min mamma fotograferar

det här var det bästa hon kunde komma med. men hon är bra ändå!


då har man fixat igen

har ändrat lite på bloggen igen. tog typ 5 minuter, jag tror jag börjar bli haj på det här nu!
såg just på cold case och jag började faktiskt grina lite. typiskt mig!

CYKLADE (!!) till stan idag. helt sjukt. det roliga var att jag tyckte att det var rätt skönt. men det var ju i och för sig riktigt varmt ute och jag lyssnade på bra musik. hoppas att jag lyckas hålla i det här till sommaren och börja cykla till jobbet. jag om någon skulle behöva lite vardagsmotion!

annars har de väl inte hänt så mycket annat. mamma och pappa ska gå ut på promenad med hunden NU. vet inte vad som har tagit till dem men. skönt att 'slippa' dem för några minuter. jag tror de blir en tidig kväll och jag är förhoppningsvis utvilad och glad i morgon då jag ska städa huset och kanske även skrapa det lite. vi ska nämligen måla om det i sommar. om jag känner min far rätt så pratar han bara om det, och de händer inte så mkt mer än så. mycket snack och lite verkstad med andra ord..

en heldag i värmen på rut mfl

jag minns dagarna då jag uppdaterade min blogg typ 5 gånger om dagen. nu har jag verkligen inte tid med sånt! har gjort så himla mycket i veckan! igår blev de brännbollsyran efter att vi hade sett urinetown filmen med ung scen. åh vad jag saknar de! kom på mig själv med att le under hela musikalen. den var bra! festade med kerstin igår kväll och tog en kaffe som första drink. ja kan väl säga att jag inte var så jättemotiverad till att supa. har druckit alkohol 4 gånger på 7 dagar.. hihi. i morse skulle jag i alla fall upp och jobba första dagen på rut och jag måste säga att jag kände mig förvånandsvärt pigg! började 10 och det första jag gjorde var att byta om. var tvungen att jobba i ruts kläder så det var bara att ta på sig ngt från butiken. var lekledare under dagen och höll i aktivitet ute "kast med liten boll". man kunde vinna en goodiebag från rut om man var med och tävlade och jag raggade folk utomhus i rosa hårband och ett "krigsstreck" i rosa på kinden. äckligt hett! ska försöka hitta bilderna som togs av elin (och en kund..) som kommer läggas ut på rut mfl.as blogg! jag blir kändis! kommer att jobba nästa gång på lördag. då ska jag ha på mig mina nya leopardtights som jag köpte idag. i like!

i kväll ska jag fixa tvätten och bara ta de lugnt. jag har inte varit hemma på hur länge som helst och de känns skönt att slappa lite. allt skolarbete är nu färdigt och det väntar en lugn vecka. livet känns bra nu!

johannas hajkbilder var äckliga. jag + en körsbärstomat + ett fett smajl = jätteful bild

so long soccers!

vitlöksdoft och hakplåster

sitter nu, hör och häpna, och gör min restuppgift i engelska. har haft den dragandes i ett år. i och för sig så gör johanna och björn de mesta jobbet men jag sitter i alla fall här!

orkar inte snacka mer om balen. den var bra, bilderna är roliga. kan tänkas att jag lägger ut några fler framöver!

i eftermiddag ska jag iväg med klassen på hajk i tavelsjö och ska sova i tält. det blir nog trevligt ändå. vi har ju i alla fall tur med vädret! kommer nog att lukta vitlök, dressingen i matsalen idag var inte nådig! jag hoppas även på en match emot a:arna i brännboll - de ska också hänga på !

kommer att sitta och dega på skolan tills halv 4 så de kan hända att jag återkommer snart igen :) tjoho

balen

mycket mycket bra! hade inte kunnat tänka mig att det skulle vara så bra. alla var verkligen toppensnygga och man kände sig typ som en kunglighet. i alla fall jag. bilen var perfekt och jag föll aldrig i mina skor. håller på att försöka lägga upp bilder på apberget men det går verkligen hur segt som helst.. jag bjussar på två bilder här i alla fall!




många var fina men jag och emma var finast!



erica var typ känd

ostrukturerad

jag funderar på om jag är den enda som inte har provat hela min baloutfit någon gång. jag har haft på mig klänningen en gång sen den syddes upp och jag har aldrig ens provat klänningen till någon av mina smycken, inte heller skorna.. vet inte om jag ska ha strumpbyxor eller om jag ska vara barbent. har inte köpt någon kofta eller sjal. skulle fixa lösögonfransar men de var slut. sminkningen bestämdes igår.

så dålig men ändå så himla skönt att inte vara som alla andra; så planerad, strukturerad och ha koll.
allt detta känns så typiskt "LINN". jag hoppas att kvällen ändå blir lyckad och att man blir någolunda snygg!

SNÄLLA VÄNNER! kolla in på tomat_huve på apberget och njut av bilderna från vår underbara roadtrip till sundsvall. snacka om lyckat koncept. bra vän, bra husvagn, bra musik, bra camping, bra stad. perfekt!

godkväll

det är i morgon det gäller

BAL i morgon! känns helt osannolikt! väldigt roligt, men konstigt. hur länge har man inte pratat om det här himla balen? för länge. och nu är det dags. jag ska fixa lite saker i morgon i sista minuten men det är jag ju van vid. jag är inte direkt känd för att vara ute i tid om jag säger så.. smink 11 och hår 13 i morgon, sen hem och klä på sig, måla naglar och göra sista sakerna för att sedan åka 16 till hanna! där  blir det lite förkalajs och ytligt mingel för att sedan åka cab med emma in till den röda mattan och balen. efterfest styrs på bibliotekscaféet och sovning hemma hos min bordsdam emma. dagen efter blir det lite dirty dancing (filmen såklart) och bara simpelt bakishäng.
jag tror på det här!
hoppas att man är pigg och fräsch i morgon och inte stressar ihjäl sig!

bjuder på lite mer bilder från sundsvall:

 god frukost!

