det funkar ändå inte. nu ger jag upp. lever i mörker ett tag framöver i stället.

väger 150 kg

jag har liksom många gånger förr fastnat i kontorsstolen på jobbet. det känns som om mina ben inte ens orkar ställa sig upp, inte ens räta på sig lite. bara tanken på sandbacka backen får mig att må dåligt. jag tänker på halkan jag kommer få stå ut med, alla små hjärtattacker jag kommer få när jag ska försöka, så smidigt som möjligt, ta mig uppför alla små branter, runt alla små kurvor och uppför min uppfart utan att halka och slå mig. jag hade helst av allt velat ha en säng här, en tv och kanske en lagad middag. ska ju ändå hit i morgon bitti och det känns FETT (jag slog faktiskt extra hårt på tangenterna just här) att cykla hem.

först ska jag unna mig lite UV-ljus. sen. blir. det. hemåt. tyvärr.

får peppa upp med lite tankar på luleåhelgen som kommer bli suverän & på min kära frisör som klippte till håret lite idag. en tanke skänks till dig, goda människa.

efter lite fix och trix

jag fick visserligen en stöt men nu lyser det för fullt inne på min toalett, nästan för bra, för nu såg jag verkligen inte good looking ut i spegeln. jag får helt enkelt skylla på att det är sent efter en hård arbetsdag. inte.

nu blir det sömn.

kom på en sak

jag var på jazz-föreställning på midgård i kväll och kom fram till en sak.

jag ogillar jazz. ganska mycket. nästan så det övergår i hat. vissa var duktiga på instrument, andra på att sjunga, men det var ändå som om det inte ville med sig. tillsammans lät allt bara som en massa solon och ALLA låtar lät typ likadant. nej. hellre rap, faktiskt. det ogillar jag också men inte fullt så mycket.

nu ska jag byta lysrör. önska mig lycka till och hoppas att jag inte får en stöt.

ingen cykeldans på rosor

så gick det med att snylta på grannens internet.. nu har han eller hon tydligen glömt att betala sin faktura så nu kan jag inte längre vara dryg och använda mig av dennes internet uppkoppling. man kan ju tycka att han eller hon skulle kunnat tänka lite i förväg och betala fakturan men icket. här får jag bli tvingad att leva i en icke-cyber lägenhet och ägna mig åt andra tråkiga sysslor så som städning, diskning och montering av toalettbelysning (det är på tiden nu. det har varit mörkt i två veckor på min toalett..)

på tal om ingenting alls så höll jag på att falla två gånger i morse när jag cyklade till jobbet. det var hur lömskt som helst, jag kom och cyklade där det hade tinat och hux flux så tappade cykeln greppet och jag var tvungen att styra rakt in i trottoarkanten för att inte falla omkull helt och hållet. exakt samma sak hände någon minut senare då jag i snigelfart svängde i en kurva där solen sken. "inga problem, tänkte jag". skulle jag inte ha tänkt. värst vad det var så låg jag nästan på backen men skicklig som jag är lyckades jag reda upp situationen, få rätsida på cykeln och fixa pulsen så den sakta skönk igen. jag kom nästan för sent till jobbet bara för att jag efter det här cyklat så sakta att jag nästan lika gärna hade kunnat gå. någon annan som höll på att vurpa i morse eller var det bara jag?

ingen toyota här inte

jag har skaffat mig raklugg idag och kört totalt 12 mil.. bil 12 mil under en dag. då kan man tro att jag har kört till nordmaling och tillbaka men icket. tre vändor till ersmark, till stallet, strömpilen, mariehem och stan. några gånger om.. känns skönt att jag har lämnat igen bilen nu så jag inte kan fortsätta köra så mycket, nästan skönt att ta cykeln i morgon.

nu kurerar jag mig med vetevärmare, esperitox och roast på berns; allt för att bli kryare till i morgon!

