åh vad allting krånglar

jajemen! jag ska fixa med projektarbetsinlämningen och det vill sig inte riktigt. jag vet inte om jag måste säga ngt mer?
skola 10.00 idag och slutar 11.10. jag älskar såna här dagar!
det ska tydligen bli 17 grader idag - INTE ILLA
jag gillar verkligen vår och sommar!

McFly

Lyssnade rätt mycket på ett band vid namn McFly för ngt år sen, och nu när syrran hade massa låtar med dem som var nynedladdade så kände jag lite nostalgikänsla. Eftersom de flesta låtarna lyssnats på förr var det kul att höra lite nytt. Som den här till exempel :



JAG ÄR KLAR

PROJEKTARBETE 100
jag är klar!
du är nu ett minne blott! bara redovisningen kvar - och det lär väl inte vara så svårt? SJUKASTE SÅ BRA!!
en stor sten har nu flytt från min mage!

image31
in action

ibland finns det stunder jag är mindre bra

som nu
jag har idétorka och projektrapporten ska vara inlämnad i morgon. och hur bra kommer den bli då? ja. vem vet? inte jag. jag har ingen koll alls på hur en rapport ska se ut. så det är inte så lätt att veta om min är bra eller dålig. jag hoppas på att den är bra och jag har förstått allting rätt.

snart är det över!

måste helt enkelt se till att ta hand om mina naglar på tal om någonting helt annat. fingrarna ser helt för taskiga ut och för att inte tala om tårna. BLÄ. nagellack från thailand kvar. hm. jag ska göra någonting åt det snart.

i morgon, valborg, hade jag bestämt mig för att inte festa. men jag känner mig så sjukt taggad nu. förhoppningsvis blir det först rödäng på middag och sen med linn till holmsund. det gäller ju bara att fixa skjuts dit och hem.
någon som är frivillig?

jag tänkte vara duktig

jo så var det. jag skulle nämligen cykla till skolan, en sensationtanke för att komma ifrån mig. jag är ofta latare än latast. men idag tänkte jag faktiskt cykla till skolan, nästan en mil MEN då märker jag att båda våra cyklar är borta och att en BIL är hemma. och vad leder detta till? jo såklart - jag tar bilen.
och förblir latare än latast.
svårt att komma ifrån gamla mönster..

idag blir det PROJEKTARBETE och sen är skiten färdig! jag längtar. LÄNGTAR. fått krupp med caps lock idag tror jag. borde nog gå och klä på mig eller göra ngt annat vettigt.

ha en toppendag!

en ritt jag sent kommer att glömma

jag är så jävla nöjd med mig själv för tillfället! har just tryckt i mig lite godis och har gottat mig i minnena ifrån i kväll. alla ryttarmänniskor som känner mig vet att jag har en liten skräck för hoppning. har lyckats falla av några gånger väldigt illa och är nu rädd för att det kommer hända igen. idag på hoppningen hade jag turen att få en KINGELING häst! verkligen! och ridturen därefter. JAG VAR SOM EN GUD! ni skulle bara vetat hur bra jag var! flög där över hinder efter hinder, styrde rätt och kom P-E-R-F-E-K-T emot dem. jag känner mig stolt. jag brer på lite extra på mitt ego idag. såna dagar behöver man. :)

sen gick det faktiskt hyffsat idag på mariebergsskolan. vi skulle hålla i en lektion för åk 5, lekar, och det gick faktiskt bra. hade lite skräck efter att ha sett på gruppen innan. tydligen hade gruppen innan dem haft det ännu värre. stackars dem. jag är nöjd med mina instatser idag och hoppas på att pa rapporten skrivs klart i morgon!

jag har dissat prison break i kväll också. vad händer med mig? ska jag sluta se pb nu också? mitt tv liv är snart förbi. jag minns tiden då jag följde typ 6 serier och satt bänkad framför tvn varje kväll med glädje. det var en kul tid. det tog dock lite mycket av min fritid men.. det är saker man får offra!

hoppas på  lite mer givande skriverier och tankar i morgon! godnatt

27 april

det är ju snart maj!

skrivit lite projekt nu.. duktigt av mig och linn. städat bilen också. jag har gjort allt som skulle göras idag. plus hängt tvätt diskat och bakat. inte illa för att vara jag! tjoho


snart är det dags


fel av mig

nu tyckte jag att johanna inte fick så mycket uppmärksamhet i det förra inlägget. men hon ska få det nu. hon är söt, go, muflig och otroligt bra! 


image29

underbara mobilbilder
hon ser lite handikappad ut faktiskt. hon klär i det!

en sak att tillägga

jag tror faktiskt att mitt ögonbryn håller på att växa ut nu.. det känns lite stickit.

plus att den här tjejen ger mig många skratt åt sånt som andra säkert tycker är fjant. förutom johanna då. hon är ungefär på samma härliga nivå!



hon e go

J-A-A!

jag är bra!

jag har nu klippt hunden OCH skrivit (nästan i alla fall) klart projektrapporten!!
NU SKA JAG FIRA! med att städa bilen.
aja. bara en punkt kvar på listan..