 god middag!

 god frukost!

en gammal goding

jag och emma lyssnade på en hel del musik i helgen och den här låten är så himla himla bra!

snart är det dags för balen och jag känner mig väldigt oplanerad.. vet inte riktigt om jag har allting färdigt men, det löser sig alltid. man får inte fundera så mycket. nu hoppas jag att bilen o det löser sig så vi slipper gå till balen.. godnatt




pictures




















 
jättefina schalgerpuben!









sliten tjej på gott humör efter en SKITROLIG helg!!





sundsvall

hela helgen har verkligen varit perfekt! allt har flytit på och jag har verkligen ingenting att klaga på. jag och emma har helt enkelt haft en toppenhelg. lyckos de som bor i sundsvall, det finns verkligen hur bra shopping som helst! uteställena är inte heller att klaga på. jag är supernöjd med helgen. campingen var perfekt! vi bodde med husvagnen längst bort precis nere vid vattnet. första morgonen åt vi frukost på stranden och det var hur varmt som helst. emma bestämde sig för att bada men hon insåg rätt snabbt att det var svinkallt. jag orkar inte berätta allt men summa sumarum har det varit en tia av tio möjliga!

pengarna har bara runnit mellan fingrarna men jag måste säga att det har varit värt det! 3000 kr fattigare men 1000 erfarenheter rikare. vi klarade det! föräldrarna är stolta och jag känner mig nöjd med att vi har lyckats slutföra vårt uppdrag. det blir mer camping i sommar med partyhusvagnen! wie!

bilder kommer alldeles strax! ska ut och diska lite i husvagnen och sedan är jag tillbaka! tjoho

city

har verkligen bara ätit vitkål till lunch idag. och sen säger syrran att man inte får äta det. känns. kul.
annars har jag missat min buss och gör det bästa jag kan i att fördriva tiden på stan, dvs, en dator på bibblan. trevligt värre..

var och hämtade mitt schema för sommarjobb i juni idag, det ser bra ut.! de är så äckligt trevliga på rut. sen fick jag även träffa några av de andra i personalen. eller träffa och träffa.. snarare titta på.

nu blir det bussfärd hem för lite baconätning när jag kommer hem! i kväll blir det eurovision. :)

en vecka och två dagar

jag har gjort 2 uppgifter idag. känner mig faktiskt duktig. ett 3 sidigt arbete om bugg + en powerpoint och en intervju med en ledare. och den skulle egentligen inte vara inlämnad förrän om en vecka och två dagar. skumt att jag gjorde den redan nu. annars brukar jag vänta till kvällen innan (som jag i och för sig gjorde med buggarbetet)
nu är det bara engelskan kvar. jag har nedräkning!

har förresten betalat traderatröjan idag, då kommer den förhoppningsvis i dagarna!
fredag morgon så bär de av till sundsvall. då smäller det! husvagnen känns som årets grej! wiho

FÖLBÄBIS

jag dog
hur mini som helst. föddes i morse!


bugg

nu är det arbetet färdigt. det var nästan roligt att skriva om måste jag säga! hoppas att redovisningen går bra i morgon! sen är det bara engelskan och intervjun kvar. åh!


lakan - fejden



nu har vi äntligen fixat ett lakan som vi satt upp i skolan. ska bli roligt att se deras miner. hoppas bara att 'de' inte plockar ner det, de hade varit riktigt surt måste jag säga!

solen skiner och jag känner mig pigg idag! ska snart fixa mitt buggarbete för att vara på sjukhuset kl 16. jag tror de här blir en bra fortsättning på dagen! kattis ringde i morse och sa att mitt pass 8/6 var inställt, alltså betyder det att jag har jobbat färdigt på bibliotekscaféet. kommer säkert att hoppa in någon gång när ingen annan kan men jag har inget mer schemalagt. RUT blir mitt nya liv!

tjo

blogghysteri

nej vet ni vad? nu börjar jag bli less på att folk (speciellt vissa) inte uppdaterar sina bloggar. jag blir typ arg när man för 10:e gången klickar in och ser att det inte hänt något nytt.. skärpning!

sen har jag insett att jag är faktiskt fast i det här. bloggning alltså. typ läsa bloggar har blivit min kvällssyssla. vågar inte ens uttrycka mig vad som döljer sig i favoritmenyn på Internet Explorer, hihi. många kuliga bloggar!

nu blir de dags att sova, måste ju vara utvilad till redovisningen i morgon bitti!

det tog inte ens 60 minuter

naturkunskapen är nu avklarad. och hur lång tid tog det? mindre än en timma.
bara för att jag är så jävla lat har jag dragit ut på det här i över en vecka. snarare 3 veckor.
nu är det över! bara redovisningen kvar, och hur svår kan den bli? nja. den blir nog lätt!

buggarbete kvar nu, en intervju & sen hajken. SEN är ALLT färdigt.
inget mer slit på gymnasiet.
fy fan vad roligt det är med studenttider!

hoppas allt går vägen för dig så det blir du och jag på
jobb i sommar! skulle verkligen vara kalaskul!

None

min nya favoritföda

turkisk yoghurt och hemmagjord müsli
faktiskt mycket godare än det låter. i alla fall för mig som bara får äta varm mat eller sallad hela tiden är det här en riktig isbrytare. mums!