man blir bara äldre och äldre

idag när jag stod ute och putsade fönster i den härliga höstluften i kroksjö insåg jag att jag måste vara bättre på att ta vara på tiden. jag är 20 år gammal och den här tiden kommer aldrig igen. hur många gånger har man inte hört "de äldre" snacka om hur bra det var förr, "kommer du ihåg när vi gjorde det där och hur kul vi hade det" och så vidare. jag vill inte känna att jag inte levde mitt liv när jag var 20 och ångra mig för att den här tiden aldrig kommer tillbaka.

jag har några frågor bara:
hur tar man vara på tiden?
hur gör man bäst för att få ut så mycket som möjligt av vardagen?
hur gör jag bäst för att inte ångra mig i efterhand och tycka att jag inte tog vara på min ungdom?

jag vet att det låter löjligt, men jag kan inte låta bli att tänka de här tankarna, nästan som en liten åldersnoja som kommit nu redan vid 20. tänk er min trettioårskris. eller ännu värre: fyrtioårskris. usch. såna tankar vill jag inte ens tänka.
jag lever här och nu. förhoppningsvis.

söndag

rexjobbet igår gick faktiskt rätt bra. man måste verkligen vara stresstålig för att kunna jobba där, herre min så mycket tryck det var ett tag! linn fick jobba i house-entren, där spelades musik. i min entre var det dödstyst (om det nu kan vara det på en nattklubb). jag vet inte vad som var bättre. dödstyst eller extremt hög ljudnivå. ett mellanting hade nog varit att föredra!

idag ska jag till kroksjö och hjälpa min stackars morbror med tjej att fixa i deras hus. jag ska stå till tjänst med fönsterputsning.. hade först trott att jag skulle måla innertak, men det verkar bli utomhusjobb för min del. jag ska först se till att tvätta klart, sen blir de willys för lite frukostshopping. jag har bilen hela helgen (även i morgon, thanks for that!) och ska utnyttja det till fullo!

skinkstek

i ersmark nu för mat-intag. ska snart vidare till linn för lite pepp inför rexjobb. vi båda ska jobba där i kväll i entren och linn är 100% taggad och jag är 1% taggad, skulle mest vilja sova nu.. men. positiva tankar. jag blir ju faktiskt bjuden på skinkstek med potatisgratäng och jag ska till lule-jå nästa helg. PUSSSSSSS på det

nya onödiga leggins

har två lackleggins redan men MÅSTE ha de här också! snygga, lackiga och rynkade på in och utsida. låter ugly, jag vet. ser ugly ut på galjen också. men på! lovely! 499:- svider litegrann, men åh så snygg jag är idag med en glansig topp, nördglasögon (endast i säljsyfte, johanna lind) och mina klackar. känner mig för första gången på den här veckan någorlunda snygg faktiskt. tacka för de!

nynnar på en låt och skriver mig en dikt

jag är så trött så trött mina ögon bara hänger. om nu ögon kan hänga, det vill säga.

jag är så glad så glad, för min rygg har snäppt upp sig och gör nu bara ont, inte superont.

jag är så taggad så taggad, för nästa helg tar jag mitt pick och pack till luleå, och dricker lite vin, såklart.

jag är så matt så matt, min träningsvärk har blivit ännu värre idag, den strålar lite oskönt vid varje steg jag tar.



jag ska försöka sminka bort allt det onda nu. i alla fall försöka.

idolkväll

jag har aldrig tyckt att någon av idol-killarna har varit särskilt snygga. idag har jag "åh:at" mig för både ERIK, CALLE OCH EDDIE. tre puddingar på samma kväll. och bara en av dem var blond och pojkig. det ni!

mariehem

till linn i kväll på IDOL kväll.
mys!

först åhlens med hanna för att ta lite prover på dyra krämer och peelingar. enligt hanna är det så man sparar pengar. jag följer bara med.

