linn rydelius..

..äter middag på jobbet & har spenderat halva eftermiddagen arg framför kontorsdatorn då den bara vill hänga sig hela tiden. efter en halvtimmas samtal med supporten hängde den sig igen. då kände jag att de var dags att gå hem - lagom till middagstid och stallet. jag stannade kvar, köpte middag och sitter fortfarande vid den älskade kontorsdatorn. får hoppas att den (och jag) har en bättre dag i morgon!

regn i decmber (jag hade visst glömt ett "e" och att det är november. sorry) får skylla på trötthet.

jag kunde inte somna igår. låg och vred mig i två timmar innan det äntligen var dags för ögonen att slutas. därför känner jag mig lagomt pigg idag. är inte det helt sjukt? jag har varit "ledig" (sjuk) i en vecka och ändå tycker jag att det inte hade suttit fel med nån extra sömntimma. jag tycker det känns extra jobbigt att cykla till jobbet då det ösregnar ute. i december. mitt smink kommer rinna bort till obefintlighet. men det känns kul ändå, trots min negativa energi, att åka till jobbet igen. heja arbetet!

min söndagkväll




joli + mr smith + mrs smith = mys på sandbacka

nog är det tur att man åldras..


jag vet inte om jag hade velat se ut så här resten av mitt liv.







första advent






jag har ätit frukost med annasara och lisa, duschat och tänt en brasa. lisa har tänt ljus i hela huset och snart väntar julbak. vi lyssnar på carolas julskiva och myser på här i ersmark. jag älskar slappis (advents) söndagar!




hemmahelg

jag får min beskärda del av party ändå ska ni veta! igår körde jag syster och idag så har jag sminkat henne till perfektion. ja. jag vet inte om det räknas som party, men ändå. hon blev 'bara' snyggare än mig, och det säger väl en hel del. om man är snäppet vassare än skönheten själv, ja, vart är då världen påväg? lisa ska i alla fall iväg på galej i kväll, hon passar på när mamma och pappa är ute ur staden. jag däremot, verkar bara passa på när mor och far är på hemmaplan, undra varför? det måste nog ha nåt att göra med att det känns tryggt att man alltid kan ringa nån om det skulle hända något. inte för att det händer nåt så pass ofta. eller så är det helt enkelt att de alltid är hemma och att jag alltid festar. kanske ett mer rimligt alternativ..

i kväll ska i alla fall emma besöka ersmark, vi ska laga middag tillsammans och umgås med två lurviga, allför sällskapliga små hundar. vi kanske tar ett glas vin också, om trycket smyger sig på. hoppas ni får en trevlig kväll!

en ovanlig fredagkväll

har tagit ett glas pepsi max, satt mig ned i en kall soffa i ersmark och tittar på idol. en helt ovanlig fredagskväll för mig.. ingen är hemma, det är bara jag och hundarna och de känns konstigt. man är van vid att det alltid finns någon hemma i stora huset men nu är det bara jag! syster har blivit omgjord till brud, redo för bröllop. hon blev hur fin som helst och jag hoppas att hon gör succé. jag ska hämta henne i natt, annars hade jag inte varit sen nog att ta mig en grogg. mor och far har ett välfyllt barskåp efter mammas 50-års kalas!






typ världens bästa syskon..
fastän lisa ser ut som om hon fått svininfluensan.


plötsligt händer det

jag är på jobbet!!! snorar och har mig. hostar i nåt hörn. svettas som ett djur i den tjocktröja (varför linn?) jag har valt dagen till ära. jag ska va med mina hundar i kväll i ersmark och bara ha det bra.


och till er som trodde jag verkligen var sugen på skorna. fy skäms på er att ni inte känner mig bättre! fy!
och till er som trodde det var "hästfötter". hur bra är ni på djurlära? inlägget hette även "CAMELTOE" och vem som helst kan ju lista ut därefter att fötterna tillhör just en.. kamel.

cameltoe



jag blir lite sugen. nån som vet var man köper dessa snyggingar?



bli frisk snart!

fick ett samtal av min granne matilda där vid ett då hon frågade om jag ville komma över på lite nybakta havreflarn. snacka om att de är bra att ha en granne som:

ett: är hemma då man är sjuk
två: som bakar till en
tre: som vill hänga med en fastän man är sjuk
fyra: som har bokat tvättid och man får sno de sista två timmarna på hennes bokade tid
fem: som vill se samma tv-program som en själv


så i stället för att dega i min egen soffa de senaste två timmarna har jag göttat mig i matildas soffa med cola, havreflarn och lite glass. en helt ok eftermiddag, förutom sjukdomen då!