(jag har börjat med naturkunskapen, heja!)

my siz in action





fresh GI food made by L&L

nytt utseende

nu har även min blogg flyttats. irriterande att ja inte kan komma in på det vanliga sättet?

i kväll ska jag och linn åka till anette och mysa med henne och den nya kissen. tråkigt att man ses alldeles för sällan :(
såg just my luck med linn nyss, den är så himla 'måbraig'. jättetypisk linn film, allt slutar lyckligt och sådär.

nu väntar jag på middag, idag serveras det fajitakyckling med stekta tomater och fetaost. kommer nog bli gott! känner mig lite stressad för naturkunskapen men jag ska inte klaga. har typ haft 3 veckor på mig att göra den och jag väntar till sista kvällen då jag egentligen inte har tid. say no more!

insåg idag att jag jobbar mitt första pass på rut dagen efter brännbollsyran. och jag som hade tänkt festa järnet då. man kan väl inte komma helt sliten och bakis första dagen på jobbet? bläk för sånt! får ta ut mig till helgen som kommer, sundsvall 3 dagar med emma i en partyhusvagn. jag känner mig så otroligt taggad! ikea, monki, zara, casinot och camping. hihi. det ska bli kul!

ständigt på vakt

sitter just nu barnvakt åt thea och måste springa lite då och då o kika vad hon hittar på. just nu står hon och slår på spegelväggen i hallen. fyfy. efter en liten kamp har jag nu stationerat henne i tv rummet, får väl se hur länge hon stannar där. hon är hur som helst väldigt snäll och hittar inte på många dumsaker. ska snart gå ut på promenad med henne och hunden och förhoppningsvis somnar hon då. kändes lite tungt att kliva upp i morse halv 7. jag är inte riktigt van vid det nu för tiden.

idag har jag äckligt ont i vänster bakdel och i nackmusklerna. förstå hur mycket kroppen måste spänna sig när man faller av? inte konstigt att jag känner mig lite mör idag.

det blir skola idag vid 1 och sen ska jag faktiskt handla, mamma är i sthlm. mina kvällsplaner är att åka till anette och hälsa på henne och den nya kissekatten!

image51


             

hästerisnack

jag vet att jag är sämst. men så dålig? nja.. jag somnade i eftermiddag när jag skulle plugga till mitt prov. vaknade tio minuter efter att bussen hade gått och var tvungen att köra bil till skolan eftersom att jag inte skulle hinna annars. hade inte heller pluggat färdigt utan lyckats ta mig igenom hälften. så ungefär så bra gick provet också. kommer nog att få precis g (hoppas!). hur lyckas jag?

ramlade även av idag på ridningen. hästen blev rädd, jag åkte bak på hästens rumpa och föll rakt ned (typ 1,7 m) på min egen rumpa. detta hände precis efter att jag hade hoppat upp, hade alltså inte ens hunnit ta stigbyglarna (för er ickehästintresserade så är det de man har fötterna i) eller tagit tygeln (det man styr med). jag var alltså helt chanslös när hästen tvärgalopperar fram. allt tog sisådär 2 sekunder. såg även senare att jag hade ett skapmärke mitt uppe på huvudet på hjälmen, alltså måste jag ha druttat i med huvudet också. minns inte riktigt det.
har hur som helst en varm vänster skinka nu och haltar lite fint när jag går. som om de inte vore tillräckligt med ögat? linn öjbrandt fick rida sudden eftersom min rumpa inte var sittbar. det gick väldigt bra för henne måste jag säga, hon fick lite utav ett halleluja moment som det så fint brukar heta.

nu ska jag ta och gå och lägga mig, får nämligen besök i morgon bitti kl 6.40 av en liten thea som ska stanna här till 11. trevligt. hade varit kul med sovmorgon men icket!
gonatt

jag är världens sämsta

har vetat om det här för länge, tagit med mig papper hem förra veckan för att jag skulle börja plugga i tid.
MEN
jag glömmer bort allting och inser nu att jag har ett prov i eftermiddag. tur är väl att jag inte har lektioner i em så jag kan åka hem och plugga.
så typiskt mig!

förstår mig inte på

kan någon förklara varför den här klänningen kostar 140:- ?
jag hittade massa snygga för dryga hundralappen på forever21.com

konstigt, men bra, jag vet!

image50

söndag

jobbet idag var ett skämt, har aldrig varit med om att det varit så lugnt, men de kan ju vara trevligt också. att få vila sig lite på jobbet..

ögat känns inte bättre, inte heller sämre. alltså som förr. känner mig inte så trött som jag gjorde igår, och det måste väl vara ett positivt tecken?

i morgon har jag ingen idrott alls, det resulterar alltså i endast en lektion. i morgon också! skolan är skön just nu. slappade i morse och läste lite ur en bok och insåg att jag läst den förut. det märkte jag dock när jag var 250 sidor in i boken, så nu är det bara att fortsätta läsa på. hur kan man vara så glömsk? tyckte att jag kände igen konceptet lite.. hehe.

godnatt

hund

alltså, axo är så himla go. han ligger här bredvid mig och har lagt tassen på min fot för att jag ska klia honom. sen viftar han lite lätt på svansen och morrar så där sött. han luktar i och för sig smuts men, sånt får man leva med!

jobb idag på caféet, i kväll ska jag på middag hemma hos linn och sen ska jag (förhoppningsvis) göra de sista på naturkunskapen. åh.

2 avokado senare

är så äckligt mätt. ja då menar jag alltså äckligt mätt. så mätt så de sitter i halsen liksom. inte mätt i magen. nej de blev för mycket laxgegga och avokado för min del i kväll. men det var gott så länge de varade! är väldigt sugen på sötslisk nu.. mm. det hade varit gott med typ vad som helst med socker i.

pappa lyssnar på lasse stefans nu på tv, hur högt som helst. han tycker tydligen att de där är minnen o så, sånt han hade på band när han var ung. tänk när "sån där" musik var "modern". haha. så roligt..

nu är jag så less på flimmret! ta bort det! jag vill veta mitt fel och få medicin. idag var en tung dag, helt sjukt trött i kroppen jag varit. jag kommer fortsätta gnälla här. prepare!