känner mej motiverad till one tree hill nu
det sura är bara att jag inte såg prison break förra veckan och att ja inte har sett det avsnittet ännu. blä. hur gör man då? ser ändå? åh. vilket i-landsproblem

ingen motivation

åh jag är så dålig. klockan är halv 2 och jag har inte gjort någonting jag hade planerat att göra idag. förutom att duscha och göra miniliteprojekt då. kvar idag : städa bilen, klippa hunden och skriva klart projektet. viktigast idag. sen har vi de lite mindre viktiga som jag ändå kommer att göra till 100% säkerhet. se one tree hill och inför eurovision. kanske sola också, men som sagt, man måste nog prioritera.
annars har jag idag läst typ 200 sidor i flickan som lekte med elden av stieg larson. riktigt bra böcker det där!!

hoppas på att jag kan få ta mig en promenad idag också. vi får se hur effektiv jag är idag!

grillning

vi grillar just nu. det här mina damer och herrar - är ett sommartecken. jag vill inget annat än att ha sommar. NU! bara bada, sola. och jobba förstås. men det är en liten liten negativ grej med sommaren. man får ju i alla fall lön! och då kan man hitta på massa roliga saker. som att åka till åsele till exempel. eller köra en roadtrip till skellefteå, eller varför inte bara köpa en massa alkohol och sitta i en park och festa? sommaren är så mycket bättre än vintern. måste bjuda på lite bilder från sommaren 07 - en kul sommar!

image22

image23

image24

image25

image26

mycket fest och lite annat. men det är sånt som man minns. och sånt som var äckligt kul!

kladdiga glassfingrar och världens fulaste outfit

har jobbat idag, därav glassen. luktar en blandning av fett hår och diskmaskin. inte fräscht. satt just med emma i parken och åt lite glass. riktigt mysigt! gårdagen blev rätt lyckad ändå, det brukar bli så när man inte har några förväntningar. hängde på emma ingela malin och ullis på en fest på teg och var deras privata chaffis. inte illa för dem! lilltoyan fick ta mycket folk igår, det var kuligt!

hur som helst så har jag otroligt fula kläder på mig för tillfället. trodde inte att jag skulle vistas bland folk idag utan bara åka hem efter jobbet men icket.. jag råkade låsa in garagenyckeln i bilen och måste nu vänta på farfar tills han kommer hem så jag kan komma mig in till garaget där jag har bilen. inte kul. så nu sitter jag här, i crocs till på köpet. men värre saker har jag varit med om!
i kväll hade jag tänkt att träna aerobic dance på iksu med discotema. jag har ingen bil och orkar inte ta bussen. så det blir nog en promenad. förhoppningsvis.

hoppas på att jag är taggad på fest på fredag! det var kul att se alla bli fullare och fullare igår. det är min tur nästa vecka!

fredag kväll

jag undrar vad som hänt med mig. inte festat på typ 2 månader. det måste vara något slags rekord? i alla fall för mig!

hade bugg med lisa på haga idag, verkar som om jag kommer få hålla i en fortsättningslektion med hennes klass som min idrottsuppgift. det skulle vara roligt ändå. en lätt uppgift som ändå räknas som ledaruppgift. lätt!
red även suddskrutten. det gick. inte så bra. har gått bättre. sämst ridlärare också. blä för att betala för såna som hon!

i kväll ska jag vara chaffis, ring mig om du behöver skjuts.. kan vara bra att få lite extra slantar. donera till mig! ska först till emma på teg och sen nog vidare till johanna mfl. på haga. vet inte vad jag ska göra där egentligen men det blir nog trevligt. hoppas på det. annars är jag svettig och luktar häst - osminkad och barfota. måste nog göra ngt åt mig själv innan jag åker iväg..

STOPP 

en bild säger mer än tusen ord från min mun

image21

begravning

det är aldrig roligt att ta farväl av en människa..
men begravningen var jättevacker! underbart väder, kyrkan på en liten kulle med vattnet nedanför. en toppenpräst och närmare 80 gäster. det var "kul" att se alla igen, även om det skulle kunna ha skett under andra förutsättningar.. alla mormors vänner är verkligen toppen, och de flesta var verkligen känslosamma. jobbigast var att ta farväl vid kistan. grät så mycket att jag inte kunde säga så mycket, jag tjöt mest.. stackars lillkusinen la bara dit rosen utan att säga någonting och grinade jättehögt. stackars henne. annars var det många fina ord som sas och karins tal var en isbrytare då alla började se på framtiden lite ljusare, och mindes hur bra hon varit och att försöka se tillbaka på alla minnen med glädje och inte sorg. hon fick oss att skratta och le litegrann mellan alla tårar. konstigt vad nära man kommer sin släkt under såna här perioder. det kom någonting positivt ut ur sorgen i alla fall..

funderar på iksu i kväll. vi får se!

åh herregud

jag dör av rolighet! ni får INTE missa bestofblocket!!
missa inte:
* 623. Extremt ful möbel
* 617. Kaffemaskinen Ray söker vänligsinnade
* 607. Thailandresa endast Karin Bengtsson
* 594. Dubbade vinterdäck på 14" fälg..
 och många många fler!! finns 16 sidor av roligheter. åh. jag gillare!