DAGENS OUTFIT



jag klädde på mig klockan 18.45 idag, strax innan joli & mamma steg in genom dörren.
innan dess hade jag sett ut så här:

morgonrock: julgåva från min älskade mormor (-04?)
strumpor: fula, med hål i
glasögon: coola fjortisbågar från rut ENDAST 79:-
lägenhet: en fin en på sandbacka som är i stort behov av dammsugning
tumme upp: endast för att göra bilden "lite roligare"



---


joli tog mig till coop och jag köpte godis. satte mig ned nu efter mitt besök hos matilda och var sugen på nått surt. jag tror jag var sugen på nått helt annat när jag var i affären..





ps. lägg märke till min nya fina adventsljusstake i bakgrunden på bild 1. den som ser den får en snor-kram. godnatt!


inte så trött

jag känner mig inte lika trött längre (dansar segerdans)
kan i och för sig bero på att jag varit hos matilda och ätit glass, godis & sett på greys. då blir man pigg och glad! jag nyser dock som aldrig förr och hostar som en röktant. jag känner mig faktiskt lite lite bättre och hoppas att jag kan jobba på fredag! håll en tumme eller tå!

ensam

jaha. vad har hänt idag då?
INGENTING!

jag har druckit lite kaffe, lärt mig facebook utantill och ätit korvmackor. sitter (ligger) och lyssnar på ace of base nu och har på project runway i bakgrunden på tv:n. jag hade hoppats på sällskap från joli i kväll men hon har bacillskräck och vill inte bli smittad av mig. det är de som känns så konstigt. jag är pigg men ändå sjukt trött. frisk men ändå sjuk. jag vill inte vara ensam i kväll... någon som kan offra sig? det är sååå tråkigt att vara själv och lyssna på ace of base. roligare om man är två som kan sjunga med i "happy nation" och "all that she wants".

svininfluensan?

nej, inte ens ljus i hela lägenheten gjorde mig friskare. jag har sett till så att jag är ledig i morgon också. har inte energi till något alls. idag har jag tvättat och varit på expo, och powernapat 2 gånger om. jag har helt slut i hela kroppen, har hosta och muskelvärk. känns som om en häst legat på mig och vägrat resa sig upp. jag har i alla fall bakat en paj till mig och emma i kväll och det var gott. jag blev på bra humör av hennes sällskap (och pajen såklart) men friskare, nej. inte där heller. prövade lite spikmatta också men tror egentligen inte att de är så bra att ligga på den om man är sjuk. någon som vet?

annars ska jag väl inte göra så mycket mer i morgon än vad jag gjort idag, typ se på tv och sitta vid datorn, sova litegrann och laga mig lite lunch. det låter kanske rätt skönt att bara vara hemma, men man blir rätt fort less. jag får hoppas att jag känner mig bättre i morgon så jag kan åka till sundsvall över helgen och jobba i nyöppnade rut butiken där. det vore verkligen roligt! vill inte åka dit om jag inte gör ett bra jobb, så om jag känner mig minsta lilla sjuk så stannar jag hellre hemma och åker dit över jul och jobbar istället.

nu ska jag se vänner. det är verkligen humor på hög nivå!


tisdag

+
tända ljus i hela lägenheten
melissa horn
pågående tvättid
inhandling av julpynt med mor i eftermiddag



-
typ minisvininfluensan på g?
kalla fötter
melissa horn (hennes texter gör en på tänkarhumör)
damm i hela lägenheten




underhållning

jag åkte hem från jobbet idag. det är visst en detalj jag missat här. mår illa, är sjukt trött, har ont i huvudet & har powernapat 3 hela timmar. får hoppas att det inte är svineflue och att jag känner mig bättre i morgon!


sitter och ser på silent libary (johannas hatprogram) och tycker de är lika kul varje gång som cissi (den kvinnliga programledaren) ska presentera martin sonnerby. hon kallar honom alltid för något annat efternamn än just det han heter, ibland är de sommarbjörn och idag var det sonderman. jag skrattar högt varje gång hon presenterar honom och jag undrar om det är mig det är fel på eller om det här faktiskt är kul. jag gillar det i alla fall! måndagsunderhållning på hög nivå!