 äkta suparglädje. linn hade kul igår. jag och veronica firade nog minst lika mycket (projektet klart!) även fast vi inte uttryckte samma alkoholglädje. man säger ju att delad glädje är dubbel glädje, eller hur?

lördag

gårdagskvällen var faktiskt rätt rolig måste jag säga! fest hos linn och sen på rött med "urinetowngänget" (som var 4 pers dock..)
känner mig sliten idag måste jag säga, ont i kroppen och typ.. svag?

jobb till halv 7 i kväll och sen ska jag träffa kicki, det blir trevligt. alldeles för sällan man hittar på saker med folk nu för tiden. all min tid bara uppslukas av massa annat? som vad? jag vet inte. har inte ens koll på mig själv nu för tiden. kom till exempel fram till att jag har haft mitt körkort i snart ett år. och hur konstigt känns inte det? känns som om det var nyss som jag tog det. tiden kör på spurt tror jag!
so long

sliten chaffis

jag känner mig så himla trött. ska powernapa lite nu innan ja ska på fest! ingen alkohol för min del, bara umgås och sedan köra lite bil. :)


jag vann tröjan på tradera. nu ska man börja lösa det med betalningen.. 32:- med frakt. inte illa!

lycka till!


bibliotekscaféet

jaha, då var man här igen. har just skrivit min ledarskapsuppgift, gick typ på 10 minuter. när jag väl börjar med saker så går det otroligt fort. det är bara just det att jag måste ta tag i saker någon gång och inte bara vänta på att göra dem..
så nu är jag klar med det i alla fall. nu blir de bara att göra naturkunskapen och sedan uppgiften OM bugg. men det lär väl gå rätt bra det med. sitter på caféet nu och har gratis internetuppkoppling, ett tips med andra ord, sätt er på bibliotekscaféet om ni har dator med er, då blir de billigt och bra!

nu ska jag nog dra mig en sväng ut på stan. vet inte riktigt vad jag ska hitta på men det brukar inte vara några problem. känner mig rätt ansträngd i ögat faktiskt, ska nog vila mig från dataskärmen ett tag!

värdelöst

jag sitter alltså i skolan idag och har ingen vän här. jag har småföretagande och varken lisa eller johanna är här. detta är min enda lektion idag och jag skulle lika gärna kunnat vara hemma och jobba med arbetet jag har på datorn hemma. det här är verkligen sämst måste jag säga. så nu då? jag antar att jag kör bil ned till stan och sätter mig och läser en bok, kanske fixar en intervju med evelina om hon kan. ngt måste jag ju göra, ska till stallet vid halv 4 dock.. då har ja ju ngt att göra hur som helst..

gråmulen skitdag

den här veckan har varit allt annat än normal ->
orkar inte berätta allt men jag antar de flesta som läser här har nog lite koll i alla fall

vaknade i morse av att telefonen ringde och de var från rut. de ville att jag skulle jobba lite i maj och juni också, så jag kunde stänga i sommar redan då endast jag och en extrapersonal kommer att jobba. jag kommer alltså vara ANSVARIG redan om typ dryga månaden. är inte det sinnes? galet kul! :)

nu blir de att dra iväg till skolan i überful outfit, jag bryr mig verkligen inte känner jag. sen ska jag sätta mig på caféet och plugga lite. det behövs! för jag är sämst..

tjo så länge

tio kronor för en tröja

inte så mycket att hurra för men. hoppas ändå att den blir min. nu undrar jag bara hur man betalar i så fall.. men de löser sig väl!

perfekt till typ midjekjol. om den är ful så slänger jag den!


i morgon ska jag troligtsvis köra lite bil.. behöver just DU en chaffis? kontakta mig!

roadtrip med husvagn

jag & emma har ändrat oss. vi får låna en husvagn till trippen till sundsvall. inget hotell här inte. det blir troligtsvis en natt på IKEA parkeringen och en natt på en camping. sjukaste så roligt :D haha. det blir nog king! kostar typ lite mer i bensin men hotellrumsavgiften går ju bort.. fast sen kommer campingavgiften till. så de blir nog lite jämt ut ändå.. men fan vad roligt vi ska ha! har bränt ut en skiva idag också, ååh. massa partyhits. vi kommer ha världens helg. puss på emma eriksson!

lite som en drog

jag tror att tradera.se kommer att ha ungefär samma effekt på mig som bloggen har haft. jag kommer bli beroende. det är sjukt mkt så man kan fynda. hittade en skitfin blommig väska och tröja.. tröjan har jag bjudit på, väskan har vi typ en likadan hemma. så de blir att börja använda den. varför har jag typ glömt bort den?

annars lever jag på att jag har fått jobb på rut. trehundra sökande och jag är the one. jag har typ någon typ av arbetsintervjukonst kanske? jag måste utstråla mycket helt enkelt. nej jag är nöjd. kan inte säga så mkt mer.

nu ska jag försöka mig på att ändra lite på bloggen. vi får väl se om den kajkar ihop eller om den vill med sig!

kramar

EN KONSTIG DAG

dåliga nyheter och TOPPENNYHETER

ridningen gick bra, jag är rädd men efter idag kommer jag inte få dispans. anna kläckte ur sig ngt som "du skulle kunna passa i hoppgruppen", så nu får jag inte utsatt häst utan får välja som alla andra. detta säger säkert ingenting för den som inte är insatt men nu har jag i alla fall nämt det.

SEN

JAG HAR FÅTT JOBBET PÅ RUT (! ! ! !)
MENINGAR SOM
"VI VILL INTE HA NÅGON ANNAN ÄN DIG LINN"
VÄRMDE RÄTT BRA
JOBB FRÅN OCH MED JULI OCH FRAMÅT - 75% TILL HÖSTEN
JAG ÄR GLADGLADGLAD

kul att det både kom bra och halvkassa nyheter idag.
det blir alltså inget willys för min del, ringde och "sa upp mig" idag fastän jag inte ens börjat. men men, jag tror rut blir hundra gånger bättre :)
håller er uppdaterade på det senaste!

i kväll blir de nog brännboll med emma och nordmalingsgänget (om vädret håller sig det vill säga) för att sedan fixa låtar till sundsvallstrippen! :)

sen har jag även lyckats bjuda på 2 saker på tradera.se, en body shop grej (som visade sig tillhöra helena) & en jättefin blommig tröja. får se hur det går med mina första bud någonsin!