jag är sjukt less på MTV-reklamerna

mamma knackade på i morse för att smörja in min rygg med smärtstillande salva och ge mig några ibumetin. jag hoppas att jag kan jobba idag. det känns i alla fall en millignuttas bättre idag än igår kväll, och det är ju alltid något.. jag har försökt boka en tid idag på rehab center norr och det gick sådär. första tiden de hade var om 1½ vecka, jag vet inte riktigt om jag lever då. har även ringt vårdcentralen och hoppas att de kan hjälpa mig. med morfin, om inte annat..

tatueringssug

efter ett träningspass som innebar död, en lunch, lite vandring på stan med linn och jävligt mycket ryggont ligger jag nu i min säng och kikar runt på lite citat på latin som jag skulle kunna tänka mig att tatuera in. jag har varit sugen länge men aldrig hittat något jag känt riktigt starkt för. jag vill att jag och lisa ska göra en typ syskontatuering, men lisa har aldrig varit särskilt sugen. men nu! tänk att tatuera in: semper consanguinei, betyder "för alltid syskon". lätt, rakt och inte för mycket. jag är sugen. nu gäller det bara att få med sig lisa!

i kväll ska jag på bio med linn. hon hade fribiljetter som går ut nu till helgen så det är lika bra att nyttja dem.. jag får hoppas på att ryggen inte jävlas med mig allt för mycket och att filmen (julie och julia) är bra.

"det sa jonte"

johanna visade den här för mig när hon var här sist. ruggit kul!
man kan även kolla på www.saltmannen.se för fler felhörningar, typ mister cool & någon kentlåt som har flera flera alternativa texter än just den rätta.



förlåt

jag har inte gjort något idag. inte ens städat. jag är en dålig människa, och om man ska tro på ett test på facebook så är det ingen som gillar mig. jag kanske lika gärna ska ta och gräva en grop här under sängen och lägga mig där, kanske hantverkarna hittar mig lagom till middag i morgon. (de ska hit och byta ett uttag, ingenting annat.)

ledig idag

idag sitter jag hemma, äter mackor med groddar och ser på top model kanada. jag ska inte göra nått (förutom att städa lägenheten, annars tar jag mig inte fram bland alla kläder som ligger överallt). i kväll har jag bokat in ett träningspass, vi får se om ryggen pallar med, den brukar kännas lite bättre på kvällen. hoppas att det ger med sig snart, jag vill inte ha såhär hela livet..

mys på mariehem

efter jobbet idag ska jag ta en cykeltur till mariehem. jag ska hälsa på linn och vi ska göra lasange tillsammans, se på desperate & mysa på - det var alltför länge sen vi hade en linn&linn myskväll. först kände jag värsta ångesten över att behöva trampa till mariehem och sen hem till sandbacka igen när myset skulle vara över, men nu känns det nästan härligt på något sätt. kall höstluft (nästan för kall), en träningsmotiverad linn och nypumpade cykeldäck. jag lovar och svär att jag inte (jag är redan säker) kommer känna likadant efter att jag cyklat uppför hela jävla berghem och sedan mariehemsbacken. huvudsaken är ändå att jag är peppad nu, eller hur?

ryggproblem

igår åt jag bara sallad och frukt, drack vatten och var allmänt nyttig. på kvällen tryckte jag nästan en halv sockerkaka hos matilda. det var däremot inte så bra. vi får sluta med våra måndagsdejter med tokgott fika..


fick ett samtal av elin nyss som ville att jag skulle öppna idag, jag har ingen cykel så jag har lite bråttom faktiskt, butiken måste ju städas och öppnas innan 10. det vore så dumt om jag inte hann öppna innan alla andra butiker öppnar i centrum. ett litet minus på den här dagen är att ryggen ÄR AV idag. min vänstra axel är utan tvekan 10 cm längre fram än den högra för att jag har så ont.. kan någon fixa mig? det vore schysst!

backstreet boys skiva spelas för fullt

mamamamama-matlåda. mums! sallad från festen i lördags, helt kanongod. det fanns så mycket över att jag till och med tog med mig en låda till elin, bara för att det kändes så otroligt hemskt att slänga en massa.. hemma på sandgärdesgatan har jag ytterligare fyra lådor med spännande innehåll. jag kommer med andra ord att äta ruggit bra mat de närmsta dagarna.