BÄST IDAG :
image20

åh vad ROLIGT

best of blocket.. åh så kul. missa inte en underbar hemsida!
www.bestofblocket.se


image19

det är slappt

skolan just nu.
dagarna går till att slappa, medan kvällarna och em blir till studering och fixande av projekt.
ja, det går bra för mig i veckan. känner dock att det finns en hel del skit som jag borde göra. typ engelska restuppgiften som jag har förträngt i snart ett år.. inte så bra. sen är det nk uppgift, idmc uppgift och två ledaruppdrag som ligger och trycker och måste göras. men jag deppar inte. som sagt. det går bra för mig i veckan. jag känner mig utvilad och så pass motiverad man kan vara då det gäller skolarbete.

solen gör nog sitt  ! underbart väder, bara det gör ju att man blir glad. dock luktar man grus JÄMT. men det är sånt man får ta! :) fick ju i alla fall ha på mig mina sommarskor idag, utan sockar. och det var kallt. men värt det!

mums


skojar ni, hon är bra!

en tisdag

hejhej hallå!

så skön dag idag! bara slapparstunder. skolan var hur skön som helst, sen stan i det fina vädret. tittade förbi caféet och där var det stämning. hade det riktigt trevligt en halvtimma typ med lisa och kattis :) trevligt värre faktiskt!
sen blev de stan med linn och hennes vän hanna. träffade även suss efter ett tag och hon gjorde oss sällskap. hittade inte något speciellt. eller hittar gör man väl alltid, men köper, nja. det händer inte så ofta.
nu ska jag äta lite smörgåstårta med min käre farfar och sen vidare till linn för lite dh. VÄLDIGT länge sedan sist. minns inte ens vad som sist hände när jag såg.. hm.

todeloo

happy birthday

ja må hon leva!
en annorlunda födelsedag. inte dålig, bara annorlunda.
kom hem halv 10 och då blev det smörgåstårta och lite "paket" öppning. håller på att somna så jag tror nog att det är bäst om jag tar och går och lägger mig!

hallelåja!

söndag

var i kyrkan i morse. det var hur fint väder som helst och tavelsjö kunde inte ha visat sig från någon bättre sida än denna. det enda som var synd var att det kom 15 pers till gudstjänsten i en kyrka som rymmer minst 300.. vi var i alla fall där för att höra när de berättade för "församlingen" att mormor hade avlidit. det kändes bra att vara där, de tände ljus och det var ändå bra stämning även fast antalet personer där var så få..

sitter nu i anettes lägenhet på teg, riktigt kul att träffa henne igen! det var så länge sen sist, närmare bestämt 27 januari. ALLDELES för länge sen!

jobbade även en stund idag. jag tror det var den lugnaste dagen i min caféhistoria. hur skönt som helst. det är såna här dagar man vill jobba! :) solade även lite också. underbart skönt, även fast jag (?) svettades.. skum känsla!

i kväll hoppas jag att jag hinner med lite projektarbete också.. jag måste göra det nu. inte mycket kvar dock så det är bara att ta tag i det så blir det klart på en timma typ!



en kul tjej


lite bra musik..


ps.

mitt ögonbryn har inte växt ut än

skellefteå

efter en heldag i skellefteå är jag mer än nöjd. min hjärna har jobbat på högvarv hela dagen för att vara så finurlig som möjligt så att pappa inte skulle lista ut var vi var på väg. mamma var dock mindre smart och pratade högt och tydligt i telefon med min morbror om att vi skulle till SKELLEFTEÅ FÖR ATT RÖVA BORT LEIF. japp. så gick pappas tankar om att vi kanske skulle till pite havsbad upp i rök. han var faktiskt ganska smart och hade listat ut var vi skulle innan vi ens hade svängt upp mot berget boda borg ligger i. det bör tilläggas att pappa endast har hört våra historier om boda borg och inte själv har varit där. det var dock rätt mycket folk där och det var trååångt. man var alltid tvungen att vänta utanför rummen innan man fick gå in och det var inte ovanligt med en liten fin köbildning utanför.. åt lunch på ett jättefint café mitt på ett villakvarter där de hade levande sång med en pensionärskör som sjöng härliga vårlåtar. även gästerna, förutom vi då, stämde in i sången. riktigt trevligt! middag åt vi på en jättebra grekisk restaurang som hade snuskigt god mat och väääldigt gott vitlöksbröd. mums! vitlök är min grej! bilfärden hem blev väl rätt okej ändå, jag fick som jag ville, köra 364 hem ist för e4. inte för att det spelade så stor roll men, viljan igenom är väl alltid kul att få? åkte förbi hos "mormor" och tankade också. känns väldigt skumt att vara i hennes hus fastän hon inte är där, mata hennes katt och sopa lite i köket. det kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig vid detta konstiga senarium.