ännu ett sjukhusinlägg

fick dropp i morse igen, träffade en jättetrevlig tjej från byske som fick dropp bredvid mig! hon hade haft samma problem som mig med ögat och sen hade det utvecklats till domningar och tillslut MS. tror ni det kändes kul.? nej
men hon var positiv och sa att hon tog vara på varje dag. jag är 19 år. jag hoppas att jag "bara" har synnervsinflammation och ingenting annat. ska på magnetröntgen ngn gång under månaden och hoppas då på positiva besked. det är väl bara att leva varje dag helt enkelt!

idag ska jag till stallet och ha hopplektion, jag hoppas på att jag känner mig piggare då, just nu känns de som om jag ska somna.

tjo så länge

sötsugen

skulle göra naturkunskap. icket. jag är sämst. linda kommer att bli arg..

sitter bara och tänker på GI desserter. jag har väärldens sötbehov och får INTE ÄTA SOCKER ELLER NÅGOT ANNAT GOTT. hur gör man då liksom? åååh


en sak att tillägga

jag insåg just att sundsvall krockar med eurovision..
hur funkar det? jag får festa till eurovision helt enkelt. hoppas vi har tv på hotellrummet. MEN euro är väl på lördagen? och då har jag o emma inget hotellrum. detta bådar inte jättegott...

benvärk!

hungry eyes

jag är svinhungrig, verkligen!
idag har jag blossat upp och varit alldeles röd i ansiktet. men sånt är ju fräscht. som ngn sa från klassen: det ser ut som om du just cyklat till skolan och är lite andfådd. ungefär så.

idag har jag FYNDAT på stan! åh vad det är roligt när man hittar saker på stan. köpte en studentkjol 198.- , ett student linne 79.- , T-V-Å bh:ar 698:- (underbart bra för att vara jag!!) och en gråblommig bolero 149:-. allt var ju inte jättebilligt men, det är ändå fynd när man hittar sånt man verkligen vill ha! jag är nöjdnöjdnöjd. sa just till mamma att jag ville ha bh:arna i studentpresent.. mamma skrattade lite då men. det kändes inte så kul att betala 700 kr på två bh:ar när andra kan fynda för 100 kr. aja!

hade även projektredovisning idag och det gick jättebra, slappt som attan! hoppas på mvg i den kursen!

lite bilder från mina fynd!image44

    

baby when the lights go out.

frillan till balen kommer nog att bli toppen! kommer att bli en snedlugg, platt mitt på huvudvet, sen en bulle där bak med svinrygg och pärlor i. hoppas på ett fint resultat! :)

i kväll blir det naturkunskapsskit hela kvälla! ska fixa all fakta, läsa in mig på ämnet och fixa en powerpoint. förhoppningsvis slipper jag ledarskapsuppgiften på torsdag - det känns skönt. däremot har jag ett megaprov på måndag. inte lika skönt.

bjuder på en armbild
image43
den ser dock felvriden ut. det är inga problem med armen ännu!

jobb på willys i sommar är bekräftat! åh så bra! :) nu hoppas jag på rut!

sjukhusbesök

kom just till skolan efter att ha varit på sjukhuset för att ha fått kortisondropp. det gick faktiskt rätt smidigt och tog bara 1½ timma. nu blir de att fara dit två morgonar till också! hann ju träna lite på redovisningen i och för sig, och ligga i en skön sjukhussäng, så så dåligt var det faktiskt inte!

i eftermiddag blir det att åka till draggen och fixa balfrisyren! känns som om jag är på g!

tröttare än tröttast

den här dagen har varit lång! om jag skulle berätta allt som hänt idag skulle jag få skriva en 4 sidors uppsats. var på sjukhuset - lite sämre resultat, detta ledde till att jag från och med i morgon kommer att få läggas in 3 h om dagen för att få kortisondropp. tydligen kommer jag att bli aldeles hyper och röd. men hellre de än synbortfall! förhoppningsvis är det en inflammation på synnerven men det är ingen läkare som vet säkert. för säkerhets skull så ska jag göra en magnetröntgen på hjärnan men det kommer dröja. tidigast om en månad..

sedan skola då jag insåg att jag har FETT mycket i veckan..
- idrottsmedicin redovisning
- projektarbetsredovisning
- bugg arbete (3-4 sidor skrivning + redovisning 10 min)
- naturkunskapsredovisning + skrifligt

allt detta från tisdag - torsdag.
och jag känner mig NICHT förberedd.. bläk. jag gillar inte såna här tillfällen.

emma och jag har i alla fall bokat hotell till sundsvall nu. vi fick en natt, vi ville ha två. tydligen var de rod strewart i sundsvall JUST den helgen. man kunde ju ha valt en bättre helg- för er som undrar sover vi andra festarnatten i bilen!

annars känner jag mig trött så trött! tror att de har ngt med ögonsjukdomen att göra. så slö! sen har jag börjat med GI idag också, de kanske har ngt med de o göra?

hoppas på att alla mina sommarjobb blir klara ngn gång. vet inte hur de blir med konfan, willys eller rut.. hoppas på det senaste!

nu ska jag ge mig och gå o sova, godnatt

baltänk

det som saknas till balen är jäättemkt har jag insett
typ
- väska
-smycken (typ armband i pärlor, ngn som har ett o låna ut?)
-hårtjosan
-kofta/sjal/någontingannatsomjagintevet

ska man ha strumpbyxor?
jag har ingen koll. trodde att allt var klart och jag har nog ignorerat problemet.. hm. äkta jag!