först: en tripp till stallet. får hoppas att ryggen har slutat göra ont då så jag inte får ryggskott lagom till kvällskvisten. kanske ska göra som jag alltid gjort de senaste måndagarna? gå över i strumpor till grannen matilda och fika lite, se på tv och bara fläska ut oss i soffan. låter lockande. det får nog bli så.

kaffetrouble

lisa bomans mamma frågade mig tidigare i kväll om det var så bra för mig att hälla i mig tre koppar kaffe klockan åtta på kvällen. för henne var det omöjligt att somna om man drack kaffe på kvällen, men jag svarade att för mig var det inte något problem. trodde jag ja! här ligger jag, pigg som aldrig förr och vill inget annat än att sova. har lusläst allt som facebook hade att erbjuda, kollat min bloglovin och läst de inlägg som var nya och sett lite körslagetuppträdanden. nu då? läsa? ja, kanske. jag har ju min twilightbok här bredvid som är mig trogen. kanske ska läsa några sidor bara för att ha något att göra istället för att ligga här under täcket och svettas och vrida mig. jag kanske tar mig en tur till idols hemsida också, läser lite idolbloggar, kollar på några framträdanden från i fredags. såg dem halvt om halvt redan då, men jag var på förfest och det pratades mer än vad det sågs på idol, om jag uttrycker mig så. ja! det är nog det jag ska fippla på med den närmsta kvarten framöver. se lite idol alltså, inte åka på förfest om det nu var nån som trodde det.

men. anna boman. jag lovar härmed att inte dricka tre koppar kaffe klockan åtta en söndagskväll, jag kanske nöjer mig med en. det räcker nog gott och väl ändå!

på väg till lisa boman

MMMMMMMM. tårta! underbara jord! nu ska jag till lisa boman för lite mer fika, om jag känner oss rätt.
underbara söndagar. love em! har städat, ätit, sovit, pantat och ätit igen. känner mig, trött. förstår inte riktigt varför - får skylla på denna underbara höstkyla och detta kompakta höstmörker.

50årspartaj

efter ett sjuhundrandes party och en massa dans/mat/sång/korv/öl sitter jag nu helt slut i lägenheten och förstår inte hur jag ska lyckas ta mig till ersmark på 20 minuter. mamma ringde och väckte mig för en halvtimma sen och allt jag lyckats med sen dess är att  somna om, sätta upp håret och äta lite fil. jag får helt enkelt se fördelarna: i ersmarksgården finns nu maaaaassa mat kvar sen igår (matlåda i 3 dagar framöver, check), en hel del öppnad alkohol som vi inte får returnera som jag nu kanske kan få "ärva" & en familj med lika lite städmotivation som mig. vi kanske kan peppa upp varandra lite. det ska vi kul att se min far idag, han var rätt dansglad där på slutklämmen.. nej, en alvedon på det här (endast för ryggont, inget annat. jag körde faktiskt igår. ta-da.) och sen bil till ersmark för ett livs städning.

tack och hej!

ersmarksgården

mammas 50-års fest nästa! jag tror att de kommer bli galet bra, trevligt (onyktert) folk & bra musik. mamma har bara laddat med massa godingar så det blir nog att stå och digga med i baren, kanske ta mig en svängom på dansgolvet med min morbror eller mammas jobbarkompisar.. jag ska tillsammans med siz agera lite lekledare och jag hoppas att alla planer kommer gå vägen så vi inte råkar ut för något strul i programmet. till middag serveras det buffé och till efterrätt blir det tårta. jag ska ha en ruggit bra (nykter enligt pappa- han ville inte köra) kväll!


nej. inte min kväll.

varför är jag inte riktigt nöjd med gårdagskvällen?
är det ångest jag känner, eller är det bara konstig annan känsla?
efter två resorb (YES, de är hur bra som helst) och lite fil måste jag nu ta mig i kragen och klä på mig. guden själv ska jobba idag, iofs endast några timmar, men ändå. att stiga upp ur en varm säng och ut i kylan känns mindre lockande. har jävligt ont i ryggen också, det var nog inte så bra att skaka loss på dansgolvet med ryggproblem. att man alltid ska vara så efterklok.

något som legat och gnagt ett tag


FÖRE:
(disk överallt, fullt i båda hoarna, pannor med gammal mat i..)