i morgon bitti ska jag till tavelsjö kyrka för att höra prästen "ropa" upp att mormor har dött. sen bär de av till caféet för att jobba (emma är snäll nog att öppna så att jag kan vara i kyrkan). hoppas att emma och jag "måste" jobba tillsammans lite så att hon inte går på en gång. är så äckligt less på det där stället. jag hoppas på WILLYS! jag kommer säkert vara döless på det om ngt år också, men hellre less där OM ett år, än less i ett HELT år till på caféet. japp. det var min utläggning för idag. inte så givande säkert..

nu ska jag ta och bädda min säng och sen tror jag faktiskt att jag ska gå och läsa lite på en bok.. mm. det blir nog så!

tjingeling

en trevlig kväll med bastu, emma och linn

har verkligen haft det jättetrevligt i kväll. jag o linn träffade emma på caféet och begav oss till hemköp för att inhandla det välbehövliga godiset. satte igång bastun hos emma, gick upp och sedan ner igen för att basta. efter ett tag kom även emmas erik och gjorde oss sällskap. väldigt trevlig prick!
en kul kväll som inte krävde så mkt ansträngning. sånt borde göras oftare!

i morgon ska vi röva bort pappsen till skellefteå, boda borg, numera äventyrshuset, dock detsamma. min pappa är lite av en lekfilur så det blir nog trevligt. han vet ingenting, tror typ att han ska klä ut sig och stå på stan och lattja, hehe. det blir kul att leka i några timmar! =)

tjingeling

nya dammsugarägare

vår dammsugare går sakta men säkert mot sin död.
vi ska köpa sveriges tystaste dammsugar alldeles strax. det ser jag fram emot..
fixar även en ny dvd! det här kommer nog bli en bra dag trots allt!

i kväll - emma på caféet!

fredag morgon

jag är ledig idag. väldigt härligt!

jag är en stark person. även fast allt känns jobbigt just nu så kör jag bara på utan att tänka. det är så jag fungerar helt enkelt. förträng och kör på. ungefär.

thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time

vårdag

det var verkligen hur härligt väder som helst idag.. underbart! tog en sväng ned på stan med jenny, satt en stund på apberget. skön dag! skolan var lika slapp som alltid nu för tiden.

nu gäller det bara att skriva projektet klart imorgon - de ska nog gå bra. ska även troligtsvis åka upp till "mormor" och börja städa ur huset litegrann. känns jobbigt men dock nödvändigt,. är helt "ledig" i morgon från skolan så det känns bra. på kvällen ska ja se till att göra stackars emma sällskap på caféet. hoppas på att vi hittar på ngt efter hon slutat jobba.
japp. de var allt för idag.
nu ska jag busa lite med min pappa och gömma lappar lite överallt i huset.. han fyller 50 på lördag och vi ska röva bort honom till...
.. fortsättning följer...


jag kan inte slita mig

kan bara inte slita mig från bloggen.. ehm,

satt och kikade lite på internet, bla. tradera och några andra ställen och hittade massa fint som man vill ha. det enda med postorder är att det kan se för jävligt ut när man får det hem.. funderar hur som helst på 2 par skor.
de lila, fast troligtsvis i en annan färg. kostade 299.-
sen de svarta, sjukt billiga för bara 179.-
sen tillkommer i och för sig frakt.
och sen kan de ju som sagt, se för jävliga ut när man får hem dem. men de är smällar man får ta helt enkelt!
att de var najsigt ändå?






vattengympa på hemgården

hängde med jenny och hennes kära moder till hemgården på vattengymnastik i kväll. lyckades äta muta med mig linn. väldigt trevligt måste jag säga! jobbigare än vad det brukar vara på iksu också tycker ja, och mycket varmare vatten. och utsikt mot älven som ett plus på allt. fast i och för sig, man var tvungen att använda badmössa. det var inte så snyggt. men - alla hade det. och då blir man helt plötsligt inte så konstig?
kommer nog att ha träningsvärk i några konstiga muskler jag inte visste att jag hade i morgon. men det alltid välkommet, så länge det inte riktigt värker. då kan träningsvärken lika gärna skita i att dyka upp!

det blir skola och jenny och patrik i morgon kväll. ska se om jag kanske lyckas träna lite i morgon eftermiddag också? egentligen skulle jag nog ha fixat med min projektrapport.. mjo. jag tror nog att det blir till att göra den halvklar i alla fall!

till alla er som inte lyssnat på no air. GÖR DET. den går om och om och om och om igen i mina hörlurar. riktigt bra låt! sen ska jag också tipsa om en kul film som en kul tjej gjort (sjukt mycket promo hon får på min blogg så jag nämner henne inte vid namn nu). jag ska lägga upp länken när jag hittar den. verkligen min humor!

nu ska jag ta och sova lite och jag hoppas att jag bara inte tråkar ut mina trogna få läsare med tråkig info. men du får skylla dig själv om du läst hit ned. ingenting kul i hela inlägget. måste nog bättra mig till i morgon!

tjingeling

eftermiddag

efter en halv påse godis och en halv rulle pringles känner jag mig ganska mätt. och nu ska jag hem från linn och äta middag. mums.
det blir ordentlig vattengympa för mig helt enkelt!

