glädje

det är så här lycka ser ut på bild


torsdag

åh så underbart att vara ledig en dag, snacka om att kunna ladda batterierna ordentligt. synd bara att de blev så dåligt väder nu, jag som hade tänkt vara ute i kväll också, men man kan inte få allt här i världen! tydligen ska de bli värsta skitvädret i kväll, strömavbrott o typ upp till 20 mm regn. aja, så länge man kör bil borde de inte vara några problem..

ja jag jobbar fredag och lördag, vet inte så mkt mer om vad som kommer hända i framtiden. känns som om jag tar dagen lite som den kommer nu för tiden, jag vet inte riktigt hur länge de kommer o hålla, brukar vara rätt "fullbokad" annars. skönt ändå att veta att man kan vara ledig en kväll o så!

nu ska jag vidare, ska ta en fika och se på film,
godkväll

ännu ett väderinlägg

 men jag måste bara få säga det:
ibland har man tur också, det är sol idag. jag ska ut nu och steka. här ska man bli brun. undrar bara om jag ska lyckas ta mig till ngn strand eller om de blir gräsmattan hela dagen. skulle vara skönt o bada lite också för o svalka sig, men ibland kan man inte få allt..

.

insåg just att mina senaste inlägg handlar en hel del om vädret.. varför kan man ju undra. jag är väl en naturmänniska innerst inne kanske?

sunshine

ja, jag somnade idag när jag kom hem. stressade hem på cykeln för att kunna ligga och pressa så länge som möjligt i solen på min baksida. så vad gör jag då? jo jag pratar i telefon och somnar sedan i min säng. inomhus. och sover i dryga timman. fruktansvärt! jag blev så sur på mig själv att när jag väl gick ut var de inge kul längre.. som tur är har jag kommit över de där nu och åt just middag på en filt i trädgården. det var rätt bra. förutom att axo sniffade på min tallrik typ stup i ett - ganska drygt faktiskt. jag hoppas att de blir fint väder i morgon, för då är jag nämligen LEDIG. wonderful. så länge de inte regnar bara!

måste bara säga att den som vill gå ner i vikt, kör GI. jag vet inte riktigt hur länge jag har hållit på nu men jag är 2,5 kg från min målvikt. känns underbart verkligen, det syns faktiskt också när man väl kikar på sig själv. det finns ett litet minus bara, det är att man kan gå ner kilon på ställen på kroppen som man kanske inte riktigt vill gå ner.. nu kan man ju faktiskt inte välja var man ska gå ner kilon så de är bara o se glad ut. jaja. prova GI helt enkelt! kommer fortsätta med de här mer eller mindre hela livet tror jag, har aldrig känt mig så pigg och så full av energi som jag gör nu :)

i kväll ska jag till evelina och vi ska ta en promenad. känns som om de kan vara nödvändigt faktiskt! det är kul att ta upp kontakten med personer igen och inse att man fortfarande vet var man har varandra. det är så det ska vara!

godkväll

jobbardag

nu var det ändå ett tag sen sist.. jobbade igår (hela långa dagen) och jobbar idag. börjar om 5 min faktiskt "på riktigt". var med robin hela kvällen igår och det var fruktansvärt trevligt. drack kaffe, åt mackor, gick och gick och gick. fastnade hemma hos honom och såg på tv. det var trevligt! hoppas att jag får sluta lite tidigare idag, de lär nog inte vara så jättemkt folk på stan så vi behöver nog knappast vara 3 personal. då blir de lite sol för min del i alla fall :)

det är ju en del som drar till storsjö i helgen. johanna till exempel. den filuren åker redan idag, hon var in i går och sa "trevlig helg". jag blev lite ställd och sa "de är ju bara tisdag". för henne, den slappisen, var de redan helg medan vi andra normala jobbar och är har helg då de är helg. ha de så bra på storsjö, jag ska ha de bra här hemma vill jag lova!

vi hörs

äntligen!

nu bär de av ut i solen, här ska stekas lite! finally!

