idol

att jesper gick vidare..bara för att han ser ut som danny och ola. inte bra någonstans egentligen. jag ser på so you think you can dance - finalen. mycket bättre!

hur som helst, kvällen har varit skön. slutade, träffade acke, gick strandpromenaden, köpte mat, åkte till honom och såg på tv och åkte hem. riktigt bra! torsdagen lovar nordanbäck igen, ska bli hur trevligt som helst o bara vara. jag gillar det!

OH MY GOD

jag har ju en svart zip jacka från rut sen tidigare och NU! mina kära vänner.. har den kommit i blommigt med svart botten. UNDERBAR!! den är så snygg så jag kan inte tänka på annat..

hör och häpna!

jag har varit ute och gått! med stavar.. och ätit en brakfrukost.. och lagat matlåda.. och ringt tandläkaren.. och ringt neurologen..

jag är duktig idag! jobb kl 12-1815, sen middag och promenad (igen!) runt nydalasjön. det här kan bli en bra dag!

hemma igen

har varit i stallet nu och i bakgrunden rullar idol - tror de blir o äta lite nötter och se på idol efter att jag suttit färdigt här. blev just medlem i handels också, kan vara bra o ha helt enkelt. pappa har varit på mig att jag ska bli medlem enda sen jag började på rut så nu slipper jag (äntligen) det tjatet. i morgon ska jag jobba hela dagen lång och äta middag med acke och bara hänga med honom. det blir nog trevligt! saknar johanna lind. jättemycket! jag kommer snart (förhoppningsvis) och hälsar på.. puss!


planering

en helg är över. har knappt tagit slut om man ska vara ärlig. och.. jag har redan börjat planera nästa helg. japp. jag ska ut på lördag igen, har redan fått med mig acke och kicki. det är måndag. jag måste nästan le åt mig själv känner jag.

(för övrigt har jag inte gått ut på promenad ännu.. sa ju det)

en bra morgon

vaknade halv 9 och tänkte ta vara på dagen, gick upp, drack vatten, la mig och skrev tre sms.. och somnade. och vaknade - två timmar senare. japp. så mycket gjorde jag av den här morgonen. hur som helst. jag har redan hunnit ringa vårdcentralen (bra linn!) och nu ska jag fortsätta i samma tempo och göra bort lite saker. har tänkt mig ut på promenad när som helst och efter det väntar en härlig frukost (kommer sluta med att jag äter först, jäääättelänge och sen går ut en mini-promenad) det är tur att jag känner mig själv!

patrik 1,5 var helt underbar. jättekul. faktiskt! det bästa var när jag satt och fnissade för jag tyckte att filmen var kul och sen tittar jag på emma och där sitter hon och bölar. haha. jag trodde hon skämtade men tydligen var ögonblicket då jag fnissade tänkt att det skulle vara rörande och man skulle gråta en skvätt. något måste ju vara fel på mig. sen var de ju faktiskt rätt kul också när jag letade efter min plopp i en minut i väskan, tog upp väskan och hittade hela tiden bara sport lunchen. blev riktigt frustrerad och började leta på marken om den kanske hade trillat ur. då hittar jag två papper från två plopp. jag hade tydligen tryckt i mig båda två i bara farten. det roligaste av allt var att den ena var emmas.. vilken vän jag är! fick skrattanfall innan bion och såklart även efter bion. vi satt och krampade på marken för att vi hade så himla kul, varför vi skrattade går jag inte ut med, man måste väl vara lite hemlig.. vi lekte även lite i löven, det var kul. sprang omkring som värsta 10 åringarna och kastade löv och gjorde indianhopp i dem. ja, som jag sa tidigare. jag kan inte vara riktigt frisk .. hur som havre - se den patrik 1,5! ja. gör de bara!

snart patrik 1,5

ligger i emmas säng, har sett på lite youtubeklipp med bland annat robert gustavsson och johan glans. så kan man lätt fördriva några timmar! hittade lite bilder från igår och så, ja, jag har mest bara klickat runt på internet den senaste timman. emma och jag skrattade en hel del när jag kom hit också. vi började snacka om gårdagen och började smått minnas att emma varit lite utav en popcorn-älskare igår. jag kommer bara ihåg att emma verkligen trycker in ett popcorn i min mun och ser jätteglad ut och har popcorn i hela handen. tydligen hade många andra blivit utsatta för emmas beteende också. haha, hon är så go!

nej, nu ska jag äta ett äpple (ännu ett...) och sen ska vi väl snart börja den långa vandringen in till centrum och biosalongen!

checklista

okej- vad har jag åstadkommit idag?
jag har plockat undan hundra plagg som låg överallt i mitt rum, nu ser man soffan och skrivbordet
jag har badat med mina jeans, tydligen ska de vara värsta dunderknepet om de är lite tighta. vi ser väl nu om de blir alldeles för stora, skulle vara lite av min tur
jag har sovit i en timma, det var jag värd!
jag har bokat biljetter till bion i kväll

så okej - vad har jag inte gjort idag?
jag har inte fört över pengar till kicki, inte heller till mitt sparkonto
jag har inte åkt till stallet som det var tänkt
jag har inte varit och pantat burkar
jag har inte varit ute och gått
jag har inte städat mitt rum
jag har inte börjat laga någon middag (mamma är borta, pappa lagar inte mat, alltså - det blir jag som får stå för köksfixet)

summa summarum!
man kan säga att jag har en del kvar. synd bara att jag sitter typ här i stället för att göra bort de där grejorna på en gång. typiskt mig o bara sitta o tänka att "jag skulle ha gjort/jag måste göra". hur som havre, nu har jag biljetter till patrik 1,5 och jag ser fram emot en myspyskväll.

almost lover, bästa bästa låten någonsin. jag tror faktiskt det. de är bara för att den stämmer så bra
jag ältar fortfarande, förlåt. för femte gången..

I cannot wake up in the morning without you on my mind
So you're gone and i'm haunted
and i'll bet you are just fine,
Did i make it that easy
to walk right in and out
of my life?


hej så länge!

emma och linn vaknar upp efter en utekväll

hela det här samtalet tog typ en minut

tystnad
linn: fy fan vad ont i ryggen jag har
tystnad
emma: du kanske legat still..
linn: va?
emma: ja, du kanske har legat helt stilla i natt
linn: tystnad   ja..
tystnad
emma: det verkar blåsa mycket ute
tystnad
linn: mm.. bara det inte regnar och har sig
emma: mm..

vi börjar fnittra hysteriskt för att vi är så jävla sega och körda. och sen kan vi inte sluta. vi fnissar och har oss hela morgonen, allt är kul. ja, man kan helt enkelt säga att vi har kul tillsammans, alltid! gårdagskvällen var en succe, precis som jag trodde. väldigt mycket alkohol som rann igenom men kul var det! spelade lite poker, dansade på en soffa, posade lite på toan och träffade mycketmycket trevligt folk! en kanonkväll! nu ska jag till o sova lite tror jag, jag o emmsan gick o la oss halv 5 i morse och de var uppstigning halv 10. så jag känner mig lite sliten, faktiskt.. är alldeles darrig nu och seg i hjärnan. i kväll hoppas jag att jag har kvicknat till - jag och emma ska på bio och se patrik 1,5. den känns lovande! om jag orkar ska jag ta mig till hippo och kolla på hopptävlingar också.. jag är nog för optimistisk - jag kommer aldrig hinna!