EFTER:
(en lampa har tänds för att göra stämningen lite mysigare, all disk är "borta" - dvs flyttad till diskstället, det luktar numera inte gammal nektarin eller surkaffe; det doftar citron och mitt diskmedel "sweet dreams".


gissa vem?


cider.. på en TOURSDAUHHG?

jag har druckit en halv cider i kväll. inte en hel, utan jag och emma delade på en halmstad dry lime (rekommenderas starkt!) och har härmed invigt helgen och nedräkningen mot allstar i morgon kväll. cider + vin + bra sällskap + resorb ska konsumeras starkt i morgon och jag förväntar mig en pigg och kry linn på lördagen.


nu över till lite gossip girl. godnatt!

3 av 10

på en positivhets-skala på ett till tio har jag nu snäppt upp mig ett steg efter att ha kikat på den här bilden. ingela är full, vi sitter i en säng, hon druttar ner, spiller vin överallt och kommer sig inte upp. åh, vilken underbar partysommar det varit!



jag ljuger lite

jag skulle just skriva något superargt som: min rygg är av och jag vill ha sängläge hela dagen idag.

jag läste joffas kommentar till föregående inlägg där hon skrev "om fler kunde vara som du" och tänkte att jag inte skulle förstöra hennes bild av mig att jag alltid är glad, genom att skriva ett arg-inlägg. så. nu åker jag till jobbet. en fantastisk dag idag!

onsdagstips.

jag känner mig ungefär såhär idag:








jag ser ut, ungefär så här idag:










så. mitt tips:
man blir inte gladare för att man ser sur ut och ger negativ energi till alla andra runtomkring en. se glad ut, de andra blir gladare och förhoppningsvis får du lite positiv energi tillbaka.


en lovely morgon

jag vaknar mitt i natten av att jag slår huvdet i elementet och hör ösregnet smattra emot mitt lilla källarfönster. känns som om jag bara hinner somna om innan klockan ringer och då sträcker jag mig i ryggen så illa att jag inte kan resa mig (fråga mig inte hur). efter att ha tagit en varm dusch och låtit snoret rinna ur näsan känner jag mig nu lite mer rörlig och "fräsch". när jag nu tittar ut ser jag bara grått, grått, grått.. jag hade helre haft sol, sommar och LJUS. måste jag förtydliga mig ännu mer och säga att jag I-N-T-E  är så taggad på den här dagen? enda positiva idag är att det är greys. jag får tänka på det varje gång jag får en liten down. och ta en kaffe såklart!

fira med sol

så var jag igång igen. "mitt nya liv" tar åter fart! inledde den här dagen nyttigt och har fortsatt på samma bana nu till lunch. sitter och trycker i mig hannas GI-gröd, avocado, tomat, kalkon, kålrot och keso. lite vatten till det såklart. och gott är det också, det är absolut inte det.. men jag kan ändå inte låta bli att tråna efter chips. förstår inte riktigt varför, men suget är där.. tar mig en kalkonskiva och försöker nöja mig så.

dagen till ära ska jag fira med att sola efter jobbet. ingen träning, däremot solning. det är också bra för kroppen, på ett annat sätt. mer ett inre sätt, typ psykiskt. ja, man kan nog säga att min psykiska hälsa mår bättre av att få lite UV ljus på sig. det är nog sant.

jag har ont i rumpan och vill gå i säng men är för sockerhög för mitt eget bästa

igår: morotskaka

idag: kladdkaka

i morgon: ingen kaka



jag har storhandlat

 

 

frukt får man väl äta hur mycket man vill av, eller?