(jag gick till jobbet idag, hurtigt va?)

wiho

en massa nya varor innebär en hel del jobb för mig vilket resulterar i att det inte blir segt här på jobbet. yey!

middag i kväll med emma, sen kanske en kaffe i ngn park? vädret är UNDERBART!

söndag

sitter hemma hos bästa emma efter en underbar dag i solen i östervik, grannstranden till södervik. hela tjocka släkten var typ där och det var jättetrevligt. vädret var king och jag åkte ring efter båten, en bra dag med andra ord. åkte hit till emma nästan direkt efter jag kommit hem från stranden, vi har handlat lite käk till henne och sett dirty dancing ytterligare en gång. den är hur bra som helst, tror aldrig att jag kommer bli less på den..

annars har jag väl äntligen återhämtat mig någorlunda från fredagen. orkar inte gå in riktigt på vad som hände men det var helt ofattbart. igår kunde jag verkligen inte koncentrera mig utan tänkte bara på det som hänt. hade konstant ont i magen o allt var bara konstigt..
festen på kvällen var väl helt okej, inte så speciell. de var en vuxenfest, de hade trevligt. jag hade det okej!

i morgon blir de jobb igen, hoppas att de ösregnar under dagen och är strålande sol då jag slutar, då ska jag och emma ut och käka, kanske ta en öl eller två (trotsa pencillinets förbud mot alkohol).

ser på ett tv program om medier. alltså de som kan prata med döda, de är sjukt skumt ändå. tänk om det liksom är döda människor runt om en hela tiden. jag tror ändå att de kan vara så. på ett eller annat sätt.
aja, nu blir de ett till avsnitt, ska koncentrera mig mer på det nu- godnatt!

fruktansvärd natt

det går inte egentligen att förklara vad som hände i natt, igår kväll. helt sjukt. allt kan verkligen hända för alla. det var en hemsk kväll helt enkelt, tror jag egentligen inte riktigt hängde med i svängarna.. jag hoppas bara att allting blir bättre (det kommer det att bli). vad man än säger eller gör så spelar det egentligen ingen roll alls. man kan bara finnas till.

i kväll: middag på berghem. skulle vara där 17. lite sen med andra ord..

värmen

var kom värmen från? eller har den funnits hela tiden när jag varit sjuk? jag evt inte, har knappt varit utanför ytterdörren på de senaste 3 dagarna. i morgon däremot blir de andra bullar, då är det faktiskt dags för jobb igen och fest på kvällen. ingen alkohol för min del eftersom jag äter pencilin, annars hade jag nog tagit med ett glas eller två. hade hoppats idag att jag ändå skulle vara så pass pigg så att jag orkade vara ute i solen, men de har inte blivit mkt av de heller.. har mest varit inne och städat lite, ätit och sovit. men de fungerar ju det med!

inte en bild från idag, däremot från tidigare i veckan..
världens bästa kusin. vi har varit barnvakt 3 gånger på 5 dagar, inte mig emot faktiskt. hur fin som helst!

god sommarkväll


glädje

jag har en bakgrundbild på datorn som får mig att le. varje gång jag sätter mig vid datorn sprids en lyckokänsla genom kroppen, bara för att jag tittar på en bild.. måste få tillstånd av min kompanjon innan jag lägger ut den här, men när ni ser den, kommer ni förstå varför jag ler. underbara underbara emma!

herregud

(jesustema på de senaste inläggen)

det här handlar till viss del om kyrkan i och för sig.
gick in på internetbanken nyss för att kika in mitt saldo, trodde att lönen från rut skulle ha kommit in. det trodde jag också, enda tills beloppet "bara" var på 6000 kr. hade räknat ut att jag skulle få lite mer i alla fall. tänkte kika om jag fått ngn lönespec skickad hem, bara för att se hur mkt skatt som var dragen. DÅ visar de sig att det var lönen från konfalägret jag jobbade på i 1½ vecka. jättebra jobb, 6.30-12.00 varje dag och ibland tjänst på kvällen mellan 19-20. annars var de bara att slappa med konfirmanderna som gällde, leka eller vara med på andakter. på sin höjd äta. OCH LÖNEN DÅ?
jo, 6500 (innan skatt i och för sig.) men ändå! förra året var de sagt att jag skulle få 5000, jag fick 6000. i år var de sagt att jag skulle få 6000, jag fick 6500. de måste älska mig.

ingen pengatorka här längre. dagen blev just ännu bättre!
skit samma att jag är sjuk, halleluja!

halle-lu!

jag mår bättre idag.. dvs - ingen feber
men ändå! halsen känns lite bättre också, hör och häpna, idag kan jag äta en macka utan att grina. tjoho! kanske lyckas tillfriskna så pass mycket under dagen att jag kan åka till gräsmyr och dansa i kväll (hoppet är det sista som överger en...) men: man ska aldrig vara FÖR positiv. förhoppningsvis är jag frisk till sommarfesten på lördag kväll i alla fall! mamma lisa och thea åkte just iväg till 4h-gården på nydala. tydligen gillar thea djur så mycket att när hon ser ett i tidningen så gosar hon så mycket med "det" så att hon blir svart i ansiktet. av trycksvärta alltså, inget annat. (inte av avund..) hade gärna hängt med dem (hon är världens bästa kusse) och badat lite, klappat kaniner och fikat.. men men, jag ska bli frisk idag och bara vila. det är faktikst inte så skönt som de låter, jag kan inte vara ute i solen för de blir för varmt. går bara omkring i underkläder hela dagarna och har inte tvättat håret på 3 dagar. tror faktiskt att de kan vara dags för det idag! det här känns som en bra dag helt plötsligt!