I WANNA KISS YA



att vi är goa? så himla gulliga. alltid på toaletten också.. hehe

nejtack!

senaste tiden har jag känt mig jäkligt uppsvälld. typ. och nu tror alla, inklusive mig, att jag är mjölkallerigiker. hur äter man GI på bästa sätt då? jo - man skiter i det. jag fuskar typ varje dag nu.. igår blev de lite godis till på köpet. åh - ja måste verkligen ge mig. ska försöka att inte äta någon mjölk alls i 3 veckor för o se om de blir bättre. annars, ja vad gör man då?

hur som helst, ska iväg till jobbet snart och jag måste ta och packa en partyväska innan det, innehållandes, - allt. jag är så partysugen så den här kvällen kommer gå käpprätt åt skogen. känner verkligen på mig att någonting kommer skita sig.. jag är positiv! ändå!

tre ombyten senare

nu har jag till och med testat lite olika outfits inför i morgon (nej johanna, de kommer ingen "dagens outfit" bild). fastnade för svarta chinos, vit t-shirt med tryck och min svarta väst (en gammal skrutt som kommit till liv igen!). ska nog ha mina blodiga partyskor till.. det är inget skämt, de är faktiskt blodiga. går inte o tvätta bort. ganska äckligt faktiskt. nu har jag på mig min nya rutiga kjol (nej, de här är ingen modeblogg) och den och jag ska snart vandra över till lisa boman (hipp hipp hurra igen) och träffa lite nya människor igen! ja.. lisa annasara (min bästis) och ellen lagar mat och lever om.. det är inte varje dag det är så livat i mitt hus, men de är rätt kul  ändå måste jag erkänna! :)

tjoflöjt!

western-linn

väldigt trevligt igår kväll. jag emma och linn begav oss till strömpilen där de hade kvällsöppet till 22. hittade ett par stövlar, en klänning och ett linne. nu får de vara nog med shopping för ett tag! jag ska nu iväg på lunchen o göra några ärenden, jobba till 16 och i kväll ska jag iväg till lisa boman (iväg och iväg.. hon bor 3 hus från mig) för hon fyller hela 19 år idag! grattis! efter att vi hade varit på strömpilen igår blev de födelsedagsfika hos veronica nilsson, riktigt nice! träffade sköna människor och åt gooooda kakor. hehe. syndade. igen.. drack 3 koppar kaffe också och blev high on life! riktig sockerchock lyckades jag med också, började svettas o ha mig. riktigt fresh!

(angående rubriken.. jag har idag på mig en jeans-skjorta i western stuk och mina nya bruna stövlar med snören.. yee-ha!)


dagen torsdag

ledig idag - riktigt skönt! däremot blev jag 752 kr fattigare då jag handlade loss på stan idag. måste nästan säga att jag tyckte det var rätt kul o shoppa någon annanstans än på rut. fyndade hur som havre en rutig kjol, tre par trosor, iläggssulor (ack så nödvändigt), pluppar till mitt walkman-headset (de rackarna lyckas alltid lossna), en bh (som jag nog måste byta till en annan, fulare men bättre passform.) jag kommer helt enkelt aldrig äga en push-up bh som sitter bra i mitt liv.. ja, de var nog allt. eller, vi åt ju också - såklart! riktigt mysig dag. drack världens godaste latte också. underbart!

nu ska jag äta middag, åka med linn och emma till strömpilen (KÖPA SKOR!!) och sen på inflyttnings-fika hos veronica nilsson. ska även se om jag hittar en födelsedagspresent till lisa boman.. det här innebär att jag måste föra över pengar, mitt saldo är just nu 97 kr, det räcker inte så långt..

hej och hå!

till stackars emma

linn säger:
de kan ju inte bara skriva upp dig på jobb sådär! nu måste vi ta tag med hårdhandskarna!! någon annan som är på?


jag känner mig trött. men ändå positiv!

är inte det lite utav ett mirakel? jag är mig själv igen! äntligen!

min dator är så ultraseg så jag orkar inte skriva någonting, den hackar bara hela tiden. inte kul. jag är otroligt sugen på fest i helgen. woowowowo!!! nästan för sugen.. eller, kan man bli för sugen? nja, jag tror inte det.

hoppas hur som helst att norgeresan blir av och att jag får ledigt.. det är mitt största 'orosmoment' för tillfället.. på tal om ingenting så ska jag o emmsan käka lunch tillsammans i morgon, jag tror de blir första gången sen vi började jobba på stan båda två. vi hade såna planer om att vi skulle kunna luncha var och varannan dag.. vet inte riktigt hur de blev utav de planerna..

godkväll

woho

det är tisdag och jag planerar nästa fest- idag har jag varit helt inne i mina planer om hur helgen ska se ut. jag vet till och med mer om lördag än vad jag vet om i morgon.. är inte de lite konstigt? nästan sjukt? jag är nog knäpp!

har just  kommit hem efter att ha spenderat en trevlig innesittarkväll hemma hos acke. blev rätt kort tid jag var där eftersom jag inte hade någon bil förrän 8. lite tungt o cykla/vandra till röbäck från ersmark. blir ju ett par hundra meter när man tänker efter. jag sitter just för tillfället och äter skinkrullader med keso i.. lisa förbjöd mig o ta en macka så - vad gör man? egentligen borde jag dra mig till sängen för lite sömn, öppnar faktiskt i morgon. det var evigheter sen! vi får väl se om jag kommer ihåg hur man gjorde. sen har jag en halvmesig praktikant o ta hand om också. ge mig styrka!

gonatt

almost lover, förlåt. för typ fjärde gången

den här låten stämmer ju så bra så jag blir galen

I cannot wake up in the morning
without you on my mind
So you're gone and i'm haunted
and i'll bet you are just fine,
Did i make it that easy
to walk right in and out
of my life?

lunch

hej och hå!
har fått mitt schema för oktober nu, ledig sammanlagt 7 dagar hela månaden - hej pengar! sitter och klämmer i mig en 'smalmacka', jag som hade lovat mig att inte äta mer bröd.. men men, jag hade inte tid o köpa ngt annat idag!

lite stressad..

almost lover, igen

den där låten
jag får nästan rysningar då jag tänker på hur perfekt den är

Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?

var bara tvungen. gör dig själv en tjänst. lyssna på låten. jag blir galen av den!

blääk

jag är så mätt. eller snarare svullen. ser ut som om jag är gravid. nej. det är jag inte. bara svullen!