update:
och hon avslutade med att kalla honom för martin sommarbly. då dog jag nästan.

lisa hade lite problem med outfit till fredag

snäll som jag är hjälpte jag igår lisa med en outfit tills på fredag. jag jobbar ju ändå där jag jobbar och stylar människor varje dag. är rätt nöjd med resultatet. vad tycker ni?






få lite mer info HÄR


var är energin?

trött. trött. trött.
känns som om den här helgen inte var nån vila överhuvudtaget. varför kan jag aldrig få känna mig pigg? det var så länge sen sist nu.. får sega mig igenom den här arbetsdagen med så mycket energi jag bara kan för att sedan åka till stallet och ha hoppning då jag säkert kommer falla av hästen i ren utmattning. jag får välja häst sist av alla idag också, och de är aldrig bra. speciellt inte när det är hoppning och jag kommer få nån osäker häst som bara kommer bli ännu osäkrare med mig på ryggen. nja. inte en 5-plusdag det här.

Hälsningar från hotellrummet





                                          





lycksele

jag sitter hemma i ersmark, lyssnar på ljud ("musik") från lisas rum och känner hur magen spänner ut sig lite väl mycket efter nån bit västerbottenspaj. har en välförtjänad hemmakväll med familjen som tydligen saknar mig rätt mycket och tycker att jag är alldeles för dålig på att höra av mig. själv tycker jag att de är rätt skönt att vara kvitt dem ett tag men sånt får man inte säga högt. jag ska skynda mig lite vid datorn här så de i alla fall tycker att jag är lite social..

hade i alla fall en toppenkväll med emma igår i lycksele, tillsammans med lars-kristerz och snyggingarna i sannex. det var hett! jag svettades som om jag brann, allt syre var slut i lokalen och alla dansade tätt, nästan alldeles för tätt. var tvungen att gå upp vid tolvtiden för att platta om luggen som hade blivit helt fluffig. annars var jag och emma lätt de yngsta, de kändes som om vi var där tillsammans med våra föräldrar. gubbar som flirtade med en i jaccuzin och tjockisen i lars-kristerz som snackade brandalarm i trappan. hur som helst hade vi en "myskväll" (om nu en utekväll kan vara mysig på nått sätt) med mycket skratt, dans, tårar och allvarssnack.

puss på min bästa emma!

på väg

packad och klar! inte packad ännu, men snart. har i alla fall packningen redo! nu ska jag bara se till att inte missa bussen. min väska är i vart fall inte lika tung nu som den gången jag åkte till luleå. då vette gudarna vad jag packat ned. nu är det bara festklänning, smink, hårgrejor och alkohol. det räcker gott o väl för en dags icke-hemmamatch.

mot lycksele!

kräftkalas

här sitter jag och äter keso och KRÄFTSTJÄRTAR. vilken nattamat. och jag har inte ens varit ute på krogen.. nej, jag har slappat hemma hos emma framför tvn och unnar mig ändå en hårdbrömacka när jag kommer hem.

i morgon blir de dans för fulla muggar när jag vid den här tiden har högre än noll i promille, har på mig en dansklänning och lyssnar på lars-kristerz. hoppas att det finns en eller två människor som är ungefär i min och emmas ålder, så de inte bara är 50+ :are. annars kan de vara rätt trevliga, de med!

nu: läggdags!

han är bra den där alex schulman

hur fel det kan gå när man är på krogen.


i min egen lilla new moon värld

är fortfarande helt hög på känslor sen gårdagsnattens new moon. har lyssnat på twilight soundtrack och låtar från new moon hela morgonen, snackat sönder thereses öron med edwardprat och gått omkring och "oj:at" mig när det kommit ut en känslofylld låt i högtalarna. känner mig förvånandsvärt pigg idag men tröttheten kommer väl garanterat i eftermiddag. mycket kaffe och naturgodis till mig!

new moon

vad ska jag säga? sjukt bra. sjukt mycket stämning. sjukt avkward när jag nös när det var helt tyst. sjukt skönt att se twilight först och sen new moon och få alla detaljer färskt i minnet..

perfekt kväll!