ett litet plus under dagen

har faktiskt börjat känna mig lite bättre nu.. även om skillnaden är minimal så är det faktiskt så bra att jag kan dricka bubbelvatten nästan utan problem nu. 2 klunkar utan att de gör jävluskt ont i alla fall! och det är ju ett steg i rätt riktning! nu ska jag ta och gå i säng, kanske ta o läsa en bok eller så :)

godnatt

halsfluss!!

wie. jag har halsfluss.. nu blir de pencilin och förhoppningsvis är jag tillbaka på jobbet på MÅNDAG.. herregud!

hatar svetten

ingen vill vara i närheten av mig nu, 39 graders feber, svettas och fryser omvartannat. i natt efter att jag hade varit på toa så höll jag på o svimma för att febern var så hög.. skitäckligt! visste inte vad som var upp och ner eller fram och bak.. allt bara svartnade och när jag äntligen tog mig till sängen igen (efter att benen vikit sig flera gånger) var jag så svettig så de bara rann.. usch! nu ska jag o mamma hur som helst till vårdcentralen och förhoppningsvis hittar de mitt fel och kan ge mig lite medicin. förresten, har jag sagt att jag numera inte ens kan dricka? jag vill bli frisk NU!

fyfyfy

helvete så dålig jag är, kan knappt äta annat än youghurt. blir att se på tv, sova (har sovit 6 h idag) och sitta vid datorn! febern ligger kring 39 grader och jag orkar knappt vara uppe.. blä för sånt här!

sjuk

jajemen! jag har blivit sjuk och sjukskrivit mig från jobbet idag.. de andra två stackarna blev själv på jobbet, ingen som kunde vara där i stället för mig. hela min hals har svällt upp till dubbel storlek och jag kan knappt svälja mitt eget spott. fräsch? nej.. skönt? nej..
har även haft lite feber men jag tror de har lagt sig lite nu. ska förhoppningsvis orka fara till fannie en timma eller så ikväll för att bara träffa alla urinetownare igen :)

forever21

hitta vad man hittar när man letar
jag orkade inte ens bläddra igenom allt men SJUKT så mycket fint för så lite pengar. då tillkommer ju i och för sig tullavgiften o allt så de blir typ ett pris som hemma men ändå.. innan frakt o allt går typ en klänning på runt 20-25 dollar, dvs. väldigt lite.. åh.















och det här är ingen av de alla möjliga blommiga klänningar och kjolar jag hittade.. inte heller några örhängen eller skor alls.. hihi. snart kommer lönen!

min tid

det tar typ lång tid för mig att sitta vid datorn nu för tiden.. de blir bloggen, apberget och min nya grej facebook. mamma verkar bara muttra mer och mer för varje dag som går, tycker att jag bara sitter här och inte gör så mkt mer.. och de kan jag i och för sig nästan hålla med om.

jobbet idag gick bra! roligt var det, alltid ett plus. hade nästan hoppats på att hinna vara med ngn i kväll men de är ont om tid.. kanske ska se vad jenny gör, henne tar de inte så lång tid o cykla till i alla fall!

godkväll

drömmen

åh, kom just på min dröm som jag hade i natt. den var verkligen inte normal.
jag var typ med i en film av något slag, lite liknande mordkommissionen, fast ändå inte. jag var med i filmen fast lite som en åskådare, jag hade inte några repliker och hade ingen aning om vad som skulle hända härnäst. vi åker i en bil och jag sitter i baksätet tillsammans med sara granberg. i framsätet sitter en gubbe, en tant och självaste david beckham!! (ja det var 3 i framsätet). david skulle läggas in någonstans, det var en polisbil av något slag som vi åkte i. han hade blivit psykiskt sjuk (i filmen) och skulle åka till en hamn. helt plötsligt när bilen stannar så vänder han sig om mot mig och kysser mig. helt sjukt. och vill ni veta vad som händer sen? jo.. mamma väcker mig. med ett barn i ena armen och hunden i den andra.. god morgon! innan detta hann faktiskt sara granberg kläcka ur sig att "åh varför satte jag mig inte på din sida i baksätet?".. david beckham kläckte faktiskt ur sig en sak till, men den är VIP stämplad :)

tyckte de här var rätt kul faktiskt..