kom just hem från linn. såg på fyra avsnitt sex and the city och hängde bara. åt lite också. kanske är därför jag känner mig extra svullen. innan det hade jag tillbringat lite tid i stallet, svettigt värre då jag fick rida en häst som kräver rätt mycket. ja, så de var väl bara o ta i! jag taggar redan nästa helg. utgång på lördag och jag har bestämt mig o dra ihop värsta partygänget. någon som är sugen? (jag har några fribiljetter, först till kvarn, hehe) några är typ fyra stycken, så här gäller de o vara snabb!

någon som röstar för dagens outfit? inte jag i alla fall. johanna lät väldigt sugen. jag lovar dig att om jag har på mig något väldigt konstigt eller känner mig otroligt cool någon dag så ska jag lägga upp en bild. annars får de nog vara!

nu ska jag läsa några tidningar som min syster hade köpt (själv slösar jag aldrig pengar på tidningar, blir mest tuggummi eller mat för mina pengar) och försöka sova. med tanke på att jag vaknade rätt sent i morse så lär de nog ta en timma eller två innan mina ögon stängs för dagen.

gladare nu. mycket gladare. typ mig själv igen! det krävdes några mil för att jag skulle bli linn igen. nu känns de bättre än på väldigt länge! wooo

linn tänker till

stavgång kan vara en bra terapiform!

- lyssna på musik du blir arg över
- gå så fort du orkar och ta i ordentligt med stavar
- vädret underlättar alltid, idag var det riktigt jävla skönt ute


jag känner mig nöjd nu. hade kunnat vara ute en stund till om de inte hade varit för att jag gått så fort så jag blev alldeles svettig.. är ju faktiskt förkyld - inte bra o ta ut sig helt. ska ju faktiskt rida ikväll också.

(linn rekomenderar stavgång! jag ska själv ut varje ledig dag nu hädanefter har jag bestämt)

måndag, bättre väder idag än på hela sommaren

idag ska jag ut! ja! det är jättefint väder ute och jag ska på promenad. det är såna här dagar man ska ta vara på! synd bara att jag råkade sova bort halva dagen. vaknade nyss och har bara borstat håret och gjort mig två mackor. hade tänkt vara duktig idag ju, men de är ju inte så lätt om man sover bort hela förmiddagen. sov typ 11 timmar i natt, hoppsan! nej, nu ska jag äta lite ägg, gå ut o gå och borsta min älskade lilla hund för att i kväll fara till stallet och svettas.

ps. jag har så sjukt ont i nacken där linda försökte ta bort mina knutar.. ajaj. alldeles öm. som om jag typ fallit och fått axeln ur led ungefär. nu vet jag inte riktigt hur den smärtan känns. men de skulle kunna vara såhär? ds.

förresten

min syster vann i dubbelbugg och kom 2a i enkel. hon som inte har tävlat med felix någonsin och så kommer hon 2a. ja, man kan ju inte säga annat än grattis. godnatt

efter en timmas massage

kvällens tack går till linda nilsson. hon satt och knådade min nacke i typ en timma, och det är ingen överdrift. jag hade så sjukt mkt knutar (de är kvar ännu de rackarna) och jag luktar nu som en stinkande thailändare. har lite ont i halsen också, bara de inte är någon förkylning på g. jag känner mig inte på humör för nått sånt! den här dagen har gått av bara farten, jag har mått oförtjänt bra och har bara positiva minnen från igår. det brukar vara ett gott tecken! i morgon ska jag vara hurtig och gå ut på en morgonpromenad. om jag är extra hurtig tror jag till och med att stavarna får följa med. hunden stannar nog hemma. han är ändå så seg. däremot ska han borstas i morgon, jag tror aldrig han har varit så smutsig och äcklig som han är nu. tur att han ska få bada och klippa sig på tisdag i alla fall!

det är inge kul utan kommentarer ju. känns som om man skriver en dagbok till sig själv.. fast det kanske är det jag håller på med här också? lägger upp bilder o så för framtiden så jag ska minnas mitt liv hur det var. ja, den här bloggen är nog till för min egen del! jag som har så dåligt minne!

jag har så många bästa vänner och fler ska det bli!


förfest - mellanfest - efterfest

åh vad jag hade det roligt igår! ofta kan de ju bli så att om man har för höga förväntningar blir kvällen dålig. mina förväntningar på kvällen var höga och jag kan ju inte säga annat än att de blev uppnådda! förfesten på caféet var bra, jag, emma och anna gjorde irish coffee och där vid nio kände jag att jag var nog tvungen o lugna ner mig lite, annars hade kvällen kunna sluta illa. när jag väl tog ur mitt vin ur frysen igen var de svingott. bananerna jag lagt i var alldeles frusna och de var som isbitar. riktigt bra! fribiljetterna gjorde susen och väl inne drinkade vi på som aldrig förr. jag och emma hade deep-talk på toaletten och vi dansade så vi var alldeles svettiga och äckliga. vi mötte på yoga-per och emmas käre broder mfl. vi tog senare en efterfest på caféet igen och där vid halv 4 så bestämde vi oss för att cykla hem. eller rättare sagt, emma 'cyklade' - jag åkte. emma cyklade faktiskt nästan rakt in i guds hus också. det var nära att stadskyrkan hade kunnat vara en tegelsten fattigare. vi lyckades även med att falla två gånger på vägen hem, vurporna var mindre farliga och vi klarade oss utan bestående men! jag somnade i spetsen där vid 4 och vaknade törstigare än någonsin, gick upp, borstade håret.. ja. morgonbestyr helt enkelt. vi cyklade in till stan igen (emma den stackaren började jobba 10.30.) själv satte jag mig på 10.22 bussen hem och landade hemma strax innan elva. väldigt skönt o sova borta o bara kunna komma hem sådär på morgonkvisten. måste säga att jag mår oförtjänat bra idag. nästan inte bakis alls! har även hunnit med en promenad med jenny en timma och snart ska jag till stallet för o städa. ja det känns lite tungt - men man måste! kvällen ska spenderas med fina evelina och linda på rödäng, förhoppningsvis blir de bara soff-häng och kanske lite kaffe på det! bjussar på några fina mobilbilder som anna försökte fota på mig och emma. vi håller upp det fina lilla ljuset för att vi överhuvudtaget ska synas, hehe.


min egen lilla bartender!




v.i.p


jag vet, en öl mitt i nyllet. men de var lite så det var igår!

sen finns de lite bilder då jag/emma inte är så vackra.. eller helt enkelt ganska mörka. så de behåller jag nog för mig själv! hejsålänge

tummen upp

till min syster.. hon har verkligen tagit sig i kragen angående bloggandet!

www.lisarydelius.blogg.se

varmt värre

håller på o svettas ihjäl tror jag.. sjukt varmt på rut idag. mkt folk. taggad linn! helt galen - det är vad jag varit idag. har fått 8 st fribiljetter till olles i kväll också, har dragit ihop ett litet partygäng som ska snylta på mina biljetter, hehe.. men de blir nog trevligt. nu är jag så laddad så jag nästan måste ta en powernap när jag kommer hem. annars kommer den här kvällen o sluta illa!