åh hur gör alla andra? jag vill ju va som du!


blogglösa dagar

ögat är inte bättre. det är sämre. jag känner mig orolig!

annars har det hänt jättemkt sen sist. pappa hade sitt 50 års kalas, jag o emma bestämde oss att åka till sundsvall, jag har jobbat, ätit och kört bil. har även "fått" min en vinbox att ta med till sundsvall. satt just och letade hotell och det verkar FULLBOKAT överallt! annars har ja hittat ett hotell som tar 1600 för 2 nätter.. kändes lite mycket faktiskt. sover hellre i bilen! men de löser sig nog. man kanske kan ta ett enkelrum och ställa in en extrasäng? man borde nog ringa dit så kan de nog hjälpa en bättre än internet..

aja, nu ska ja snart se på parlamentet och vila min sprängda mage. uähk. hur mätt som helst! i morgon blir det neurologen för att röntga hjärnan och sen börja med GI metoden. nu är jag less! lisa och mamma kör på också så då får man lite motivation!

goddag

med två feta ögon

nu har ja sådär fina ljuskänsliga ögon. två utav dem. ska nog lägga mig nu för bara blotta ljuset av dataskärmen bländar mig..

det blev en snabb visit på sjukhuset. samma undersökningar som förr, ingenting nytt. inte heller nånting nytt som hittades. blir magnetröntgen på måndag morgon på neurologen i samråd med en hjärnläkare. jepp. så ligger landet. jag hoppas på att de hittar någonting!

det stavas: JAG ÄR JÄTTEGLAD FÖR R-U-T
fatta om jag får det. TREHUNDRA (300) sökande. sjukt är ordet!

tänkte bjuda på en fin liten bild på en glad linnsan

image42
i sällskap med en väldigt ful jenny
godnatt

allt upprepas

jag ska in till akuten i kväll igen. det ringde just en ögonläkare som stämde träff med mig i kväll på akuten. han var egentligen ledig. det ser inte så bra ut med andra ord. blir riktigt orolig! det kan ju vara vad tusan som helst det här..
håller er uppdaterade!
linn

allt handlar om ett vänster öga

det är sant. mitt öga är inte bättre. snarare sämre. nu har jag en blind fläck + en massa små flimmer blinda fläckar. lite ont i huvudet har jag också. det här känns inte bra. jag börjar bli lite orolig faktiskt. det kan ju vara vad som helst det här.. hjärntumör? shit. nej, jag måste nog åka in igen och kolla upp det här!

det gick skitbra att provjobba idag, det lutar nog åt att jag blir anställd! de har inte gett mig några klara besked men det ser ljust ut :) hoppashoppashoppas! :)

tjing!

hurry up day

mycket att göra idag!
ögat känns sämre, inte bra. ser typ suddigt med hela vänstra ögat nu. typ prickar överallt som far och flyger. hoppas på en förbättring under dagen. sen har jag typ snytit mig varannan minut i en timma tillbaka. näsan börjar bli aldeles slapp nu typ. kul att hålla i en bugglektion och sen provjobba med snoret hängandes? nja..

ja där har ni min dagsplanering. i kväll ska jag fixa här hemma, pappa har sin 50års fest i morgon och då måste ju allt vara hur välstädat som helst. ska skura badkaret nu. uih. aja, synes och höres!!

kvällsuppdatering

jag måste bara säga att ögat inte ser ut sådär hela tiden.. det såg ut så för att jag hade fått ngn äcklig gul droppe i så att pupillen skulle vidgas och läkaren lättare skulle se in i det. kan säga att det inte var så kul att köra bil sen när pupillen inte kunde dra ihop sig igen, snacka om ljuskänslig!!

nu ser ögat faktiskt rätt normalt ut. jag ser dock slitnare ut än slitnast! alldeles grå och påsig under ögonen - fint! jag passar i det. det var ett lik som gick till skolan i morse, herregud så trött jag var! emma och jag satt uppe för länge i hennes lägenhet och bara pratade. trevlig kväll som inleddes med brännboll på öst på stan. en spontankväll som måste göras om. åh vad jag gillar mina vänner :)
känns jättebra att ha många vänner, men ännu bättre känns det att ha några riktigt bra vänner. en fjortiskommentar följer: jag tror ni vet vilka ni är. eller jag vet att ni vet vilka ni är. jag gillar er!!

nu ska jag städa färdigt toan i mina balskor - inte så bekväma ännu som jag skulle vilja ha dem (nu är de stela och hårda och jag kan knappt gå i dem..)

tjing

ett fett öga och ett miniöga

jag har varit på sjukan idag och kollat ögat igen. det fanns inget konstigt där. antingen sitter det i huvet eller någon annan stans. jag hoppas någon annan stans. man vill ju inte ha problem med skallen?

en rolig nyhet:
DAGENS nyhet. jag ska provjobba i morgon, fatta. heelt sjukt! jag blir glad att jag "tagit mig så långt". jag trodde inte ens att de skulle höra av sig från första början. men ååh så kuligt :)

annars har jag precis suttit och skrivit planeringen till min idrottsuppgift. jag har insett IDAG att det går rätt fort att göra bort saker, bara man gör dem. som min engelska uppgift till exempel som jag har haft i rest i ett år. om jag bara hade gjort den någon gång så skulle den vara bortgjord. och det skulle kanske ta max 2 h. men är man en latfis så är man.

image40 
IDAG

image41 
I MÅNDAGS



är det inte bättre med ett mini öga och ett fett öga än bara ett enda öga? det är frågan. fina bilder hur som helst!

ont i magen och ögonvärk

ska vidare till sjukhuset kl 1400 idag. synd bara att jag hade baltid kl 1430 på draggen för att fixa frillan men jag får helt enkelt prioritera. vill inte att de ska vara nå skit med ögat!

de ringde från rut mfl nyss och ville att jag skulle PROVJOBBA IDAG!! jaa! då informerade jag helt enkelt om ögat och då fick jag tid i morgon. synd bara att den tiden också krockar med lektionen jag ska hålla i på hagaskolan.. jag får ringa till rut och säga att jag måste få komma en halvtimma senare. åh jag hoppas verkligen på det där jobbet :)

nu ska jag ta och vila min mage litegrann för att sen åka till sjukan. tjing!

fotsvett

usch. mina skor ger fotsvett. utan tvekan!

det flimrar framför ögat och jag blir galen. hittar de ingenting som är "fel" (givetvis är det ngt som är fel, men vad är ju frågan) så börjar jag bli orolig.. varför har jag tappat synen och varför flimrar det i vitt just  nu? jag blir typ hypnotiserad?