ny dag, nya möjligheter

jag tror och hoppas att jag äntligen har återhämtat mig från åselelivet.. det var skönt värre att vara ledig i morgon, vette tusan om jag hade orkat jobba igår. det var skönt med en slappardag, även om de hade varit bättre med lite finare väder. hade varit rätt gött o sola igår men, spöregn fungerar de också! idag blire jobb för hela slanten, börjar i och för sig först efter 12 någon gång så de känns skönt, då slipper man i alla fall stressa på morgonen.

för tillfället har vi världens bästa thea på besök, hon var här igår och sprang omkring också.. ungefär hur söt som helst, hur glad som helst och min kusin. she´s great!

jag och emma kikade på bilderna igår och skrattade så mycket så att vi grinade (igen). men de är så det ska vara.. de är även därför både hon och jag kör med censurerat, de är nog lika bra det trots allt!
ha en bra dag!

ÅSELE MARKNAD 2008 by emma and linn

herregud..
vilken jävla kväll














 ÄLSKAR DEN HÄR!



 posarna på toan



supergrisen





efter denna stund (typ vid halv 11) blev jag alldeles för full och vägrar visa några bilder in public. sorry!

här är klockan kanske.. 3?

emma sminkar sig i spegeln på en vit volvo.. i den sov 2 lite mindre glada tjejer. vi gick efter ett tag..





 
en sliten krigare tackar för sig.. riskakor, korv och digestivekex mitt på vilhelminavägen kl 7 på morgonen
det var trevligt!

jag har sammanlagt 23 myggbett på mina ben.. inte så skönt om jag ska vara ärlig.
tack bästa bästa toppenemma för en lördag med högsta betyg. hoppas bilderna är lika roliga som jag tycker att de är..
endast dem med VIP får se bilderna mellan 23-03. hihi..

bilderna

jag skrattar så jag gråter.. åseleåseleåsele

måndag

så himla död - idag också! bruna slitna mjukisar och en grå stor zip hood. håret är fullt av spray och jag har inga strumpor.
det regnar, jag känner mig allmänt less bara! jobb hela veckan också, hade gärna varit lite mer ledig om jag ska vara ärlig. det kommer nog kännas lite piggare när pengarna rullar in om dryga veckan.. härliga tider!

orkar inte berätta om åsele, det var king som vanligt. kanske lite väl mycket fylla men de är som det sägs "fullast vinner". öltältet blev precis som förra året lite av en dimma.. men sånt är ju kul! var i några buskar och sprang också, emma tappade bort sin mobil och vi gick i säng kl 7. hundra procent nöje!!!

nu ska ja ta och kika in bilderna (250 st, kommer ta ett tag med min sega hjärna..) och sen ska jag förhoppningsvis orka lägga upp några.. :)

försmak


vimmel från vk.se

åsele

så fruktansvärt lyckad helg! jag älskar den där lilla byhålan. jag o emma hittade ett toppenställe o bo på och började festa nästan direkt när vi kom upp. festen fortsatte kvällen lång (natten lång, morgonen lång) på både ungdomscampingen och i öltältet. hur bra som helst! jag är sliten av rang idag, orkade inte ens gå på marknaden ordentligt.. gick o la oss 7 i morse och sov till 11. inte så bra. tog sista ölen vid 6 någon gång så alkoholen tog lång tid på sig o lämna kroppen, det kändes! nu ska jag ta o sova (är ledig i morgon!!!) och jag tänkte lägga upp lite finfina bilder då i stället. har inte ens kikat igenom dem så de ska bli trevligt..

nu är det svammel på hög nivå så de är lika bra o ge upp!
godnatt


hemma

har inte åkt så långt ännu
bränner en skiva för tillfället och sen bär de nog av till nordmaling!

mitt finger är bättre för den som undrar och naglarna är knalligt rosa!
snyggt, somrigt och linnigt!
tack johanna förresten för den jättefina studentpresenten. kanske lägger upp en snygg bild på mig tillsammans med den efter åselefärden? hm. de tåls att tänkas på!

hej å hå

det är dags

nordmaling i kväll för att umgås med fylle emma och fylle ingela. ska skjutsa emma (och mig själv) till nordanbäck i natt för lite sömn för att sedan dra vidare till ÅSELE. ska bli hur kul som helst. hoppas på en lika stor succe som förra året :) vi åker upp i morrn förmiddag och hoppas på att vara där efter 2 kanske? börja dricka, mysa på i solen (hoppas sol !) och bara ha det gött.. lite marknad hinner vi med på söndag!