var och surfade runt lite på johannas apbergetsida för att hinna en svinkul film som hon och ferm har gjort. äckligt roligt. hittade inte den men hittade dock några jätteroliga inlägg på saker jag halvt glömt bort att jag varit med om.. hon är verkligen bra på att skriva den där quinnan!
nedan följer ett av hennes inlägg som för mig också är ett väldigt roligt minne från ettan på gymnasiet då några från klassen gjorde en visit i johannas stuga. det var faktiskt jättetrevligt, görs gärna om! :)

Idag kom jag hem från en mycket mysig och rolig trip till min stuga i Sörmjöle med Anne, Linn, Joffa, Josse & Elin. Dag 1 innehöll en härlig promenad över isen til fiskebodarna med Anne & Linn för att grilla körven och bara njuta ute i solen. Det blev en aningen vinglig promenad eftersom isen var bucklig och våra ben fulla med spring. Jag tror kameran fick sig några roliga bilder på Linn & Anne halvt flygandes i luften.

Sedan blev det myspys i stugan och väntan på Joffa, Josse & Elin som skulle dyka upp kring sjutiden. I väntan på dom dök idéen upp hos oss om att driva lite med tjejerna när de skulle komma. Efter en liten diskussion valde vi att klä ut oss till några oigenkännbara gubbar med skabbkläder och huvudbonader (se någon av Annes bilder senare).

På med rutiga fågelskrämmsskjortor, vägarbeteskläder, lila 80-talströjor och huvudmaskering och ficklampa så var det bara å gå ut i mörkret! Joffa, Josse & Elin gick mot stugan i tro om att få träffa mig mötandes dom på vägen. När de då såg tre personer komma på långt håll fick de nog lite hopp om att där var tjejerna, men samtidigt lite konstigt, för det var ju bara Johanna som skulle möta de. Vandrandes i riktning mot personerna tycktes de se några helt andra personer framträda än Johanna, Linn & Anne. När Joffa, Josse & Elin såg deras konstiga kläder och gångstilar försvann nog lite av deras hopp och tro om att det där var tjejerna, och särskillt när Josse frågade konfundersamt "Är det ni?" och vi inte svarade, när vi möttes på varsin sida om vägen i det kalla mörket. Sedan forsatte vi gå förbi dom en bra bit bort. Då vände vi om, för att gå ikapp och skrämma dom.

Joffa, Josse & Elin hade dock då gått in på en avfartsväg precis brevid en väglampa för att stanna och smygtitta på oss. Plötsligt utbrast Josse "Det är ju dom" och ett gapskratt bröt ut. Jag, Linn & Anne hade misslyckats med skrämmningen men lyckats med att lura dom! Hur som helst var det väldigt roligt, och bara att gå längs med den mörka vägen med ett eget litet lyse vara bara en adrenalinkick i sig!

Sedan forsatte den "lång vandringen", enligt alla de andra, mot stugan. Enligt mej var den inte så farlig, från e4:an tog det ju (bara) en halvtimme och 2,5 km ska ju inte vara så jobbigt för några friskvårdare. Eller?

Väl framme i stugan sattes det på en gång igång med matlagningen för brudarna var vrålhungriga, dock inte jag, Anne & Linn efter några mackor (och torra baguetter) för mycket. Men men, det skulle bli gott iallafall! Och gott blev det, makaroner med kyckling, wokgrönsaker och kycklingbullar (anne:D)! Sedan laddades det upp med diskning och efter det tårta och chokladbollsdeg gjord på ströbröd istället för havregryn, mumsfillibabba!

Allt det goda gjorde oss trötta men samtidigt sugna på spel. Eftersom Linn hade glömt alla sina tre spel hemma blev det "Så det kan låta". Efter en lång spelomgång och många nynningar vann slutligen jag & Linn! "Så det kan låta" ersattes sedan av Anne's och Linn's egna lilla sångtävling. När vi hade kommit till bokstaven D så gav vi upp. Natten forsattes sedan med sång och kortspel. Men då hade jag gett upp Jag var trött ochskallen värkte så jag gick och la mig. Försökte vaggas till sömns av födelsedagbarnet Anne's favoritlåt Forever young-Youth group. Tror ändå att jag somnade först kanske trekvart senare, sådär vid tre, halvfyratiden.

Dagen och kvällen var iallafall helt superbra! Trevliga tjejer och rolig underhållning, tack brudar!!


hon är kul den där johanna! :)
godkväll

östra gymnasiet.

måste säga att det varit ett rätt lugn dag idag. slutade med min lektion som för övrigt inte var någon lektion där vid 10.40. och sen dess har jag bara slappat på. sitter just nu i bibblan och väntar på michelle som har projektsamtal. ska senare gå ned till stan i det underbara vårvädret ( i min nya skinnjacka) för att lämna in mitt cv på rut m.fl.
inte för att jag tror att jag har ngn chans att få jobbet men, man kan alltid försöka och göra sitt bästa. sen ska jag vidare till draggen för att fixa projekt med linn och veronica, förhoppningsvis så hittar vi på någonting vettigt! ska även gå förbi hanna på frisör för att köpa "räddahåretprodukt" och lämna av michelle för upprullning av håret. japp
det var nog min dag i det stora hela. blir nog även lite vattengympa med jenny på hemgården i kväll också, blir nog bra det :) tydligen har de en av sveriges renaste bassänger, icket illa. varmt i vattnet ska det vara också, och det kan ju vara bra, lite thai känsla tillbaka igen. det kan behövas. jag fryser just nu inomhus och jag har på mig jacka och två tröjor.. bådar inte gått!