on and on

jag är så jävla partysugen så jag skulle kunna ta mig ett glas nu här på jobbet.. nästan i alla fall. jag var ju på ch:s inflyttningsfest igår, nykter, det var trevligt! varje gång agnes låt "on and on" spelades började de typ rycka i axlarna och kroppen ville f-e-s-t-a. i kväll är de min tur. emma och jag väljer o vrakar i erbjudandena.. ska vi på rex? eller kanske på olles? ja jag vet inte.. huvudsaken är att de blir fest. o de ska det bli! känns sjukt skumt - men jag slutar faktiskt om 2½ timma. rätt skönt faktiskt att jobbdagarna går av bara farten ibland! nu ska jag ut o sälja lite kläder igen, so long!

back in town

nordanbäck var kallt, mysigt och äckligt. jag var inte fräsch. men det var helt underbart! bara vara - det är så de ska va! jag och emmsan var ute o gick i 1½ timma och bara babblade på i den härliga höstluften, på kvällen förvandlades vi till cheerleaders och var o 'hejade' på gustav när han körde cross. vi diggade agnes i bilen och åkte och hyrde evan almighty. vi åt godis, chips och drack citronvatten och ja. jag åt också chips. nu måste jag skärpa mig. igen! idag har jag jobbat för fulla hus och nu bär de snart iväg till kickis inflyttningsfest. jag ska ta de lugnt i kväll, vet inte hur länge jag stannar. känner att jag måste hem o bara vara. var så länge sen jag bara var hemma och hängde. i morgon ska jag o emma förfesta på caféet och sen gå ut på rex. efterfest/efterhäng blir de nog på caféet igen och emma erbjuder en varm säng i slagga i. hon jobbar på söndag igen så de är bara o pallra sig till stan där vid 10 igen och ta bussen hem. blir nog en helt okej lördag kväll/natt. jag blir så sugen på o festa när jag lyssnar på partymusik så jag börjar fundera på om jag har en dålig inställning till alkohol.. är de inte så här man blir alkoholist? man är som sugen hela tiden.. eller?
nu ska jag byta om (mjukisar ger inte bästa partyhumöret) och sminka till mig lite (vill inte se ut som en sliten krigare som svettats bort sminket på rut i en lurvig skinnväst heller). so long!

(AGNES LÅT = PARTY)

för övrigt..
de här raderna stämmer så bra så jag nästan blir rädd:


Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?

nordanbäck nästa

nu har jag just slurkat i mig min frukost. mixad frukt med soya-mjölk, kanel och linfrön. heja mig själv!

håller på o bränna en skiva för tillfället så jag har ngt o lyssna på när jag ska köra till nordmaling. de är trots allt en bit dit.. i stället för att lyssna på maria på rix fm (som jag hatar mer och mer för varje dag som går) har jag nu en alldeles egen-supermix!

kommer hem i morgon igen men då blir de ju jobb, som sagt. känns som om jag bara upprepar mig och snackar jobb. jag gör visst inget annat!

jag har syndat

förlåt -
men det blev tårta hos lisa och kajsa. inte lite heller.. det blev några skedar, ganska många faktiskt.. jag är inte så bra på o följa mina egna tillsägelser och råd. drack två koppar kaffe också. så de lär ju inte bli sömn på ett tag framöver, nej.. ska nog se till o ta vara på tiden och kanske packa en liten "partyväska" som kan användas i nordanbäck. de blir nog bra!

jag har bytt namn på dig på min mobil nu.. du finns nu under "i".. den som är snabbtänkt och smart kommer nog på under vilket namn du hamnat, jag tänker inte vara så låg o skriva det här. jag har bättre för mig. som o lyssna på den underbara låten som jag kommer ha lyssnat sönder i morgon om jag fortsätter i den här stilen!

godnattish!

just när jag trodde att allt var bra..

..så får man inte ledigt från jobbet. tydligen skulle elin till thailand just då jag skulle till norge. vår biljett är inte ombokningsbar heller så det suger stenhårt! hoppas hoppas att de löser sig, att alla extrapersonal kan jobba just den lönehelgen! hoppas! annars.. ja jag vet inte.. då kanske jag har pungat ut tåg-pengar i onödan. men nu ska vi inte ta ut något i förskott. det kan ju lösa sig! :) (när blev jag positiv?)

har just kommit hem och ätit middag, skönt o bara vara hemma., ska i och för sig iväg igen om 40 minuter, hehe. ingen vila ingen ro för linn rydelius - ständigt på språng! i morgon blir de ju som sagt emma i nordanbäck, sova över där och på fredag jobb. på kvällen inflyttningsfest.. och lördag - jobb. söndag, evelina och linda. ja min kalender kan jag rabbla i evigheter? någon som vill höra mer? nja, tänkte väl det.. rätt tråkig nu för tiden!

almost lover.. like it

RUT-LINN

jag är ny
med det menar jag.. jag har en helt ny stil.
vem hade trott för ett halvår sen att jag skulle kunna gå omkring i baggy-jeans för det första?
för det andra - vem skulle trott att jag hade kunnat få ett jobb på en klädbutik.. inte så många andra heller för den delen.. idag har jag hur som helst på mig två linnen, ett med djup rygg och ett brottarlinne i plommonfärg under. och MÖSSA- inomhus, hehe. men jag känner mig rätt gullig. inte cool någonstans, bara gullig. och de är kul. allt de här görs för att sälja ju. vem skulle annars köpa ett vitt linne med djup rygg nu, snart mitt i vintern? har hur som havre på mig ett väldigt oskönt (ursnyggt) armband också och NEJ- det här håller inte på o bli någon "dagens outfit" blogg. det är bara jag som måste uttrycka mig i skrift om hur konstigt jag klär mig nu för tiden.. inte konstigt - gulligt! jag är gullig nu för tiden..

i kväll ska jag börja stenhårt med GI igen.. inte roligt o ha gått upp alla kilon igen faktiskt. jag har ju varit duktig och kämpat? vad hände? på en månad gick jag upp allt igen, även fast jag inte ändrat min livsstil nästan någonting. är det nån som kan förklara, för jag förstår ingenting.

låten är underbar
- och ja, idiotjäveln har nog hittat sin plats på hyllan nu

almost lover

en låt jag la in tidigare i veckan.. underbar!!