nu ska jag sova, känner mig inte så trött men kommer garanterat slockna när jag lägger mig på kudden. börjar 9.15 i morgon bitti så det är lika bra att ta vara på de få sömnminuterna.. tack och bock för idag!

en lite sämre morgon

åkte till anne igår, tröttare än någonsin.. blev bjuden på lyxmat och sedan världens godaste efterrätt. sällskapet var det inte heller nå fel på! en härlig kväll, förutom att jag var sjukligt slut. emma var snäll nog att hämta mig och skjutsa hem mig. problemet var bara då att cykeln var på teg.. skulle ta bussen till jobbet idag men råkade försova mig (?) ,MISSA BUSSEN, inte få skjuts av varken mor eller far och inte heller ha möjligheten att ta cykeln till jobbet. eftersom jag skulle börja tidigare än planerat så var det ju bara att skynda sig så gott de gick. jag räknade ut att om jag väntade på nästa buss skulle jag vara på jobbet senare än om jag gick, så jag knöt på mig vandrardojorna och var surare än surast när jag gick ned.

nu känns det en gnutta bättre, efter att jag faktiskt tagit mig ytterligare en promenad bort till anne på teg för att hämta min cykel. det var lagom kallt ute, synd bara det där med allt regn.. sjukt mys i alla fall att vandra över älven, det är något speciellt de där med vatten för mig.

i kväll blir det new moon för hela slanten och jag är så hääääääääääääääääär taggad.

feberjobbande

jobbade hela dagen igår med feber.. var mindre lyckat faktiskt. jag var helt uttömd på energi på kvällen och gick och la mig "tidigt" för att kliva upp igen i morse och inte känna mig de minsta mer energifylld. har gått hyfsat bra idag ändå på jobbet, mest tack vare min alvedon och mitt kära kaffe. jag ska snart ut och kika på lite skor och få mig lite luft, förhoppningsvis känner jag mig lite piggare då!

i kväll var det meningen att jag och anne skulle middagsdejta men vi får se hur det blir med det. om jag känner mig piggare blir det av, annars får vi styra på det som så många andra gånger. vi lyckas helt enkelt aldrig med att ses, så är det bara..



countdown for lycksele and lars-kristerz. 2 ½ days to go!

världens godaste tonfiskbiffar

de var hur lätta som helst att göra och åh så goda.


du behöver:
en burk tonfisk
citronpeppar
svartpeppar
ett ägg
salt
lite färskost alt. en gnutta creme fraiche

blanda ihop alla ingredienser i en bunke och stek dina ovala (obs! snygga) biffar på ganska låg värme i nån minut på varje sida. till mina biffar serverades lite makaroner och en tomat. vips, så var middan klar på typ 10 minuter.


ibland är jag en mästerkock.


kärlek

jag insåg just att det är tre fjuttiga dagar kvar tills jag får se fortsättningen på underbara twilight. även fast jag läst boken så känner jag mig helspänd på att få se den på duken. jag har bokat in mig på att först se twilight och sen se new moon, som ett litet mini-maraton på sf. synd är väl bara det att jag börjar tidigt på fredagen, men vad gör man inte för lite edward cullen?




"calle med kompis"





sjukt skönt klipp med calle & mariette från i fredags.
man ler verkligen hela tiden, de är så otroligt gulliga tillsammans.


nu blir det frukost!


slapparsöndag

den här dagen har inte bestått av mycket. var hemma i lägenheten tills fyra då jag tog på mig kläder, sminkade till mig och satte mig på cykeln för färd ned till bibblan där emma hade spenderat sin dag. funderade seriöst på att stanna inne då jag kliver ut genom porten och möts av duggregn big time. börjar cykla, glider runt lite lätt och får panik och tror att jag ska falla och slå mig (som alla dagar då jag cyklat på senare tid). kommer till bibblan, får banan/chokladpaj och häller i mig en kopp kaffe samtidigt som jag läster sista numret av "hennes". hjälper emma att stänga lite smått och vi cyklar tillsammans hem i regnet med varsin påse godis i fickan. landar hemma hos mig framför tv:n och där har vi slöat enda sen dess. heartbreak hotel stod på schemat och den filmen är ju alldeles alldeles underbar. det blir nog snart sängdags för min del. först lite nässpray och vatten, då borde jag nog överleva natten. (inte meningen med rimmet där, faktiskt)

jag är ledig i morgon och ska diska lite, städa lite och mysa lite. kanske lyxa och tända lite ljus bara för min egen skull. ja. varför inte? livskvalité, är det inte så det heter? godnatt

lite lätt rörd

sitter och gråter till "biggest loser" och "körslaget".
det kanske är dags att ta tag i den här dagen snart..