ögonbryner har för övrigt för den som undrar inte vuxit ut någonting alls!

tjingeling!

5 minuter efter

märkte just att hanna hade cuttat av mitt ögonbryn. tur att jag inte bryr mig så mycket.
sånt är livet. det växer ut!

kväll. efter caféjobb och klippning

jobbet idag var hur lugnt som helst. det är såna här gånger man trivs på jobbet. hade typ inga kunder, sen kom hanna johanna och emma förbi och gjorde mig glad. syster var även förbi en stund och vi drog en snabbfika innan jag började.
gick på stan efter skolan. (inser nu att jag spolar tillbaka tiden medans jag skriver, aja..) köpte fyra FYND! hur nöjd som helst! en svart body (jag har alltid varit negativt inställd till dem men jag tycker att det var ASsnyggt till min kjol!), ett par mörkblå bomullsbyxor, ett par svarta shorts och en ljusblå vitrandig midjekjol. är skitnöjd med mina fynd. verkligen! jag hade bara ett par jeans, ett par svarta shorts, en jeanskjol, en svart midjekjol och ett par trasiga jeans att ha på mig nedtill förut. nu har jag utökat sortimentet till nästan det dubbla. det känns great!!
hanna klippte mig även i kväll. håret känns mycket fräshare nu. innan var det som någonting rufsigt och torrt. nu är det rufsigt och inte lika torrt och lite kortare. har även en lugg nu till köpet på allt. hanna har varit mycket snäll som hjälpt mig sammanlagt 6 timmar med mitt hår för ynka 200 kronor. sånt gillas!

har även bestämt mig för att söka jobb på rut mfl. var in där idag och såg att de sökte ngn som var intresserad av en fast anställning. den var i och för sig från maj men tjejen jag pratade med sa att jag lika gärna kunde söka ändå. hon verkade jättepositiv. hoppas för min egen skull att hon inte var så jämt utan att det var för att hon älskade mig och ville ha mig som arbetskompis. hoppas på det! heh.

aja, nu måste jag gå ut med hunden. drygt som tusan men. han är värd det! sen blir det en god natts sömn för att tagga för projektskrivning i morgon! ett glas vatten först bara. känner mig törstigare än törstigast för tillfället!

www.frokenlind.blogg.se - jag får inte nog av tjejen!

hur skön är hon inte?

min syster - min blivande idol?
nu har hon tagit tag i bloggandet också!
jag tror att hon fått det av mig..
läs:


Alltså jag får fortfarande inte nog av Björn Gustavsson. Viktoria skickade något klipp på youtube, och man skrattar ju så att man dör. Fattar inte hur han kan hålla minen. Dessutom går jag runt och sjunger på carina berg hela dagarna. Tror jag måste lära mig texten lite bättre, för nu är det mest vattenspridare, korvbröd och roliga i hasch som jag kan.

www.lisarydelius.blogg.se


schoool

håret är blondt. väldigt snyggt och gulblondt. jag ska ta en "dagens håroutfitbild" och lägga in den sen. itne så mycket snyggt att se måste jag säga.
har just nu småföretagande och håller på att lägga ned företaget, och hjärtebarnet, glada zebran. japp! det är sant. det går mot sin död. lisa är sur och vill gå och äta. man kanske ska ta och lyssna på henne.
jag tar med min vän johanna och den söta lilla lisa och mitt gula hår och går ned till matsalen tror jag.

ridningen igår var mucho bravo!! MYCKET kul! sen en skrittrunda i skogen också. bra för själen, i think. så mycket svammel just nu. jag tror de är den tomma magen som pratar för sig själv..

vi hürs

söndag - "vilodagen"

gårdagskvällen blev roligare än väntat. bäst var att se johannas och kickis fyllor bli mer och mer roliga.. hehe. jag har två filmer som jag inte vågat titta på ännu. ska göra det senare med de berörda..

jobb idag. som vanligt typ. lite rush nån gång då och då. lugnt. en liten matpaus som man måste gå ifrån för att det kommer ALLTID hundra kunder precis när man ska äta något. slår aldrig fel..

i kväll så blir det aqua 2. ska visa mig lite brun där i bassängen. annars vet ja väl itne riktigt varför jag ska dit. vi får väl se hur det blir med "träningen".

nu är det dags för middag. jag åt lunch kl 3 så jag känner mig inte så värst hungrig måste jag säga men.
äta bör man - annars dör man

NO AIR!!! NO AIR!! hur bra som heeeeeeeeeelst

lördag 12 april

jobbet idag gick toppen! det känns att man inte jobbat på ett tag- efter 3½ h kände jag mig lite sliten..