I'd never want to see you unhappy,
I thought you'd want the same for me

Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long my luckless romance

en lång dag

började 10 i morse och jobbade till kl 21- vi hade personalmöte på rut och efter det åkte jag till ch på haga och här sitter jag ännu. tror inte att jag tar mig hem heller så jag stannar här och sover över, åker på personalmöte i morgon bitti igen för att sen åka hem och fixa till mig och börja jobba kl 13.  vilken underbar morgon va?

hur som havre.. nu har jag och kicki bokat resa till norge. vi kikade runt lite vad som skulle gå bäst, och vara billigast så klart! jag insisterade på att flyg skulle vara bäst och smidigast medan kicki sa "TÅG", helt enkelt.. vi kikade lite olika avgångar och vips så hade jag hittat en biljett som kostade 1100 - tur och retur.. absolut billigast! så vi bestämde oss för o boka och då visar de sig att biljetten är för OSS BÅDA. elvahundra kronor för både mig och kicki, tur och retur umeå - oslo- hur galet är inte det? helt sjukt bra! nu måste vi i och för sig stå ut med varandra på tåg i 36 timmar, sittandes, gudarna ska bara veta hur långtråkigt vi kommer ha, hehe.. jag gjorde värsta segerdansen då jag insåg att priset var för båda två, haha.kan inte ha sett klok ut med mina uppspärrade ögon och hoppande ben. nu har jag smält det hela med ett ägg och lite kaviar, ska snart sova!

nu är det klart alltså! NORGE den 30 oktober, inte alls särskilt länge kvar måste jag säga!
godkväll

linda nilsson tänker till

hon är 93:a. och jättesöt. och hon förstår mig precis. ungefär lika bra som jag förstår henne..

"hur är det för dig, visst har du lagt idiotjäveln på hyllan?"

lite matematik



+

 

 

+

 

=

En bra kombination

 

 

ja, så mkt kan man säga om min dag på hoppningen. allt gick bara av rena farten. hoppade högre än någonsin och de kändes bättre än vad de någonsin gjort på väääldigt länge. sitter här, nyduschad och fräsch. vet att om jag går i säng nu kommer mitt hår att se helt galet ut i morgon.. men det är smällar man får ta. i morgon ska jag hur som helst äntligen få träffa min älskade emma igen och på torsdag ska hela långa dagen spenderas med henne i nordanbäck! om vi tar oss till tjärnen o badar får väl bara gudarna veta.. tror de är rätt kallt i vattnet där faktiskt.. ska börja kl 10 i morgon bitti och borde ta mig till sängen snarast, även om jag inte tror att jag kommer kunna somna med tanke på min sömniga natt! och på tal om ingenting.. det luktar lägenhet också. vi får se hur de blir av den saken, det jag vet är att de är en etta på mariehem (3000 kr / månad) som söker en ny ägare.. vi får se om det blir jag eller inte! godnatt


 


 


jag kom på en sak

jag vill ha en nya design på bloggen. den får se ut så här tills jag har kommit på hur jag vill ändra. för just nu vet jag ingenting. ingenting alls.

eller en sak vet jag! att min syster hade en sjujävla bra låt inlagd på hennes blogg. sjukligt bra. verkligen. helt sinnes.




nu vet inte jag om jag är helt sjuk i huvudet eller om jag är helt normal.. men jag tycker faktiskt att den här låten är bra. konstigt. jag vet.

natten då jag sov tretton timmar

godmorgon!
efter en hel del mutter här hemma var det äntligen dags för linn rydelius att gå och sova. jag bestämde mig redan då jag kom hem där vid 5 att jag inte skulle vara vaken så mycket längre än 9. så - där vid halv 10 gick jag o la mig, lyssnade på lite musik och somnade. vaknade dock redan halv 11 igen (inte riktigt vaken), tog med mig ett äpple och en kanna vatten in på mitt rum igen, åt äpplet och somnade sött igen. lisa kom in i morse någon gång - vet inte vad klockan var, jag vaknade till i alla fall. sen vaknade jag igen klockan 11.00. och hur sjukt är inte det? jag sov i TRETTON timmar. kan man säga att jag var trött? eller var jag bara less? eller hade min kropps muskler bara gett upp efter allt dansande jag utsatt dem för? hur som helst, jag låg där - helt död. nu har jag lyckats ta mig upp, ätit frukost och ja, inte så mycket mer. är faktiskt otroligt seg idag. jag ska se till o ta mig i kragen och borsta axo (suck) och hänga tvätt (suck). i kväll är det dags för ridning igen - hoppning. vi ser väl om jag är blåslagen i kväll.. brukar inte sluta så bra efter mina hopplektioner. i morgon ska jag och ch träffas för o bestämma när vi ska ta och besöka brudarna i norge. jag längtar!

GI: jag har gått upp 5 kilo. alltså. haha. vad händer? är det någon slags tröstätningsovana jag lagt på mig? inte bra!

i natt/igår kväll när jag skulle sova lyssnade jag på en riktigt gammal goding från evanescence, my immortal. ge mig fler gamla godingar o lyssna på.. typ som move along, skitbra - jag kan den utantill men jag är inte less på den. just för att den är en gammal goding!

nu ska jag rycka upp mig lite, i alla fall klä på mig (klockan är ju ett! linn slutar jobbet nu! herregud, vad har jag gjort av min dag? ingenting!)

här följer lite av den fina fina gamla låten
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone


These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
I held your hand through "all of these years"
But you still have all of me


sliten krigare

nu är jag hemma igen efter en händelserik helg i örnsköldsvik.. kan inte skriva så mkt, lisa står bakom mig och väntar på datorn. 5 minuter är den min - det är allt jag får! har dansat som en jävla galning MEN hör och häpna. bara en blåsa! är det inte fantastiskt? förut på marorna har jag haft skavsår hela fötterna.. inte i år. annars har det hänt en hel del både roliga och tråkiga saker (mest roliga!) jag och linda har skratt-deppat ihop lite. haha, men det har varit trevligt. våra fnissamtal dfär kl fyra på morgonen har säkert varit allt annat än roliga o lyssna på. vi hade kul i alla fall! känner mig övertrött och galen. ungefär. har träningsvärk i benen och ont i höften. klagade igår på höftproblem, kände mig som 85 år.. har mest bara klagat på hur trött jag varit i kväll och nu bär det faktiskt av till sängs. jag orkar inte mer. är jätteillamående också, har nog ätit för mycket bröd idag. och till er som är lite smått GI-intresserade.. igår åt jag en kycklingrulle med currysås. som var inlindat i vitt bröd (absolut förbjudet). sjukligt gott var det! luktade dock curry i en timma på dansen. tvättade händerna 5 gånger för att få resultat.. nej. nu startar mitt nya liv. hej då - idiotjävel (internskämt mellan mig och linda, visst ler du lite i alla fall?)

mina söndagskvällar framöver kommer spenderas (i alla fall en halvtimma) framför "hål i väggen" på tv6. skrattade riktigt mkt idag åt den konstiga programidén. vet inte om de var för att jag var övertrött eller för att björn gustavsson var med.. förmodligen båda två!

godnatt mina kära läsare!