måste nog gå och handla

jag har världens sug efter:



utgång är lika med hemgång

här sitter jag och äter torra makaroner med falukorv, känner mig besviken och sjukt snorig. kanske lika bra att man stegar två meter till vänster och lägger sig i sängen och sover? vore egentligen lika väl att göra slut på den här dagen och invänta nästa..


tackar emma för skjutsen i natt. hon klev alltså upp mitt i natta för att köra hem en ensam själ (jag själv). jag hade trots allt sommarskor när det snöade. mindre smart faktiskt. lika bra att hon tog sitt ansvar som bästevän och tog hand om mig.

nej. en snytservett på det här och sen sömn. tack för idag!

inför kvällen

efter lite köttbullar och makaroner är jag nu redo.. inte redo för avfärd, men redo för att ens börja ta tag i mitt utseende. trots alla mina fest-motgångar idag (ingen verkade vilja va med mig) så verkar de som om jag ska få min utgång i kväll ändå. ser ut att bli förfest på teg med anne och co, sedan möta upp elin och sen corona. båda två var det sjukt länge sen jag umgicks med så det kommer nog bli bra. corona har jag inte heller besökt på ett år så det blir nog också spännande. nu gäller det bara att ta tag i sminket, klädseln och lite annat piff så ska man nog bli fin den här kvällen också.


nästa helg däremot. då ni! då blir det lars-kristerz i lycksele med emma & acke. hotell, god mat och massa dans (till dansband såklart). jag gissar på bugg i stora mängder och mjuk säng. vad tror ni?

god morgon!

vilken underbar morgon:

fick nattsamtal i natt och hade svårt att somna om efter det.
min näsa är fylld med flera deciliter snor.
mitt ena öga har svullnat.
jag 'fick' börja två timmar tidigare på min enda sovmorgonsdag den här veckan.
jag fryser.
jag har försovit mig en gnutta.
till på köpet på allt så verkar joli (min partyvän för kvällen) ha blivit sjuk hon med..

vad händer med min perfekta partynight? den ser inte ut att bli i kväll i alla fall. det är då ett som är säkert.

titta en extra gång

bland det sjukaste jag sett. helt grym tatuering!



piggare nu!

stackars kajsa, vår praktikant. hon har inte haft mycket att göra dessa två lugna veckor.. dock verkar hon tyckt att vi varit rätt trevliga och så då hon idag bjuder på KANELBULLAR FRÅN NK. tack kajsa. det gjorde min dag!

förkylning på g

jag är helt täppt i ena näsborren. jag har ont i halsen och ont i kroppen. jag känner mig sjuk och det är inte kul. känns drygt att bli sjuk när jag precis blivit frisk från den förkylningen som aldrig bröt ut. den här däremot, den har brutit ut och jag känner mig så trött att jag bara skulle vilja dricka te och se på vakna med the voice hela dagen. det programmet är för övrigt störtskönt så¨det hade nog varit en bra dag.

nu ska jag pallra mig upp från soffan och börja göra mig i ordning för en heldag på rut.. energi tack!

mat.. igen

varför lagar jag alltid så god mat? det gör att jag äter alldeles för mycket..
vem vill äta äcklig mat liksom? inte jag i alla fall!

det verkar bli partaj till helgen!

snuvig

men ett jätte ÅÅÅÅH.

jag har blivit förkyld. igen! jag som just 'tillfrisknat' från min förkylning som aldrig ville bryta ut och sen nu det här? jag som just skulle ta tag i mig själv och gå på step dance i kväll. why god? aja. det är väl bara se det positivt. nu får jag en hel timma extra med saknade johanna lind. vi ska bara njuta av varandras sällskap och ha det allmänt gött tillsammans i kväll. jag tror inte att vi varit med varandra och umgåts sen jag kom hem från usa - bara en tvär-dejt hemma hos mig en gång med kicki, men annars ingenting och det är nästan en skandal.

någon som är sugen på att ha mig som 'plus one' på fest i helgen? jag står utan sällskap och är partyladdad.