i kväll blir det rex! har just duschat och nu blir det att bestämma vad man ska ha på sig.. det lutar åt en thailandskjol och ett svart linne upptill. det blir en lugn kväll med mat och musik av lisa miskovsky. blir nog kul ! =)


i morgon blir de jobb igen. dåliga jag som dock glömde nyckeln på jobbet.. måste ta mig en sväng förbi där i kväll för att hämta upp den!

för övrigt har jag världens bästa hund.. me like!

nummer ett

image13

12 april

linn hörde av sig igår och jag fick höra 2 min av en kelly clarkson låt live på min telefon. sen fick jag även ett skryt sms att hon var ute på en klubb för 20+ och var med massa brats.. kul linn, jättekul. haha. hoppas att du har det bra i stockholm!!

själv ska man ta sig i kragen idag och dra sig till jobbet. fick slöpasset idag! inte öppna, inte stänga. bara jobba. underbart skönt! tappar i och för sig två timmar på att byta pass med eve. men jag orkar verkligen inte jobba och stänga. hur tungt som helst. sen får jag se om det blir rex i kväll med kicks och johanna. det skulle vara roligt, vi får se hur jag känner mig ikväll! :)

no air. den är bra!

det är över nu

hon har äntligen fått sin vila. jobbigare stund än den här har jag aldrig varit med om.
träffa släkten, och alla grinar. även min långa unga morbror. men på något konstigt sätt är det skönt.
hon är äntligen fått det som hon längtat efter så länge - frid.
ingen värk, ingen smärta. bara stillhet. jag tror att det var det här hon ville. mycket tyder på det!
hon höll ut hela tiden som vi var i thailand och "gav upp" den dagen vi kom hem.
i morse höll hon ut och tog sista andetaget precis när mamma och lisa kom in genom sjukhusdörren.
pulsen slog fortfarande då de kom in.

hur som helst kommer jag aldrig någonsin stöta på en sån fin människa som min mormor. hon hade allt!
lycka till i himlen nu och hälsa morfar från mig!

klockan halv tolv, alldeles för sent för min del

borde egentligen gå i säng nu. jenny traskade hem för 5 min sen efter en kväll med lite alfapet och datasittande, alltid trevligt! ma & lisa är hos mormor, ska sova där i natt.

ändå 95 st sidvisningar idag på bloggen. 47 st av dem var unika. kan ju inte säga annat än att bloggen har ökat drastiskt i sin popularitet.. kul! =)

i morgon: cv lämning, engelskaskrivning, småföretagande och träning. hoppas på en bra dag!

kramar

för alla er som funderat lika mycket som mig

björn gustafsson - carina berg

Carina jag står chanslös jag är evigt din
Jag vann över Kristian ganska lätt i plockepinn
Jag tror att vi är menade, om du tänker om
[email protected]

raderna han tappar bort på melodifestivalen är nu funna

den tionde

skolan idag var lagomt seg med redovisningar att lyssna på i 3 timmar.

åkte hem till jenny efter skolan och fick reda på att jag skulle få drygt 2400 kr tillbaka på skatten! icket illa. det fick mig att bli glad. skrev mitt cv som jag ska ta och lämna in i morgon på willys. jag hoppas av hela mig att jag får jobb där i sommar / till hösten. jag vill jag vill jag vill! det skulle verkligen vara perfekt!! jenny är för övrigt också perfekt. så synd att vi inte är med varandra så här ofta jämt.. vi lyckas alltid lite då och då inte vara med varandra på ett tag. men vi lyckas alltid turligt nog hitta tillbaka till varandra. och det är ju bra!


hon kämpar fortfarande






better in time - leona lewis är inte heller dålig                              men ---->
bästlåten för tillfället
ever since I was eight or nine
I've been standing on the shoreline
always waiting
for something lasting
loose your hunger, you loose your way
get confused and you fade away

anna ternheim - shoreline



en kvart senare

tänkte att jag skulle bjuda på en bild extra förutom de som ligger ute på apberget så..

här är den



kanske inte så mycket att komma med men,. det är en bild!

9 april

jag är en kluven människa.
jag kan inte vara ledsen, sur eller arg när jag är med mina vänner. det går bara inte. ibland - okej. men oftast inte. så nu - när min mormor är döende, så är jag som vanligt. och vet ni? det känns skönt! att bara kunna vara och inte behöva tänka på det. jag uppskattar att 'alla' som det så fint heter, bryr sig om mig och frågar hur jag mår, skriver söta små sms och så. tack för att ni finns. jag visar allt för sällan min uppskattning emot er!

hur som helst. min mormor. världens bästa och finaste och mest omtänksamma människa finns snart inte mer. som hon är nu finns hon inte riktigt heller. bara ligger där och andas. jag tycker att det ska kännas skönt för henne att äntligen få dö. ingen vet hur mycket hon har lidit i sina dagar. hon har bara kört på och aldrig klagat. och när man hör mormor klaga nu - då vet man hur ont hon har. och när hon själv säger att hon är rädd för att behöva lida och ha ont - då känner jag mig bara ännu mer säker på att hon kommer att ha det mycket bättre dit hon kommer senare. jag har förberett mig på det här så pass länge nu och det är ju klart att jag känner mig ledsen och så för att man aldrig kommer att träffa henne mer, sitta på hennes friggebod och äta jordgubbar och glass, plantera blommor i hennes rabatter, sitta och filosofera med henne och läsa hemmets journal, vara i ladugården, krama henne, bjuda henne på fika.. ja allt det där som hör till..