intervjun idag gick verkligen toppenbra, jag hoppas att jag får jobbet. de var jättepositiva och så men jag anar att det är något lurt och att de kör med samma stil inför alla. jag hoppas inte på det. vi får se, de skulle höra av sig till veckan ! :)

annars har dagen bara rullat på och jag har lyssnat på en massa pa redovisningar. jag förstår känslan att det äntligen är över. fy fan vad skönt, ungefär som att ta studenten fast ändå inte.. wie! jag har min nästa vecka och det känns BRA. nu ska jag se till att göra bort alla andra uppgifter också, men jag kommer säkert att vänta tills sista sekund som vanligt. men det är så jag är, helt enkelt..

i kväll blir det brännboll med emma och gänget. åh, sommartecken! sen blir det förhoppningsvis en sen kväll hemma hos emma med dirty dancing, filmen alltså, inget annat!

hejhejhej

onsdag morgon

tidig morgon idag jämfört med alla andra dagar. jag vet inte om jag ska vidare till skolan idag efter arbetsintervjun, det är ju trots allt bara pa redovisningar. det skulle i och för sig vara rätt kul att lyssna på några men, nja jag vet inte. förkylningen känns faktiskt bättre, men inte bra! hur som helst så känns det jäääättekul med arb intervjun idag, wie :) jag håller på att ladda upp här hemma. linn hämtar mig snart så sen bär det av till stan. ÅH vad jag ska vara bra idag!

annars blir det nog att sätta mig på ngt café och läsa. tänkte låna tredje boken av stieg larsson, de andra två är äckligt bra! det känns mysigt! :)

ha en bra dag!

gina tricot

jag har faktiskt börjat hitta lite mer kläder som jag gillar på det stället nu än förr.

typ som den här! måste nog gå in i morgon och köpa den. vill ha den extra mkt för att den bara kostar 129 kr också, helt sjukt billig!

image39

baby when the lights go out


david guetta

tisdag, en lång dag då både det ena och det andra hände

jag är fortfarande förkyld, det känns värre än någonsin nu faktiskt! jag är helt slö och degig. typ som om ngn hade kört över mig. så känns det ungefär!

åkte in på akuten igår för att jag har problem med ett öga, synen försvinner i en cirkel på vänstra ögat hela tiden. det har varit så sen i söndags och de på sjukvårdsupplysningen tyckte att det var lika bra att åka in. så kvällen/natten spenderades på akuten. fick en remiss till ögonkliniken så jag var där hela dagen idag. de gjorde alla sorters undersökningar och hittade ingenting. jätteskumt. nu ska jag bara "vila" (sjukt irriterande med ögat som flimrar och synen som försvinner) för att sedan komma tillbaka på torsdag igen. jag får hoppas att de hittar något då, eller att synen förbättrat sig av sig själv. annars skulle det bli hjärnröntgen för min del så att de skulle kunna utesluta att det var något symptom på ms. det känns väldigt läskigt måste jag säga. men som sagt, de trodde inte att det hade ngt med det att göra, bara för att utesluta det..

det hände faktiskt en positiv sak idag också. en riktigt rolig grej! fick ett telefonsamtal i morse från ett okänt nummer och det visade sig att det var från rut mfl som de ringde. de hade läst mitt cv och undrade om jag var intresserad av sommarjobb / eventuellt fast till hösten. när jag berättade att jag redan hade fått sommarjobb på willys blev hon besviken och undrade om jag inte skulle kunna tänka mig att jobba på båda ställena. absolut sa jag, man kan ju inte missa ett sånt här tillfälle! så jag ska på arbetsintervju i morgon bitti - känns verkligen superroligt! förhoppningsvis får jag jobbet och kan jobba på båda ställena till sommaren och får förhoppningsvis fast jobb på något utav dem till hösten. det är jättemånga som sökt jobb där och bara tanken på att de vill ha mig till arbetsintervju gör mig alldeles glad :) sökte två jobb och har fått svar från båda - antingen är jag bara en naturbegåvning på att söka jobb eller så har jag otroligt tur. jag vet inte vilket jag ska tro på..

nu ska jag gå och sova en stund (igen) och sen se på dh. sköt om er!


image38

akuten

nu blir det akuten för hela slanten.. förklarar mer sen!

söndag

jag är less och trött och förkyld.
tävlingen idag gick bra, även om det inte ledde till någon placering. jag kommer igen!
hoppade även sudden en sväng, det gick bara brabrabra! :)

i morgon blir det endast en lektion och sen blir det stallet igen. det är mysigt att vara där!

underbara väder!


image37

bruden där till höger är min atletiska syster. hon blev NIA I SM I DUBBELBUGG
typ min idol idag.. jo

det ser mörkt ut

jag är så himla snuvig. jag kommer att klaga enda tills det blir bra igen. hur förkyld som helst verkligen! jag hoppas att det blir bättre tills i morgon då jag ska kämpa för en första placering i dressyren. blir ett lätt program som jag ridit förut. hoppas att joli tittar förbi :)

det är verkligen kolsvart ute just nu. ingen gatulampa i närheten av mitt hus fungerar och det är verkligen spooky ute. tur att linn hängde med på en liten promenad med axo, jag hade aldrig vågat gå själv..

sen kan jag bara säga att syster slutade som 9a i sm i dubbelbugg. en stor applåd får de av mig! de har verkligen blivit jätteduktiga på sistone. hoppas jag kan lägga upp en film eller liknande här så att ni får se!

gonatt!

så sjukt!!



otroligt häftigt

en varm majdag

jag spenderade 80% av den här dagen inomhus och det värsta var att det inte ens var mycket att göra på caféet och att vi hade klarat oss på två pers - jag hade alltså kunnat vara hemma. men men. nu är de som det är! förkylningen är inte bättre, snarare sämre. har sjukt mkt lock för öronen? varför liksom? snuvan och halsen är som en sak. men öronen? nja..

i kväll ska jag ta och plugga dressyrprogram med linn och förhoppningsvis se lite film o sånt som hör till!