lite tuffare

jag vet inte vad som har hänt med mig.. jag ser en liten musikförändring hos mig själv.
förr: britney, backstreet boys & leona lewis
(jag säger absolut inte att de är dåliga, det var just bara den här typen av musik jag lyssnade på..)
nu: ganska mycket samma som förut, fall out boy, kings of leon & MUSE

här kommer en king låt med sistnämda bandet.


min lunch

ja mamma, här kommer det ännu mera snack om mat..
(enligt henne svär jag bara, pratar mat eller fest på denna sida.)


cayennekeso+morot+två ägg = nyttig mat, right?
ganska starkt, men samtidigt lite menlöst. inte som en GI-burgare direkt, men det går ned.


morgonpromenad




så underbart härligt!
friska vindar, bra sällskap & branta backar.
jag får se till att göra det här till en god vana.


svar

hej och tack lisa, lisa och caisa som var med i föregående undersökning.
jag gillar era motiveringar och kan säga att ingen av er hade faktiskt rätt, för jag låg varken kvar i sängen eller åkte till usm..

jag tog på mig mina löpardojor och tog en skön härlig runda i gammliaskogen. det var så pass härligt att jag fått med mig emma ut på en sväng i morgon bitti innan vi börjar jobba. roligast av allt var att jag kom ut på samma ställe som jag entrade skogen. jag hade alltså gått en helt perfekt runda på måfå i skogen (hittar inte där, dock har man åkt skidor och orienterat där en hel del under bräntis-tiden) och blev så paff över min överlägsenhet i lokalsinne att jag brast ut i ett skratt där mitt bland alla tallar och granar. det är hur som helst sjukt mycket skönare att vandra i skogen än att gå runt några kvarter. mer sånt till mig!


så. summa summarum. jag motionerade, och det var väl det viktigaste?
hoppas jag hittar lika bra i skogen i morgon.

svara ärligt ja eller nej

vad tror ni?

vandrade jag till usm och tränade (JA) eller låg jag hemma i min lägenhet och göttade mig (NEJ)?

kommentarer ala JA eller NEJ mottages mer än gärna i kommentarsfältet.

punkt punkt

jag är fortfarande hemma.
BAD LINN, BAD!

morgondagens träning

jag är ledig i morgon och har planerat att ta mig till gymmet i morgon bitti innan jenny kommer hit vid 13 tiden. om jag känner mig själv rätt skulle jag lika gärna kunna ligga kvar i sängen till 12, knappt hinna duscha och sen dyker jenny upp. har för min egen skull tänkt komma med lite för och mot argument och medvetet se till att "för-argumenten" är fler..


FÖR:
- jag behöver verkligen träningen. har känt mig som en tjock tant senaste dagarna.
- jag blir så otroligt stolt över mig själv när jag har tränat klart, tänker "det här var faktiskt inte så tråkigt" och "se där linn, det var väl inte alls särskilt jobbigt".
-  jag äter nyttigt hela dagen för att jag inte vill känna att träningen varit för gäves
- jag blir pigg och kommer orka ta tag i min himla diskhög (läs: diskberg)


EMOT:
- sängen är otroligt varm och go
- jag kommer säkert falla på nån himla isfläck på vägen till gymmet dit jag måste GÅ eftersom min cykel är på rut
- jag ser mitt diskberg och tycker att det är viktigare att ta tag i än träningen då jag faktiskt ska få främmande
- jag känner mig krasslig och småförkyld (som alltid på morgonen) och tycker att det känns dumt att träna då jag är "sjuk"

jämt. 4 - 4
vi får se hur det går i morgon.. spänningen är olidlig.
ska jag ta mig till usm eller är min säng alldeles för varm och mysig?
fortsättning följer.

man kanske ska byta jobb?

här verkar de ha en härlig arbetsglädje!




rysningar




Looks like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You’ll come around
Right?




två små listor

tre små minus med min förmiddag
1. endast fyra timmars sömn tog ut sin rätt
2. dressyrtävling på en väldigt seg häst. (energikrävende och svettigt ni vet)
lyckades konstigt nog ändå komma 3:a.
3. tankeverksamheten i min hjärna


tre små plus med min förmiddag
1. glatt sällskap av linn
2. gi-mål på max till lunch
3. en lååååång powernap när som helst




on my way

på väg till fest i en bygdegård. lite överklädd? kanske.. men.
that's life!