hon kommer alltid att vara den bästa. jag har gruvat mig för den här stunden länge, länge, länge. men nu när den är här så känner jag samtidigt lättnad på något konstigt sätt. jag kommer aldrig mer behöva vara orolig om nätterna när telefonen ringer och tänka tanken 'har mormor dött nu?'. jag kommer aldrig mer behöva ha den känslan då jag hör en ambulans komma körandes från kroksjöhållet ' är det mormor som de kör?'.

även fast hon fortfarande lever och kämpar på, hon är en riktig kämpe - ger aldrig upp, så är det som om jag har gett upp hoppet och bara väntar på att hon äntligen ska få somna in. hemskt att säga det men. jag tror att hon kommer att må så mycket bättre sen.

gerd astrid maria andersson, min mormor - du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, du kommer alltid att vara saknad, jag kommer verkligen aldrig att glömma minnena med dig.
jag älskar dig!

arlanda efter en liten vila

har nu gått omkring på arlanda i dryga 6 timmar. det är hur lugnt som helst här. nästan inga människor i rörelse och på inrikesdelen är det inte en kotte. fult uttryck, i know. har tagir mig en liten sovpaus i vårt lilla skrymsle på rest&fly här på arlanda. det är jättemysigt där! bara en stor våningssäng (som för övrigt har jääätteskön madrass) och lite utrymme att stå på. sov väl där en timma ungefär. klockan är ett på natten för mig så det känns lite konstigt att ha klivit upp nu för att äta middag.. hehe.

hur som helst så har jag fortfarande ont i magen, jag får hoppas att det ger med sig snart. förhoppningsvis i kväll! ska snart ta en dusch också, det var ett tag sen sist. superfräscht! om ni ska sova på arlanda bör ni fundera över att sova där. det är toppen! :)

jag har bleknat. jag har beviset på kort. efter min lilla sjukdomsperiod så har min bränna gått emot det vitare hållet. jag vet att många kommer tycka att jag överdriver. jag vet att jag är brunare än de flesta hemma. (inte anne säkert. henne går inte att slå) men inte brunare än vad jag var för typ 4 dagar sen i hua hin. uääsh!
dagens i landsproblem! man vill ju ändå att det ska synas att man varit i thailand i 3 veckor. inte som om man varit i spanien på weekend. aja..

nu ska jag snart ta och gå och lägga mig igen, men som sagt, först en dusch. i morgon bitti går planet kl 9 och jag är hemma vid 10. :) då blir det att packa upp och komma tillrätta igen och förhoppningsvis även vara med linn - kanske någon fler också? :) vi får se. jag tar dagen som den kommer!

tjo!!

el stockholmo

jag är en tråkmal och kopierar det jag skrivit på apberget. orkar inte skriva igen ;p kommer en uppdatering i kväll!

japp! då var man på hemmamarker igen. jag skriver fortfarande med a och o stället för åäö så det tar lite tid för mig det här.
åkte för ca 24 timmar sen från bangkok och har även lyckats vara drygt 4 timmar i turkiet. har varit i stockholm sen kl ett svensk tid ungefär. jag blev överlycklig (ja jag blev det..) när bagaget kom rullandes på bandet. nu gäller det bara att få alla väskor till umeå också. jo, för jag stannar här hela natten lång. sista flyget hem gick 1400 och vi vågade inte chansa på att hinna med det. så därför spenderar vi natten på arlanda. typ sista natten med gänget (min familj för övrigt) . de har visat sig från den positiva sidan måste jag säga. är inte alls så less på dem som jag trodde att jag skulle vara ..

kommer alltså hem i morgon bitti! jag saknar skolan. får man säga så? nej det får man inte. men jag säger det ändå. jag vet att jag kommer hata mig själv om 3 dagar för att jag skrivit det här men jag gör faktiskt det. saknar skolan alltså. alla kompisar som man har där. det är sjukt så mkt jag gillar er! man tar alla för givet alldeles för mycket! ses på måndag buddies! :)

annars loggar jag säkert in i kväll en stund - måste ju fördriva tiden på något sätt. klockan är för övrigt 21.00 i thailand nu och jag har inte sovit mkt i natt, så det blir nog en tidig kväll också..

har handlat så mkt roligt och har fortfarnade 1000 kr kvar. det gör att allt känns ännu bättre! :)
vi hörs :)

bangkok

ar pa flygplatsen nu. ska hemat om 2 timmar ungefar..  har varit inne hela dagen for feber och magont. de kanns dock battre nu.sjukt stor flygplats de har!! jattefin; men superstor..har lite tid kvar o hinner inte skriva mer.ha de bra, hemma pa sondag.. lang resa framfor oss..kramar

RSS 2.0