nu ska jag raka mina ben och packa i ordning lite saker, ska försöka se till att vara i nordmaling där vid 11-12 ngn gång!

ha en bra helg, de ska jag i alla fall ha :)

ersmarksmys

linn+linn+suss = som förr
mycket trevliga 2 timmar med er!
vill och hoppas att det blir fler gånger!

jobb 9.15 i morgon så de är bara o pallra sig i säng,
gonatt

linn lagar mat



jag vet inte varför, men de blir oftast wook då jag fixar mig ngt att äta.. detta var godare än vad de såg ut, tyckte bara att de var så härliga färger i stekpannan då jag höll på. :)

åsele på lördag!

gratisbio.se

helt sjukt ändå att man kan få saker gratis för att klicka på några länkar. för varje gång man klickar upp en länk får man ett poäng, o de kan vara hemsidor så som eniro.se. det här låter verkligen hur värt som helst! nu har jag i och för sig bara varit medlem i en dag men ändå.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50066

om ni klickar på länken ovanför och blir medlem tjänar jag mig lite poäng (hehe) och sen får du även 25 poäng "gratis".. plus 50 i välkomstpoäng.. när man har 400 poäng så kan man "hämta ut" en biobiljett. jag tycker de låter lovande!

NU ska jag gå o sova

cold

20 grader, helt plötsligt 8 grader. hur kan de bli så kallt?

so you think you can dance har börjat igen, de kommer bli ännu en serie att följa igen med andra ord!

jobb 915-17 i morgon, inte hela HELA dagen, men nästan. förhoppningsvis får jag gå hem lite tidigare.. cykel i morgon också, surt om de regnar. får hoppas att de inte gör det helt enkelt!


godnatt

redface

hallå hallå
ett tag sen nu! har hunnit få mer ont i mitt finger och bränt mig efter lite för mkt sol. de är ungefär så mycket som har hänt sen sist.. jobbet igår var fruktansvärt segt och tråkigt, trodde aldrig att dagen skulle ta slut så man fick gå hem någon gång..

blev södervikspremiär idag med inger och jenny, det var vi & alla barnfamiljer. typ. alla var kring 1-10 eller 25-35. sen inger på 50+ och jag och jenny på 19 bast. det var trevligt. vi tog oss hur som helst ett svalkande dopp efter många om och men MEN när vi väl var i vattnet så stannade vi faktiskt där ett tag.. det var inte så njutbart men huvudsaken var att de blev gjort!

ikväll är det favoriten project runway med jenny som gäll & i morgon blire jobb. nice.

godkväll gott folk!

varmt klädd

jag tror att de är kallt ute, vadå, de är ju så man är van vädret vid de här laget? jag klär mig alltså i tights och kofta, varje dag. och inser senare att det var nog lite för varmt. men tydligen lär man sig inte av sina misstag..

igår efter jobbet träffades jag lisa linda och evelina på balder och hade en lite tacobuffe (med mycket sås) stund. jonas felix och robin kikade förbi och vi hade det jättekul. verkligen! skrattade så som jag inte gjort på länge.. efter det blev de kaffe (då försvann äntligen min huvudvärk) och senare film hemma hos jonas. mycket trevligt gäng måste ja säga!

skar mig just på en potatisskalare när ja skulle öppna en youghurtförpackning, fråga mig inte hur, men ont gör det, och blödde gjorde det!!!

nu ska jag iväg till jobbet. härligt värre.. en 8 timmars arbetsdag framför mig, åh så härligt!

söndag

var i stallet, kom hem, såg på love actually med lisa.
en bra söndag kväll helt enkelt! nu blir de dusch (så man vågar sig till jobbet i morgon) och lite målning av naglar! mamma och pappa verkar ha virrat bort sig efter deras trip till ön där de var rapsody in rock i kväll. kul att de hittar på någonting i stället för att vara hemma och ruttna..

godnatt

dansmaran 12-13 september
dansvecka öland sommaren 2009
here i come

solig dag

vilken underbar dag det varit idag! har legat ute och stekt hela dagen! underbart.
har för övrigt skaffat mig en facebook nu, inte för att ja vet vad jag ska med den till men. kanske kan vara bra i framtiden? nu ska jag ta o sticka till stallet, kanske bränna en skiva och förhoppningsvis senare dega framför en bra film med min syster..