kanel-söndag

sitter och kollar på idol-repriser från hela veckan och det doftar kanel i lägenheten. jag har bjudit över matilda och kittis på fika, så dagen till ära har jag bakat.. morotskaka, inte kanelbullar. jag hade jäkligt dåligt med ingredienser hemma och morotskakan saknar även några viktiga bitar. hoppas den smakar helt ok i alla fall. då är jag nöjd! myser på i lägenheten idag, har varit och hämtat ut mina twilight-böcker som jag beställt via adlibris och sen tvättat lite. jag hatar att älska söndagar. man gör ju ingenting men ändå tar dagen slut så fort..

strax blir det ersmark.. när vet jag inte. tar den här dagen som den kommer!


mesiga söndag

regn? VAD ÄR DET?
min lediga dag och sen kommer det regn? åh. idag känns inte som en bra dag. jag ska hur som havre bara träna, hämta ut mina twilightböcker (yey!) och handla. (kylskåpet ekar..) kanske även ska ta mig en tur till ersmark, det vore trevligt att se de gamla grå (ma och pa) en sväng också. och hundarna så klart! syster lisa då? nja. hon är inte så kul som hon ser ut.



lördag

inte alls en så spännande dag som jag hade föreställt mig. men fab var jag, o ja! snygg klänning, snygg mössa, snygg linn.

nu blir det till att dö i lägenheten. bye.

en jobblördag

mina ögon är helt röda och min mage helt uppsvälld. har sovit alldeles för lite då jag igår bestämde mig för att sitta och spela mahjong på min dator istället för att gå och sova.. sitter här i min osköna soffa och ser på biggest loser, äter mackor med avocado och ägg och funderar på att gå i säng igen. men: det får jag inte. börjar nämligen jobba klockan 9.15 idag och har en skön lördag framför mig på rut. det kommer säkert bli en mycket bra dag, gårdagen var fantastisk. jag känner mig bara inte så motiverad just nu.

efter jobbet ska jag hem, möta upp kicki som är i umeå under helgen (yey) och sen blir det.. ännu mer jobb. sitter i entrén på rex mellan 21.30-01.30, något som känns otroligt D-R-Y-G-T just nu. inte är det bra betalt heller. det är bara att bita ihop!

kvällens planer

NU:






SNART:





god kväll!

idolfloppen

bland det första jag tänkte på i morse var floppen karolina/camilla från idol, när camilla trodde att hon hade gått vidare fastän jidhe klart och tydligt sa karolina. det var nästan så jobbigt att jag inte kunde titta.. dock kunde jag inte låta bli att söka lite extra på aftonbladet så här lagom till frukosten och hittade (tyvärr) en video där hon storgråter efteråt när hon blir intervjuad av aftonbladets web-tv. då gick det upp för mig att det var så sjukt jävla synd om henne, och att så många (liksom jag) kommer sitta och skratta åt henne idag på arbetsplatser, skolor och i tv-sofforna. stackars, stackars camilla. bra var hon inte heller.

kan inte låta bli att se lite extra när jag ser den här reklamen

den här är så sann.




tyvärr..

tv-expert

jag är fast i ännu en tv-serie. det är inte heroes, inte heller true blood eller något sånt spännande. nej, jag är fast i inlåst. ja, alltså tv-serien inlåst. lika spännande som greys typ, fast i en annan genre. jag väntar med spänning på att se fortsättningen när de stora starka grabbarna läxar upp 93:orna som hamnat på villovägar i samhället. nej, bänka er på torsdagar klockan 21.00. jag längtar verkligen till nästa vecka!

älskar mig själv just nu

HÅLL I ER!

jag klev upp klockan nio idag, cyklade ned till usm, svettades på step en timma och avslutade förmiddagen med en tidig lunch på rut innan jag började jobba. plus på allt var att igår kväll befann jag mig även på usm, svettandes på step dance en timma..

jag känner mig så otroligt jävla duktig så det finns inte ord. HEJA MIG SJÄLV!

RSS 2.0