lördagsunderhållning

jag gillar barn.
- alla barn förutom just de barnen som leker i mitt trapphus. det var bättre då de kunde vara utanför mitt fönster och leka. nu låter de som om de är påväg in i min hall med sina himla plastgubbar de kastar omkring sig.
som sagt. jag gillar barn.

alldeles för tidigt på en lördagsmorgon

det snöar verkligen idag. BIG TIME. tack för att jag har bilen och får köra ned till jobbet idag. ett litet minus är att bilen ser ut som en igloo och att jag är supertrött så det lär nog ta lika lång tid att köra, borsta och parkera som det hade tagit att cykla. men, jag slipper vara rädd för att falla och slå mig i varje kurva när jag åker bil istället för att cykla, och de känns ju altid skönt!

jag jobbar från kvart över nio till tre idag, sen blir det en redig powernap för att orka med en partynight i nordmaling. vet inte hur länge jag lyckas med att stanna i nordmaling, måste hur som helst befinna mig på hippologum klockan 08.00 i morgon bitti så det är lika bra att dra hem i tid. annars kanske jag somnar i stallet i morgon bitti, och det vore ju mindre bra.. ska tävla dressyr; LA:2 och det kommer bli tufft. jag ska rida en häst som är som ett kylskåp och övningarna i programmet är allt annat än lätta. börjar fundera på vad jag egentligen gett mig in på. jag gissar på en fet sistaplats men blir glad om jag slår öjbrandt.. det får bli mitt mål.

låt fighten börja!

HUR HEMSKT VAR INTE DET HÄR?

stackars kille som fick nalle puh istället för "absolut hembränt"..
naw. verkligen. stackars kille. (inte)

en kille i nalle puh tröja


hur kul som helst i alla fall.
titta så förstår ni vad jag menar!

kommentera mera!

spontana små fina kommentarer gör mig på bra humör!

som den i föregående inlägg:
"du är fin"
gjorde min dag.

nu finns den äntligen på spotify

jag gillar den här.





jag gillar även emma. ben-sten-jätte-mega-hårt!


seg, men pigg.

det här är en S-E-G dag. jag har uppmärksammat att jag är glad en dag, och nästa dag är jag less.. om man kollar igenom föregående inlägg kan man verkligen se skillnad på hur jag mår. antingen strålande glad, eller jävligt deppig och less. idag är en seg, men bra dag. jag är på bra humör, har handlat nytt fint smink på make up store och ska snart kika över till h&m för inhandling av nytt genomskinligt lack. har en kaffe i handen och ett face som ser rätt piggt ut. snygga skor, mjukt och härligt hår och en touch av min förra vinterparfym vanilj choklad. jag går alltså runt och luktar bakverk idag,
- och det är ju inget annat än helt perfekt.




emma kommer bli glad när jag avslöjar en nyhet som kom över mig alldeles nyss.
om hon och jag får bestämma kommer det här att bli en toppenhelg.
men som sagt.
om hon och jag får bestämma alltså..

tre saker jag tänkt på i kväll

1. varför har jag inte dammsugat sen festen i lördags? jag hittar chips lite överallt och gör ingenting för att förbättra situationen.

2. jag älskar hemmamyskvällar med mig själv. kom hem, dog av i sängen, gjorde jättekonstig middag och har legat däckad och sett på tv resten av kvällen.

3. min nya piercing. JAG HAR KÖPT EN NY NU!
jag tar emot gratulationer och lyckönskningar i kommentarsrutan tack!

jag fixar

åh vilken härlig jobbdag. jag älskar när tiden bara flyter på och sen vips är klockan två. jag kan inte säga att vi har överdrivet mycket att göra, men man sysselsätter sig med de kunder som kommer in. sen har jag även gjort om i ett fönster idag och det är WOW. min idé, jag som fixade & trixade. snyggt blev det också, nu får vi bara se om elin godkänner det. hon är inte tillbaka förrän på lördag så i tre hela dagar kommer fönstret att se ut som 'ala linn'.
det är coolt.

nu ska jag en vända på stan och göra diverse viktiga sysslor.

en heldag med emma

hungrig. jag är jättehungrig! klockan är kvart i tolv och det är dags för sängen. har roat mig sista halvtimman att klicka runt på facebook, den där sidan är verkligen beroendeframkallande konstigt nog.