godkväll

mamma mia

har inte kommit upp alla scener från filmen på youtube ännu men den här var bra i filmen, dålig kvalla nu men.. lägger upp några fler senare, de är verkligen bra!!



igår och idag

logdansen igår var..
underbar
fruktansvärt varm
rolig

jag hade en bra kväll igår! åkte ut till gräsmyr med mamma och syster och det var otroligt vackert ute.. sen kom vi till gräsmyr och det började skymma under kvällen, där vid 12 såg man nästan ingenting när man dansade ute på altanen. vi hade en liten fikastund på picnicfilt i pausen, bullar, kaffe, nötter, choklad och nytt tuggummi. mysigt värre! det var bra musik och stämningen var på topp efter att jag hade fått såna komplimanger om min dansning så att jag typ tyckte att jag var bäst på jorden.. men de var kul!

ska faktiskt till sudden idag en sväng också, det kommer bli kul! annars vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska vara med någon vän ikväll, vi får se :)




taggar upp i bilen efter att lisa köpt nya öronproppar för 5 kr på statiol


mysig picnic med dålig bildkvalla





logdans

i kväll kl 9 är det dags.. min logdanspremiär för året! känns kul faktiskt. hoppas på mycket danssuget folk och gott fika! kanske orkar ta med mig kameran och visa lite hur en logdans ser ut o så.. får se hur mycket tid jag orkar lägga ned på den här bloggen! godkväll!

senaste nytt från rut med flera

halloj!
sitter faktiskt på "kontoret" för tillfället och har lunch.. här är de lugnt som vanligt. har som mest varit 4 pers i kö och då var jag själv i butiken. kul! då fick jag lite o göra i alla fall :) kommer nog få gå hem tidigare idag som de ser ut nu, men de gör mig ingenting egentligen, nu när de äntligen är så fint väder. nu ska jag slå en signal till emma och kika hur hon har det i kungspassagen.

studenten

glad gladare gladast
alltid på bra humör med dig!


mycket att säga, lite ork

det finns mycket jag skulle vilja berätta..
typ hur bra mamma mia var (SE DEN!)
typ att emma är king
typ att jag städade mjölkrummet hos mormor idag
typ att jag & syster "gjorde" egna musikvideos idag på gårdsplanen
typ att jag och linda hade exakt likadana klänningar på oss (inte direkt diskreta)
typ att jag är så sugen på åselemarknaden så att jag vill dö
typ att mina naglar är så långa att de inte ens går och skriva sms
typ att jag är svinsugen på o flytta hemifrån
typ att jag ska och dansa i morgon kväll i gräsmyr
typ att jag och syster funderar på att åka utomlands

ja de var väl det jag skulle vilja nämna. och lite till..

jobb i morgon och de känns tungt. jag hoppas verkligen att de kommer mer folk i morgon, så man får ngt o göra. annars blir de faktiskt lite tråkigt i längden måste jag erkänna. nu ska jag inte klaga, jag tror säkert att till hösten kommer jag ha häcken full och jobba hela tiden.. men just nu känns de. långtråkigt!

jag måste bara nämna igen att MAMMA MIA VAR KING. hur rolig som helst faktiskt. kanske lite överdriven, lite mer musikal faktiskt än film, så man måste nog gilla att personer sjunger fram sitt budskap lite då och då.. men snacka om sköna skådespelare och skön musik. ja, se den helt enkelt. folk applåderade i biosalongen för att de blev så glada. jag skrattade rakt ut flera gånger bara för att den var så rolig. ja, se den helt enkelt!

nu blir de godnatt för mig för att orka ta nya tag i morgon!


pengatorka

hade inte så mycket pengar som jag trodde.. de var surt. 16 dagar kvar till lön också. ajabaja linn! du handlar för mycket!

fixade lite med min "nya" kamera idag, den verkar bra och väldigt spejsad.. (spacead såg knäppt ut) den kommer förhoppningsvis knäppa många snygga/coola/fräna bilder.. ska till mormors hus idag och städa vidare och i kväll ska jag och siz på bio: mamma mia blir det! hoppas att de blir bra, annars är de inge kul o ha slösat pengar på den!