åh vad jag är sugen på att ha en fest med tema. typ utklädningstjohej. supertaggad. jag har verkligen aldrig varit på en sådan fest (med undantag för 1 då jag var typ den enda som var utklädd). kan ingen styra upp? jag förlitar mig på att alla andra ska styra och att jag blir bjuden. snoffsig inställning men det är verkligen sanningen, var skulle jag styra upp en fest? kan jag styra upp en fest? nja. jag tvivlar på det. jag tror helt enkelt att "alla andra" fixar det där bättre!

tjohej

sådärja!

snabbt och smärtfritt var det över!
den forna tröjan är nu en kjol. det enda som saknas är en fåll längst upp och om jag orkar, ett blixtlås. jag hoppas på att jag och kjolen får måna trevliga stunder tillsammans!
den ser väldigt rak ut och tråkig. jag kan lova dig att den är allt annat än rak och tråkig!
fy vad ful den ser ut.. shit. jag får skylla på att den är helt utspänd pga galjen. nej gud. den är snyggare i verkligheten!

image36

förkyld

jag har verkligen blivit förkyld nu. på riktigt. känns otroligt tungt att jobba idag! ont i nacken och axlarna till på köpet. man måste tjäna pengar helt enkelt och det är den enda anledningen till att jag åker dit idag.

jag hade hellre varit ute i det fina vädret idag faktiskt. hur skönt som helst, tshirt väder. tänk att åka ned på stan och ligga på en filt i ngn park och bara prata och kanske fika lite, lyssna på musik och sola. det hade varit min drömdag. i stället för att sura ska jag nu försöka mig på att sy en kjol av en gammal gardin som jag hittade här hemma. vi får väl se resultatet senare. tyget kunde dock varit lite snyggare men - jag gillar ändå att sy så. jag får se det som träning. :) jag tror de kommer bli fler kjolar sydda efter idag, kjol är lite av mitt favvoplagg för tillfället, hundra gånger bättre än tighta jeans, blä! nej, kjol med hög midja och ngn snygg tröja upptill. skare va så skare!
hej!

SM FINAL

jag är så stolt över min syster. hon är i enköping på bugg sm och de har tagit sig vidare till final. som sämst kan hon alltså bli 12 bästa par i sverige i dubbelbugg. åh så roligt! önskar att jag hade varit där och känt stämningen. det är otroligt kul med bugg, förstår inte varför jag bara lagt allt på hyllan. nej, detta måste tas tag i !

i kväll blir det att hänga med kicki och förhoppningsvis johanna. nu blev jag sugen på att titta på lite tyg. seses!

ännu ett inlägg

jag bloggar typ för att jag inte har någonting annat att göra. jag bjuder på lite roliga saker som jag hittar här och där. bestofblocket är numera min bästa vän

image34

inte lika kul som bestofblocket.se dock

ja. det är helt enkelt sant. svenskar är roliga. och dumma..
kolla in de här till exempel.

http://tjuvtittat.se/lappar/hur-man-ager-en-klottrare/


eller varför inte det här :

image32

det är sånt här som gör mina dagar :)

dagens gärning

jag har nu städat mitt rum
jag dricker c vitamin te
det är typ 20 grader varmt ute

sammanfattat
det känns bra

inte igen!

förkylningen har slagit sig till ro igen. ont i halsen och äckligt mycket konstigt i strupen. blä.
jag hoppas på en liten förändring under dagen.
annars ska jag nog ta mig till stadium idag. såg i tidningen att det var en hel del rea där som var helt okej! ska kika. måste hur som helst tanka så! :)

annars har jag TVÅ nya jobb till sommaren! känns toppen! jag kommer jobba på samma konfaläger som förra året och lönen är ju inte helt fel måste jag säga. plus att man får vara ute mycket och kanske även ta sig en ridtur i skogen då och då. känns bra, dock kunde sällskapet varit lite bättre. med betoning på lite.
det andra jobbet är på willys. allt verkar klart till 99%. chefen har dock inte hört av sig personligen till mig utan det är andra personer så som linn och sara som pratar åt henne. men det verkar lovande i alla fall! hoppas på att man får förlängt till hösten om jag sköter mig bra! skulle vara hur bra som helst att ha ett fast jobb till hösten med fast inkomst. då kanske man kan flytta hemifrån snart också? satt just och kikade lite på lägenheter. hittade en fin i holmsund, billig också. men då var det ju det att den var i holmsund, inte så lockande. jag har i alla fall ställt mig i "kö" för lägenheter i stan.

"- hur firar man midsommar i andra länder? typ polen?"
" -de har väl en midsommarpolen..?"

duvskräck

http://rixfm.se/?underpage=236.93404

ta och klicka på denna och välj

"Roger läste upp ett mail på temat duvskräck"
lyssna och fnittra


valborgsmässoafton

så himla otippad vändning min kväll tog! klockan 7, en timma efter min ankomst till rödäng, bestämde jag mig för att bege mig till holmsund där linn och "kollektivgänget" höll hus. kom dit och insåg att det var riktigt roliga och trevliga människor jag hamnat med. kvällen tog ännu en oväntad vändning när allt bara blev upp och nedvänt. lite bråk och tjafs. men men. tydligen var det sånt som hörde holmsund till. vi traskade vidare hem, jag för övrigt i ett par storlek 47or crocs, för att sedan bara bli tröttare och tröttare och tillslut somna klockan 2, helt utmattad.
kul kväll - bättre än 07. definitivt!
sen att jag vann vänd 10 revanschen gjorde allt ännu bättre.
så bra!

nu har jag ont i fötterna, (tre blåsor) och har ont i halsen. tror nog att den senare tillkom under kvällen då jag gick med öppen jacka i typ 2 h. ska krya på mig litegrann nu tror jag :)

hej!

RSS 2.0