egypten

halla! jag och emma lever, i allra hogsta grad! idag har vi legat vid poolen, alldeles vid stranden, och bara vilat upp oss. vi tar igen allt vi inte har fatt vila sen studenten, hehe. just nu sitter vi pa hotellets bar, vi har just gjort oss i ordning for en liten utekvall faktiskt. vi ska ta taxi (hall tummarna for att vi inte blir bortrovade) till ett stalle tio minuter bort.. fick tips av reseledaren att det skulle vara ett kanonstalle. vi hoppas att papas bar och ministry of sound ger oss vad vi vill ha. tydligen brukar guiderna hanga dar, det kan ju aldrig vara fel.. annars har vi mest tagit det lugnt, solat och atit god mat. stranden ar helt okej, vi har en egen strand som tillhor hotellet. det ar lite synd anda, det blir inte sa mycket av nagra strandpromenader. det blaser en hel del ocksa, inget man klagar over men pa eftermiddagarna kan det bli lite kyligt. man kan aven behova ha en liten kofta pa sig pa kvallskvisten for att inte frysa. annars har vi stralande sol och lever och mar! i morgon har vi bara tankt ligga vid poolen och ta det lugnt, en liten taktikvila infor det som komma skall! pa mandag ska vi namligen ut pa en sol, bad och snorkelutflykt med bat, kan vara kul att hitta pa nagonting annorlunda :) pa hotellrummet kan vi aven avnjuta svt europa sa vi ligger pa eftermiddagarna och glor pa svensk tv och har det gott. lyckades aven med en timmas powernap efter duschen idag aven fast vi vilat hela dagen. we're on vacation!!!!

nu ska vi ut till poolomradet och dricka upp olen for att senare aka ivag. vi hors snart igen!!!

ha det bra, det lovar jag att vi har det!

Kommentarer
Postat av: lisa

låter ju hur bra som helst! Här hemma snöar det...

läste på aftonbladet om att hurghada (?) var fult. sant?

Låter i alla fall som ni har precis som man ska ha det på semester, njut åt mig!

2008-11-22 @ 22:17:27
URL: http://lisarydelius.blogg.se/
Postat av: Mamma

Va skönt att höra från dig! Har just pratat med S-A och han var jättesjuk när de var i Thailand och det hoppas jag att du slipper. Ni verkar ha det det toppenbra! Ta hand om er och kom hem utvilade och i fin form inför julen... Kram

2008-11-23 @ 12:40:05
Postat av: Linda

hejsan! vilken otur att du hann fara precis innan vi kom hem från thailand..men men. ni verkar ha det toppenbra där borta - alla hälsar förresten! :) sola och bada litegrann åt mig också, kram!

2008-11-23 @ 15:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0