REDO!

nu väntar jag bara på att skjutsen ska bli färdig.. party-fixad och allt packat! har med mig en stor bag och den största skinnväskan vi ägde.. förstår inte vad jag har med mig för skrot?
i morgon ska vi ta oss en sväng i centrum, fika och shoppa lite.. då kommer även evelina ner, så de blir kul. på kvällen blir de 8 h dans igen. jag känner mig taggad!

so long!

jag beger mig av mot främmande stad

sov hos linn i natt. lite sex and the city och ägg. ja, så kan kvällen och morgonen beskrivas. vi passade också på och tvätta lite och åka och handla, oj så vuxet! träffade min mor på willys, hon stod före i kön. hur stora är oddsen liksom? sara stavert stod i kassan och jenny sandberg i kassan bakom.. hur stora är de oddsen då? vi hade ett liten umgängeskrets där på fyra kvadrat typ! nu ska jag till och packa min lilla väska, plocka upp maten som mamma handlat (mycket..) och fixa till mig lite. som mamma beskrev det tidigare idag "man håller inte på o känna igen dig när du är osminkad längre". är det ett tecken på att jag är ful utan smink eller att jag sminkar mig för mycket, nästan till oigenkänlighet. (vilket konstigt ord.) hur som helst. mycket snyggare och fräschare i smink. linn sa även "du ser bakis ut". inte heller ett gott tecken. haha. är borta till söndag eftermiddag, då ska jag fixa lite saker till min moders födelesedag och på kvällen ska jag äntligen få vara med min älskade emma! jag tror på den här helgen!

"men linn, ta bort. min rumpa ser ju enorm ut."

är ni med?

okej, ni där ute i intranätet.
börjar jag bli tråkig? har jag tappat stinget?
funderar på o låta bloggen vila ett tag nu..
känner inte riktigt motivationen längre.

vi får se.. kommer säkert med ytterligare ett inlägg i kväll bara för att.

ska till linn snart och bara ta de lugnt! lyssnar på delta goodrems låt. den är så fin i början.. när den börjar gå lite snabbare tappar den lite av det som är så bra.. men början och mitten är toppen. så de gör den till en 4a av en 5a. intressant.. jag vet!

nu ska jag till o dega framför tv:n ett tag, det var hur länge sen som helst! godkväll

put on your dancing shoes

jobb för hela slanten idag! trivs med nya håret, känner mig motiverad till helgen! hittade just en bra låt på datorn också. lisa har tydligen laddat hem lite musica. delta goodrem - believe again. ungefär så känner jag också!

nu ska jag se till o inte missa bussen!

åsele marknad

UNDERSKATTAT
folk får säga vad de vill om åsele.. men helvete så kul jag har haft där alltså. åsele marknad.. man hör ju bara på namnet att de inte kan bli annat än  bra.. kikade just igenom några gamla album. emma & jag. vi kör nästa år igen va? vilket jävla partyteam vi är! bjussar på några (hittills aldrig visade) godingar:








här följer en av mina bilder som jag inte är allför nöjd med.. därför får den helt enkelt vara liten.. :) vill inte zooma in mig själv i jätteformat.. emma ser ut o njuta av en nöt !




snodd korv, snodd digestive (från ett rasat tält..) & gangster-emma. mitt på vägen. oförglömligt!



ser jag inte galen och superlycklig ut? haha.. godnatt

att det kan vända så snabbt

snacka om att jojo-banta fast i humör.. hehe. nu är jag helt plötsligt mig själv igen!

har just ätit middag (ja, fast kl är 11). åt lunch där vid halv 3 och var verkligen inte hungrig när det vankades fika på stan så jag tog bara en kaffe. där vid 10 började jag känna mig lite småsugen och lagom till när jag kom hem så blev jag riktigt hungrig. tacofärs med majs och tomat stod de på menyn. lite keso lyckades jag också få i mig. satt och såg på so you think you can dance med en söt hund tiggandes bredvid mig. kan livet bli bättre? jag tvivlar!

jag kan inte släppa att jag är ledig hela - HELA - helgen.. även måndag. vad har jag gjort för att förtjäna det här? :)

nu ska jag bara lyssna på lite musik, snabbkika facebook och ta mig en rätt tidig kväll.. lite lagom mätt på allt sådär!
i morgon ska jag umgås med linn och sova över där på mariehem, vi ska försöka lyckas färga hennes hår också, vi får väl se hur det går..

godnatt

suck

ja. jag ler/skrattar/är less/besviken.

kan inte säga mer än så- det är bara helt sjukt allt det här

god morgon

eller är det en god morgon?
dagen får helt enkelt utvisa om du är sämst eller helt okej.
har just ätit ägg. jag känner mig lite småless på ägg måste jag erkänna. GI = ägg. ja nog kan man variera sig lite, men ägg är sjukt lätt o fixa till såhär på morgonen. går lika fort som o göra en macka. inte lika gott men, man måste göra sina val här i livet! idag gjorde jag GI-valet.

idag ska jag jobba 12-18.15 och sen vet jag faktiskt inte vad som händer.. konstig känsla. jag kanske bara är hemma en kväll för ovanlighetens skull? skulle också kännas konstigt.. någon som också är ledig i kväll och vill umgås?

nu ska jag fixa till min "nya" frisyr och ta mig ut med min hund en sväng.
so long

so you think you can dance

såg på det programmet hela förra säsongen.. nu har de inte blivit så många avsnitt som avnjutits. har sett lite i kväll och det här.. dirty dancing.. (filmen alltså!) måste jag säga mer? SE DET


linn tänker till

fy fan vad kallt det är. nu är det inte bara höst - nu är de kallt också. jag hade bara tshirt och skinnjackan idag, dumt val av mig. jag frös! efter jobbet mötte jag upp hanna för en liten stund på bibliotekscaféet för att sedan vandra hem till henne, klippa mitt hår och se lite på tv. mycket trevligt! jag gillar mitt nya hår. det är inte så jättenytt, egentligen är det samma gamla som har fixat till sig lite bara.. lite bredare lugg och mer urtunnat. inte slitet - bara fint och fräscht. luktar gott gör det också! hoppas på många nya fina minnen med min nya frilla!

jag och ch har nu prel bokat norge till 24 oktober.. det kommer bli superbra. jag tror jag tar med mig lite mat hemifrån så man slipper bli ruinerad.. tar nog med mig sprit också.. eller får man flyga med alkohol i bagaget? jag har ingen koll. hur som helst - det löser sig nog!

nu jobbar jag bara onsdag och torsdag - sen är jag ledig FREDAG LÖRDAG SÖNDAG OCH MÅNDAG. fan fyra dar ledigt i rad - så lång ledighet var de länge sen jag hade.. blir ju som sagt maran till helgen, jag hoppas jag blir mer taggad snart,. det löser sig säkert också förhoppningsvis..

jag blir konstig av allt det här. inte mig själv. snart är skiten över..
förhoppningsvis.