hörs o ses
linnsan

inte så uppdaterat

sorry för att jag skriver så sällan, det blir tyvärr mycket jobb för min del och lite datortid..
skulle helst av allt bara vilja vara med massa människor, typ anne, linn, lisa, jenny, anette, emma, johanna & gamla klassmates.. hinner dock inte allt! har just tagit mig ett välbehövligt fotbad, fötterna mår inte bra av att stå upp i dåliga skor hela dagarna, det vet jag nu! i morgon är jag ledig (!!), de känns otroligt skönt. jobbade 9 timmar idag och de känns. lite sliten i kroppen nu måste jag säga. om de är bra väder ska jag se till att bara vara hemma o sola, på sin höjd kanske hitta på något kul med min syster.. linn var ledig också, jag kanske doolar på något med henne också! på kvällen bär de av till vännas/vännäsby.. frida skulle tydligen ha fest, tror jag, har inte så mkt koll. ska hur som helst dit med lilltoyan (bilen min) och linn&emma. blir nog trevligt. kanske nån öl eller så, inte mer. ska jobba lördag och börja 10, känner inte för att vara bakis och seg en hel jobbardag. på lördag kväll blir de faktiskt dans i gräsmyr för min del, min enda buggstund för de här året typ. saknar buggen litegrann faktiskt, de är otroligt kul att bara svänga runt lite och höra lite skön musik och känna takten i fötterna. sällskapet är king också, evelina, linda och syster. mamma och karin i och för sig också.. de är inte heller så pjåkiga. på tal om mamma så kom hon in på rut idag och bad om att få min cykelnyckel (jag hade för övrigt peppat på att cykla hemåt och förbättra min GI vecka). hon ville att jag skulle ta bilen hem för hon skulle ta "ett" glas vin på en uteservering med sina vänner och sen gå på sex and the city filmen. de är inte ofta mamsen hittar på ngt med dem så jag ville inte vara taskig. jag hade planer på att själv sitta och öla på en uteservering men de planerna gick åt skogen. en annan gång kanske.. annars har min familj köpt en husvagn idag. min far har alltid sagt "aldrig husvagn, de är bara en massa rappel". men här står vi nu, med en sprillans ny husvagn, pengar som jag kunde köpt en lägenhet för.. tydligen var den ett kap så jag hoppas att pengar inte "försvinner" utan placeras (som de så fint heter) i en "fastighet" tills vidare. ser framemot någon helg i husvagn på ngn mysig camping. vi har lånat en husbil tills nästa helg (2v bort) och jag hoppas att jag får ledigt, skulle vara rätt kul att åka iväg med el familio och campa. inte att förglömma hunden, den überfina hunden..

nej nu är de dags för lite hells kitchen (för övrigt mitt forna hatprogram). tycker att den tjocka grinande killen var rätt söt så jag ska fortsätta se.. kollar för den som är intresserad slaviskt på project runway på onsdagar 22.00 också, de är hur bra som helst faktiskt! otippat bra om jag ska vara ärlig. och de ska man ju! :)

klart och betarrt!

skivan är nu klar.. 19 låtar senare och en lyckligare linn! partypartyparty.. de här blir åseleskivan 2008!

två favoriter


suveränt

sveket

jag har svikit bloggen lite den senaste tiden.. jag har bara haft för mycket annat för mig och när jag väl suttit vid datorn har det varit för sisådär 5 ynka minuter. jag har verkligen haft det jättebra, var med underbara johanna i fredags och vi hade picnic (konstigt ord..) i min trädgård. himla mysigt faktiskt. solen övergav oss efter en stund och vi var tvungna att gå in. tacos utomhus med en god vän är att rekomendera!
jobbade på lördagen och åkte på konfirmationsfirande hos evelina och linda (linda var konfirmanden för övrigt) på rödäng. MYCKET trevligt sällskap och MYCKET god mat/fika. smörgåstårta och tårtbuffé. inte så GI direkt. men gott! cheescakeen var underbar, mer behöver inte sägas.. åkte direkt till personalfest på rut. jo, förfesten var inne på rut. vi hade de faktiskt rätt trevligt och gick vidare för lite sällskapsdrickande på invito. de "äldre" fick gå vidare till rex där "de yngre", dvs jag & carro, inte kom in. så vi satt kvar där, kanske en halvtimma eller så, för att senare dra vidare till en slapparfest på grisbacka. också bra! en bra lördag helt enkelt.
söndagen spenderades hos "mormor" för att börja städa ur hennes hus lite. lilla thea var där och hälsade på och jag kom på mig själv med att le och skratta rakt ut bara för att ungen är så himla fin. så klok och söt! fruktansvärt söt. kan typ titta på henne och le stort. måste lägga upp en lite bild på henne senare i inlägget. åh vilken myskänsla jag fick nu!