slutade redan klockan två idag, hade turen att möta upp emma redan då för en spontandejt. vi hade ännu mer tur och fick låna jobbarkompis hannas bil och tog oss med flyt till strömpilen för lite shopping och uthämtande av dator. åkte ner till staden igen och fortsatte på shoppingspåret. handlade lite smått och gott och syndade genom att köpa mig en klänning på gina tricot. den passar bra till lördagens bravader, alltid kul att ha på sig något nytt! efter det hämtade vi upp alla saker som vi hade gömt på rut/bibblan och var alldeles för lata för att ta oss hem för middag så vi tog tag i saken genom att äta middag på just bibliotekscaféet. där mumsade vi, drack lite kaffe och tog igen lite förlorad tid. när väl kaffet tog tag i våra trötta kroppar lyckades vi med nöd och näppe ta oss hem till emma för mellanlandning i hennes soffa och där har vi legat från sju till elva. ganska gött, om ni frågar mig.


en söt tjej det där.





äsch då. jag vet att ni blir lite avundsjuka. vi är inte alltid såhär läckra..

godnatt

badrumsskåpsproblemet

mitt lysrör satt snett, tydligen.. och jag som varit så duktig, varit o vridit och vänt, men ändå var de så lätt! till och med far min har varit där och hans version var att det var något elfel. nu får vi väl bara hoppas att riksbyggen inte debiterar mig med 500:- och att lampjäveln lyser att tag till framöver!

ullared

sitter och tittar på ullared och HERRE MIN JE så mycket konstiga människor det finns.. som son och mor "blond" -gayigare än det gayigaste och mer plastik än vad det någonsin är okej med att ha. och hon som hade ett mer än 2 meter långt kvitto?! det är inte okej. hon hade bara ullaredskläder i sin garderob.. man kanske borde dra dit och handla upp sig inför hela året med trosor, schampoo, kläder och fryspåsar? bara för att liksom. men: det finns många udda människor och alla verkar ha hamnat på ullared, konstigt nog.

minus morgon

vad händer? jag vilade hela dagen igår och idag när jag väckaren ringer efter 8½ timma känner jag mig hur trött som helst.. det känns lite bättre nu efter att jag fått duscha. men hur är det ens fysiskt möjligt att konstant känna sig såhär sliten, less och matt? jag tittar ut och ser spöregn. pratar med joli i telefon och hon berättar att hennes smink försvunnit spårlöst när hon cyklat in till stan. jag känner mig absolut inte pepp på att sminka, fixa och trixa för att sedan ändå se överjävligt ful ut när jag kommer till jobbet. tur att jag bara jobbar 11-14 idag (WOW) och sen ska dra något gammalt över mig.


jag är nog mer positiv senare.

en bra dag

vilken söndag! fan reprisernas dag. har sett idol, körslaget, bonde söker fru, dansbandskampen, mammas pojkar och nu greys. helt sjukt bra tv idag. jag har inte gjort mycket annat. ätit, slängt in mitt överkast i tvätten då någon spillt rosevin över det, städat undan och bara glassat i min säng/soffa.

klockan sju ska jag befinna mig på folkets hus och kika på improteater med jenny, anette, lisa, patrik & sebbe. kul att i alla fall har några planer för den här dagen. men. jag gillar söndagar.

puss på rut

hej och hå. vilken rutfest vi hade igår. vi var hemma hos mig och skålade, shotade och dansade. jag bjöd upp nina till en buggtur, hanna hade med sig sina himla sucking cowboys (som man dog på) och det sminkades och sminkades på toaletten. jag och erica (de enda tappra soldaterna) åkte ut på rex strax efter tolv. det var helt enkelt för trevligt för att dra tidigare! jullan drog även hon ut på krogen, men det var bara för att hon skulle släppa in lite folk på allstar. cool tjej det där. det togs i alla fall 116 bilder igår (!) och här är några härliga utav dem. puss på rut!












den här bilden skrattade vi så gott åt igår. nina - i love you









precis som mig!








hanna deppade ihop i soffan men var snart på g igen




(VAD HÄNDE MED DEN HÄR? VEMS ÄR FÖTTERNA? ERICA?)



fina fina therese



tacktacktack för en superb kväll

RSS 2.0