nu ska jag till o ta bort mitt nagellack, olja in naglarna, måla grundlack, två lager färg och sen överlack. allt de här kommer typ ta 40 minuter.. ingen som förstår mitt i-lands problem? skaffa aldrig långa naglar som man måste måla - det är mitt råd för dagen! hejhej

ett roligt infall

läste lite i tidningen nu och såg en skitkul bild.. försökte hitta den på internet men då hade de kapat av den.. alla som har tillgång till en vk från idag (måndag) måste nästan kika. jag skrattade faktiskt rakt ut.. fokus ska egentligen vara på ulla-karin som är målvakt som typ slänger sig in i mål så att det blir mål. ja alltså, hon gjorde inte mål med sig själv utan med bollen.. jag såg bara en tjej i bakgrunden som ser helt invalid ut och helt less ut.. haha. hon ser ut som om hon håller på o kissa på sig. väldigt underhållande. lyckades hitta den avkapade bilden men halva hon är liksom borta. gör er en tjänst och kolla i tidningen.. jag tycker att de var fruktansvärt kul i alla fall..


det är hon som har orangefärgade skor där till vänster. inte alls lika kul nu när man bara ser hennes ihopknycklade knän..

förlåt

men jag måste vara lite pinsam. idag när jag bakade lyssnade jag på backstreet boys skiva från 96. och insåg att en låt var helt okej, och den är "okänd"..
förlåt. igen, men jag måste lägga in den så allmänheten får höra på den

backstreet boys..


den här låten får en repris här på bloggen, bara för att den är helt helt underbar!
jordin sparks - freeze


duktiga lilla du

den här dagen har varit skön. vaknade efter 11½ timmas sömn, väldigt utvilad. gick ut och gick med stavar och gjorde en riktig GI-brak frukost. bakade en GI-kaka och tvättade.. gick ut med hunden och städade undan på mitt rum. jag har varit så himla duktig idag. har även lyckats med en tripp till stallet, kom just hem. ingen av våra datorer har varit hemma idag så jag har helt enkelt sysselsatt mig med andra saker än datorsittande! nu blir de o snabbkika lite bloggar, sen ska lisa tydligen göra någon skoluppgift, så då är de bara för mig o flytta på mig!

för övrigt så är jag gladare nu och tycker att agnes nya låt är helt okej!!

godkväll

...

jag har fortfarande inte tagit mig härifrån. hittade en länk som ledde till en annan och vips hade jag sett på olika filmer i typ en timma extra.. tur att man är ledig i morgon! hittade en film från en logdans där man såg mig svänga runt i en bugg med jonas - syntes inte så tydligt så jag orkar inte länka. däremot - här ser ni mig typ trycka upp ansiktet i kameran helt plötsligt. chockrosa linne har jag på mig också.. haha. inte ett av mina bättre dansminnen heller, mannen/killen/gubben var inte jättebra på o dansa. men om man orkar, inte har ngt att göra, kan man alltid titta på den här filmen. och där i kring 6.30 dyker en riktig fräsching upp! programledaren är för övrigt väldigt dryg. tänkte bara inflika det också!

NU ska jag sova, godnatt

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1233437

läggdags

hundra aprikoser och femtio nötter senare sitter jag nu här, proppmätt och redo för sängen! jag och jenny har en dålig vana att alltid fika då vi är med varandra. inte lite fika heller.. typ konstant mat-intag under hela tiden man umgås. men, sånt är ju trevligt. såg på en konstig film på tv och spelade kort. en riktig ersmarksafton! som de alltid har varit..

halle-lu! jag säger bara det. highscore. så roligt.
nu tror jag helgen kommer bli bra - öviks maran. jag linda och andre. vi kanske blir värsta teamet ändå?

"slutet på något innebär alltid början på något annat"
avslutar med några sanna ord.. godnatt

myspys

i kväll ska jag vara med jenny, jag hoppas på en lugn och skön kväll - riktigt ersmarkshäng.

annars är jag mest less faktiskt. nästan så att jag skulle vilja skratta för att det är så tragiskt.. hur kan man bara bete sig så här konstigt? väldigt udda stil.. ingen som förstår vad jag menar förutom jagsjälv.. de här raderna är typ som min officiella dagbok. vad djupt det blev, förlåt



linn & lisa på promenad i ersmarksskogarna. trevligt, skönt väder & stavar..

linn rydelius i ett nötskal



im sexy, im hot, im everything you're not
(bring it on)

getingar

och rävar också för den delen..
de verkar förfölja mig!
jag förstår inte vad jag gjort för ont?

ska tröstäta lite chokladpannacotta och tycka synd om mig själv..

choklad, friska vindar och lite festsnack

japp-. då var inflyttningsfesten avklarad. en helt vanlig fest - lite fylla där vid 23-24 snåret och trötthetshäng där vid två. åkte med lisa boman hem (kvällens utropstecken - lisa stannade hela festen! you go girl!) där vid halv 3 och somnade så sött efter en bit choklad. mycket bra. kan bara säga att mitt vin var riktigt gott, det blir fler fester med min nya vän. idag känner jag mig precis som vanligt, inte bakis alls. underbar känsla! kändes ännu bättre då jag kollade på mitt schema för veckan och såg att jag bara jobbar tre dagar.. yes! fruktansvärt bra. ledig i morgon också. ännu bättre. ja, allt kommer bara bli bättre från och med nu. jag blir bara less på mig själv och mina konstiga beslut. varför linn? varför.. nu ger jag upp! det är över nu. jag måste verkligen starta om på ny kula. jajemen!

idag ska jag ta mig ut på promenad i höstluften, måste verkligen ta upp de här med GI igen, har börjat slappa till mig lite. åt pommes och chips igår.. och drack alkohol. åt bröd till frukost. nja linn. du är inte GI-Linn längre. nya tag här också!

maran nästa helg,
kanske ikea helgen därpå,
4 dagar i norge i november först - kickis schema hade redan blivit lagt för oktober så vi får skjuta på det lite..
ser fram emot en ny linn, är inte riktigt mig själv nu

en annan grej som ALLA måste göra är det här receptet. och de är GI. kan det bli bättre? sjukt gott - sjukt mäktigt också, behövs lite för att man ska känna sig mätt..



CHOKLADGREJ SOM ÄR UNDERBART GOD
4 port.