annars har jag väl inte så mycket roligt att berätta, förutom att ja var med emma i kväll och det var som vanligt trevligt. vi åt middag tillsammans hos emma och såg på roliga klipp på youtube, bland annat det nedan. skrattade så högt att emma var tvungen att avlägsna sig från rummet för att hon inte skulle bli störd i sitt telefonsamtal.. älskade björn gustavsson. mums!

köpte också ett par chinos idag. värsta kapet, 75 kr! de satt väl inte hundraprocentigt (provade dem inte..) men jag vägrar lämna tillbaka ett sånt K-A-P. med ett bälte och en liiite längre tröja kommer de där gå toppen!

en bild på mig och johanna när vi hade bakat goda GI-kladdkakemuffins
en liten bild på linda (den finfina konfirmanden) och min syster (det är min kjol)
en fruktansvärt söt kusinbild
och
en två otroligt bra killar

godkväll!








lägger in youtube klippet när det fungerar :)


söndag

kul personalfest med rut igår!!

ska till "mormor" idag och börja städa ur hennes hus, de känns ju lite konstigt måste jag säga. men det måste göras!

har även sudden idag, länge sen jag red nu. de kommer nog bli bra :)

senaste nytt

jag och johanna bakar kladdkakemuffins,
GI såklart!

södervik

åh så underbart det har varit i kväll - första turen till södervik för säsongen. det var svettvarmt enda till halv åtta.. helt sjukt skönt! jag tog faktiskt även två dopp, även om de inte var så behagligt, snarare svinkallt men.. det var ändå stämning!

sen fick jag även ett trevligt litet brev idag som jag i kväll har varit helt uppslukad av..
läs här:

Välkommen till vårt pocketutbyte!


Vi gör det bara för att det är roligt!



Skicka en läst pocketbok till den första personen på den bifogade listan. Gör sedan om listan enligt följande:


1. Ta bort namnet på första plats

2. Flytta upp namnet som står på andra plats

3. Skriv ditt eget namn och adress på plats nummer två


Det ska bara finnas två namn på listan samtidigt.



Skicka ett sånt här brev och den nya listan till sex av dina vänner som tycker om att läsa.



Om du inte kan delta inom två till tio dagar så meddela mig, person nummer två på listan, av hänsyn till de andra som är med.



Du kan skicka boken i t.ex. en jiffy-påse eller i en av postens frankerade påsar. Du bör få 36 böcker! Det är roligt att se var de kommer ifrån och vilka typer av böcker du blir presenterad för.


Det är sällan någon hoppar av, alltså kan du få 36 böcker för priset av en som du köpt och läst.




Trevlig läsning!


jag känner mig jättetaggad! mamma fick även ett brev så förhoppningsvis kommer vi att få 72 st pockets skickade hem till oss.. tror dock inte att de kommer bli fullt så många men. detta kom i rättan tid, just när jag känner att jag inte har något att läsa! vi skickade iväg två böcker till en viss malin eriksson på sofiehem, hoppas att hon får glädje av våra gamla som ändå låg o skräpade. mer sånt här till folket!!!
(för er som är sugen på o låna en bok i framtiden så vet ni vart ni ska vända er!)

god sommarkväll!


onsdag

en snabb uppdate

ingenting nytt har hänt. jobbet går bra. jag vill sola i morgon. jag jobbar..
ska sova nu.
ungefär så mkt händer i mitt liv just nu!

the notebook

kan en film vara bättre än dirty dancing?
ja!
snäppet bättre är the notebook, såg den för andra gången i kväll och jag grät verkligen floder, det bara strömmade.. jag hoppas att ingen nu levande människa har missat den. underbar!


hemma från emma

rimmade lite snyggt sådär!
jag har just kommit hem från emma och bestämde mig för att sitta vid lite dator - även om de vore bäst för mig o sova med tanke på att det är jobb i morgon som gäller!
tittade på dirty dancing, vissa scener 3 gånger om, och jag insåg att den filmen ÄR SÅ JÄVLA BRA. jag kan inte beskriva hur bra den är. jag blir typ alldeles svettis och ler hur stort som helst för mig själv när jag ser den, ställer mig upp och dansar och säger typ "asså jag orkar inte" och "åssååå ååååh jag döööör". typ hela tiden också.. men det är stämning. blir att se den snart igen!
jag är emma tittade även på lite resor, är taggade på att åka utomlands en sväng. det lutar åt thailand/vietnamn men de kan lika gärna bli bulgarien/gran canaria/rio en vecka. vi åker dit de är billigt och prisvärt och kul.

bilder från dagen kommer i morgon någon gång, om jag orkar engagera mig det vill säga!
gonatt

RSS 2.0