75 gram mörk choklad, 70%
1 gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 msk fruktsocker

Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladet i kallt vatten. Koka upp grädde och fruktsocker. Krama ur gelatinbladet och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i minst tre timmar. Servera med vispad grädde och färsk frukt

tack för mig!

en liten, liten uppdatering

jobbet idag gick strålande! hur mycket kunder som helst och överladdad personal. kunde inte gå på stan efter att ja slutat för jag var helt uppe i varv.. skönt o komma hem o äta något och bara ta de lugnt.
i kväll är de inflyttningsfest och vem skulle inte vara taggad om den hade en sån här fin grej o se fram emot? bubblande rosevin med champangekork.. jag längtar!



vem skulle inte vara sugen liksom?

förresten!

jag har fått en lägenhet!
på haga, efter ök. skitfin, nyrenoverad.
men jag tackade nej
har lite ångest nu, även om de känns skönt o ha bestämt sig..
skulle blivit inflyttning till helgen, allt gick så snabbt.

hur som helst, de var allt!

mobilbilder

jag tar ju lite bilder med min mobil lite då och då.. tycker att jag är kreativ som fotar. saken är bara den att jag aldrig kommer ihåg att lägga in dem - måste typ göra ett "mobilbilder inlägg" bara för att.
och de här är ett sånt!



en söt liten linn i hennes nya fräscha lägenhet på mariehem - den första riktiga måltiden



ett träd. med jättegula löv. det är höst!


nu ska jag bli positiv och gå över till lisa boman och vara med henne och jenny sandberg.

norge i början av oktober med kicki som det ser ut nu :D tjo!

ytterligare en regning dag

det har hänt så mycket på senaste tiden, har verkligen inte haft tid en sekund o sitta vid datorn. igår jobbade jag verkligen hela dagen, gick till caféet efter rut-jobb och hjälpte lisa o städa lite för att sedan åka till mariehem och se på idol med linn. fnittrade mest och var supertrött. åkte hem redan kvart i elva för o sova, orkade verkligen inte mer.. logdansen i onsdags var riktigt bra, kunde varit litelite bättre men jag är glad! det var länge sen jag kände mig så glad efter en logdans. nu i helgen är de dags för linns inflyttningsfest, jag taggar jättemkt! nästa helg blir de dansmara i övik, känner mig inte lika taggad till det. visst, de kommer nog bli trevligt o bra, men "alla" som skulle dit har gett upp. kvar är jag linda och hennes kusin andre. evelina och chrille kommer ner på lördagen. men. ändå! vi brukar vara värsta gänget ju..och de blir vi inte i år. jag ska försöka tagga upp ändå. tänk - 16 h dans på 2 dagar. kan inte bli annat än bra (och skavsår och svett)

nu ska jag ut i rutbutiken igen, hej så länge

en ny linn

idag har jag på mig baggy-jeans, en stor vit tshirt, en blommig sjal, vita tygskor.. skinnjackan, en grå ziphood och en sjukt söt mössa från rut. känns inte riktigt som mig själv måste jag säga. men de är fint! en ny linn med andra ord!

nu kom det mer varor - kjolar o sånt snyggt. ska ut och sälja jeans nu igen! i kväll blir det baggböle - sen slipper alla folk tjatet om logdans i fortsättningen eftersom de här blir sista för säsongen..

hejsålänge

ett kallt hus

hemma nu, en middag senare. känns som om GI går åt fel håll nu, blir bara fetare och fetare. haha. inte riktigt som de ska va? i kväll ska jag vara med linda adolphson, det var länge sen! ska nog bara myshänga i hennes lägenhet och göra ingenting. jag hoppas på det i alla fall. har inte någon större lust o göra något extremt. jag vill bara vara. förstår ni hur kallt de är i mitt hus? till middagen tog jag upp "kan vi inte börja elda snart? jag såg någon på morgonvägen som hade börjat. det rök ur deras skorsten." tydligen tyckte pappa att de var alldeles för tidigt att redan börja elda så nu har vi (äntligen) vridit på elementen. nu kanske man slipper vakna med kall näsa och igentäppta luftvägar. skulle vara rätt skönt faktiskt. idag tog det två timmar på jobbet innan rösten var som den skulle.. jag tycker faktiskt att de är rätt skönt o åka buss till jobbet måste jag erkänna.. lyssna på musik och bara sitta i typ 25 minuter. många må tycka att jag är konstig nu. men men. hemresan är inte lika trevlig - då vill man bara komma hem. men ditresan - mjo, helt okej!

jag söker lägenhet med ljus och lykta. sökte just en som 247 andra sökt. kommer jag få den? jag är positiv (nästan!) det går åt rätt håll för linn rydelius!

sista logdansen i morgon. vi får se hur allt ter sig efter onsdagen. inte länge kvar nu tills allt är över. förhoppningsvis. ingen förstår någonting vad jag menar. och det är precis så jag vill ha det!

FREEZE

jeanshysteri

vi har jeansvecka på rut. allt handlar om jeans. idag fick vi in en modell från sally, vårt eget märke - king! hur sköna som helst, jag ska köpa dem! nu bär det av hemåt igen och i kväll vet jag inte vad om händer. kanske tar bilen och kör förbi någon! :)

vem vill massera min onda rygg?

vad hände? jag fick tväront i ryggen och kan inte röra mig.. inte bra alls. jag tror jag knäcker den för mycket.

fy fan vilken bra dag det här har varit. jag har inte hunnit tänka någonting, har hela tiden varit någonting på gång. började med morgonmöte som resulterade i ett uppdrag som "jeansansvarig". inte illa alls. jag tror att jobbet kommer bli bättre och bättre och bättre! jobbade även 2 timmar extra idag så sammanlagt 4 timmars lön på en ledig dag. detta resulterar i och för sig i att jag kommer jobba 6 dagar i rad men, det ger pengar - jag kan åka utomlands! kollade även upp vad hårförlängning skulle kosta för mig. tydligen 4000 kr. lite dyrt. så jag tror jag kollar på ngt annat ställe eller så skippar jag det och lägger pengarna på någonting annat - typ en utomlandsresa? känns lite konstigt o lägga så pass mkt pengar på håret. nja. inte riktigt min stil. åkte hem, åt och vände. for till sjukhuset med mamma. jag ska vara ärlig och säga att jag var helt inställd på att läkaren skulle säga att jag hade en tumör i huvudet eller att jag höll på att få m/s. men! jag hade inga som helst fel på huvudet överhuvudtaget! så fruktansvärt skönt!!!! jag kommer tydligen att få leva med synbortfall och en blinkande prick hela mitt liv. jag har inte ont och jag har vänjt mig så - hellre det än en muskelsjukdom som skulle gjort att jag tynat bort. pust säger jag bara. så himla skönt. ska göra en ny röntgen om ett år bara för att se så det inte blivit ngt då, läkaren tyckte att jag skulle leva i nuet och inte tänka på det. lite svårt o inte göra de, men jag ska göra mitt bästa i alla fall! jag och mamma firade med en kaffe på waynes och åkte vidare och hämtade linn, åkte till hennes lägenhet och gjorde köttfärssås. mysfaktor 10! stallet - inte lika kul som alltid.. och nu sitter jag här. 10 mil har jag kört idag. flängt fram och tillbaka helahela dagen känns de som. men som sagt, rätt bra - då har jag inte tänkt någonting - och det har gjort att min dag har varit kul. länge sen jag kände mig positiv. nu söker jag lägenhet (igen).. har inte fått något svar från någon - jag fortsätter söka! i morgon blir de jobb igen! på kvällen? jag vet inte. vi får se. förhoppningsvis något kul som händer. på lördag är de dags för fest igen och det ska bli så fruktansvärt kul! jag är sugen på bubblande rosevin och en hejdundrans fylla med trevligt folk. jag gillar er!

godkväll

RSS 2.0